Tølløse
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 23. september 2017

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 23. september 2017

DR1

01:00  

Jack Driscoll - de fortabte drenge
Jack Driscoll - de fortabte drenge Politimanden Jack Driscoll er blevet udstationeret til det øde kystområde i Irland, hvor han er født og opvokset. Hans kollega er på barsel, da han bliver kaldt ud til en sag. Nogle turister på egnen er vidne til mordet på deres nabo - og Jack får travlt med at forhindre naboerne i at sætte deres eget liv på spil for at fange forbryderen. Men naboernes rolle i sagen bliver større end som så!

02:40  

Vincent Gallagher, privatdetektiv (7)
Vincent Gallagher, privatdetektiv (7) Seriemorderen Stephen Knight dømmes for fem mord, men tilstår kun de fire. Han nægter at stå bag mordet på teenageren Amy Miller, men taler han sandt? Og hvem dræbte i så fald Amy? Politiet betragter mordet på Amy som opklaret, så Amys mor hyrer Vincent til at grave i sagen. Det fører ham til en gammel flamme og hendes voksne søn, der engang stod Vincent meget nær. Vincent: Ray Winstone. Beth: Suranne Jones. Jackie Nelson: Amanda Redman.

03:45  

Fader Brown (36)
Fader Brown (36) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

04:25  

Camilla - Krudt og Krydderier (10)
Camilla - Krudt og Krydderier (10) Camilla Plums kulinariske verdensrejse slutter i Indonesien, hvor de rigtig godt kan lide chili og jordnødder. Der findes ikke en enkel "indonesisk" cuisine, som omfatter de 6000 beboede øer, men nærmere et sammenrend af mange regionale retter. Camilla Plum laver sort sambal, peanut sauce og satay spyd, jasminris med kokosmælk og Gado - Gado - en lækker indonesisk salat. Danskerne bruger ikke ret mange krydderier i madlavningen, selvom det er en billig måde at få livliggjort selv de mest klassiske retter. Der er noget magisk over krydderier, deres evner til at få dagligdags ingredienser til at smage som himlen, løfte daglig mad op på et helt andet niveau ved hjælp af tørrede frø, bark, blomster, rødder og blade, som efterhånden kan fås næsten alle vegne. I 10 programmer tryller Camilla med de magiske dufte og smukke og mærkeligt udseende planteprodukter. Sendt første gang 05.06.11

04:55  

Havestafetten (5:12)
Havestafetten (5:12) Denne gang har Julie Berthelsen Havestafetten, så hun kan få besøg og hjælp til et par haveprojekter i sin københavnerhave. Julie får besøg af Naser Khader, der lige akkurat er hjemme fra sit job i USA. Naser hjælper Julie med hele to haveprojekter, for Julie har et komposthjørne, som hun gerne vil have styr på og så genere den lange kedelige fliseindgang Julies sans for hygge. Planen er at få en smuk allé, men det viser sig hurtigt, at det kan Julie og Naser ikke nå uden ekstra hjælp. Tilsidst er det tid til at Naser kan få overdraget Havestafetten, så han kan få hjælp i sin sommerhushave.

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

Helges skønne haver (9:10)
Helges skønne haver (9:10) Vindruerne høstes, tomatplanterne fjernes, men de sidste tomater kan alligevel modnes i drivhuset. Se hvordan. Aftenens kæmpehave på 20.000 kvadratmeter er delt op i forskellige afsnit. Naturhave, rosensti og en anderledes køkkenhave er blot lidt af, hvad haven byder på. Til sidst vil havekonsulent Helge Petersen vise, hvordan man kan undgå ukrudt i hækken. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen

05:50  

Kyst til kyst - Middelfart til Nyborg (5:7)
Kyst til kyst - Middelfart til Nyborg (5:7) Henover Nordfyn går det fra Lillebæltsbroen i den ene ende til Storebæltsbroen i den anden ende, hvor biolog Line Friis Frederiksen tager på goplejagt og smager måske på vandmanden, som de fleste har en holdning til men kun lidt viden om. Botaniker Flemming Rune går aktivt ind i kampen for at genindføre Danmarks største bille, der ellers var uddød. Arkæolog Marlene Kramm undersøger med metaldetektor, hvordan danskerne egentlig slog svenskerne på slagmarken under Slaget ved Nyborg. Hovedvært Anders Drud undersøger et af Danmarks dybeste huller i Lillebælt og tager til Mågeøerne, hvor ungerne i en stor, fredet skarvkoloni skal ringmærkes. Og så skal der surfes - med heste.

06:45  

Sådan er mødre (3:6)
Sådan er mødre (3:6) - Markante danske kvinder fortæller om at være nybagt mor. "Når bare barnet kommer, så ved du hvad du skal gøre". Den besked fik én af de medvirkende, da hun under graviditeten ytrede sin usikkerhed til en kollega. Men det er altså en stor fed løgn! Man ved ingenting - i hvert fald hvis man skal tro mange af kvinderne i dette program. Hør blandt andre Anne Louise Hassing fortælle om, hvordan hun har råbt "Hold kæft" til sin søn på tre måneder. Og skammet sig bagefter - for det må man da ikke, vel ? Sendt første gang 28.02.08.

07:15  

AntikQuizzen
AntikQuizzen Det er finaletid i AntikQuizzen, hvor deltagerne dyster på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Ugens tre vindere har hver taget en ny ting med, som indgår i konkurrencen. I finalen skal deltagerne blandt andet konkurrere i "Matador-runden", og så kommer finalisterne på en hård opgave, når de skal gætte, om det er Miró, Krøyer eller Jorn, der har lavet det dyreste billede. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen Sendt første gang 20.11.14

07:45  

De britiske antikskatte (7:25)
De britiske antikskatte (7:25) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

08:50  

Det vilde Mellemøsten - Den Arabiske Halvø
Det vilde Mellemøsten - Den Arabiske Halvø Den Arabiske Halvø er verdens største halvø og består af mere end to millioner kvadratkilometer ørken, men bag det ugæstfrie ydre gemmer sig en række forskelligartede økosystemer og mere end 500 forskellige slags hvirveldyr og mytiske dyr som den arabiske oryx, den lille mongolske ørkenrotte, hornslanger og den arabiske sandboa.

DR2

01:35  

Blå øjne (3:10)
Blå øjne (3:10) Sprækkerne i regeringen vokser, da man forsøger at håndtere terrortruslen fra Veritas. Sprækker, som måske kan forklare, hvad der er sket med Sarah, justitsministerens stabschef. Jo mere den nuværende stabschef Elin graver, desto tydligere peger sporene tilbage mod statsministeriet. Samtidig søger Sofia trøst på nettet og havner på et forum, hvor skylden for mordet på hendes mor kastes på indvandringen.

02:35  

Blå øjne (4:10)
Blå øjne (4:10) Der er febrilsk aktivitet inden valgkampens første partilederdebat. Elin har knap tid til at tænke på Sarahs forsvinden, men hun får et opkald, der ændrer alt. I Uddevalla bruger Sofia stadig mere tid på de fremmedfjendske netfora. Hun offentliggør selv oplysninger om terrorhandlingen, som hun har fået af Mattias i al fortrolighed. Noget, som fanger Veritas' opmærksomhed. Sofia er på vej til at blive et alvorligt problem.

03:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:30  

Commando
Commando Den tidligere elitesoldat John Matrix har forladt de væbnede styrker for at leve et afsondret liv i en bjerghytte med sin datter Jenny. Men da Jenny bortføres af en hævngerrig sydamerikansk diktator i eksil, tvinges Matrix ud på en livsfarlig opgave for at redde sin datter. John Matrix: Arnold Schwarzenegger. Jenny Matrix: Alyssa Milano. Arius: Dan Hedaya. Instruktion: Mark L. Lester.

01:55  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Den amerikanske komiker og talkshowvært Stephen Colbert disker op med bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:35  

Det mørke net: Kontrol
Det mørke net: Kontrol Internettet har givet os uanede muligheder for interaktion. Men nettet udgør også en enorm trussel mod vores sikkerhed, idet vi udleverer flere data til verden, end vi aner. Programmet dykker ned i internettets mørke underverden og sætter fokus på cyberkriminalitet og kontrol på nettet.

03:05  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:05  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:05  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

06:00  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

01:10  

Apollo 13 - rumrejsen der gik galt (1:2)
Apollo 13 - rumrejsen der gik galt (1:2) Britisk dokumentar fra 2015 (13 Factors That Saved Apollo) Apollo 13 blev opsendt i april 1970 og skulle have været den tredje månelanding. På vej til månen eksploderede en ilttank i servicemondulet, og da iltmanglen truede de tre astronauters liv blev opgaven for NASAs hovedkvarter i Huston for enhver pris at få piloterne James Lovell, John Swigert og Fred Haise tilbage til jorden i live. Med begrænset strømkraft og forsyninger om bord på rumskibet arbejdede eksperterne fra NASA døgnet rundt for at finde kreative løsninger på problemerne efterhånden, som de opstod.

02:00  

Huden jeg bor i
Huden jeg bor i Den geniale plastikkirurg Robert Ledgard hjemsøges af en tragedie. Robert forsker i en ny form for kunstig hud, der kan modstå alle skader. Hans forsøgsperson er en mystisk og gådefuld kvinde, der måske rummer nøglen til hans besættelse. Robert: Antonio Banderas. Vera: Elena Anaya. Instruktion: Pedro Almodóvar.

03:55  

aHA!
aHA! Mød Mek Pek, Jesper Skibby, Annette Heick og Anne Herdorf i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1989. Nyt lørdagsprogram med Jarl Friis-Mikkelsen.

04:35  

aHA!
aHA! Mød Sofie Lassen-Kahlke, Karl Bille, Flemming Jensen og Kirsten Peuliche. Hvem ved mest om julen? Nissebanden eller Brødrene Mortensens julehold?

05:20  

Dagens sang: Skoven er så underfuld
Dagens sang: Skoven er så underfuld - sunget af et af DR's kor.

05:25  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DR K ledsages den af malerier af Anita Houvenaeghel. www.dr.dk/morgenandagten [-G]

08:25  

Dagens sang: Regnvejrsserenade
Dagens sang: Regnvejrsserenade - sunget af et af DRs kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Maribo Domkirke
Gudstjeneste fra Maribo Domkirke Gudstjenesten begynder med et introitus, skrevet til lejligheden af Merete Kuhlmann og opført af et kor sammensat af flere af områdets kirkekor, dirigeret af Jan Ole Vanggaard. På orgel domorganist Vibeke Vanggaard. Gudstjenestens motet er skrevet af Flemming Christian Hansen, klosterkirken i Sakskøbing. Københavns biskop Peter Skov-Jakobsen, vier den nyvalgte biskop Marianne Gaarden i en festgudstjeneste overværet af både H.M. Dronningen, kirkeminister Mette Bock og repræsentanter fra øvrigheden. Maribo domkirke blev grundlagt i 1416 som Birgittinerkloster, på foranledning af dronning Margrete I. Opførelsen af kirken er sket som foreskrevet af Birgitte af Vadstena før hendes død i slutningen af 1300-tallet.

DR Ultra

06:00  

Wild Kratts
Wild Kratts Kæmpe Øje: Mørkets mester

06:20  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:45  

Thunderbirds (21)
Thunderbirds (21) Kometjægerne

07:05  

Thunderbirds (22)
Thunderbirds (22) Parkers køreskole

07:30  

Zorro (23)
Zorro (23) Forvist

07:50  

Junglebanden
Junglebanden

08:00  

Junglebanden
Junglebanden

08:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:35  

Freaktown (32)
Freaktown (32) Prinsesse Goo-Goo

08:50  

Freaktown (31)
Freaktown (31) Sengemonsteret

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Babar (13)
Babar (13) Med lidt kreativitet

05:35  

Ramasjang Mysteriet II (5)
Ramasjang Mysteriet II (5) Hvor er Kajs popcorn? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:05  

Sarah og And (1)
Sarah og And (1) Masser af skalotteløg

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Hoppebold

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Det højeste tårn

06:30  

Mumitroldene (47)
Mumitroldene (47) En grotte og perler

06:45  

Masha og Bjørnen (22)
Masha og Bjørnen (22) Hulebjørnens lærling

06:55  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Peddersen sår kartofler og gulerødder, men Findus mener, at det vil være bedre at prøve med frikadeller. Tegnefilm

07:10  

Kasper og Sofie (3)
Kasper og Sofie (3) Låner bøger

07:30  

Ernest & Celestine
Ernest & Celestine Celestine bor i musenes by under jorden. Her hører hun farlige historier om bjørnene, der bor oppe på overfladen. Men da Celestine er en følsom og kunstnerisk anlagt mus, drømmer hun alligevel om at blive ven med en bjørn. Det lykkes, da hun møder den fattige og temperamentsfulde bamse Ernest. Det umage venskab skaber megen postyr, men Ernest og Celestine lader sig ikke gå på af fordommene.

08:45  

Mini MGP 2, Værkstedet 1
Mini MGP 2, Værkstedet 1

08:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (43)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (43) Balladen om Robin Hood

 
DR1

09:40  

Superdyrlægen II (7:12)
Superdyrlægen II (7:12) Er dit kæledyr kommet til skade eller er det så sygt, at der ikke er meget håb, så kan et af verdens største og bedste dyrehospitaler, Fitzpatrick Referrals, været dyrets sidste chance. Her står dyrlægen Noel Fitzpatrick i spidsen for 100 sygeplejersker, fysioterapeuter og andre specialister parat til at tage sig af alt fra kaniner med brækkede ben til kræftsyge hunde.

10:25  

Superdyrlægen II (8:12)
Superdyrlægen II (8:12) Er dit kæledyr kommet til skade eller er det så sygt, at der ikke er meget håb, så kan et af verdens største og bedste dyrehospitaler, Fitzpatrick Referrals, været dyrets sidste chance. Her står dyrlægen Noel Fitzpatrick i spidsen for 100 sygeplejersker, fysioterapeuter og andre specialister parat til at tage sig af alt fra kaniner med brækkede ben til kræftsyge hunde.

11:10  

Aldrig for sent II (4)
Aldrig for sent II (4) Hver femte dansker har oplevet at miste kontakten til et eller flere familiemedlemmer på grund af en konflikt. 33-årige Arnannguaq er vokset op med sin grønlandske mor, og har ikke set meget til sin far Kim i opvæksten. For et halvt år siden bryder hun endeligt kontakten med sin far efter års svigt, men efter bruddet bliver Arnannguaq sygemeldt med angst og depression. Barndommens minder vælter frem, og derfor har hun bedt om hjælp fra en af Danmarks førende familiepsykologer Ulla Dyrløv til at møde sin far Kim, hvor alt skal frem i det åbne en gang for alle. Et møde der vil ende i en forsoning eller endnu et farvel.

11:55  

Generation XL (6:7)
Generation XL (6:7) I en ny reportageserie følger vi i et år fem børn og deres familier i kampen mod kiloene og hen mod et sundere liv. 13-årige Laura stiller for første gang i 5 år op i en skøjtekonkurrence, så følelserne får frit løb, og hendes mor må stå model til lidt af hvert. Lukas på 11 år får langt om længe gode nyheder, da han skal til tjek på overvægtsklinikken i Horsens. I Vordingborg hos 12-årige Valdemar er der også sket store forandringer. Faktisk er forandringerne så store, at Valdemars mor snart ikke kan kende sin søn mere, og så skal Gudmund på 14 år igen mødes med børnelægen, Jens-Christian Holm, for at gøre status over det år, der er gået.

DR2

09:00  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:55  

DR2 Live: Landsmøde hos De Konservative
DR2 Live: Landsmøde hos De Konservative

DR3

10:05  

Albinoer i Afrika
Albinoer i Afrika I Tanzania fortæller den lokale heksedoktor vidt og bredt, at kropsdele fra albinoer vil bringe både velstand og lykke. Befolkningen kalder albinoerne for 'hvide spøgelser' og 'djævle', og overtroen omkring dem har vokset sig så stor, at mange albinoer frygter for deres liv. Den 15-årige Vedastus drømmer stadig om at gøre sin uddannelse færdig, mens den noget ældre Josephat Torner har viet sit liv til at udrydde fordommene mod og diskriminationen af mennesker med albinisme.

11:05  

Mayday: flykatastrofer XIV (1:11)
Mayday: flykatastrofer XIV (1:11) Den 8. januar 1989; British Midland fly 92 er på vej fra Heathrow lufthavn i London mod Dublin, da der opstår problemer med flyets højre motor. Piloterne ser sig nødsagede til at slukke for motoren og lægger an til en nødlanding. Men pludselig svigter venstre motor også, og flyet styrter på dramatisk vis ned. 47 personer omkommer og 74 bliver alvorligt såret. Men hvad forårsagede den frygtelige ulykke?

11:50  

Mayday: flykatastrofer XIV (2:11)
Mayday: flykatastrofer XIV (2:11) Den 26. maj 1991; Lauda Air fly 004 er på vej fra Bangkok i Thailand mod Wien i Østrig, da flyet pludselig styrtdykker og smadrer mod jorden. Alle 213 passagerer og 10 besætningsmedlemmer omkommer ved styrtet. Et hold efterforskere undersøger, hvordan den tragiske ulykke kunne ske.

DR K

09:30  

DR K Klassisk: Luisi dirigerer Brahms
DR K Klassisk: Luisi dirigerer Brahms DR SymfoniOrkestret og Fabio Luisi er en fremragende kombination, som de beviste ved denne koncert med et af orkesterlitteraturens store værker: Brahms symfoni nr. 1 optaget i DR Koncertsal i marts i år.

10:30  

Matador - Komme fremmede
Matador - Komme fremmede "Komme fremmede - 1934" Den internationalt kendte maler Ernst Nyborg kommer til Korsbæk i forbindelse med sin udstilling i byen. Maude Varnæs møder sin fortid, og Mads Skjern opdager, at kunsten - og byrådssekretær Lund - kan fremme hans planer om et nyt byggeri. Jørgen Varnæs har nu så store økonomiske problemer, at han pantsætter sin grund på Fedet. Mads Skjern: Jørgen Buckhøj. Oluf Larsen: Buster Larsen. Katrine Larsen: Lily Broberg. Ingeborg: Ghita Nørby. Kristen Skjern: Jesper Langberg. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Maude Varnæs: Malene Schwartz. Elisabeth Friis: Helle Virkner. Jørgen Varnæs: Bent Mejding. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Dr. Hansen: Ove Sprogøe. Manuskript: Lise Nørgaard og Karen Smith. Instruktion: Erik Balling.

11:50  

Matador - Hen til kommoden
Matador - Hen til kommoden "Hen til kommoden - 1935" Agnes og "Røde" gifter sig, men begivenhederne i Tyskland påvirker den ægteskabelige lykke. Mads Skjern er netop påbegyndt byggeriet af sin konfektionsfabrik i Korsbæk, da gamle fru Møhge gør en opdagelse, der interesserer Mads' fjender. Ingeborg kaldes til møde med en politisk vakt person. Mads Skjern: Jørgen Buckhøj. Oluf Larsen: Buster Larsen. Katrine Larsen: Lily Broberg. Ingeborg: Ghita Nørby. Kristen Skjern: Jesper Langberg. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Maude Varnæs: Malene Schwartz. Elisabeth Friis: Helle Virkner. Jørgen Varnæs: Bent Mejding. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Dr. Hansen: Ove Sprogøe. Manuskript: Paul Hammerich efter ide af Lise Nørgaard. Instruktion: Erik Balling.

DR Ultra

09:00  

De tre detektiver og Spøgelsesslottet
De tre detektiver og Spøgelsesslottet Spillefilm med danske stemmer. (Three Investigators in the Secret of Haunted Castle) En ny og mystisk sag finder vej til de tre detektiver, Jupiter, Bob og Pete, da en video fra Jupiters afdøde forældre dukker op. Videoen indeholder en besked om en kryptisk gåde, som de tre detektiver straks forsøger at løse! De begiver sig derfor mod en forladt ejendom, som siges at være hjemsøgt! Det viser sig hurtigt, at der foregår noget mystisk, og dette mysterium bliver et hæsblæsende, vildt og uhyggeligt et af slagsen for de tre detektiver.

10:30  

Wolfblood II (1)
Wolfblood II (1)

10:55  

Wolfblood II (2)
Wolfblood II (2)

11:20  

Wolfblood II (3)
Wolfblood II (3)

11:45  

Wolfblood II (4)
Wolfblood II (4)

DR Ramasjang

09:05  

Hemmelige dyr: Mystiske sandbunker
Hemmelige dyr: Mystiske sandbunker Carlos på 8 år har fundet nogle mystiske og bitte små sandbunker i sin baghave. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Odense for at hjælpe ham med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr, der er på spil lige i nærheden.

09:20  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Jacob Riising hjælper ham fra sidelinjen. Bruno glæder sig til at få besøg af Emilie på 8 år, for hun har sin hund med, og en hund kan hente ting, man kaster.

09:21  

Masha og Bjørnen (1)
Masha og Bjørnen (1) Billedskønt

09:30  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Jacob Riising hjælper ham fra sidelinjen. Dagens gæst er Liva på 7 år, som skal hjælpe Bruno med at besvare et brev fra en dreng, som hader sin morgenmad.

09:35  

F for Får (1)
F for Får (1) Fårrygende animation fra Aardman

09:42  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Jacob Riising hjælper ham fra sidelinjen. I dag skal Bruno lege "Gæt et dyr" med Lille Nørderne, og Bruno synes, dyret lugter!

09:45  

Kasper og Sofie (2)
Kasper og Sofie (2) I børnehaven

10:00  

Pax' jordiske eventyr III (9:10)
Pax' jordiske eventyr III (9:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde på et hotel. Hun bærer tunge tasker, hun renser og finder boller, hun laver sjov med den søde gamle mand - og driver den sure Tante til vanvid.

10:15  

Pax' jordiske eventyr III (10:10)
Pax' jordiske eventyr III (10:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som fisker i en fiskehavn. Hun lander i en båd, bliver fanget i fiskenettet, får en bøje i hovedet, smider pinde i vandet - og driver den sure Tante til vanvid.

10:30  

Tre venner (4)
Tre venner (4) Elias føler sig alene, når bedstevennen Anna ikke er hjemme. Han laver derfor en fin kattekurv og spørger mor og mormor, om han ikke kan få en kat, så han har nogen at lege med. Men mor er ikke begejstret for ideen.

10:40  

Busters verden (4:6)
Busters verden (4:6) Fjerde del i Bille Augusts serie om Buster Oregon Mortensen fra 1984. Buster er med i en gymnastiktime, men han er ikke særlig god til fodbold. Naboen fru Larsen kommer på hospitalet, og Buster deltager i en fest i præstegårdshaven hvor fjenden Store-Lars dukker op.

11:00  

Ramajetterne III (5)
Ramajetterne III (5) Finn Falk driver vennerne til vanvid med karatetricks i lufthavnen. Han begynder derfor på Rasmus' karatehold sammen med Silja og Monster, men det er ikke helt så let, som Finn Falk tror.

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (14)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (14) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Hans Ole er en mand med 2 hoveder. Det ene hoved hedder Hans, og det andet hedder Ole. Hans og Ole kommer altid op at skændes. Onkel Reje kinder en superhelt, Konfettimanden, som holder til på toppen af en skyskraber. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

11:30  

Ramasjang Mysteriet (3)
Ramasjang Mysteriet (3) Hvor er Bjørnen Bjørn? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

DR1

12:40  

Hun så et mord (37)
Hun så et mord (37) Jessica og hendes ven Seth spiser morgenmad på en populær, ny restaurant. Snart viser det sig, at menuen står på mord.

13:25  

Hun så et mord (38)
Hun så et mord (38) Stemningen er på kogepunktet, da en ung mand anklages for mord i sydstatsbyen Hooksville. Jessica er sikker på, at den unge mand er uskyldig, men kan hun finde den rigtige gerningsmand, før byens indbyggere tager loven i deres egen hånd?

14:15  

Sygeplejerskerne (6)
Sygeplejerskerne (6) Sygeplejerskerne Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på akutmodtagelsen på et sygehus i Stockholm. En 14-årig pige med mavesmerter viser sig at have et større problem end først antaget, og politiet kobles på sagen. Det bliver Malin, der må tage hånd om det hele. Samtidig stresser hun ved udsigten til at skulle møde Jonas' barn for første gang.

14:55  

Kongerigets Klogeste (4:7)
Kongerigets Klogeste (4:7) 16 nye skarpe hjerner er klar til at dyste om at blive Kongerigets Klogeste 2014. Hver uge bliver 4 deltagere testet på tværs af forskellige intelligenser i sjove, udfordrende og overraskende opgaver. Hjernen over dem alle vinder titlen som Kongerigets Klogeste og præmien på 100.000 kroner. I aften kan du møde den konservatoriestuderende Patricia, kemikeren Emil, højskolelæreren Peder og HR konsulenten Sys, der kæmper mod hinanden indenfor paratviden, musikalsk intelligens og sprogligt talent. Vært Mads Steffensen styrer slagets gang, der i aften også byder på et møde med Kongerigets Klogestes eget baskethold "The Brightest Allstars". De tester deltagernes observationsevne og matematiske intelligens. Du kan også gætte med derhjemme og forsøge at hive sejren hjem som sofaens klogeste.

DR2

12:15  

Robin og Marian
Robin og Marian Robin Hood har i en snes år deltaget i Richard Løvehjertes korstog. Nu er han grundigt træt af blodsudgydelser, og sammen med Lille John vender han tilbage til Sherwood-skovene. Sheriffen af Nottingham undertrykker stadig egnens befolkning, og da Robin hører, at sheriffen har i sinde at tage hans ungdomselskede Marian til fange, går den aldrende Robin i aktion igen. Denne Robin Hood-film for voksne er blevet kaldt "en af de mest romantiske film nogensinde". Robin Hood: Sean Connery. Marian: Audrey Hepburn. Sheriffen af Nottingham: Robert Shaw. Instruktion: Richard Lester.

14:05  

Temalørdag: Goddag, mit navn er Hitler
Temalørdag: Goddag, mit navn er Hitler Hvad er et navn, og er der et forhold mellem navn og identitet? De fleste af os tænker ikke over det, men hvis man hedder Hitler til efternavn, er man nødt til at tænke over det. Den 80-årige Gene Hitler forventer, at folk studser over hans navn, og gymnasieeleven Emily Hittler har måttet kæmpe for at blive accepteret i skolen. Omvendt har skovhuggeren Ralph Quilling ladet sit øgenavn 'Hitler' stå i lokaltelefonbogen for at skræmme telefonsælgere bort, og nynazisten Heath Campbell har navngivet sin nyfødte søn Adolf Hitler.

14:06  

Temalørdag: Mærkelige navne
Temalørdag: Mærkelige navne

DR3

12:35  

Mayday: flykatastrofer XIV (3:11)
Mayday: flykatastrofer XIV (3:11) Den 3. september 1989; Da Varig fly 254 er på vej fra Sao Paulo til Belem styrter flyet ned i Amazonas jungle, og 13 personer omkommer. Efterforskningen har påvist, at ulykken skyldtes en menneskefejl. Kig med, og hør mere om den tragiske fejl, der fik fatale konsekvenser.

13:20  

Mayday: flykatastrofer XIV (4:11)
Mayday: flykatastrofer XIV (4:11) Den 6. juni 1992; Copa Airlines fly 201 letter fra Tocumen International Airport i Panama City med kurs mod Cali i Columbia. Men efter kort tid i luften tipper flyet og styrter ned i junglen ved Darien Gap. Alle 47 personer ombord på flyet omkommer. Et hold efterforskere har undersøgt, hvad der forårsagede den tragiske ulykke, og er nået frem til en forbløffende konklusion.

14:05  

Alene i vildmarken USA I (10:10)
Alene i vildmarken USA I (10:10) Sult, udmattelse og hjemve har fået et så fast tag i den ene af de to sidste deltagere, at han må kaste håndklædet i ringen. Og det betyder, at vi har en vinder af det vilde overlevelseseksperiment.

14:50  

Gamerne - Danmarks nye sportsstjerner (3:6)
Gamerne - Danmarks nye sportsstjerner (3:6) Der er problemer med kommunikationen på Heroic. Det er et af Danmarks bedste Counter-Strike-hold, men der er store gnidninger mellem nogle af spillerne, og Kasper Hvidt har kaldt valde og to andre spillere til statusmøde. For om kort tid skal der præsteres i Frankrig, hvor Heroic er en af favoritterne til at vinde. Patricks hold Tricked er kommet med på et afbud, men selvom de er underdogs, så skal det vise sig at ikke alt går som forventet. Verdensranglistens nr. 1, Astralis har valgt at fokusere på træningen frem mod de helt store turneringer - og det passer Nicolai godt, for han er stadig præget af sin sygdom.

DR K

13:00  

Matador - I disse tider
Matador - I disse tider "I disse tider - 1935" Elisabeth Friis bliver samtaleemne i Korsbæk, da Skjold Hansens datter, Iben, kommer hjem fra Tyskland og kaster sin kærlighed på Kristen. Men byen har også andet at sladre om. Jørgen Varnæs skaber nye problemer. Hans bror tager en tung beslutning, og Mads Skjern opdager, at han ikke kan ordne alt efter sit hoved. Mads Skjern: Jørgen Buckhøj. Oluf Larsen: Buster Larsen. Katrine Larsen: Lily Broberg. Ingeborg: Ghita Nørby. Kristen Skjern: Jesper Langberg. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Maude Varnæs: Malene Schwartz. Elisabeth Friis: Helle Virkner. Jørgen Varnæs: Bent Mejding. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Iben Skjold Hansen: Ulla Henningsen. Ulla Jacobsen: Karen Lise Mynster. Dr. Hansen: Ove Sprogøe. Manuskript: Paul Hammerich efter ide af Lise Nørgaard.. Instruktion: Erik Balling.

14:05  

Matador - I klemme
Matador - I klemme "I klemme - 1936" Byrådssekretæren er igen i knibe, men finder selv en udvej. Da Ulla bliver gravid finder bankdirektør Varnæs ud af, at et er principper, noget andet det virkelige liv. Vicki Hachel vender tilbage til Korsbæk som skuespiller i et omrejsende teater og beslutter sig for at blive, da hun forelsker sig og bliver genforenet med sin far. Mads Skjern: Jørgen Buckhøj. Oluf Larsen: Buster Larsen. Katrine Larsen: Lily Broberg. Ingeborg: Ghita Nørby. Kristen Skjern: Jesper Langberg. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Maude Varnæs: Malene Schwartz. Elisabeth Friis: Helle Virkner. Vicki: Sonja Oppenhagen. Herbert Schmidt: Paul Hüttel. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Iben Skjold Hansen: Ulla Henningsen. Ulla Jacobsen: Karen Lise Mynster. Dr. Hansen: Ove Sprogøe. Manuskript: Jens Louis Petersen efter ide af Lise Nørgaard.. Instruktion: Erik Balling.

DR Ultra

12:10  

Wolfblood II (5)
Wolfblood II (5)

12:35  

Wolfblood II (6)
Wolfblood II (6)

13:00  

Wolfblood II (7)
Wolfblood II (7)

13:25  

Wolfblood II (8)
Wolfblood II (8)

13:50  

Wolfblood II (9)
Wolfblood II (9)

14:15  

Wolfblood II (10)
Wolfblood II (10)

14:40  

Wolfblood II (11)
Wolfblood II (11)

DR Ramasjang

12:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om fru Snadreands æg.

12:10  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den lykkebringende firkløver.

12:20  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den ubevogtede have.

12:35  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om det store radisekup.

12:45  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om morsdagstærten.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (7)
Rosa fra Rouladegade II (7) Når Alvilda er på besøg hos sin bedstemor er de næsten altid ude i haven, for de kan nemlig begge to godt lide blomster. De kan også begge to godt lide kager, så Alvilda tager en tur til Rouladegade for at bede Rosa om hjælp til at bage en overraskelseskage til bedstemor. Sammen forklæder de sig som en høj mand med hat og stok, og spadserer hjem til bedste, for at udspionere og finde ud af hvordan kagen skal være. Hjemme i Rosas kagehus får de brug for både fingermuskler, marcipan i mange farver og masser af flødeskum, for at bage en lagkage fuld af blomster og alt det andet bedste bedst kan lide.

13:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (23)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (23) Fanget i landsbyen

13:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (24)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (24) Det hjemsøgte slot

13:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (25)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (25) Brevduepost

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. "Duer ikke! Næste!" - siger prinsessen til alle sine bejlere. Men da herremandens to sønner vil prøve lykken hos prinsessen, sker der noget, som overrasker dem alle: deres frække bror Klods-Hans kommer og blander sig!

DR1

15:55  

Alle mod 1
Alle mod 1 Alle mod 1 er programmet, hvor det rent faktisk kan betale sig at sidde med telefonen eller tabletten i hånden, mens man ser fjernsyn. For spiller du med i løbet af aftenen, og danskerne samlet gør det rigtig godt, så er der én heldig dansker, der kan vinde op til 100.000 kroner. Mads Steffensen styrer løjerne inde fra det varme studie, mens Joakim Ingversen lægger krop til alverdens kolde, klamme og spektakulære eksperimenter udenfor ved og ofte i kanalen ved DR Byen.

16:55  

Håndbold: Elverum Handball-Skjern Håndbold (m), direkte
Håndbold: Elverum Handball-Skjern Håndbold (m), direkte

DR2

15:25  

Temalørdag: Undskyld, hvad var navnet?
Temalørdag: Undskyld, hvad var navnet? Dansk reportage fra 2016 I 2006 blev navneloven lavet om. Nu kunne danskerne pludselig gratis ændre deres for- og efternavne. Og med hensyn til fornavnene er danskerne ganske enkelt gået amok. I dag kan man uden problemer døbe sit barn Offer, Badr, Altan...og endda Dyne. Allerede seks år efter den nye navnelov var der kommet hele 20.000 nye danske navne til. Men hvorfor er det så vigtigt i dag at hedde noget helt unikt? Og kommer Jens, Søren, Brian og Mette nogensinde på mode igen ? Sendt første gang 05.03.2016

16:25  

Hvordan man IKKE skal gøre det selv! (1:2)
Hvordan man IKKE skal gøre det selv! (1:2) Gør-det-selv-industrien er en kæmpe forretning. Mange vil gerne klare de fleste opgaver i hus, have og lejlighed selv, måske for at spare penge til håndværkere, men også på grund af stoltheden over at lave det selv. Men mange ting kan gå galt. Og her går alt, hvad der kan gå galt, rigtigt galt! Se med og få tips til, hvad du IKKE skal gøre!

17:15  

Hvordan man IKKE skal gøre det selv! (2:2)
Hvordan man IKKE skal gøre det selv! (2:2) Gør-det-selv-industrien er en kæmpe forretning. Mange vil gerne klare de fleste opgaver i hus, have og lejlighed selv, måske for at spare penge til håndværkere, men også på grund af stoltheden over at lave det selv. Men mange ting kan gå galt. Og her går alt, hvad der kan gå galt, rigtigt galt! Se med og få tips til, hvad du IKKE skal gøre!

DR3

15:20  

Geden flytter ind (3:4)
Geden flytter ind (3:4) Kæresteparret I dette afsnit flytter geden ind hos kæresteparret, som døjer med modstridende forventninger til hinanden. Mon geden kan vise vejen mod et tættere forhold eller må parret gå fra hinanden? De får i hvert fald sat deres tålmodighed på prøve.

15:40  

I Forreste Række (6:7)
I Forreste Række (6:7) Serien følger 6 kongelige balletdansere igennem et halvt år og giver et indblik i, hvordan det er at leve i en verden af benhård konkurrence, disciplin, store drømme og skuffelser.

16:10  

Monrad - I seernes tjeneste (4:6)
Monrad - I seernes tjeneste (4:6) Absurd comedy serie om en selvoptaget kritiker på vej mod afgrunden. Hvordan er det at lave et bankrøveri? Eller hvordan føles det at være gammel? Journalist og anmelder Niels Monrad deler stjerner ud til selve livet. Frygtløst og med oprejst pande jagter han sandheden om tilværelsen. Men først for sent indser Niels, at det umulige tv-koncept er hans egen værste fjende. Afsnit 4: At være afhængig. Niels Monrad styrter sig i afhængighedens mørke afgrund. Snart styrer stofferne Niels liv og hans kone Sara må gribe ind for at stoppe hans misbrug. Men spiralen fortsætter mod dybet. For Niels kan ikke slippe sin afhængighed, og da han møder en kendt tv-personlighed med samme grusomme last, går det for alvor galt.

16:35  

Gina (1:4)
Gina (1:4) Dansk dokumentar fra 2017 Gina dater rige mænd, og de sørger for at hun ikke mangler noget. Hun er 26 år og bor i en lille lejlighed i Københavns Nordvest-kvarter, men når hun ser sin favorit-sugardaddy 'Advokaten' skal de ud at spise fint og så på hotel, hvor champagne og en kingsize-seng venter. Sådan er det søde liv for hende. Men hvordan forklarer man, at man dater for at få dyre gaver og blive forkælet med luksus? Ginas veninde undrer sig over hendes livsstil. DR3 har fulgt Gina i ni måneder.

17:05  

The Sessions
The Sessions Digteren Mark er 38 år gammel og jomfru. Nu har han besluttet at miste sin mødom og opleve, hvordan det føles at være sammen med en kvinde. Det er en stor udfordring, for Mark er lam i det meste af kroppen. Mark giver dog ikke op så let, og med hjælp fra sexterapeuten Cheryl går han i gang med at gøre sin drøm til virkelighed. Mark: John Hawkes. Cheryl: Helen Hunt. Fader Brendan: William H. Macy. Instruktion: Ben Lewin.

DR K

15:20  

Matador - I lyst og nød
Matador - I lyst og nød "I lyst og nød - 1936-1937" Mads Skjern kommer igen i klemme rådhusskandalen, men reddes på stregen af et overraskende giftermål. Lauritz og Herbert drager af sted for at deltage i den spanske borgerkrig. Familielivet stilles på prøve hos Varnæs, hvor en ny husholderske griber ind i begivenhederne og sørger for, at intet bliver som før. Mads Skjern: Jørgen Buckhøj. Oluf Larsen: Buster Larsen. Katrine Larsen: Lily Broberg. Ingeborg: Ghita Nørby. Kristen Skjern: Jesper Langberg. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Maude Varnæs: Malene Schwartz. Elisabeth Friis: Helle Virkner. Vicki: Sonja Oppenhagen. Herbert Schmidt: Paul Hüttel. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Iben Skjold Hansen: Ulla Henningsen. Ulla Jacobsen: Karen Lise Mynster. Dr. Hansen: Ove Sprogøe. Manuskript: Lise Nørgaard. Instruktion: Erik Balling.

16:45  

Bryggeren (5:12)
Bryggeren (5:12) Carl begynder sin skolegang i den velansete Borgerdydskole, hvor han bliver et nemt offer for lærernes latterliggørelse og kammeraternes drillerier. J.C. arbejder sammenbidt med opbygningen af sit nye bryggeri, Carlsberg i Valby - og tager samtidig aktivt del i den politiske udvikling, da enevælden står for fald og landet kommer i krig. Mens J.C. er segnefærdig af arbejdsbyrden, føler Laura sig mere og mere magtesløs, i forhold til både J.C. og Carl. J.C. Jacobsen: Jens Jørn Spottag. Laura: Cecilia Zwick Nash. Carl: Dennis Pedersen. Endvidere: Lars Kaalund, Ina Miriam Rosenbaum, Anja Owe, Kjeld Nørgaard, Karen-Lise Mynster, Ulver Skuli Abildgaard, Otto Brandenburg, Hanne Hedelund, Mikael Helmuth, Kim Frank Hansen, Erik Wedersøe og mange flere. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

17:45  

Bryggeren (6:12)
Bryggeren (6:12) Da Carl og hans eneste ven ikke længere må lege sammen, er Carl helt overladt til sig selv, og sin fantasi. J.C. bruger sine få ledige stunder til at indføre Carl i videnskaben og kunsten, men er generelt utilfreds med Carls præstationer. Laura, som er trist og ulykkelig, tager for en gangs skyld til genmæle overfor J.C. Krigen mod slesvig-holstenerne kræver sine ofre, også i bryggergården - og så bryder den store koleraepidemi ud i København. J.C. Jacobsen: Jens Jørn Spottag. Laura: Cecilia Zwick Nash. Carl: Mikkel Følsgaard. Endvidere: Hanne Hedelund, Otto Brandenburg, Kjeld Nørgaard, Lars Kaalund, Robert Reinhold, Mikael Helmuth, Esben Alfort, Thomas Hougaard, Bodil Udsen, Erik Wedersøe og m.fl. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

DR Ultra

15:05  

Wolfblood II (12)
Wolfblood II (12)

15:30  

Wolfblood II (13)
Wolfblood II (13)

16:00  

Mit 50/50 liv - Fødselsdagen (1)
Mit 50/50 liv - Fødselsdagen (1) Efter sidste års katastrofe af en fødselsdag, hvor Louis' mor Camilla og hans papmor Mette kom op at skændes foran hele klassen, vil Louis for alt i verden ikke have forældrene sammen igen i år. Louis lover derfor både sin mor og sin far, at de hver især skal holde hans fødselsdag. Men forældrene opdager Louis' dobbeltspil og arrangerer igen, at de skal holde den sammen. Louis frygter det værste, har de voksne lært at styre sig eller bliver det værre end sidste år?!!

16:15  

Mit 50/50 liv - Spilleregler (2)
Mit 50/50 liv - Spilleregler (2) Det er ikke let for Louis at holde styr på alle de forskellige regler, der er i hans to meget forskellige hjem. Hos far Jesper, må Louis gerne tegne på væggen, men skydespil er strengt forbudt. Hos mor Camilla er det lige omvendt. Louis kludrer i det og kommer seriøst i klemme da han spiller skydespil i smug hos sin far, og prøver at skjule en vægtegning hos sin mor.

16:30  

Mit 50/50 liv - Forældrefælden (3)
Mit 50/50 liv - Forældrefælden (3) Til skolens årlige bazar forsøger Louis at genskabe stemningen fra sin mors og fars bryllupsrejse til Paris. Louis har nemlig fået den geniale idé - synes han selv - at han vil føre sine forældre sammen, så de kan blive gift igen. Men det går ikke helt som planlagt og samtidig får Louis skarp konkurrence fra Storm, der også viser sig at være vild med Maja.

16:45  

Mit 50/50 liv - Kærlighedseksperterne (4)
Mit 50/50 liv - Kærlighedseksperterne (4) Alles øjne er rettet mod Louis, da han gør alt for at få modet til at invitere Maja med sig hjem. Kærlighedseksperten Victor er straks klar med gode råd til Louis, men det viser sig, at Victors eget kærlighedsliv ikke ligefrem kører på skinner. Louis har endda købt et armbånd til Maja, men tør han give hende den?

17:00  

Mit 50/50 liv - Money, Money, Money (5)
Mit 50/50 liv - Money, Money, Money (5) Louis drømmer om at få det nye seje skateboard - det samme mærke som Maja har. Men hvordan skal han få råd til det? Viola kommer på banen med en god idé og ved hjælp af kloge businessråd fra Chris, går Viola og Louis all in og laver deres egen forretning, hvor de sælger tøjdyrsmonstre. Nu kan de tjene penge og blive rige. Men det er sværere end de tror... Og er penge lykken? Det mener Louis´ far Jesper i hvert fald ikke.

17:15  

Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6)
Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6) Louis´ vildeste drøm er gået i opfyldelse; Louis er nemlig blevet udtaget til at være med i graffiti-teamet, der skal male nordens længste graffitimur i Malmø. Det bliver for vildt og Louis er ikke til at skyde igennem. Men da der opstår problemer og ingen alligevel kan køre ham til Malmø, tager Louis sagen i egen hånd - det er på tide at gøre oprør.

17:30  

Sleepover - Frilandsmuseet
Sleepover - Frilandsmuseet Tre bedste veninder, der elsker at opleve nye ting sammen, holder sleep overs steder, man normalt ikke kan overnatte. Undervejs lærer de nye ting om sig selv og hinanden. I dette afsnit af Sleepover bliver de tre veninder sat tilbage i tiden, da de tre overnatter på Frilandsmuseet. Her skal de blandt andet skal sove med halmdyne og selv plukke grønkål til aftensmaden.

17:50  

Klassen - Dreng mod pige (128)
Klassen - Dreng mod pige (128) Max finder på, at Caroline og Christoffer skal løbe om kap. Det bliver ikke helt nemt at finde ud af, hvem der vinder.

DR Ramasjang

15:00  

Mumitroldene (37)
Mumitroldene (37) Hattifnatterne angriber

15:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø En støjende stær

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Lily og enhjørning

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Små mirakler

15:40  

Gurli Gris VI (9)
Gurli Gris VI (9) Natdyr

15:45  

Gurli Gris VI (10)
Gurli Gris VI (10) Flyve på ferie

15:50  

Chuggington
Chuggington Vice-fut-patruljørerne

16:00  

Chuggington
Chuggington Snepatruljen

16:10  

Masha og Bjørnen (12)
Masha og Bjørnen (12) Bytte-roller-dag

16:15  

Star Wars: Droid Tales (1)
Star Wars: Droid Tales (1)

16:40  

Paw Patrol (23)
Paw Patrol (23) Vovserne og fyrtårnet

17:05  

Op og hop (6)
Op og hop (6) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der viser hvad dyrene i Zoo laver om natten.

17:15  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Nkolaj er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster Viktor Blodmonster, der driller ham om aftenen. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

17:30  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (6)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (6) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

17:45  

Motor Mille på cirkustur (6)
Motor Mille på cirkustur (6) Motor Mille drømmer om at optræde med et sejt og svært nummer med sin motorcykel i cirkus. Men hos Cirkus Arena bliver hun sat til at øve sig på at flyve i trapez under loftet på teltdugen. Det viser sig at være mindst ligeså krævende og sejt, som Mille har drømt om.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:05  

Dyr på afveje
Dyr på afveje Byerne breder sig og inddrager større og større dele af naturen og tvinger dyrene til at søge nye jagtmarker. Derfor kan man støde på både bjørne i swimmingpoolen og rovdyr midt i New York. Vi flytter også rundt på dyrene. Det betyder, at der i dag lever en flok afrikanske flodheste i Sydamerika, hvor de trives fint, og at Berlin er blevet invaderet af nordamerikanske vaskebjørne!

20:00  

Historien om Danmark: Reformation og renæssance
Historien om Danmark: Reformation og renæssance Lars Mikkelsen fortæller om Christian den 4., som var konge i renæssancen. Det er en tid, hvor religion og en ny version af kristendommen gennemstrømmer alt og som kirkens nye overhoved er det kongen, der har ansvaret for, at danskerne er fromme kirkegængere. En opgave Christian den 4. forvalter med strenghed og som betyder, at helt almindelige mennesker kan dømmes for trolddom og brændes på bålet. I programmet undersøger et forskerteam også liget af en mere end 300 år gammel biskop.

DR2

18:05  

Vore bedste år
Vore bedste år Den flotte, overfladiske Hubbell Gardner og den uglamourøse og politisk aktive Katie Morovsky går på samme college og kan næsten ikke være mere forskellige. Alligevel eller måske netop derfor slår det pludselig gnister imellem dem. Katie: Barbra Streisand. Hubbell: Robert Redford. J.J.: Bradford Dillman. Instruktion: Sydney Pollack.

20:00  

Temalørdag: Venner for livet
Temalørdag: Venner for livet Dansk reportage fra 2017 Vores venner bliver stadigt vigtigere for os. I en tid hvor mange er singler og mange bliver skilt bliver vennerne den røde tråd i livet. Venskabet er også blevet en trussel mod parforholdet, fordi meget af intimiteten er rykket over i venskabet. I temalørdagen besøger vi to veninder som har venskabsgiftet sig med hinanden - selv om de bor sammen med deres kærester, som er mænd. Vi oplever også hvad et stærkt venskab mellem en gruppe mænd fra Køge betød da gruppens leder fik kræft og døde. På trods af at venskaber med det modsatte køn er blevet mere normale kan de stadig være svære at opretholde, hvis den ene part får et parforhold. Vi møder et par, hvor kvinden har mandevenner mens hun har fået smidt sin mands kvindevenner ud. Det gør ondt at miste livslange venskaber og aftenens tilrettelægger, Anni Pape, opsøger den veninde hun er mest ked af at have mistet for at se om en forsoning er mulig.

DR3

18:35  

Elitekorpset - Den ultimative udfordring (4:6)
Elitekorpset - Den ultimative udfordring (4:6) Der er stadig færre deltagere tilbage på den ultimative militærcamp, der foregår i den ulidelige varme i Sydafrika. I ugevis bliver de mentalt og fysisk testet af verdens hårdeste specialstyrker. Hvem kan stå distancen?

19:25  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Syrien
Ekstrem verden - Ross Kemp i Syrien Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og ekstreme regioner for at vise de problemer, som míllioner af menneskers kæmper med. I Syrien møder Ross Kemp kurdiske krigere, der ud over at bekæmpe Islamisk Stat også kæmper for at skabe et land, de kan kalde deres eget.

20:10  

Ekstremt vejr: Tornado-helvede
Ekstremt vejr: Tornado-helvede En gruppe britiske stormjægere rejser i 2008 til USA for at opleve ekstremt uvejr på tæt hold. Men rejsen bliver langt mere dramatisk end forventet, da de bliver fanget i en voldsom tornado.

DR K

18:45  

Huset på Christianshavn (58)
Huset på Christianshavn (58) "Kærlighedens pris" Manuskript: Vibeke Steinthal og Henning Bahs. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Karen Lykkehus, Ole Monty og Ejner Federspiel. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 26. april 1975.

19:15  

Huset på Christianshavn (59)
Huset på Christianshavn (59) "Jert hus skal I bygge" Manuskript: Habakuk. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Bo: Claus Ryskjær. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Ulf Pilgaard, Ann-Mari Max Hansen, Morten Grunwald, Jørgen Buckhøj, Peter Steen m.fl. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 3. maj 1975.

19:45  

Før søndagen
Før søndagen 15. søndag efter trinitatis fortæller Johannes Møllehave om salmen "Hvor er det godt i Jesu arme", og om hvorfor han elsker at blive skældt ud af salmedigteren Brorson. Cæciliakoret synger i Vor Frue Kirke i Århus, dirigeret af Michael Deltchev.

19:55  

Dagens sang: Regnvejrsserenade
Dagens sang: Regnvejrsserenade - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Hamlet på Kronborg 2017
Hamlet på Kronborg 2017 Oplev Shakespeares Hamlet i en ny fortolkning og bearbejdning med Cyron Melville i titelrollen og Natalie Madueño i rollen som Ofelia. Som Hamlets mor Gertrud kan du opleve Vivienne McKee og Mike Sheridan står for musikken. Brutale traditioner udfordres af viden og dannelse og hierarkier står for fald, når den ideologisk student Hamlet vender hjem fra universitetet i Wittenberg til Kronborg Slot og sin fars begravelse. Kan Hamlet bryde fri af traditionens blodige bånd og bringe sit kongerige ind i en ny oplyst epoke? Instruktion: Lars Romann Engel

DR Ultra

18:00  

Klassen - Din far er en nar (129)
Klassen - Din far er en nar (129) Frederik overtaler Mads til at starte til fodbold. Mads bliver hurtigt uenig med træneren, som uheldigvis er Frederiks far.

18:10  

Klassen - Torsken i tasken (130)
Klassen - Torsken i tasken (130) Martine finder en torsk i sin taske og beskylder Frida for at have lagt den der. Men hvem lagde den der i virkeligheden?

18:20  

Klassen - Vild med den samme (131)
Klassen - Vild med den samme (131) Frederik og Mads er vild med den samme pige. Men er hun overhovedet vild med en af dem?

18:30  

Klassen - Martines private billede - del 1 (132)
Klassen - Martines private billede - del 1 (132) Frida er jaloux på Martine over at Frederik viser hende interesse. Hun lægger en snedig plan.

18:40  

Junglebanden
Junglebanden

18:50  

Junglebanden
Junglebanden

19:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

19:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

19:30  

Sofie Linde show II (8) - Anders Grau og Martin Høgsted
Sofie Linde show II (8) - Anders Grau og Martin Høgsted I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af komikerne Anders Grau og Martin Høgsted. Hun sender de to stand up'ere og radioværter tilbage til folkeskoletiden, hvor tingene måske ikke helt var, som de husker det - og så udfordrer hun dem i quizzen med det udspekulerede navn "Gæt a job". Stjernereporter Bubber er også på plads i studiet, og han har givet 100.000 danskere en bedre start på dagen. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

20:00  

Sangen fra havet
Sangen fra havet Tegnefilm med danske stemmer. Da 8-årige Ben og hans 4-årige søster Saoirses mor forsvinder, bliver de to børn sendt til byen for at bo hos deres bedstemor. De beslutter sig hurtigt for at vende tilbage til deres hjem ved havet og bliver trukket ind i en fantastisk verden, som Ben ellers kun kender fra de folkeeventyr, hans mor fortalte, når de skulle sove. Ben opdager, at Saoirse besidder kræfter, der kan bruges i den magiske verden og at de måske kan være deres eneste redning. Men for at klare turen må de to søskende først lære at stole på hinanden.

DR Ramasjang

18:00  

Prinsesse Sofia
Prinsesse Sofia Som ved et trylleslag forvandler Sofia sig fra en almindelig pige til en rigtig prinsesse, da hendes mor gifter sig med kongen af Fortryllia! Men det er ikke let at være en ægte prinsesse - heldigvis har hun fået en masse gode venner og ikke mindst en magisk amulet, der kan hjælpe hende på rette vej!

18:30  

Paphoved II (3)
Paphoved II (3)

18:35  

Paphoved II (4)
Paphoved II (4)

18:45  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Toms fanklub

19:05  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Snurre-kage-dag

19:30  

Zorro (25)
Zorro (25) Carte Blanche

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Påskeægget

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

Lewis: Rædslens form
Lewis: Rædslens form Barnepigen Jessica Lake findes kvalt. Hendes død rejser en række spørgsmål. Den oprindelige barnepige havde meldt afbud, så var det en fejl, at netop Jessica blev myrdet? Og hvorfor bandt morderen den unge kvindes hænder fast til sengegærdet, efter hun blev kvalt? Jagten på svarene fører Lewis og Hathaway vidt omkring - fra et kollektiv i en besat ejendom til Oxfords velhavende forstæder. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Nicholas Renton.

22:30  

Kriminalkommissær Barnaby (31): Fiskerkongen
Kriminalkommissær Barnaby (31): Fiskerkongen "Fiskerkongen". I 1970 blev Roger Heldman fundet død ved en arkæologisk udgravning. 30 år senere bliver hans søn Gareth dræbt af et keltisk spyd, der stammer fra selv samme udgravning. Barnaby og Scott efterforsker sagen, der fører makkerparret ind i en sand labyrint af hemmeligheder, løgne og intriger. Barnaby: John Nettles. Dan Scott: John Hopkins. Jane Willows: Linda Bellingham. Instruktion: Richard Holthouse.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

23:35  

Frost/Nixon
Frost/Nixon I 1974 tvinger Watergate-skandalen Richard Nixon til at gå af som præsident. I tre år holder han sig fra pressens søgelys, indtil det lykkes den engelske talkshowvært David Frost at overtale ham til at stille op til en række tv-dueller. Frost håber at lokke en indrømmelse af skyld ud af Nixon - mens den snu ekspræsident er sikker på, at han kan udmanøvrere playboyen Frost og bruge duellerne til at pynte på sit eftermæle. David Frost: Michael Sheen. Richard Nixon: Frank Langhella. Jack Brennan: Kevin Bacon. Instruktion: Ron Howard.

DR3

21:00  

I Am Legend
I Am Legend Robert Neville er det sidste raske, levende menneske i New York - og måske på hele Jorden. En virus har dræbt alle andre eller forvandlet dem til blodtørstige mutanter. Om dagen, mens mutanterne sover, er Neville på jagt efter mad i Manhattans øde gader. Om natten barrikaderer han sig i sit hjem, mens han forsøger at finde en kur mod den dødelige virus. Han ved, at han er i undertal - og at tiden er ved at rinde ud. Robert Neville: Will Smith. Anna: Alice Braga. Ethan: Charlie Tahan. Instruktion: Francis Lawrence.

22:30  

The Fighter
The Fighter Dicky Eklund var engang en talentfuld bokser, men siden druknede karrieren i crack og kriminalitet. Nu sætter familien sin lid til Dickys halvbror Micky, der også er en lovende nævekæmper. Micky trænes af Dicky, mens brødrenes dominerende mor er hans manager. Det er en kombination, der ikke just gør underværker for Mickys karriere. Både Christian Bales præstation som den maniske Dicky og Melissa Leos bedrift som brødrenes mor udløste Oscar-statuetter. Micky Ward: Mark Wahlberg. Dicky Eklund: Christian Bale. Charlene: Amy Adams. Alice: Melissa Leo. Instruktion: David O. Russell.

DR K

22:00  

The Best Exotic Marigold Hotel
The Best Exotic Marigold Hotel The Best Exotic Marigold Hotel i Jaipur i Indien lokker med løfter om luksus til små penge. Det får syv engelske pensionister til at sætte kurs mod Jaipur, hvor de håber på at tilbringe deres livs efterår i behagelige omgivelser. Desværre har hotellet temmelig svært ved at leve op til brochurens løfter. Til gengæld har det mange andre glæder at byde på. Evelyn: Judi Dench. Muriel: Maggie Smith. Douglas: Bill Nighy. Instruktion: John Madden.

DR Ultra

21:30  

Snydt!
Snydt!

21:42  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:05  

The Mule
The Mule Journalisten Sofie Talbert er kendt for at gå i kødet på de politikere, som taler de illegale immigranters sag. Men Sofies standpunkt bliver sat på en prøve, da hendes bror forsvinder i Mexico. Der er ikke den store hjælp at hente fra politiet, så Sofie påbegynder sin egen efterforskning i en dyster og livsfarlig underverden af flygtninge, menneskesmuglere og koldblodige mordere. Sofie: Sharon Stone. Aaron: Billy Zane. Javier Guerrero: Miguel Rodarte. Instruktion: Gabriela Tagliavini.

01:35  

Wallander: Den urolige mand
Wallander: Den urolige mand Kurt Wallander er blevet morfar og nyder sin nye rolle. Hans datter Linda er flyttet hjem til Ystad, og de to er begyndt at arbejde sammen igen. I Stockholms skærgård havner et 30 år gammelt lig i en fiskers garn. Samtidig forsvinder Lindas svigerfar, den pensionerede marineofficer Håkan von Enke. En hændelse, der trækker spor tilbage til Den Kolde Krig og ripper op i dystre familiehemmeligheder. Kurt Wallander: Krister Henriksson.

03:15  

Taggart: En nævefuld chips
Taggart: En nævefuld chips En ung kvinde falder i døden fra en bro. Det står hurtigt klart, at der er tale om mord, men Taggartholdet har ikke mange spor at gå efter. Samtidig vover tre småforbrydere sig ud, hvor de ikke kan bunde, da de røver en varevogn, som ikke indeholder den forventede last. En sag, der belaster Robbie, da det viser sig, at han har lidt for tætte bånd til en af sagens hovedpersoner. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Instruktion: Alan MacMillan.

DR2

01:30  

Den fjerde protokol
Den fjerde protokol For at ødelægge NATO-alliancen planlægger KGB at bringe en atombombe til sprængning nær en amerikansk flybase i England. Således skal der skabes splid mellem England og USA. Kontraspionageeksperten John Preston kommer på sagen og indleder en intens jagt på sit russiske alter ego Major Petrofsky. John Preston: Michael Caine. Major Petrofsky: Pierce Brosnan. Irina Vassilieva: Joanna Cassidy. Instruktion: John MacKenzie.

03:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:20  

True Detective II (2:4)
True Detective II (2:4) Tre politifolk og en karriereforbryder er blevet involveret i efterforskningen af et bizart mord på en kommunaldirektør i industribyen Vinci i Californien. Efterforskningen leder den umage kvartet til en underverden af prostitution, korruption og kriminalitet, og arbejdet bliver gradvist mere kompliceret. Ray Velcoro: Colin Farrell. Frank Semyon: Vince Vaughn. Instruktion: Nic Pizzolatto.

02:05  

Ultimate Rush III
Ultimate Rush III Kig med og se, hvad der får nogle ekstremsportsudøvere til at sætte livet på spil for deres sport.

02:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:00  

Den store skønhed
Den store skønhed I sin pragtlejlighed med udsigt over Colosseum holder journalisten Jep fest efter fest for Roms dekadente overklasse, der drukner tomheden i dyre vine og giftig sladder. Som ung var Jep en lovende forfatter, men han løb tør for inspiration efter blot en enkelt roman. Dag og nat driver den aldrende flaneur hvileløst gennem Roms gader, på jagt efter den skønhed, der ville kunne inspirere ham til en ny bog. Jep Gambardella: Toni Servillo. Romano: Carlo Verdone. Ramona: Sabrina Ferilli. Instruktion: Paolo Sorrentino.

02:15  

Svaneprinsesse med vom
Svaneprinsesse med vom Maiko Nishino er gennem benhård træning og hård disciplin nået toppen af sin karriere som prima ballerina i den Norske Nationalballet. Hendes skæbne blev afgjort, før hun blev født. Maiko betyder dansende barn, og hendes forældre solgte hus og bil for at få råd til allerede som barn at sende hende til Europa for at danse. Vi møder Maiko som 31-årig, hvor hun er blevet castet til en stor og vigtig rolle, men samtidigt skal træne sig op, mens hun venter sit første barn.

03:15  

Ballerina mod alle odds
Ballerina mod alle odds Det er kun få dansere beskåret at komme til tops i klassisk ballet. Og af de få er kun en forsvindende del sorte kvinder. Misty Copeland er en af de få, der har arbejdet sig op fra korpsdanser til solist i kompagniet American Ballet Theatre, et af de tre ledende balletkompagnier i USA. En skade truer hendes karriere, og vi følger hende gennem operation og genoptræning, hvor mange tvivlede på, at hun nogensinde ville komme til at danse igen.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, TOELLOESE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0923162510