Tølløse
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 24. november 2017

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 24. november 2017

DR1

00:50  

Til undsætning (6:48)
Til undsætning (6:48) Et stillads kollapser, da en liftoperatør får et hjerteanfald. For Jordan fører ulykken til et møde med en sexet sjakforkvinde. Mens Michelles beslutning om at evakuere de nærliggende bygninger sender hende på kollisionskurs med redningsholdets chef.

01:35  

Til undsætning (7:48)
Til undsætning (7:48) Redningsholdet kaldes ud til en tivolipark, hvor et pariserhjul har sat sig fast. Ved foden af hjulet opdager de en slemt forslået kvinde. Politiet jager en voldtægtsmand, der lammer sine ofre med en strømpistol. Er kvinden hans seneste offer?

02:20  

Spooks (13)
Spooks (13) En fransk våbenekspert har udviklet et nyt tophemmeligt våbensystem. Nu er han i London for at sælge det til en ukendt køber, og den franske efterretningstjeneste beder MI5 om hjælp til at fange ham. Men Tom Quinn og hans folk i MI5 tvinges til at spille dobbeltspil, for den britiske regering ønsker selv at få fingre i våbensystemet. Et indbrud i Harry Pearces lejlighed bringer dog hele operationen i fare.

03:10  

Store forretninger II (9:10)
Store forretninger II (9:10) Harry er fast besluttet på at rense sit eget navn og genrejse Selfridge's. Han får hjælp af lady Mae, der har forladt lord Loxley - og af journalisten Frank Edwards, der har gennemskuet den lumpne Loxley.

03:55  

Kender Du Typen? (3)
Kender Du Typen? (3) "Kender Du Typen?" besøger en 200 kvadratmeter patricerlejlighed ved Torvehallerne. Den bliver beboet af en kendt dansker, som stryger alt sit tøj - også underbukserne. Livstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal dyste om at finde navnet på den kendte dansker, som har klædeskabet fyldt med skræddersyet tøj - og også går med gule crocs i sin lejlighed. Vært: Mads Steffensen.

04:40  

Når man mangler fire moskusokser
Når man mangler fire moskusokser Normalt foregår "Bag kulisserne i Zoo" i Danmark. Men denne gang har man været nødt til at tage ud i ødemarken i Grønland. For Zoo i København skal bruge fire moskusoksetyrekalve, og det er ikke helt enkelt. I to udsendelser følges forberedelserne og selve jagten på Lille Berg, Bette Røv, Willi og Jakob. Fotografer: Jens Henrik Rafn og Peter Palm Hansen. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 01.04.99

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

DR Friland: Så langt så godt (6:6)
DR Friland: Så langt så godt (6:6) "Tina & Steen" Drømmen om en gældfri landsby startede i Steen Møllers fantasi. Men virkeligheden udviklede sig til et mareridt. Steen flygtede fra Friland, slidt ned af at være primus motor for projektet. Oven i det hele fik kæresten kræft og døde. I dag er han glad tilbage med ny kæreste og fornyede kræfter samt en udvidelse af det lille hus. Vært: Berit Wheler Sendt første gang 21.12.05

05:55  

Søren Ryge: Svampemanden
Søren Ryge: Svampemanden I denne sommer har Søren Ryge sendt 'Traktormanden', 'Hestemanden', 'Koklipperen' og 'Fluemanden'. Nu kommer der endnu en mand, der ved alt om en lille del af livet - om svampe. Han går oven i købet tur i Søren Ryges have og finder en hel masse, som vi aldrig har set før. Sendt første gang 14.08.14

06:25  

80'erne tur/retur: 1987
80'erne tur/retur: 1987 I 80'erne tur retur skal vi på en rejse gennem et legendarisk årti. Denne gang tager vi et nostalgisk kig i bakspejlet på året 1987. Vi ser tilbage på store og små begivenheder, fra ind og udland. Ellerten dukker op som det nye alternativ til bilen, rollespillet Dungeons and Dragons fanger de danske drenge og en 19-årig vesttysker flyver til Moskva og lander på Den røde Plads.

06:55  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:45  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

08:15  

Spise med Price : "Svie og Smerte" (3:6)
Spise med Price : "Svie og Smerte" (3:6)

08:43  

Landsbykongerne (1:4)
Landsbykongerne (1:4) Mange steder ude i landet bukker små samfund under for landsbydøden. Men i nogle af de truede steder bor der ildsjæle, som kæmper med næb og kløer, for at netop deres landsby skal overleve. De har et helt særligt gåpåmod, overskud og kærlighed til deres egn. De er Landsbykongerne. I første afsnit inviterer kreaturhandlerne Morten og Anders Rasmussen hele landsbyen Borbjerg på bøffer inden lokalt håndboldbrag. På Mandø kæmper Niels Kristian mod naturens kræfter og for at få nye tilflyttere til øen. I Linde bor Jørgen Søvndal, som har taget sagen i egen hånd og købt byens tank, bank og kro.

DR2

00:05  

Børn alene på flugt: Udvist til døden?
Børn alene på flugt: Udvist til døden? Dansk dokumentarprogram fra 2016 I en kælder i Iran gemmer afghaneren Vahid sig. Han blev smidt ud af Danmark sidste år sammen med sin mindreårige bror, Aboli. Alt tyder på, at broderen er blevet slået ihjel i Afghanistan og Vahid er derfor på flugt, men Danmark vil ikke lade ham komme tilbage. Danmark har underskrevet en FN-konvention om, at uledsagede flygtningebørn ikke må sendes tilbage til Afghanistan, men ikke desto mindre blev den 16 årige Aboli tvangsudsendt sammen med sin bror på trods af advarsler fra Røde Kors og den Internationale Organisation for Immigration (IOM). Ingen har hørt fra drengen siden. Er han blevet slået ihjel? DR har fulgt i sporet på de to afghanske brødre siden de blev udvist fra Danmark - en rejse, der tager os til Afghanistan, Iran og Birkerød, hvor brødrenes kontaktperson, den pensionerede jurist Lise Lomholt bebrejder sig selv, at hun opfordrede brødrene til at følge det danske retssystem.

00:50  

Børn alene på flugt: 13 år og helt alene
Børn alene på flugt: 13 år og helt alene I et telt uden for Udlændingestyrelsen i København sultestrejker 13-årige Usama fra Syrien. Han har søgt om familiesammenføring med sine otte søskende, men hans sag trækker ud. Usamas mor er død og hans far forsvundet, så det eneste Usama kan fokusere på, er at få hans søskende herop. Han prøver at få dem ud af den krig, han selv er flygtet fra for halvandet år siden, så han ikke skal være her alene. Da sagsbehandlingen trækker ud og krigen fortsætter med at eskalere, indleder fire af hans søskende den farefulde flugt op gennem Europa, men de vælger at tage til Tyskland i stedet for til Danmark, og herefter mister Usama kontakten med dem. Usama får endelig svar på familiesammenføring, men det er et afslag. Han får at vide, at børn kun kan familiesammenføres med deres forældre. I samme hus som Usama bor to mindre drenge på 8 og 12 år, som også har søgt familiesammenføring med hver deres mor. De to drenge er fulde af håb, mens Usama kæmper for at at finde en ny mening med sit liv alene i Danmark.

01:30  

Offer for menneskehandel
Offer for menneskehandel Yasmin var 27 år, da hun bad det norske politi på hjælp. Da havde hun arbejdet som sexslave, siden hun var tolv år gammel. Hendes 'ejer' havde tvunget hende til at arbejde som prostitueret over hele Europa. Norske myndigheder har forpligtet sig til at hjælpe ofre for menneskehandel, især dem der samarbejder med politiet. Hvorfor er Yasmins situation så ligeså usikker som før?

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:30  

Langt fra Borgen: Skal vi forbyde mobiltelefoner i folkeskol
Langt fra Borgen: Skal vi forbyde mobiltelefoner i folkeskol Mobiltelefonerne bimler og brummer i de danske folkeskoler. De små skærme er blevet så stor en del af børn og unges hverdag, at flere folkeskoler nu tager konsekvensen - og forbyder mobilerne i skoletiden. Er det et nødvendigt tiltag eller bare håbløst gammeldags? Ask Rostrup tager undervisningsminister Merete Riisager (LA) og uddannelsesordfører Pernille Schnoor (Alt) med til Norbyskolen på Falster, hvor de to politikere også bliver konfronteret med deres eget Facebook-forbrug. Medvirkende: Merete Riisager (LA) og Pernille Schnoor (Alt) Vært: Ask Rostrup.

08:55  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

DR3

01:20  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:00  

Det mørke net: Udnyttelse
Det mørke net: Udnyttelse De digitale medier og internettet har åbnet op for nye muligheder for seksuel udnyttelse af børn. Men hvem er disse børn? Og hvem profiterer af deres misbrug? Programmet går bag om cybersex med børn, som desværre er en voksende industri især i udviklingslande.

02:25  

Hård udenpå (4:4)
Hård udenpå (4:4) Efter Simon er blevet single har friheden og kokainen taget overhånd, og han må bede om hjælp for ikke at ende i et svært misbrug. Martin er blev truet med en pistol, og nu vil han lægge sin livsstil om, men det er svært at ændre folks syn på en, når man stadig er tatoveret i ansigtet. Serien følger seks hårde drenge, der har valgt et look, der på mange virker skræmmende. Men bag de pumpede muskler og tatoverede dæmoner gemmer der sig både kæresteproblemer, lavt selvværd, særlige spilleregler og frygten for fængsel.

02:55  

Kæft, trit og uniform (1:4)
Kæft, trit og uniform (1:4) Anton, Sebastian, Emil, Mohammad og Daniel har valgt at bruge deres sommerferie på at gennemføre en personlig mission: De dropper deres PlayStation, kæreste, venner og familie til fordel for kæft, trit og retning på en militærlejr på Bornholm. Mens adrenalinen pumper, kæmper drengene med at finde en ny retning i livet.

03:25  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:25  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:35  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd
Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med 'burlesque', hvor din instruktør er Anne Kathrine. Derefter skal vi 'twerke' med dronningen, Louise, og vi slutter af med Barthelot, som laver 'dans for mænd'.

DR K

01:30  

De erotiske damers klub
De erotiske damers klub Med en fræk jazzet lydside fortæller nogle af de legendariske Burlesque-dansere om storhedstiden for strålende og glamourfyldte stripteaseshow, ikke mindst i Las Vegas i 1950'erne, 60'erne og 70'erne. Og selv om Gina, Marinka, Toni, Dililah og Kitten både blev udsat for sexisme, racisme og social stigmatisering, oplevede flere af dem også arbejdet som en frigørelse og en mulighed for at kræve deres egne kroppe tilbage!

03:00  

The Sarnos - Et liv med frække film
The Sarnos - Et liv med frække film Joe og Peggy Sarno er et excentrisk New York par, der har viet deres liv til at lave sex film i både Sverige og USA. Joe var engang en fejret "sexploitation"- instruktør sammen med Ingmar Bergman, som var hans store forbillede. Nu er han 88 år, men drømmer stadig om at lave et nyt erotisk mesterværk. En sjov og gribende historie om kærlighed, sex og den svære kunst at skildre en kvindelig orgasme på film.

04:20  

Alle tiders underholdning (1:8)
Alle tiders underholdning (1:8) Gøgl, cirkus og negre. Det var underholdning for 100 år siden. I Zoologisk Have blev såkaldt vilde mennesker - indere, kinesere og afrikanere - udstillet ved siden af de vilde dyr. Gøglere som Professor Labri blev udsat for chikane og restriktioner, og balletdanserinden Clara Pontoppidan vakte voldsom forargelse, da hun optrådte i cirkus og på film. De levende billeder kom til Danmark i 1896. Og på få år blev filmen den største trussel mod den gammeldags underholdning. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen. Sendt første gang 21.04.02

05:00  

Alle tiders underholdning (2:8)
Alle tiders underholdning (2:8) Erotik og superstjerner. Det er dansk films trumfkort i 1910erne. Vi er berømte og berygtede i hele verden. Filmstjerner som Poul Reumert og Emilie San- nom er udsat for voldsom idoldyrkelse. I gullaschtiden blomster for- lystelseslivet. Det er revyernes storhedstid. Christian Arhoff kommer til storstaden og bliver berømt revystjerne. Den nye storby avis B.T er en stor suc- ces og de første tegneserier dukker op. I 1920erne kommer Hollywood på banen. Det er kun Fy og Bi, der kan hamle op med konkur- rencen fra Chaplin. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen.

05:40  

Dagens sang: Stille hjerte
Dagens sang: Stille hjerte - sunget af et af DR's kor.

05:45  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:00  

Mit liv som Bent - danske hverdagskomedie (6:10)
Mit liv som Bent - danske hverdagskomedie (6:10) 1986. Bent er glad, både for sit nye job på lokalradioen "Den frie Stemme" og for kæresten Helle. Måske er der et frieri på vej på deres 3-årsdag? Det kniber for Bent at acceptere sin mors nye kæreste, ejendomsmægleren Allan Langbeck. Han går under øgenavnet "Allan Langpik". Men det kniber lige så meget med at begribe den overraskende årsag til forældrenes skilsmisse. Afsnittet giver også et grusomt gensyn med Jesper Olsens fatale tilbagelægning ved VM i 1986. Manus og instruktion: Jens Folmer Jepsen. Medvirkende blandt andre: Henrik Lykkegaard, Camilla Bendix, Birthe Neuman, Claus Nissen. Sendt første gang 2001

06:30  

Mit liv som Bent: dansk hverdagskomedie (7:10)
Mit liv som Bent: dansk hverdagskomedie (7:10) 1987. Bent er gået i stå efter Helles sidspring. Kan forholdet overhovedet repareres? Bents venner begynder at blive synlige i den århusianske offentlighed: Borgmester Thorkild Simonsen belønner Lenette for hendes kortfilm: "Mareridt med åbne øjne". På sit radiojob får Bent skovlen under en lokal bolighaj, og på familiefronten er der gode råd fra far Georg. Manus og instruktion: Jens Folmer Jepsen. Medvirkende blandt andre: Henrik Lykkegaard, Camilla Bendix, Charlotte Bøving, Claus Nissen med flere. Sendt første gang 2001

07:00  

Landsbyen (29:44)
Landsbyen (29:44) Bjarne er i gang med at sætte sit barndomshjem i stand, da den forsvundne kommunaldirektør uventet lader høre fra sig. Endelig har Bjarne alle kort på hånden - og han kontakter Ekstra Bladet. Så rammer katastrofen - Eva bliver kørt ned af en flugtbilist. Men - hvem er bilisten? Og kan lægerne redde Evas ufødte barn? Eva: Chili Turèll. Aksel: Niels Skousen. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Frank: Søren Østergaard. Karen: Lene Falck. Mille: Kirsten Lehfeldt. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Karl: Preben Ravn. Bjarne: Kurt Ravn. Læge: Birgitte Raaberg. Desuden medvirker: Lisbeth Rasmussen, Claus Bue, Claus Strandberg, Günei Turan, Peter Hesse Overgaard og Henrik Jandorf. Manuskript: Peter Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Henrik Herbert. Musik: Bo Holten. Sendt første gang 1995

07:30  

Landsbyen (30:44)
Landsbyen (30:44) Mens Eva og Aksels for tidligt fødte barn kæmper for livet, synes Eva også at være hårdere ramt af ulykken, end det først så ud til. Mille får en mistanke om, hvem flugtbilisten kan være, og får hjælp af Bjarne - og der opstår et eller andet mellem de to. Familien Andersen sætter alt ind på at få Astrid hjem fra Paris. Og Frank vender tilbage fra Berlin til Karen - men kan han holde sig fra Sanne? Eva: Chili Turèll. Aksel: Niels Skousen. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Frank: Søren Østergaard. Karen: Lene Falck. Johannes: Waage Sandø. Astrid: Helene Egelund. Mille: Kirsten Lehfeldt. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Matisen: Peter Schrøder. Desuden medvirker: Kirsten Norholt, Michelle Bjørn-Andersen, Lars Knutzon, Kurt Ravn, Birgitte Raaberg, Vibeke Hastrup, Troels II Munk, John Hahn-Petersen, Claus Bue, Evin Kilicasan, Günei Turan, Yarsar Tas, Christine Bjerg Nielsen, Henrik Jandorf og Lene Brøndum. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Henrik Herbert. Musik: Bo Holten. Sendt første gang 1996

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Så tag mit hjerte
Dagens sang: Så tag mit hjerte - sunget af et af DRs kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med _Hans_V._Bischoff som vært og indslag om bl.a. en kendt general, der bliver spurgt, hvad han vejer, om et særdeles populært kongeligt sølvbryllup, om den gang bestilte teater- billetter blev bragt ud for en 25-øre, om et dramatisk politi- indgreb mod en besat ejendom og om en af fodboldens nøgle- personer, der siger barsk farvel. Redaktion:_Jens_Bom og _Henrik_Iversen. Producer:_Torben_Molsner.

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:01  

Zorro (3)
Zorro (3) Fælden

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:20  

Vi' bare bjørne (26)
Vi' bare bjørne (26)

07:30  

The Next Step III (5)
The Next Step III (5) Udvandring

07:50  

Freaktown (18)
Freaktown (18) Fnugger-fiksfakserier

08:04  

Mønk
Mønk

08:07  

Mønk
Mønk

08:10  

Nina Patalo
Nina Patalo

08:15  

Ramasjangskolen
Ramasjangskolen "Lukningstruet" Til inspektørens store forskrækkelse er Ramasjangskolen ramt af nedrivningsplaner, og derfor skal han hurtigt finde en løsning for at redde skolen, så eleverne kan blive ved med at modtage undervisning. I dag er sportsnørderne Marcus, Nicklas og Julie fra Valdemarskolen i Ringsted de nye elever. Som de store konkurrencemennesker de er, vil de gøre alt for at vinde den eftertragtede billet til skolens årsfest til dem selv og deres klassekammerater. Men for at komme med til den fest, skal de først igennem en sprængfarlig matematiktime hos Signe og en noget anderledes biologitime med Sebastian.

08:35  

Klassekabalen - Fællesleg (2)
Klassekabalen - Fællesleg (2) Frikvarteret betyder meget for sammenholdet i 5.a, men det er svært, når nogle gerne vil spille fodbold hele tiden, og andre slet ikke har lyst. Og kan det overhovedet lykkes at få succes med fælleslegene, så ingen kommer op og slås?

08:55  

Dyrs våben: Kvælerslange
Dyrs våben: Kvælerslange Den muskuløse kæmpes våben er teknik og muskler. En kæmpe bunke rå muskler der kan kvæle og tage pusten af selv den største hjort. Kvælerslangen er sulten og ingen kan føle sig sikre.

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Bjarne og bien

05:20  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Find uglerne

05:30  

Hjørne Bjørne III (25)
Hjørne Bjørne III (25)

05:35  

Ramasjang Mysteriet (1)
Ramasjang Mysteriet (1) Hvor er prikken over "i"? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

06:05  

Sarah og And (24)
Sarah og And (24) Fyrværkeridans

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella En festlig fe

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Boomerang

06:30  

Mumitroldene (44)
Mumitroldene (44) Myreløven

06:40  

Grinebider
Grinebider Måder at grine på

06:45  

Masha og Bjørnen (6)
Masha og Bjørnen (6) I familiens skød

06:55  

Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug
Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug Undulaterne Cookie og Snefnug deler fuglebur i en lejlighed i København. De er rigtigt gode venner og gør alting sammen. Derfor stiller de også op i Quizdyrene som makkerpar, når Stefan kommer på besøg for at quizze med dem. De bliver først en smule bekymrede, da de trækker kategorien "fisk.". Spørgsmålet er så om to fuglehjerner tænker bedre end én, og om de to venner kan blive enige om hvad de skal svare, så de kan vinde en rigtig god præmie.

07:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (19)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (19) Fyrstelig flyvetur

07:20  

Quizdyrene - Hamsteren Olaf
Quizdyrene - Hamsteren Olaf Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. I hvert afsnit besøger værten Stefan et nyt quizdyr, som får chancen for at vinde en flot præmie. Denne gang er det hamsteren Olaf, der får fem spørgsmål om dyr i Afrika. Olaf mener selv, at han kan svare rigtigt på mindst halvdelen. Men han kæmper lidt med at holde koncentrationen, når det ikke lige handler om de hurtige og farlige dyr, som han synes er sejest.

07:35  

F for Får (22)
F for Får (22) Fårrygende animation fra Aardman

07:45  

Gurli Gris VI (20)
Gurli Gris VI (20) Gustavs ballon

07:50  

Gurli Gris VI (21)
Gurli Gris VI (21) Piratskatte

07:55  

Stop! (5)
Stop! (5) Klara er virkelig sulten, men far har lavet sin ulækre oksekødsstuvning. Klara vil hellere have en rigtig god sandwich, men far bevogter køleskabet.

08:05  

Morten Skildpadde (23)
Morten Skildpadde (23) Supersnusernes store lille sag

08:30  

Sofus II (5)
Sofus II (5) Sofus lander hos Simon, der bor på en gård på Sejerø. Simon skal hjælpe sin mor med at dele post ud på hele øen. Simon cykler på sin egen cykel, men det kan godt være hårdt for benene, når bakkerne er stejle. En chokolademad i solen giver heldigvis kræfter. Simon giver Sofus en farvelgave inden de skal sove.

08:45  

Mit kæledyr - en kanin
Mit kæledyr - en kanin Emma er 8 år og drømmer om at få en kanin. I dag får hun besøg af 9-årige Esther, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Emmas mor og far kigger med og vurderer, om Emma måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

08:55  

Minisekterne (36)
Minisekterne (36) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:15  

Kål eller kanyle (5:6)
Kål eller kanyle (5:6) I det femte program i serien "Kål eller kanyle" følger vi 50-årige Nina og 44-årige Kell. Begge har de et ønske om at få et yngre og friskere udseende. Nina går kanyle vejen og får hjælp af hudlæge Jørgen Esmann. Kell har valgt kål-vejen og får hjælp af livsstilscoach Thorbjörg Hafsteinsdóttir. Men hvad virker bedst - Kål eller kanyle?

09:45  

Store forretninger II (9:10)
Store forretninger II (9:10) Harry er fast besluttet på at rense sit eget navn og genrejse Selfridge's. Han får hjælp af lady Mae, der har forladt lord Loxley - og af journalisten Frank Edwards, der har gennemskuet den lumpne Loxley.

10:30  

Antikkrejlerne (67)
Antikkrejlerne (67) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (68)
Antikkrejlerne (68) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

DR2

09:25  

Madmagasinet
Madmagasinet Madmagasinet ser denne gang nærmere på fremtidens mad. Tina høster tang og tester, om det virkelig kan smage godt nok til at blive en af fremtidens yndlingsspiser. Og hendes smagssans bliver sat på prøve, når en fremtidsforsker præsenterer hende for pulvermad, soyabøffer og græshopper. I køkkenet har Adam besøg af en havbiolog. Sammen slår de et slag for blæksprutter og østers som fremtidens mad. Spørgsmålet er, om deres begejstring for bløddyr som fremtidsmad rækker til at overbevise den mere skeptiske Tina.

09:50  

Fedt, Fup og Flæskesteg (5)
Fedt, Fup og Flæskesteg (5) Dansk reportageserie fra 2011 Bliver vi slankere af light? Fedme-epidemien raser, men er light-produkter en løsning? Kurt og Thomas tager i dette afsnit på opdagelse i Light-land og undersøger, hvad erstatningsstofferne gør ved os. Scanninger af Kurts hjerne viser, at "light"-produkter har nogle overraskende virkninger på kroppen. Kan kemikalierne måske have den stik modsatte effekt på kroppen, end det, der er meningen med dem: Kan de i virkeligheden gøre dig tungere? Sendt første gang 04.12.11

10:20  

Ingenmandsland (3:6)
Ingenmandsland (3:6) Den belgiske journalist Rudi Vranckx er på en rejse fra Mogadishu i øst til Timbuktu i Mali på jagt efter historier i håb om at give de mennesker et ansigt, som vi ikke kender, som vi ofte ikke ønsker at kende, og som kun interesserer os, når de falder over bord fra både i Middelhavet. I Etiopien blomstrer økonomien. Rudi møder den berømte atlet, Haile Gebreselassie, et girlband og ser på vandkraftværket ved Nilen, før han krydser grænsen til Sydsudan, verdens yngste stat, der allerede virker dødsdømt.

11:20  

Ekstreme togrejser III (1:5)
Ekstreme togrejser III (1:5) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især med tog. Da jernbanen i USA's største stat, Alaska, blev bygget, var staten knap nok beboet. Alligevel blev banen en stor succes, selv om en rejse selv på kanten af vinteren ikke er hel nem.

DR3

09:15  

Hård udenpå (4:4)
Hård udenpå (4:4) Efter Simon er blevet single har friheden og kokainen taget overhånd, og han må bede om hjælp for ikke at ende i et svært misbrug. Martin er blev truet med en pistol, og nu vil han lægge sin livsstil om, men det er svært at ændre folks syn på en, når man stadig er tatoveret i ansigtet. Serien følger seks hårde drenge, der har valgt et look, der på mange virker skræmmende. Men bag de pumpede muskler og tatoverede dæmoner gemmer der sig både kæresteproblemer, lavt selvværd, særlige spilleregler og frygten for fængsel.

09:45  

Kæft, trit og uniform (1:4)
Kæft, trit og uniform (1:4) Anton, Sebastian, Emil, Mohammad og Daniel har valgt at bruge deres sommerferie på at gennemføre en personlig mission: De dropper deres PlayStation, kæreste, venner og familie til fordel for kæft, trit og retning på en militærlejr på Bornholm. Mens adrenalinen pumper, kæmper drengene med at finde en ny retning i livet.

10:15  

Rodløs (2:6)
Rodløs (2:6) Jacob har levet med kameler i ørkenen det meste af sit liv, så hans første tur på Roskilde Festival bliver en oplevelse, han aldrig vil glemme. Energibomben Hadji har fødselsdag og går all in på at holde den helt rigtige danskerfest. Og den flittige Anas bliver presset til at ryge mindre vandpibe med sine syriske venner. DR3 har i denne reportageserie fået adgang til fem unge drenge, som står overfor en kæmpe udfordring: De skal finde sig selv og deres plads i fællesskabet med de danske unge. Men hvordan gør man det, når man er flygtet fra krig og ødelæggelse - og er havnet i et fremmed land uden familie eller venner?

10:45  

Livet på koralrevet (1:3)
Livet på koralrevet (1:3) Great Barrier Reef ud for den australske østkyst er verdens største levende struktur og en af de rigeste og mest komplekse økosystemer på Jorden. Vi følger livet her gennem et år. Turisterne flokkes omkring revet, når pukkelhvalerne kommer for at føde deres unger.

11:40  

Livet på koralrevet (2:3)
Livet på koralrevet (2:3) Great Barrier Reef ud for den australske østkyst er verdens største levende struktur og en af de rigeste og mest komplekse økosystemer på Jorden. Vi følger livet her gennem et år. Med regntidens komme eksploderer livet på revet, når korallerne gyder, havfugle ruger på deres æg, og skildpaddeunger i tusindvis forsøger at nå havet.

DR K

09:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. dansk skibsforlis på Rhinen, kongebesøg i Danmarks nordligste amt, Osvald Helmuth som skraldemand, Carl Brisson i København, den danske tennis-stjerne Kurt Nielsen, brand i berømt kirke og om nytårsfidus med Buster Larsen. Redaktion:Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Torben Molsner.

09:35  

Rejsen langs Norges kyst (10:10)
Rejsen langs Norges kyst (10:10) Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Om bord på "Østerøy" forlader vi i dag Kristiansand og sætter kursen mod Lyngør, hvor det 100 år gamle redningsfartøj "Risør 2" ligger klar til at føre os videre til den svenske grænse. På vej dertil skal der fiskes hummere, vi skal se historiske steder og møde nogle af de glade mennesker, der er på ferie. Nordvision fra Norge.

10:15  

I krig for Danmark (6:6) - I tysk tjeneste
I krig for Danmark (6:6) - I tysk tjeneste Hvad har det krævet at være soldat i de krige, der gennem tiden har formet Danmarks grænser og styreform? DR K lader unge mænd prøve kræfter med våben og fysiske udfordringer i en række danske krige gennem historien. I 1916 tordner den tyske og franske hær sammen ved den franske by Verdun. Et af de blodigste slag under Første Verdenskrig er i gang, og midt i det hele kæmper dansksindede sønderjyder på tysk side. På 100-års afstand kan soldaternes hverdag virke fjern, men hvad har det egentligt krævet at deltage i krigen? Hvilke fysiske krav blev der stillet til soldaterne? Og hvordan er livet i en skyttegrav?

10:55  

Da FBI blev hængt til tørre
Da FBI blev hængt til tørre Samme aften, som titelkampen mellem Muhammad Ali og Joe Frazier i marts 1971 fik millioner af amerikanere til at sidde klinet til skærmen, brød fem almindelige borgere ind på et FBI-kontor i Philidelphia og stjal hundredvis af sagsakter, der anonymt blev sendt videre til udvalgte journalister og politikere. Akterne beviste, at FBI målbevidst forsøgte at skræmme og true borgerrettighedsaktivister og krigsmodstandere. Sammen med Watergate var afsløringerne med til at få nedsat en kongreskommite, der endte med at begrænse efterretningstjenesternes ret til at overvåge borgerne. Ingen af de fem aktivister er nogesinde før stået frem, men det gør de her, hvor de fortæller deres historie.

DR Ultra

09:05  

Store Nørd i militæret (6)
Store Nørd i militæret (6) Fregatten Peter Willemoes er Danmarks stærkeste våben på søen. Skibet vejer 6500 tons og er i stand til at bekæmpe fjender i luften, på land, på søen og under overfladen. Men hvordan er det overhovedet muligt for så tung en metalkonstruktion at flyde? Hvordan skaber den fremdrift? Og hvad gør besætningen, hvis der skulle opstå brand ombord? Alt det og meget mere kigger Nørderne på, når de tager på krigsøvelse med Danmarks vildeste søuhyrer!

09:25  

Jeg vil være fodboldstjerne (6)
Jeg vil være fodboldstjerne (6) Jacob forstuver foden til den første træning i Tyrkiet, og må hen for at få behandling på foden. Anton sidder ved siden af ham imens - for de er gode venner. Men drengene er også konkurrenter, for de spiller nemlig samme plads på banen - så den enes skade kan vise sig at være den andens fordel. Benjamin bliver også skadet, da han spiller kamp, og det ser ikke godt ud for ham!

09:40  

Mission: Eftersidning I (26)
Mission: Eftersidning I (26) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

10:00  

Mission: Eftersidning I (27)
Mission: Eftersidning I (27) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

10:20  

Go' lorte weekend
Go' lorte weekend Hvad gør man, hvis man hellere vil være vært i stedet for vejrvært? Man ringer selvfølgelig til sin mor. Vejrværten Stief har en listig plan for hvordan han kan overtage Go´Lorte Weekend. Se også de to naboer Henrik og Preben komme op og toppes i sofaen. Og så kan man få tricks af drengestregs-eksperten Svenning Bubandt. Med Rasmus Bruun, Christian Trangbæk og Frederik Cilius.

10:50  

Sleepover - Det kongelige teater
Sleepover - Det kongelige teater Tre bedste veninder, der elsker at opleve nye ting sammen, holder sleep overs steder, man normalt ikke kan overnatte. Undervejs lærer de nye ting om sig selv og hinanden. I dette afsnit af Sleepover overnatter pigerne på Det Kongelige Teater, og her overrasker Clara sine veninder med skattejagt og tre-retters-middag.

11:05  

Byt familien II (1)
Byt familien II (1) Gustav bor med sin familie i Nordjylland på en gård og har heste, som han skal muge ud hos hver morgen kl. 6. Det bedste han ved er at springe til konkurrencer og at hele familien er sammen om hestene. Adam bor i en lejlighed på Nørreport med hele sin familie på 6. Han spiller fodbold på Blågårdsplads og går med sin far i moskeen. For Adams familie er muslimer. Gustav og Adam bytter familier. Adam skal for første gang fjerne hestepærer og sidde på en hest. Gustav får lov til at komme med i moskeen for at opleve, hvordan man renser sig og ber' på muslimsk vis.

11:35  

Verdens bedste quiz I (15)
Verdens bedste quiz I (15) ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får hjælp fra alle steder i landet, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Simon og Kasper skal finde ud af, hvem af hjemmehjælperne der kender den mystiske dame, og hvor de fylder fjæset med klemmer i den spændende finale "Kød i klemme". Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:50  

Pubertetsguiden (7)
Pubertetsguiden (7) Christian vil gerne have mere selvtillid og blive bedre til at sige fra - derfor besøger han en karateklub, der skal hjælpe ham på rette vej. Emilie fortæller om menstruation, og så kan du høre guidens kærestepar fortælle om deres fremtid.

DR Ramasjang

09:05  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være stuntmand. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "7". Heldigvis er der fødselsdag på restauranten, så de servere en stor kagemand. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at regnorme elsker at danse? Ta' med Lille Nørd på regnormejagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde tusind regnorme.

10:00  

Vilde venner (1)
Vilde venner (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Ebba og Anton, der har vagten i klubhuset. De skal bygge reder af dyrelort til snogene og hjælpe med at flytte en andemor og hendes 9 ællinger ud til en sø.

10:20  

Kiwi & Strit (19)
Kiwi & Strit (19) Skovens ko elsker Kiwis blomster og spiser dem. Kiwi & Strit beslutter sig for at fange koen, så de kan have blomsterne i fred....

10:25  

Kiwi & Strit (20)
Kiwi & Strit (20) Kiwi vil have et nyt blomsterbillede i sin ramme på væggen i stedet for et sløret billede af Strit. Strit kan ikke forstå, hvorfor han ikke også skal være på det nye billede....

10:30  

Kaj og Andrea - i ørkenen
Kaj og Andrea - i ørkenen Ole tager Kaj og Andrea med til stranden, men det bliver mere en sandtur end en strandtur! De har så meget sand med hjem,at der er nok til at lege eventyr i ørkenen, hvor de møder både en dromedar og en beduin, der røver Andrea. Medvirkende: Hanne Willumsen, Iben Wurbs, Kjeld Nørgaard og Ole Kibsgaard. Producer: Mogens Vemmer.

11:00  

Onkel Rejes sørøvershow II (11)
Onkel Rejes sørøvershow II (11) Dr. John har kidnappet Sigurds ven Theordor for at koge ham om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et stinkdyrs stinkkirtel, General Igor Stravandski og ægte zombier i spøgelsestoget i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (3)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (3) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

11:30  

Ramasjang Mysteriet III (2)
Ramasjang Mysteriet III (2) Hvor er Siljas kat? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:00  

Bonderøven (5:11)
Bonderøven (5:11) Det farvede betongulv i entréen skal slibes og gøres flot. Gummivognens hjul og ramme er blevet malet, og Frank laver et nyt lad af træ. Fryseren er ved at være tom, så et får må levere noget kød. Tilrettelæggelse: Mogens Elbæk, Peter Wath, Pia Kjeldsen.

12:30  

Kender Du Typen? (4)
Kender Du Typen? (4) "Kender Du Typen?" besøger Vanløse for at finde ud af, hvem der indretter sig med loppefund - men er parat til at køre det hele til storskrald, hvis noget bedre dukker op. Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup får brug får al deres kunnen for at regne ud, hvilken kendt dansker der bor i den pastelfarvede lejlighed. Vært: Mads Steffensen

13:20  

Taggart: Dødens høst
Taggart: Dødens høst Politimanden John Fraser burde forhindre et kunsttyveri, men har travlt med at udspionere sin kone Julia, som han har mistanke om har en affære. Samme aften bliver Julia brutalt myrdet. Det viser sig, at Julia levede et dobbeltliv, og da hendes kontakter én efter én på mystisk vis dør, kommer Taggart, Jardine og Reid på hårdt arbejde. For hvor er forbindelsen mellem en stripper og en præst? Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jacie Reid: Blythe Duff. Instruktion. Alan Bell.

DR2

12:05  

Ekstreme togrejser III (2:5)
Ekstreme togrejser III (2:5) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især med tog. Chris rejser med tog tværs gennem Argentina til Patagonien. Men denne jernbane, der engang kunne prale af at være en af verdens største og fineste. har set bedre tider!

12:50  

Ekstreme togrejser III (3:5)
Ekstreme togrejser III (3:5) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især med tog. Chris rejser med tog fra Cape Town i Sydafrika til Victoria-vandfaldene i Zimbabwe. Banen blev grundlagt af den britiske jernbanepioner og kolonialist, Cecil Rhodes, der tjente en formue på diamanter og brugte pengene på sin jernbane og udvidelsen af det britiske overherredømme i Afrika.

13:35  

Ekstreme togrejser III (4:5)
Ekstreme togrejser III (4:5) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især med tog. Denne gang rejser Chris hele vejen med den historiske Trans-Kaukasiske jernbane fra de flammende olietårne i Baku og langs bredderne af det Kaspiske Hav til havnebyen Batumi ved Sortehavet.

14:20  

Ekstreme togrejser III (5:5)
Ekstreme togrejser III (5:5) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især med tog. Chris rejser næsten 3.000 kilometer tværs over Norge og Sveriege til Finland, for at finde ud af, hvordan nogen har fundet på, at anlægge en jernbane omkring Polarcirklen, der kører dagligt trods sne, frostgrader og mørke halvdelen af året.

DR3

12:35  

Mit liv er stjålet (6:6)
Mit liv er stjålet (6:6) Journalist Sisse Sejr-Nørgaard bestemmer sig for at gå på opdagelse i den mindre fede side af vores liv på de sociale medier og nettet både på egen krop og hos nogle af dem, der har været udsat for misbrug. I sagen om de mange falske annoncer på Bilbasen, får Sisse et gennembrud via et PDF-dokument fra scammeren, som indeholder navne på 8 andre scammede. Underviseren, Martin - som har haft sin identitet stjålet via en falsk Tinderprofil - forsøger at komme videre med sagen hos politiet. Og Sisse får sit elektroniske liv tilbage efter at være blevet hacket.

13:05  

Billet til Kærlighed II (2:6)
Billet til Kærlighed II (2:6) Anders møder sin rejsedate Christian Nielsen i lufthavnen. Tina intensiverer jagten på sin rejsedate, mens Tau fra Nørrebro spørger sin bror til råds. For hvilke fejl plejer han mon at begå i jagten på en kæreste? I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

13:35  

Doctor Who VII (6)
Doctor Who VII (6) Doktoren leder efter en ung kvinde ved navn Clara Oswald. Hans søgen bringer ham til nutidens London. I den engelske storby er der wifi overalt, men det er farligt at gå online. Nogen fanger sjæle og spærrer dem inde i internettet. Da Clara fanges, må doktoren redde både hende og resten af verden fra en gammel fjende.

14:20  

Doctor Who VII (7)
Doctor Who VII (7) Clara, doktorens nye rejseledsager, vil gerne opleve noget fantastisk, så den flyvske eventyrer tager hende med til de beboede ringe omkring planeten Akhaten. Her er pilgrimme fra mange verdener ved at forberede en stor religiøs ceremoni. Alt synes fredeligt, men der er nogen, der kræver et offer.

DR K

12:10  

Opråb fra 80'erne - Next stop bevægelsen (1:8)
Opråb fra 80'erne - Next stop bevægelsen (1:8) De som råbte op i 1980'erne brugte al deres energi på at gøre en forskel. En af grupperne hed Next Stop, som kæmpede for en atomvåbenfri verden. De unge i Next stop var bange, men handlede i stedet for bare at sige 'nå'. Bevægelsens budskab nåede både Nevadas varme sand og Kremls guldbelagte kupler inden jerntæppet faldt. Tilrettelæggelse af Jakob Heick

13:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

13:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

14:30  

Programmer som forandrede TV (3:8)
Programmer som forandrede TV (3:8) TV programmer har gennemgået en utrolig udvikling i løbet af mediets forholdsvis korte levetid. Nogle programmer har været vigtigere end andre og har bidraget til en udvikling i nye retninger. Det er dem, denne serie i otte dele handler om. I dette afsnit tager vi til England. Vi kigger bag kulissen på den slags TV, briterne er de bedste i verden til. Vi besøger alle indretnings- og renoveringsprogrammers moder. Vi fortæller om TV-kokkenes Bad Boy, der forlod studiet og forandrede madlavningsudsendelserne for altid. Og vi bliver inviteret til det TV-hus, der laver verdens mest storslåede produktioner og møder deres Grand Old Man.

DR Ultra

12:05  

Mille (1)
Mille (1) Mille bor sammen med sin mor, Leila, ovenpå den kaffebar, Leila driver i en nedslidt del af København. Leila gør, hvad hun kan for at få det hele til at hænge sammen - og Mille giver en hånd med, når hun har fri fra skole. Mille trives midt i al tumlen mellem sin mor, sin far og hans kæreste og sin farverige mormor - men hun bruger allermest tid sammen med sin bedste veninde Marie. Lige nu øver Mille og Marie ihærdigt på en fælles sang, som de håber på at optræde med ved skolens sommerkoncert. Medvirkende: Mille: Mathilde Arcel Fock. Leila: Lærke Winther. Conny: Michelle Bjørn-Andersen. Denise: Emilie Kadziola. Tobias: Lucas Munk Billing. Svendsen: Torben Zeller. Endvidere: Frederikke Nielsen, David Rousing, Asbjørn Agger, Bolette M. Drejer, Pernille Hilgart, Lene Jakobsen, Sasha Sofie Lund, Lars Simonsen, Julie Wright, Kenni Hansen, Mathias Rom og Nikolaj Groth. Manuskript: Poul Berg og Karina Dam. Instruktion: Poul Berg. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Scenografi: Peter de Neergaard. Musik: Mika Vandborg & Per Lange.

12:35  

Unik (21)
Unik (21) I UNIK kan du sammen med vært Sofie Linde møde de skøre, sjove, anderledes og enestående børn i Danmark. Annie er 9 år og dværg. UNIK besøger Annie for at finde ud af, hvordan hverdagen ser ud, når man er 1 meter høj, og Sofie giver Annie en kæmpe overraskelse.

12:55  

Braceface (31)
Braceface (31) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:15  

Braceface (32)
Braceface (32) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:40  

Dagens ret: Pastasalat
Dagens ret: Pastasalat Pastasalat Er du også træt af kedelige madpakker, så se med når Jose og Chris laver lækker pastasalat fyldt med sprøde grønsager og saftig kylling. Den kan laves aftenen før og så kan du jo også overraske mor og far med aftensmad, måske kan det give lidt ekstra lommepenge!

13:50  

Klassen - Kærestetyv del 2 (13)
Klassen - Kærestetyv del 2 (13) Sofia indrømmer, at hun er vild med Emmas kæreste Emil. Det får store konsekvenser. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:00  

Klassen - Samis nye gamle sang (14)
Klassen - Samis nye gamle sang (14) Sami skal have lavet en introsang til sin youtubekanal. Det er ikke så let, som han havde regnet med Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:10  

Ultras Sorte Kageshow II (7)
Ultras Sorte Kageshow II (7) Så er det finaletid i Ultras Sorte Kageshow, hvor Nikolaj Stokholm har inviteret finalisterne i studiet for i bælgravende mørke at bage den flotteste og allerlækreste finalekage. Micki Cheng fra 'Den Store Bagedyst' er dommer.

14:40  

The Next Step III (5)
The Next Step III (5) Udvandring

DR Ramasjang

12:00  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Åen.

12:30  

Skæg med matematik (12)
Skæg med matematik (12) Hr. Skæg lærer at lave pølseblæksprutter i Kokkeskolen, synger en sang om Verdens Største Tal, konkurrerer i sjipning og besøger etagerne for Hat & Briller samt Mælk & Sokker i Det Lille Storcenter.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (7)
Rosa fra Rouladegade II (7) Når Alvilda er på besøg hos sin bedstemor er de næsten altid ude i haven, for de kan nemlig begge to godt lide blomster. De kan også begge to godt lide kager, så Alvilda tager en tur til Rouladegade for at bede Rosa om hjælp til at bage en overraskelseskage til bedstemor. Sammen forklæder de sig som en høj mand med hat og stok, og spadserer hjem til bedste, for at udspionere og finde ud af hvordan kagen skal være. Hjemme i Rosas kagehus får de brug for både fingermuskler, marcipan i mange farver og masser af flødeskum, for at bage en lagkage fuld af blomster og alt det andet bedste bedst kan lide.

13:30  

Det kongelige spektakel
Det kongelige spektakel Cowboykongen Villy, rumvæsenet Luni, den forfinede kok Leo og prinsesse Habibi har fået en ny beboer i Spektaklet: Den kære robot Dyt! De er landet midt i den mest fantastiske olivenlund - alle er tilfredse - selv Leo er begejstret ved tanken om at skulle tilberede mad af hjemmepresset olivenolie. Men den lille robot Dyt er hele tiden utilfreds - han dytter og båtter.. Se om det lykkes for vennerne i Spektaklet at finde ud af, hvad der er galt med Dyt.

13:45  

Minisekterne (58)
Minisekterne (58) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:50  

Minisekterne (59)
Minisekterne (59) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:55  

Sikker & Søn IV (10)
Sikker & Søn IV (10) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker sin egen bondegård med kokasser og det hele. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (8)
Onkel Rejes Sørøvershow (8) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Johanna, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lommetørklæde, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Johanna og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang...
Der var engang... De 2 skønne historier om Lille Idas Blomster og Prinsessen på Ærten. Dansk tegnefilm. Lille Ida kan ikke forstå, hvorfor hendes blomster hænger så trætte med hovederne. Men så viser det sig jo, at om natten - så danser alle blomsterne! Du kan også se historien om, hvordan prinsen endelig fandt sin prinsesse - men det skete først, da en smuk pige en mørk og stormfuld nat bankede på porten til slottet ...!

DR1

15:30  

Kriminalkommissær Barnaby (35): Fortidens spøgelser
Kriminalkommissær Barnaby (35): Fortidens spøgelser "Fortidens spøgelser". Familien Villiers samles på deres landsted, Draycott House, for at fejre jul. Også Barnaby tager på juleferie, men det bliver en kort fornøjelse. For på Draycott House bliver en af beboerne udsat for et drabsforsøg, og Barnaby må i arbejdstøjet for at opklare en forbrydelse, der har rod i fortidens synder. Barnaby: John Nettles. Dan Scott: John Hopkins. Dominic Jones: Bruce Alexander. Instruktion: Renny Rye.

17:05  

Store forretninger II (10:10)
Store forretninger II (10:10) Harry, Frank og lady May lægger planer, der skal afsløre den luskede lord Loxley og rense Harrys navn. Samtidig har Agnes og Victor planer om at sige op, nu hvor de skal giftes. Men er det den rette beslutning for Agnes?

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:05  

Taiwans plastikpalads: Verdens grønneste bygning
Taiwans plastikpalads: Verdens grønneste bygning Taiwans EcoARK Pavillon er blevet hyldet som en af verdens grønneste bygninger. EcoARK Pavillon omdanner affald til effektivt byggemateriale og er et glimrende eksempel på, hvordan innovativ teknik og en vision om en bedre verden kan vende problemer til løsninger. Den ni etager høje bygning er helt i den bæredygtige ånd bygget af 1,5 millioner plastikflasker og sætter i den grad standarden for fremtidens grønne bygninger.

15:55  

So ein Ding
So ein Ding Nikolaj Sonne kaster sit kritiske blik på en håndfuld nyheder fra tech-verdenen, og med det nyopfundne ding-o-meter i hånden tager han på roadmovie til teknologiens og innovationens hjørner. So ein Ding afslutter med at Sonne har en gæst hos sig i nyhedssofaen, der har sin helt egen topnyhed med.

16:10  

Katmai - Alaskas vilde halvø
Katmai - Alaskas vilde halvø Vest for Alaskas fastland ligger halvøen Katmai, der er så svært tilgængelig, at man kun kan komme til den fra luften eller havet. Det er et barsk landskab, hvor der er flere bjørne end mennesker, og hvor det årlige lakseæderi er et af de mest spektakulære syn i verden.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:05  

Endless Love
Endless Love De to teenagere David og Jade er helt opslugt af hinanden, og forelskelsen overskygger alt. Da forældrene prøver at holde dem fra hinanden, udvikler deres forhold sig i en katastrofal retning. David: Alex Pettyfer. Jade: Gabriella Wilde. Hugh Butterfield: Bruce Greenwood. Instruktion: Michael Hoffman.

16:40  

Rejsen til Mars (6:6)
Rejsen til Mars (6:6) En altødelæggende tragedie i kolonien på Mars tvinger alle deltagere til at genoverveje missionen. I nutiden fortsætter SpaceX arbejdet med at udvikle en raketteknologi, der kan hjælpe menneskeheden med at nå til den røde planet, Mars.

17:30  

Det mørke net: Udnyttelse
Det mørke net: Udnyttelse De digitale medier og internettet har åbnet op for nye muligheder for seksuel udnyttelse af børn. Men hvem er disse børn? Og hvem profiterer af deres misbrug? Programmet går bag om cybersex med børn, som desværre er en voksende industri især i udviklingslande.

DR K

15:00  

Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - hat og blå briller
Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - hat og blå briller Under krigen foregik der hemmelige operationer bag fjendens linjer, dumdristige og farlige missioner og efterretningsopgaver med meget høje indsatser. Det gælder fx befrielsen af Benito Mussolini i 1943, britiske specialstyrkers bortførelse af en højtstående tysk officer på Kreta, snigmordet på Reinhard Heydrich i Prag, og den koldblodige henrettelse af den amerikansk udpegede borgmester i Aachen i krigens sidste måneder.

15:50  

De norske wienerbørn
De norske wienerbørn Efter anschluss i 1938, kom en gruppe østrigske, jødiske børn på sommerlejr i Norge. Efter lejren var det blevet så farligt for de østrigske jøder, at den norske børnepsykolog, Nina Hasvoll, på opfordring fra den jødiske menighed påtog sig ansvaret for et børnehjem. I november 1942, da det norske politi arresterede de norske jøder for at deportere dem til Auschwitz, lykkedes det på et hængende hår at redde børnene til Sverige, men da de efter krigen ønskede at komme tilbage til Norge, fordi de følte sig norske, ønskede de norske myndigheder ikke at modtage dem.

16:50  

Galskab: Soldaten fra vestfronten
Galskab: Soldaten fra vestfronten Den psykiske patient var dansksindet, og indkaldt til vestfronten på tysk side. Han oplever rædslerne i skyttegravene, og mareridtet over dem alle: et granatnedslag begraver ham levende. Kammeraterne graver ham ud, men resten af livet kæmper han med de psykiske traumer og med invaliderådet for at få erstatning. Det er Første Verdenskrig der for første gang tvinger systemet til at anerkende, at sjælen kan tage skade af noget udefra - ikke mindst krig. Tilrettelæggelse: Søs Hoffmann og Lone Leegaard.

17:30  

Galskab: Journal nr. 29.264 - Sofie
Galskab: Journal nr. 29.264 - Sofie I 1955 indlægges en 34 årig kvinde på Vordingborg sindssygehospital. Hun er ulykkeligt forelsket og deprimeret. Igennem 11 år får Sofie over 20 forskellige slags psykofarmaka. Flere af stofferne viser sig senere at være farlige. Et af dem er LSD. Tilrettelæggelse: Rasmus Holm.

DR Ultra

15:00  

Freaktown (38)
Freaktown (38) Et horn i siden

15:15  

Freaktown (39)
Freaktown (39) Fugleskræmsel

15:25  

Mission: Eftersidning II (17)
Mission: Eftersidning II (17)

15:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:55  

Zorro (6)
Zorro (6) Kanonerne fra Monterey

16:20  

Thunderbirds (13)
Thunderbirds (13) Partikelpanik

16:40  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:05  

Junglebanden
Junglebanden

17:15  

Junglebanden
Junglebanden

17:25  

Vi' bare bjørne II (12)
Vi' bare bjørne II (12)

17:40  

Klassen - Julekalender
Klassen - Julekalender

17:50  

Klassen - Julekalender
Klassen - Julekalender

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (24)
Sarah og And (24) Fyrværkeridans

15:05  

Sarah og And (25)
Sarah og And (25) Fornem park

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Hale på springtur

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Lille spejl

15:40  

Gurli Gris V (2)
Gurli Gris V (2) Det nye hus

15:45  

Gurli Gris V (3)
Gurli Gris V (3) Basketball

15:50  

Chuggington
Chuggington Koko på opdagelse

16:00  

Chuggington
Chuggington Den gamle sølvmine-linje

16:10  

Masha og Bjørnen (20)
Masha og Bjørnen (20) Dansefeber

16:15  

Mashas eventyr (26)
Mashas eventyr (26) Den pukkelryggede hest

16:20  

Morten Skildpadde (23)
Morten Skildpadde (23) Supersnusernes store lille sag

16:45  

Yakari III (25)
Yakari III (25)

17:00  

Cirkeline - Storbyens Mus
Cirkeline - Storbyens Mus Cirkeline flytter til byen sammen med sine venner, musene Ingolf og Frederik. Her møder de bymusen Sidse, der kender Hassan, der bor med sin familie hos en grønthandler. Hele flokken har det skægt og leger godt sammen. Men en dum kloakrotte forsøger at ødelægge det hele. Heldigvis lykkes det ikke.

DR1

18:00  

Auktionshuset (9:10)
Auktionshuset (9:10) I Auktionshuset skal der sælges Axel Salto vaser som aldrig før og ved denne særlige lejlighed, har den rutinerede ejer, Jesper Bruun Rasmussen besluttet at overlade den prestigefyldte podieplads til sønnen, Frederik. Han skal altså vise sit værd som auktionarius og på bedste beskub styre slagets gang når de mange Axel Salto interesserede købere forhåbentligt byder. Auktionshusets ekspert i moderne design og keramik, Peter Kjeldgaard er den, der har vurderet vaserne. Hans fornemmeste opgave bliver at styre de mange internationale kunder, der vil byde pr. telefon. Så både Frederik og Peter har sommerfugle i maven inden slaget skal slås. Thomas Høiland, husets vinekspert, er kørt nordpå i jagten på dyre dråber vin. Lykkes det ham at få vinen indleveret til auktion kan flaskerne indbringe huset mange penge. I skranken er der både smil og skuffelse når danskerne får vurderet deres arvegods.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

Cirkusrevyen 2016 (2:2)
Cirkusrevyen 2016 (2:2) Velkommen til anden del af Cirkusrevyen 2016. Glæd dig til at se Ulf Pilgaard tilbage som Hendes Majestæt Dronningen, der ikke er helt tilfreds med prinsgemalens pensionsaftale, Lise Baastrup som småbitter og fordrukken singlekvinde, Niels Ellegaard som træt ægtemand til tre, og oplev samtidig holdet i en rørende hyldest til revykongen Dirch Passer, som i 2016 ville have fyldt 90. Medvirkende: Henrik Lykkegaard, Lise Baastrup, Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard samt James Prices Orkester.

DR2

18:30  

Bertelsen på Shikoku 88 (9:10)
Bertelsen på Shikoku 88 (9:10) På den sidste del af vandreturen på øen Shikoku med de 88 templer kommer Mikael Bertelsen til et tempel med en mystisk underjordisk tunnel. Den er bælgravende mørk, og at bevæge sig igennem den er som en forsmag på døden. Bertelsen har en mystisk oplevelse med Kobo Daishi og fortsætter turen lettere rystet i sin grundvold. Han kæmper sig op igennem skyerne på det stejle bjerg inden tempel 88.

19:00  

Husker du ...1978
Husker du ...1978 1978 er et år med nye og utraditionelle løsninger. Anker Jørgensen danner en SV regering. Undervisningsminister Ritt Bjerregaard flytter ind på hotel Ritz i Paris. Og verdens første reagensglasbarn kommer til verden i England. 1978 er også året, da Danmark må sige farvel til Jens Otto Krag. Den katolske verden mister to paver. Heldigvis er der da også lyspunkter. Matador bliver sendt første gang og bliver en bragende succes for DR. Sendt første gang 20.04.05

19:55  

The Missing
The Missing I New Mexico i 1885 arbejder nybyggeren Maggie hårdt for at skabe et godt liv for sig selv og sine to døtre. Maggies far forlod hende, da hun var lille, og da han vender tilbage efter at have tilbragt 20 år sammen med apache-folket, vil hun ikke have noget med ham at gøre. Men da Maggies ældste datter bliver bortført af en gruppe indianere, får hun brug for sin fars hjælp, og sammen rider de ud for at redde pigen. Samuel Jones: Tommy Lee Jones. Maggie Gilkeson: Cate Blanchett. Lilly Gilkeson: Evan Rachel Wood. Instruktion: Ron Howard.

DR3

18:00  

Siri - en prinsesse gi'r aldrig op (2:4)
Siri - en prinsesse gi'r aldrig op (2:4) Siri falder altid for bad boys, og det ender ofte galt. Hun er igen gået fra sin kæreste og har ikke et fast sted at bo. Til gengæld har hun endelig fået en plads i en skønhedssalon, men det er svært at fokusere på arbejdet, når alt andet i ens liv sejler.

18:30  

Alberte er en taber - Tværs på DR3
Alberte er en taber - Tværs på DR3 20-årige Alberte har aktivt fortrængt det meste af den voldsomme mobning, hun blev udsat for i folkeskolen. Da hun en dag er med i radioprogrammet Tværs for at tale om usikkerhed og lavt selvværd, går det op for hende, at mobningen er skyld i mange af de problemer, hun kæmper med i dag, og hun indser, at hun bliver nødt til at se sin fortid i øjnene.

19:15  

Alene i vildmarken USA III (9:12)
Alene i vildmarken USA III (9:12) Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Patagoniens barske natur. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

20:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

20:45  

Krisministeren (8:10)
Krisministeren (8:10) Kris er blevet involveret med kendisclairvoyanten, Sven. Sammen laver de et åndeligt tema i programmet til stor irritation for den skeptiske Cecilie. Der er mere mellem himmel og jord, men er der også rent mel i posen hos Sven?

DR K

18:10  

1945 - den brutale fred
1945 - den brutale fred I 1945 slutter krigen, men freden sænker sig ikke overalt. Faktisk stiger volden mange steder i Europa, og forfærdelige historier om hævn mod tyske civile afspejler de nazistiske besætteres værste grusomheder under krigen. Her fortæller øjenvidner og ofre, for hvem rædslerne i de første fredsmåneder stadig står knivskarpt mere end 70 år efter, at begivenhederne fandt sted.

19:10  

Australiens historie (6:6)
Australiens historie (6:6) "1956-2015" Australsk dokumentar fra (The Story of Australia) Den anden halvdel af det 20. århundrede har styrket den australske økonomi og selvbevidsthed, og forholdet til landets oprindelige befolkning er blevet lidt mindre krampagtig. Efter Vietnamkrigen blev australske soldater holdt hjemme,men er siden invasionen i Afghanistan i 2001 igen begyndt at deltage i militære operationer. Historien om de mennesker, steder og begivenheder, der har formet Australien fra de første mennesker satte deres fod på kontinentet og til I dag.

19:55  

Dagens sang: Så tag mit hjerte
Dagens sang: Så tag mit hjerte - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Begyndelsen og enden på universet (1:2)
Begyndelsen og enden på universet (1:2) Den teoretiske fysiker Jim Al-Khalili fører os tilbage i tiden for at undersøge det store spørgsmål: hvordan begyndte universet? At være i stand til at gøre rede for universets begyndelse regnes for menneskehedens største intellektuelle præstation. Al-Khalili afdækker her mysteriet om videnskabens skabelseshistorie.

DR Ultra

18:00  

The Next Step III (5)
The Next Step III (5) Udvandring

18:20  

Braceface (23)
Braceface (23) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

18:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

19:05  

Klassen - Julekalender
Klassen - Julekalender

19:15  

Klassen - Julekalender
Klassen - Julekalender

19:25  

Riisings flotte talkshow I (7)
Riisings flotte talkshow I (7) Jacob Riising har fået sit helt eget talkshow med flotte gæster, vilde konkurrencer og et stort flot børnepublikum. Denne uges to gæster er komikerne Brian Lykke og Thomas Warberg, der ud over at være et par flotte mandfolk kender hinanden fra deres faste medvirken i TV 2's Live fra Bremen. Brian Lykke afslører sin hollandske fortid og giver en demonstration på, hvor godt hollandsk og fodbold passer sammen. Thomas Warberg genoplever en knap så flot optræden i Ringe statsfængsel. Og så er det tid til "Rul en kendt".

20:00  

Spy Kids 4
Spy Kids 4 I familieeventyret 'Spy Kids 4' er Marissa Cortez Wilson gift med en berømt spion-jæger, og hun er stedmor til Rebecca og Cecil som ikke er vilde med hende. Marissa har en hemmelighed - hun er tidligere topagent for OSS, og nu bliver hun kaldt til tjeneste igen, fordi hele verden er truet af den onde Timekeeper. Jordens undergang er nær, men så bliver Rebecca og Cecil blandet ind i sagen, og de erfarer at deres kedelige stedmor har været topagent. De to 10-årige tvillinger får det vildeste spion-udstyr, og så tager de på mission for at redde verden.

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (7)
F for Får (7) Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

F for Får (8)
F for Får (8) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Kasper og Sofie (9)
Kasper og Sofie (9) På cykeltur

18:30  

Kasper og Sofie (10)
Kasper og Sofie (10) På sygehuset

18:45  

Onkel Rejes sørøvershow II (14)
Onkel Rejes sørøvershow II (14) Dr. John har kidnappet Verdens Frækkeste Møgunge for at koge hende om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et undervandstivoli, en fjernbetjening til alting, en dræberdelfin og en UFO med en ægte ond rummand. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

19:00  

Gurli Gris VI (13)
Gurli Gris VI (13) Slutningen på ferien

19:05  

F for Får IV (26)
F for Får IV (26) Billedrammen

19:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Mågeredderne

19:20  

Hjørne Bjørne II (12)
Hjørne Bjørne II (12) Georg Grævling vil flytte hjemmefra, for nu er det hele nok. Han opdager, han har glemt madpakken og prøver at finde hjem. Han får hjælp fra uvetet kant.

19:25  

Musen Tip
Musen Tip Jeg rydder op lidt senere.

19:35  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel

19:45  

Minisekterne (22)
Minisekterne (22) Fransk animationsserie om insekternes verden.

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Myren og Lillefinger spiller kort, men da det er første gang Myren er med til kortspil, er han usikker på reglerne.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores vejr
Vores vejr

21:25  

Letters to Juliet
Letters to Juliet Sophie og Victor rejser til Verona på ferie. Ved den berømte balkon, hvor Romeo ifølge legenden tilbad sin Julie, finder Sophie et brev, der har ligget gemt i et hulrum i 50 år. Brevet er fra engelske Claire, som søger sin unge italienske flamme. Sophie besvarer brevet, og det får Claire til at rejse til Italien for at finde sin ungdomskærlighed. Det bliver en rejse, der også får stor betydning for Sophies kærlighedsliv. Sophie: Amanda Seyfried. Charlie: Christopher Egan. Claire: Vanessa Redgrave. Instruktion: Gary Winick.

23:05  

Pink Cadillac
Pink Cadillac Tommy Novak er en sorgløs og succesrig dusørjæger, der er kendt for sine ikke-voldelige metoder i en ellers voldelig profession. Indtil han bliver hyret til at finde Lou Ann, en spinkel dame på flugt i sin nynazistiske eksmands lyserøde Cadillac med et spædbarn og bagagerummet fyldt med falske penge. Tommy: Clint Eastwood. Lou Ann: Bernadette Peters. Roy: Tomothy Carhart. Instruktion: Buddy Van Horn.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Vejret på DR2
Vejret på DR2

23:05  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:50  

Børn fanget i krigen
Børn fanget i krigen Tusinder af migranter og flygtninge, heriblandt hundredvis af uledsagede børn, blev fanget i en uofficiel flygtningelejr i Idomeni i det nordlige Grækenland, da grænsen til Makedonien blev lukket. Men både familier og de uledsagede børn kæmper for at finde vej til Vesteuropa, ofte illegalt.

DR3

21:00  

Sherlock: Den tomme ligvogn
Sherlock: Den tomme ligvogn I to år har alle troet, at Sherlock Holmes sprang i døden efter et opgør med sin ærkefjende, Moriarty. Nu trues London af et gigantisk terrorangreb, og på vanlig teatralsk vis melder Sherlock sig igen ind i de levendes rækker. For dr. John Watson bliver det et glædeligt, men langt fra ufarligt gensyn med den excentriske mesterdetektiv. Sherlock Holmes: Benedict Cumberbatch. Dr. John Watson: Martin Freeman. Mycroft Holmes: Mark Gatiss. Instruktion: Jeremy Lovering.

22:25  

Ripper Street V (3:6)
Ripper Street V (3:6) Augustus Dove skjuler sin morderiske bror i et marskområde i udkanten af London. Planen er at holde ham usynlig, indtil Edmund Reid er blevet sat bag lås og slå. Men kan Nathaniel holde sin blodtørst i ave? Reid holder sig skjult i Alexandria-teatret sammen med Long Susan, Jackson og Mimi. De fire har en lang forhistorie, og stemningen bliver mere og mere anspændt.

23:20  

The World's End
The World's End Efter tyve års adskillelse samler Gary sine gamle gymnasievenner til det drukeventyr, som de aldrig fik færdiggjort i deres ungdom. Selvom kliken er vokset fra hinanden, må de alligevel stå sammen, da deres pubcrawl afbrydes af ubudne gæster fra rummet. Gary: Simon Pegg. Andy: Nick Frost. Steven: Paddy Considine. Instruktion: Edgar Wright.

DR K

21:00  

Ørnen I (5:8)
Ørnen I (5:8) - en krimi-odyssé af Mai Brostrøm og Peter Thorsboe fra 2004. I kølvandet på dramaet med Sergej har afdelingen beslaglagt et parti beriget uran - stort nok til at kunne udslette en by som København. Hallgrim opsøger i hemmelighed Sergej i fængslet for at aftale en handel - han må finde ud af, hvad uranen skulle bruges til. Men Hallgrims plan bliver lækket - endda af én fra hans egen gruppe. Efter endnu en katastrofal fejl, står afdelingen overfor sit første store nederlag. Samtidig er der personlig krise hos flere af gruppens medlemmer. (Fortsættes i næste afsnit). Medvirkende: Hallgrim: Jens Albinus. Thea: Ghita Nørby. Marie: Marina Bouras. Frandsen: Steen Stig Lommer. Nazim: Janus Bakrawi. Ditte: Susan A. Olsen. Michael: David Owe. Endvidere: Thomas W. Gabrielsson, Karen-Lise Mynster, Elva Òsk Òlafsdóttir, Jens Jørn Spottag, Jørn Faurschou, Hans Henrik Clemensen, Morten Lützhøft, Aino Junka, Olaf Højgaard, Nanna Skovgaard Nielsen, Rasmus Botoft, Henning Valin Jakobsen, Lotte Munk Fure og Anne Voigt Christiansen. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Jørn Faurschou. Foto: Bjørn Blixt, dff. Scenografi: Søren Gam. Musik: Jacob Groth.

22:00  

Ørnen I (6:8)
Ørnen I (6:8) - en krimi-odyssé af Mai Brostrøm og Peter Thorsboe fra 2004. (Fortsat). Hallgrim får nogle afgørende oplysninger af den døende Sergej - men ikke nok til at blive klar over, hvor, hvordan og hvornår den berigede uran skulle bruges. Selv om uranen er beslaglagt, ved alle, at der er mere, hvor den kom fra - så en planlagt aktion kan stadig være nært forestående. Nazim må derfor gå undercover for at få kontakt med aftagerne - og det fører ham og Hallgrim videre til Oslo, hvor det hele eskalerer. Hallgrim er stadig uforsonlig overfor Marie, som samtidig får et fristende jobtilbud. Medvirkende: Hallgrim: Jens Albinus. Thea: Ghita Nørby. Marie: Marina Bouras. Frandsen: Steen Stig Lommer. Nazim: Janus Bakrawi. Ditte: Susan A. Olsen. Michael: David Owe. Endvidere: Thomas W. Gabrielsson, Jens Jørn Spottag, Bjørn Floberg, Elva Òsk Òlafsdóttir, Martin Elung, Ljudmil Nikolov, Jørn Faurschou, Aino Junka, Peter Pilegaard, Claudio Morales, Morten Lützhøft, Charlotte Juul, Peder Pedersen, Anne Voigt Christiansen og Katja Elgaard Holm. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Jørn Faurschou. Foto: Bjørn Blixt, dff. Scenografi: Søren Gam. Musik: Jacob Groth.

23:00  

Marshland
Marshland To politifolk sendes fra Madrid til Sydspaniens smukke, men ugæstfri marskland for at opklare, hvad der er sket med to forsvundne teenagepiger. Der venter det umage makkerpar en svær og farlig opgave. Året er 1980. Diktatoren Franco er død, men Spanien er stadig et splittet land. Fortiden kaster lange skygger, og alle i den isolerede region har noget at skjule. Juan: Javier Gutiérrez. Pedro: Raúl Arévalo. Trinidad: María Varod. Instruktion: Alberto Rodríguez.

DR Ultra

21:20  

Ultras sorte kageshow III (4)
Ultras sorte kageshow III (4) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Joakim Ingversen og Micki Cheng fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program skal bedstevennerne Mille og Philip kæmpe mod veninderne Carla og Flora. Deltagerne ved ikke på forhånd, hvad de skal bage - og der følger flere overraskelser og benspænd programmet.

21:53  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

01:00  

En sag for mr. Whicher: Bånd der binder
En sag for mr. Whicher: Bånd der binder I 1860'ernes England arbejder den tidligere Scotland Yard-inspektør Jack Whicher som privatdetektiv. Nødtvungent påtager han sig en skilsmissesag, hvor en rig godsejer mistænker sin kone for utroskab. En tilsyneladende simpel opgave, som dog hurtigt bliver mere og mere urovækkende. Whicher: Paddy Considine. Mrs Piper: Nancy Carroll. Lady Jane Coverly: Helen Bradbury.

02:30  

Lewis: Kærlighedens allegori
Lewis: Kærlighedens allegori Lewis er inviteret med til receptionen, da den unge forsker og forfatter Dorian Crane lancerer sin nye fantasy-roman. Senere samme aften findes en ung kvinde myrdet ved floden. Der viser sig at være en sammenhæng mellem mordsagen og Dorians bog, men samtidig bliver Lewis efterhånden overbevist om, at morderen i virkeligheden var ude efter en anden. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Norman Deering: James Fox. Instruktion: Bill Anderson.

DR2

00:50  

Sidste trumf (3:4)
Sidste trumf (3:4) Francis Urquhart har fyret sin udenrigsminister, Tom Makepeace, der nu udfordrer ham som partileder. Da det går op for Urquhart, at Makepeace har pressens støtte, begynder den ellers så sejrssikre Urquhart at tvivle på sig selv. Måske har han for en gangs skyld forregnet sig? Francis Urquhart: Ian Richardson. Elizabeth: Diane Fletcher. Claire Carlsen: Isla Blair.

01:45  

Sidste trumf (4:4)
Sidste trumf (4:4) Mens Urquharts post som regeringsleder er truet fra flere sider, har 'nogen' lækket oplysninger om oliefundet på den tyrkiske del af Cypern. Det fører til uroligheder på øen, og som den handlekraftige leder, han er, må Urquhart lade hæren gribe ind for at beskytte britiske borgere. Francis Urquhart: Ian Richardson. Elizabeth: Diane Fletcher. Claire Carlsen: Isla Blair.

02:40  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:40  

Conan the Barbarian
Conan the Barbarian For øjnene af drengen Conan bliver hans forældre myrdet af den onde krigsherre Thulsa Doom. Conan bliver solgt til slavehandlere, der træner ham op til at blive en drabelig kriger, som kæmper til døden mod andre slaver i arenaen. Da Conan bliver for stærk, bliver han sluppet løs. Snart krydser den onde Thulsa Doom igen hans vej, og nu går Conan på jagt efter hævn. Conan: Arnold Schwarzenegger. Thulsa Doom: James Earl Jones. Kong Osric: Max von Sydow. Instruktion: John Milius.

03:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:40  

Porten
Porten I Cambodia i 1971 bliver den franske etnolog François Bizot taget til fange af Khmer Rouge. Bizot kommer under anklage for at være CIA-spion og interneres i en fangelejr. Hans eneste chance for at overleve er at overbevise den unge lejrleder Douch om, at han er uskyldig. To årtier senere mødes Bizot og Douch igen under ganske anderledes omstændigheder. Bizot: Raphaël Personnaz. Douch: Phoeung Kompheak. Marsac: Olivier Gourmet. Instruktion: Régis Wargnier.

02:10  

Mulholland Drive
Mulholland Drive Rita undslipper en mystisk bilulykke og søger tilflugt hos Betty, der lige er kommet til Hollywood for at blive stjerne. Sammen prøver de at opklare, hvad der ligger bag mange sære hændelser. Men i virkeligheden optræder Rita måske kun i Bettys drømme, og Bettys liv har heller ikke fast grund under fødderne. David Lynch i topform. Betty: Naomi Watts. Rita: Laura Elena Harring. Adam Kesher: Justin Theroux. Instruktion: David Lynch.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, TOELLOESE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1124212424