Tølløse
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 17. juli 2018

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 17. juli 2018

DR1

00:20  

En sag for professor T: Tilbagekomsten
En sag for professor T: Tilbagekomsten En studerende bliver voldtaget på campus. Anneliese Decker fra Köln Politi søger hjælp til efterforskningen hos sin gamle lærer, kriminologiprofessoren Jasper Thalheim. Det kræver et vist mod. For nok er Thalheim en fremragende kriminolog - men han er også den mest arrogante og ubehøvlede mand i hele Köln.

01:20  

Kære nabo - gør bras til bolig - Fredericia
Kære nabo - gør bras til bolig - Fredericia I Vejlby ved Fredericia har rodet gennem flere år hobet sig op rundt omkring i Lars og Rikke Tang Nielsens hus. Men på grund af sygdom og deraf en stram økonomi kan parret ikke selv komme i bund med oprydningen og få indrettet sig, som de drømmer om. Derfor har de bedt designer, Natalia Sanchez, og skattejæger, Søren Falk, om hjælp til at komme videre. Opgaven er imidlertid temmelig omfattende, og derfor må Natalia og Søren have fat i alle de naboer, de kan komme i nærheden af, for at nå i mål. Og i mål kommer de - ikke bare med oprydning og overraskende designløsninger baseret på genbrug - men også men en fornyet gejst og lyst til at dyrke det gode naboskab.

02:05  

Bonderøven 2013 (12)
Bonderøven 2013 (12) Med venners hjælp går det store træarbejde på stuehuset i gang. To nye landgrise indtager græsplænen, og på byggepladsen og omkring spisebordet tales der norsk, svensk og dansk. Ind imellem er der også tid til at smage på Franks nybryggede øl. Tilrettelæggelse: Peter Wath og Mogens Elbæk Sendt første gang 29.08.13

02:35  

Kender Du Typen? 2015 (6)
Kender Du Typen? 2015 (6) Kender Du Typen? besøger i dag en person, der har helt usædvanligt styr på detaljerne i sit hjem. Det hele er holdt i hvide, sorte, brune og grå nuancer, og alle møbler og dekorationer er nøje udvalgt og sirligt placeret, så de fleste boligmagasiner ikke ville kunne gøre det mere stiligt. Kan livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne sig frem til, om det er orkideer eller kaktus, der passer ind i sådan et hjem? Vært: Mads Steffensen

03:20  

De unge landmænd (5:8)
De unge landmænd (5:8) I afsnit fem af De Unge Landmænd skal der høstes grøntsager på Troldgården i Østjylland, som Philip på 23 år, driver med sin familie. Der er kommet en ordre fra Århus Fødevareselskab, men udstyret driller, og der må tages alternative midler i brug. Anderledes roligt går det for sig i Sønderjylland, hvor Thomas på 28 år er blevet nybagt far. Alligevel skal foderet hentes ind og sommerens lam behandles mod orm. Hos Jens på 27 år er der dobbeltbesøg. Først kommer inseminøren på sin daglige runde og bagefter dyrlægen på en anderledes opgave. Jens' egen favorit ko Violet skal skylles for befrugtede æg. Jens har nemlig et avlsselskab ved siden af sit job, og bare et enkelt æg fra Violet, kan være mange penge værd.

03:50  

Danmarks skønneste sommerhus - Nordvestsjælland
Danmarks skønneste sommerhus - Nordvestsjælland Finder dommerne mon Danmarks Skønneste Sommerhus i Nordvestsjælland? I Kulhuse venter dem et udsædvanligt sommerhus, en tidligere badeanstalt. I Skibby besøger de et lille primitivt sommerhus indrettet med fine loppefund. Og i Ellinge Lyng skal de se et nybygget minimalistisk sommerhus i nordisk stram stil.

04:20  

Under Hammeren
Under Hammeren I aften i Under Hammeren svinger Klaus Pedersen fra Aars Landboauktion hammeren for allersidste gang. Hos Finn Campen fra Campen auktioner tager en jagt på veteranbiler en lidt uventet drejning. Og hos Sjællands bilauktion skal Kim Davidsen sælge nogle helt specielle og eftertragtede biler.

04:45  

Et glimt af Danmark II (5:8)
Et glimt af Danmark II (5:8) I denne uge er Sisse Fisker taget til en by i Danmark hvor klimaet er i fokus. Hun tager blandt andet livsstilseksperterne Julia Lahme og Lars Aarup med til et plusenergihus, hvor der i stedet for et girokort kommer en check, når elforbruget er gjort op. Spørgsmålet er, om det er nok til, at eksperterne hver især kan gætte i hvilken by de er landet?

05:10  

DR Friland: Drømmen om en ny start (2:4)
DR Friland: Drømmen om en ny start (2:4) De bygger huse af genbrugs- og naturmaterialer så billigt, at det gør kreditforeninger overflødige. Nu er første byggeår overstået i Friland. Vi har fulgt fire af familierne fra begyndelsen. Tilrettelæggelse: Günther Andersen og Berit Wheler Sendt første gang 15.01.03

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:40  

Når elefantungen stadigvæk er drønforkælet
Når elefantungen stadigvæk er drønforkælet Santosh er 4 1/2 år, og vejer 2 tons. Og så er han drønforkælet. Er der noget, der ikke passer ham, så sladrer han bare til mor Ida. Og det redder ham mange gange for en røvfuld af de andre elefanter og af dyrepasserne. Så der er liv og glade dage i elefantgrotten i Zoo i København. Det er der desværre ikke hos gorillaerne og chimpanserne i Afrika. For afrikanerne spiser dem, så der bliver færre og færre af dem. Det vil den danske zoobranche gerne gøre noget ved "Bag kulisserne i Zoo". Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 20.09.01.

06:10  

Søren Ryge: Øen, manden og ørnen
Søren Ryge: Øen, manden og ørnen Vi er på besøg på den lille ø Vorsø i Horsens Fjord, hvor naturen har fået lov til at bestemme alt i næsten 100 år. Engang husede den Danmarks største skarvkoloni. Nu er havørnen også vendt tilbage.

06:40  

Helt på plads - Vangede (1:5)
Helt på plads - Vangede (1:5) Hvad nu, hvis din bolig rummer mange flere muligheder - og skjulte kvadratmeter - end du selv kan se... I Vangede uden for København bor Mila og Michael med deres to drenge i et mindre bindingsværkshus. Parret drømmer om at finde og skabe mere plads, så Michaels 16-årige datter Emilie, også kan føle sig hjemme og endnu mere velkommen i hjemmet. Men parret har mistet boligoverblikket. Og boligen fungerer langt fra optimalt. Se med når ekspert i plads-optimering Kenneth Malev og designer Kalle Thesbjerg rykker ind og udfordrer bolig-vaner med utraditionelle løsninger for at genfinde forsvundne kvadratmeter og endelig give 16-årige Emilie sin helt egen plads i hjemmet.

07:25  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:15  

Kyst til kyst III - Nordvestsjælland (5:8)
Kyst til kyst III - Nordvestsjælland (5:8) Christian Degn, Line Friis og Kåre Nielsen besøger de mest fascinerende mennesker og steder langs den smukke, og ofte overraskende, 8529 kilometer lange danske kystlinje. I dette program får Line en helt ekstraordinær tilladelse til at fiske efter ål på stenaldermanér på den fredede Eskilsø. Kåre ser på kystforandringer fra et svævefly. Og Christian undersøger hvor brændstoffet til vores moderne travle samfund kommer fra.

DR2

01:35  

Kemiske våben: Made in Europe
Kemiske våben: Made in Europe En amatørvideo viser, hvordan politiet i Bahrain skyder gasgranater ind i hus. En praksis, der er forbudt i forhold til folkeretten. Huset fyldes med kvælende tåregas, og de gamle og børnene dør først. Man ved, at mindst 39 mennesker er døde efter sådanne angreb. Det er et lille antal i forhold til de 1.400 mennesker i Syrien, der sidste sommer blev dræbt med gassen sarin. Men angrebene har en ting tilfælles. Efterfølgende er begge kemikalier blevet sporet til Europa.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen "Danmarks Radio har ALTID været udsat for politisk pression!" Mogens Vemmer, tidligere chef for DR's børne -og ungdomsafdeling, er dagens vidne og fortæller om hvordan han i starten af 1970'erne var ved at miste chef-jobbet, da DR heller ikke dengang lavede tv, den borgerlige fløj i folketingssalen altid elskede lige højt. Se også klip med Poul og Nulle i "Jul & Grønne Skove", skandale-kalenderen fra 1980, der for alvor forargede voksne danskere. Så meget at Shu-Bi-Dua måtte kaldes til hjælp. Tilrettelæggelse: Mikkel Clausen. Sendt første gang 2.09.07

08:50  

Den sorte skole: Kristendommens indførelse
Den sorte skole: Kristendommens indførelse Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion skal vi høre om dengang kristendommen kom til landet.

DR3

00:20  

Dyrenes syv dødssynder (7:7)
Dyrenes syv dødssynder (7:7) Misundelse, vellyst, vrede, dovenskab, griskhed, hovmod og frådseri er i menneskeverdenen forbundet med syndig opførsel. Men i dyreriget er disse adfærdsformer slet og ret overlevelsesmekanismer. Skuespilleren Richard E. Grant kigger nærmere på dyrenes 'synder' og drager paralleller til menneskets DNA. Her kommer grådighed under lup.

01:10  

DR3 Siger Farvel - til den primitive indianer
DR3 Siger Farvel - til den primitive indianer Skuespiller Ena Spottag og komiker Martin Nørgaard er blevet sendt til den amerikanske stat North Carolina af DR3 for at sige farvel til den primitive indianer. Indianerne har en lang traumatisk historie bag sig, og de kæmper for at holde liv i deres kultur ved hjælp af turisme og kasino-drift. Men har de regnet den ud - eller sælger de ud af deres oprindelige kultur? Sammen med professor og eventyrer Rane Willerslev oplever de to unge, hvad kommende generationer aldrig kommer til at se - og på vegne af os alle - siger de ordentlig farvel til den primitive indianer.

01:40  

På grænsen: Kæledyr
På grænsen: Kæledyr Er det okay at sove i sengen sammen med sin hund? Og skal man betale tusindvis af kroner for at give sine kræftramte kæledyr kemoterapi? I dette første program af den anden sæson af DR3's På Grænsen sætter vi fokus på kæledyr. Her vil en række kendte danskere diskutere, hvor grænsen går for de fjerklædte, pelsede og firbenede - og vores kærlighed til dem.

02:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:05  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me
Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. Denne gang skal vi lave tre ret forskellige træninger. Først skal vi forbrænde en masse kalorier med Peters 'intervaltræning'. Derefter har vi Selina og Behruz til at vise os, hvordan man sparker i 'kampsport', og til sidst kan Line vise dig, hvordan man kan træne med sit barn.

DR K

00:15  

Nøglen til vikingernes verden
Nøglen til vikingernes verden Med en blanding af godt sømandsskab og blodige erobringer lykkedes det gennem mere end 500 år vikingerne at skabe et imperium. De overlevede de barskeste klimaforhold, skubbede grænserne for den menneskelige udforskning og opdagede endda Amerika - 500 år før Columbus. Hvad skyldtes deres succes, og hvorfor forsvandt de pludseligt fra mange af deres territorier netop som de stod på toppen af deres magt? Arkæologen Sarah Parcak rejser fra den skotske østkyst til Island, Grønland og Nordamerika for at løse gåden om det store vikingeimperium.

01:45  

Lost River
Lost River I en forfalden og næsten helt forladt by tager den enlige mor Billy arbejde i en bizar natklub for at kunne forsørge sine to sønner. Billys teenagesøn Bones er ven med pigen Rat, der bor i nabohuset. Rat fortæller ham om den myteomspundne naboby, der blev oversvømmet for at give plads til et vandreservoir. Billy og Bones må dykke ned i hvert sit mørke mysterium i et forsøg på at sikre familiens overlevelse. Billy: Christina Hendricks. Bones: Iain De Caestecker. Rat: Saoirse Ronan. Instruktion: Ryan Gosling.

03:15  

Vietnamkrigen maj 1970-marts 1973 (9:10)
Vietnamkrigen maj 1970-marts 1973 (9:10) Amerikansk dokumentarserie af Ken Burns og Lynn Novick fra 2017. (The Vietnam War) Den sydvietnamesiske hærs forsøg på at ødelægge Ho Chi Minh-stien i Laos i begyndelsen af 1971 endte som en total fiasko, og kun massive amerikanske luftangreb stoppede den nordvietnamesiske påskeoffensiv i 1972. Efter sit genvalg til præsident i 1972 med en jordskredssejr offentliggjorde Nixon, at Nordvietnam var gået med til en fredsaftale. Det betød, at amerikanske krigsfanger omsider kunne komme hjem. Men de kom hjem til et dybt splittet land, hvor ingen bød dem velkommen.

04:10  

Vietnamkrigen marts 1973-april 1975 (10:10)
Vietnamkrigen marts 1973-april 1975 (10:10) Amerikansk dokumentarserie af Ken Burns og Lynn Novick fra 2017. (The Vietnam War) Mens Watergate-skandalen raser i USA, og til sidst tvinger Nixon i at gå af, fortsætter Nord- og Sydvietnam den brutale borgerkrig. Hanoi var utilfreds med, at den sydvietnamesiske præsident Thieu stadig ikke havde iværksat de folkeafstemninger, der indgik i fredsaftalen og påbegyndte i marts 1975 en offensiv, der til alles store overraskelse endte ved den amerikanske ambassade 30. april.

05:05  

Dagens Sang: Lyse nætter
Dagens Sang: Lyse nætter - sunget af et af DR's kor.

06:30  

Solens mad
Solens mad Følg med på denne rejse til italienske middelhavsøer, hvor mad, vin og de klassiske traditioner er i højsædet. I dette fjerde program går turen til Ponza, hvor bonde og restauratør Beppe Mazzella er en af øens 3000 indbyggere. Beppe kan ikke bare dyrke vin og lave mad - han kan også grave en tunnel gennem et bjerg! Nordvision fra Sverige.

07:00  

Her er dit liv - med Jytte Abildstrøm
Her er dit liv - med Jytte Abildstrøm Camilla Miehe-Renard kidnapper en spændende person og bringer ham - eller hende - til det direkte program i TV-Byen. Her møder aftenens hovedperson sit liv - gamle skolekammerater, venner, familie eller kolleger dukker overraskende op. Det hele har været planlagt gennem måneder. Kun hovedpersonen ved intet i forvejen. Lykkes kidnapningen? Og hvem skal vi møde i aften? Sendt første gang 1999

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: En stribe grønt
Dagens Sang: En stribe grønt - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Madsen & Co. (9:32)
Madsen & Co. (9:32) 9. eps: Vildmarken kalder. Familien Madsen skal til Sverige i weekenden. Men da børnene - til Mogens' store fortørnelse - har præsenteret hver sin kæreste, er det kun ham og Susanne, der skal af sted. Mens Mogens forbereder en rigtig vildmarkstur, får Kisser pålagt at holde øje med børnene. Men de og hun er dårligt begyndt at hygge sig, før de får uventet selskab. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Line:Maria Birkkjær Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Kisser: Susanne_Heinrich Markus: Robert Hansen Sofie: Sandie Bach Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

DR Ultra

01:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

06:15  

Thunderbirds (12)
Thunderbirds (12) Under tryk

06:35  

Dybet (37)
Dybet (37)

07:00  

Junglebanden
Junglebanden

07:10  

Junglebanden
Junglebanden

07:20  

Wild Kratts (12)
Wild Kratts (12) Søhesterodeo

07:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:05  

Svampebob Firkant VII (12)
Svampebob Firkant VII (12)

08:30  

The Next Step IV (37)
The Next Step IV (37) Endnu bedre end den ægte vare

08:50  

Brohave og Harding på tur - Sure tæer i ostepops (9)
Brohave og Harding på tur - Sure tæer i ostepops (9) Stemningen mellem de to værter Rasmus Brohave og Casper Harding er stadigvæk noget trykket. Casper beslutter sig derfor, at vise Joakim og Ultra, at han sagtens kan lave programmet alene. Han sætter derfor Rasmus ud af spillet midt under en optagelse til et LAN party i Ølstykke....

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:35  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:00  

Den fortryllede karrusel (16)
Den fortryllede karrusel (16) En flue på væggen

05:10  

Søpapegøjernes ø II (33)
Søpapegøjernes ø II (33)

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Rabalder

05:25  

Rosa fra Rouladegade (4)
Rosa fra Rouladegade (4) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. Hver uge får hun besøg af et barn, som vil overraske en bedsteforælder med en ganske særlig kage. De forklæder sig og tager på spion-mission hos bedste, for at finde ud af hvordan kagen skal smage og se ud. Og så skal der bages!

05:30  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:55  

Chuggington (2)
Chuggington (2)

06:05  

Morten Skildpadde (7)
Morten Skildpadde (7) Morten om mysteriet om den blå pelargonie

06:35  

Motor Mille på maskintur (6)
Motor Mille på maskintur (6) Motor Mille elsker store maskiner. Også dem der kan flyve. Men hun er nødt til at indrømme overfor gadens børn, at hun aldrig har lært at flyve en helkopter. Så hun aftaler med dem at lære det på en dag, så hun kan leve op til sit navn. Men hvordan får man egentlig en helikopter op i luften? Og hvordan styrer man den?

06:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (25)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (25) Brevduepost

07:05  

Junglebogen (38)
Junglebogen (38) Den syge bøffelkalv.

07:15  

Heino fikser alt - Cyklen (12)
Heino fikser alt - Cyklen (12) Malthe har brug for hjælp med sin cykel, men Heino misforstår Malthe en smule, og det går ikke helt som planlagt.

07:30  

F for får V (12)
F for får V (12)

07:35  

Gurli Gris VI (17)
Gurli Gris VI (17) Ud på sejltur

07:50  

Masha og Bjørnen (23)
Masha og Bjørnen (23) Den store kanalrundfart

07:55  

Masha og Bjørnen (24)
Masha og Bjørnen (24) Høsten er i hus

08:05  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

08:35  

Kasper og Sofie II (12)
Kasper og Sofie II (12) Hilde skal samle en flad pakke fra møbelbutikken. Kasper og Sofie lærer at følge instruktionerne og samler en kommode.

08:45  

Pyjamasheltene (41)
Pyjamasheltene (41)

 
DR1

09:00  

Spise med Price på tur (2)
Spise med Price på tur (2) Om du er til Dante og Machiavelli og elsker renæssancen, eller hellere vil have næsten nøgne damer og kæmpestore røde bøffer for licenspengene, så er der fjernsyn for dig, når Brødrene Price tager til Firenze. I "Spise med Price på tur" skal der laves florentinsk mad. Der skal spises komave og frituresteges hjerne - og er du mere til det lidt sødere køkken, er der gode tips til biscottibagning og den ultimative dessert: Isbomben.

09:35  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

09:40  

Landsbyhospitalet (14)
Landsbyhospitalet (14) En ung sygeplejerskestuderende ankommer til det lille hospital The Royal i 60'ernes Nordengland - og hun gør øjeblikkeligt indtryk på især det mandlige personale. Dr. Weatherill må fortælle et ungt par, at deres nyfødte barn har Downs syndrom. Mens portørduoen Ken og Alun forsøger at hjælpe en bondefamilie med at løse deres problemer, og receptionisten Lizzie går på en lidt for heftig slankekur.

10:30  

Antikkrejlerne XIV (2)
Antikkrejlerne XIV (2) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XIV (3)
Antikkrejlerne XIV (3) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

Smag på Porto med Anthony Bourdain
Smag på Porto med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

09:40  

Smag på de franske alper med Anthony Bourdain
Smag på de franske alper med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:20  

Brasiliens vilde hunde
Brasiliens vilde hunde Cerrado er et tropisk savanneområde øst for Andesbjergene, der er kendt for sit mangfoldige dyreliv, bl.a. flere sjældne arter af vilde hunde. Hundene har tilpasset sig livet på savannen, men er nu truet af landbrugets udvidelse.

11:10  

Meningen med livet - og andre småting (2:28)
Meningen med livet - og andre småting (2:28) Jørgen Leth har valgt at møde sin ven og forfatterkollega Dy Plambeck, når meningen med livet skal undersøges. De tager på Kanalrundfart i København, og ombord udveksles erfaringer om livet, døden og det at producere datid.

11:40  

Meningen med livet - og andre småting (3:28)
Meningen med livet - og andre småting (3:28) Forfatter Dy Plambeck har valgt at møde journalist Puk Damsgård i DR2s sommerstafet. I undersøgelsen af meningen med livet har Puk Damsgård valgt sit barndomshjem som ramme om en samtale, der kredser om at vokse op i et lille samfund og forholde sig nysgerrigt til verden.

DR3

11:15  

Skam III (1:10)
Skam III (1:10) Slænget er begyndt i 2.g på Hartvig Nissen videregående skole i Oslo. Isak er millimeter fra at score den kønne Emma, men han er ikke for alvor interesseret. Han tumler med nogle følelser, han har svært ved at indrømme over for sig selv.

11:40  

Skam III (2:10)
Skam III (2:10) Den kønne 1.g'er Emma har fået et godt øje til Isak. Men selv er Isak brændt varm på en fyr - nemlig den lidt ældre Even. Nu forsøger han at finde ud af mere om ham.

DR K

09:00  

Madsen & Co. (10:32)
Madsen & Co. (10:32) Dansk komedieserie fra 1997 10. eps: "Farlig forbindelse". Susanne undrer sig over, hvorfor Mogens ikke får en kollega til at overtage den årlige praktikant, som han er så træt af - lige indtil hun ser den nye praktikant. Mens Mogens føler sig smigret og dummer sig med den ene søforklaring efter den anden, vokser Susannes jalousi åbenlyst, indtil hun gør et modtræk. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Line: Maria Birkkjær Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Kisser: Susanne_Heinrich Mette: Trine Dyrholm Manuskript: Michael Hjorta, Johan Kindblom og Tomas Tivemark Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

09:25  

Kongehuset indefra (2:7)
Kongehuset indefra (2:7) DR har haft en særlig adgang til Kongehusets inderside i et år: Grækenland kommer på statsbesøg. Og Dronningen tager selv aktiv del i forberedelsen. Kronprinsparret er med for at lære - men kronprinsen har også tid til at hente sine to børn i børnehaven. Tilrettelæggelse: Anders Agger www.dr.dk/dokumentar

09:55  

Kongehuset indefra (3:7)
Kongehuset indefra (3:7) DR har haft en særlig adgang til Kongehusets inderside i et år: Der er minutiøse forberedelser til barnedåb i Møgeltønder. Men de kongelige skal også overdrage det nye selvstyre til Grønland - og forholde sig til en ophedet debat om en ny tronfølgelov. Tilrettelæggelse: Anders Agger www.dr.dk/dokumentar Sendt første gang 18.03.10

10:25  

Gensyn med Anne Marie Helger og Peter Larsen
Gensyn med Anne Marie Helger og Peter Larsen Anne Marie Helger og Peter Larsen hyldes og portrætteres gennem en række af klip fra DR's arkiver. Per Pallesen er vært og præsenterer programmets hovedpersoner.

11:35  

Monopolets Helte - Otto Leisner
Monopolets Helte - Otto Leisner Otto Leisner var tv-monopolets ukronede underholdningskonge, kendt for Fup og Fakta, Den Gyldne Pil og Hopla. Hos ham fik seerne et sorgløst frikvarter fra den alvorlige virkelighed. Men lige så meget seerne elskede ham, lige så meget var Leisner foragtet af tidens anmeldere og intellektuelle smagsdommere. Tilrettelæggelse: Cathrine La Cour. Sendt første gang 29.03.09

DR Ultra

09:00  

Danmarks største youtuber - Det måtte bare IKKE ske (3:12)
Danmarks største youtuber - Det måtte bare IKKE ske (3:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Kaspers far er efterhånden blevet en af Youtubes helt store stjerner, men da han opdager det bliver han rasende. Heldigvis går det hurtigt op for "Bimsefar", at der med populariteten også følger en hel del opmærksomhed. Ikke mindst fra kvinder på hans egen alder. Instruktør: Jacob Riising

09:10  

Sam & Cat II (12)
Sam & Cat II (12) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

09:35  

Klassen - Forsvundet (79)
Klassen - Forsvundet (79) Klassen skal på orienteringsløb og Emil vil bestemme det hele. Et hold farer vild i skoven.

09:45  

Klassen - Sandhed eller konsekvens : Del 1 (80)
Klassen - Sandhed eller konsekvens : Del 1 (80) Tilde er vild med Liam, men det er der også en anden der er.

10:00  

Klassen - Sandhed eller konsekvens : Del 2 (81)
Klassen - Sandhed eller konsekvens : Del 2 (81) Klassen er tilbage på skolen. Ender Liam og Emma sammen? Liam får hjælp af Astrid.

10:10  

Klassen - Skal du se X Factor? (82)
Klassen - Skal du se X Factor? (82) Der er X-factor semifinale og Naja holder fest. Men hvem er inviteret?

10:20  

Klassen - De seje piger (83)
Klassen - De seje piger (83) Fie og Signe er bedste veninder og går til ridning sammen. Men Fie er træt af at blive set på som barnlig og prøver at finde nogle mere voksne veninder.

10:35  

Klassen - Klassens klogeste (84)
Klassen - Klassens klogeste (84) Klassen skal prøve at få karakterer, og det skaber problemer. Det går ikke så godt som Aminah havde regnet med - og meget bedre end Emma havde håbet på

10:45  

Kampen (18)
Kampen (18) Kampen om sms'en.

10:55  

Isas Stepz (31)
Isas Stepz (31) Lillesøsteren Isa bliver nødt til at tjene penge til at drive danseskolen. Hun beslutter sig for at lave en bestyrelse med Marco og Zac, for at få nogle idéer. Zac kommer med sin lillesøster Viva. Hun er lille og irriterende, og Zac hænger på hende i en hel måned. Men måske har hun en idé?

11:05  

Isas Stepz (32)
Isas Stepz (32) Dansekonkurrencen Isa afholder en prøve, for at vælge de bedste dansere til holdet. Men Marco bliver sur over, at han ikke bare kan komme på holdet. Især da han finder ud af, at Isa ikke selv skal til prøve. Derfor bliver de begge nødt til at konkurrere om en plads.

11:20  

Backstage II (12)
Backstage II (12) Godt nytår: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I tolvte afsnit skal dagens afsnit af Skadestuen handle om nytårsaften men kort inden start bliver de voksne låst inde i sminken, og børnene får en idé, der måske kan redde dagens afsnit.

11:40  

KreaKampen - Minecraft Special - Vilde huse
KreaKampen - Minecraft Special - Vilde huse Sofie har fået fire seje Minecraft-byggere i studiet i en dyst på, hvem der kan bygge de vildeste Minecraft huse. Til at bedømme de beboelige mesterværker er drengene fra Trier Gaming kommet på besøg.

11:55  

KreaKampen - Minecraft Special - Tidsaldre
KreaKampen - Minecraft Special - Tidsaldre I denne episode af Kreakampen - Minecraft Special er der dømt tidsrejser. Fire dygtige Minecraft-byggere skal hver især bygge et mesterværk, der repræsenterer en af fire tidsaldre. Til at bedømme de noget særlige bygninger er Brian from Denmark kommet på besøg hos Sofie.

DR Ramasjang

09:00  

Sommer i Ramasjang (12)
Sommer i Ramasjang (12)

10:00  

Junglebogen (2)
Junglebogen (2) De sorte bier.

10:10  

Sofus II (4)
Sofus II (4) Sofus lander hos Tvillingerne Frida og Nanna. De bor i en lejlighed i Aarhus, men nu skal de flytte til et hus med have. De pakker og pakker, men da flyttemanden kommer, bliver Nanna bange for at de ikke har fået alle hendes tøjdyr med. Ude i det nye hus giver tvillingerne Sofus en farvelgave inden de skal sove.

10:25  

Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre
Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre Konrad er glad for sit sovedyr Snefnug, som ser sej ud og har monstre på trøjen. Da Rosa kommer på besøg hos Konrad finder de på historien "Snefnug ude og fange monstre", hvor Snefnug er en supersej monsterjæger med tasken fuld af monsterjægerudstyr. Der er ikke det monster, som Snefnug ikke kan spore med sine superhovedtelefoner. Men en dag kommer der et nyt listigt monster til byen. Det stjæler legetøj og lister på puder, så Snefnug ikke kan spore det. Nu må Snefnug forsøge at lægge en legetøjsfælde for det listige Legetøjsmonster.

10:45  

Kaj og Andrea leger bondegård
Kaj og Andrea leger bondegård Ole elsker havregryn - med mælk, men hvor skal han få mælken fra? Kaj og Andrea tager på ekspedition ud på landet, for at lede efter "et dyr med 4 haner"! Mon Ole får sit store glas mælk til sine havregryn? Alle 3 spiller eventyret om Prinsesse Guldlok. Medvirkende: Ole Kibsgaard, Kjeld Nørgaard og Hanne Willumsen. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen. www.dr.dk/oline

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (11)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (11) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. En havfrue sidder og keder sig, lige indtil der kommer en tankelæsende krabbe forbi og lærer hende at tænke. Ta' med Onkel Reje og Brille til Holland, hvor der er en børnehave med en rutsjebane så høj, at man ville komme i fængsel, hvis man kørte på den i Danmark. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

11:30  

Ramasjang Mysteriet (8)
Ramasjang Mysteriet (8) Hvor er Monsters net? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

DR1

12:00  

Bonderøven 2013 (13)
Bonderøven 2013 (13) Solen brænder over Kastaniegården og byggepladsen. Frank og vennerne får brug for både solcreme og mad, mens de bygger videre på det nye stuehus. Bjælkesamlingerne afprøves; der skal tænkes og regnes ud, mens gavlen tager form, men der bliver også tid til en bustur i Molsbjerge og aftenhygge med musik. Tilrettelæggelse: Mogens Elbæk og Peter Wath Sendt første gang 05.09.13

12:30  

Kender Du Typen? 2015 (7)
Kender Du Typen? 2015 (7) Hovedpersonen i dagens udgave af Kender Du Typen? bor ikke i en by, men på landet. Det er en vigtig detalje for aftenens hovedperson. Små fem kilometer fra Sorø lejer hovedpersonen et hus, hvor der næsten altid er fodkoldt. Så på trods af regn, blæst og bøvl med paraplyerne får livsstilseksperterne Flemming Møldrup og Anne Glad lov til at beholde skoene på, når de skal snuse sig klogere på, hvilken type der har slået sig ned med landlig idyl som nabo. Vært: Mads Steffensen

13:15  

Danmarks skønneste sommerhus - Vesterhavet
Danmarks skønneste sommerhus - Vesterhavet De eftertragtede sommerhusområder langs Vesterhavet har i dag besøg af vores dommertrio. I Nørre Nebel venter et sommerhus, hvor alt står som det gjorde i fyrrene. I Bjerghuse venter et sommerhus, der nærmest er kilet ned i klitterne. Til sidst skal dommerne besøge et totalt gennemrenoveret sommerhus ved Henne Strand.

13:45  

Hun så et mord (252)
Hun så et mord (252) I forbindelse med en offentlig undersøgelse af et korrupt investeringsfirma bliver Jessica anklaget for at krænke rettens værdighed. Den eneste, der kan rense hendes navn, er sagens hovedvidne. Men snart findes han myrdet...

14:30  

Hun så et mord (253)
Hun så et mord (253) Jessica er taget til Japan, hvor hun møder sin gamle studerende, den smukke digter Miko. Miko elsker racerkøreren Rick, men er lovet bort til Koji Hitaki, der er søn af ejerne af et stort motorfirma. Da Koji bliver myrdet, går Jessica på jagt efter den maskerede gerningsmand.

DR2

12:10  

Malawi og de blinde indbyggere
Malawi og de blinde indbyggere I Danmark bliver grå stær hos børn opdaget og behandlet tidligt. Det er dog ikke tilfældet i Malawi. Her møder vi øjensygeplejersken Rex Bwana-Usi, der kører rundt til hundredvis af landsbyer for at konsultere patienter, der er ramt af øjensygdommen. Han har en mission. Han vil give synet tilbage til de blinde indbyggere.

12:30  

Når livet vender (4:8) - barn med en voldtægtsmand
Når livet vender (4:8) - barn med en voldtægtsmand Paulina har en datter med den mand, der voldtog hende og siden solgte hende til fremmede - og hun ved, at det var den nu 13-årige datter, der reddede hendes liv, da det dengang var allersværest. I dag, hvor hun har fået endnu en datter og arbejder som frivillig for unge, der er blevet udsat for seksuelle overgreb, er hun kommet igennem de meget hårde år og har med sin familie skabt sig et godt, nyt liv. Nordvision fra Sverige.

13:05  

Dage i haven (3:8)
Dage i haven (3:8) Pernilla Månsson Colt og gartneren John Taylor viser hvordan man bedst får en enkel og naturlig have. Her planter de en hæk som ikke bare er smuk, men også god for miljøet. Kokken Tareq, der brændende ønsker sig en urtehave og her får lidt hjælp af John, skal i dag lave mad af rabarber! Både Pernilla, John og Tareq er som altid klar til at strø om sig med tips og gode råd. Nordvision fra Sverige.

13:35  

Dage i haven (4:8)
Dage i haven (4:8) En enkel og naturlig have er nøgleordene i denne serie, og Pernilla Månsson Colt drømmer om en vild eng, som kræver minimal pasning. Til at anlægge den får hun hjælp af gartneren John Taylor, og så skal hun tage sig af det nyplantede figentræ, der har fået kulde. John må også give kokken Tareq Taylor en hjælpende hånd med køkkenhaven, for den skal udvides med smukke og spiselige blomster. Både Pernilla, John og Tareq er som altid klar til at strø om sig med tips og gode råd. Nordvision fra Sverige.

14:05  

Midt i naturen (5:9)
Midt i naturen (5:9) Den op til tre meter lange blåfinnede tun er ikke blevet set i svensk farvand i mere end 50 år, men nu er den tilbage. Joakim Odelberg tager på havet med nogle forskere for at finde den store fisk. Antallet af gedder i Østersøen er dalet, hvilket er et stort problem for økosystemet. Erik Ohlsson, guitarist i bandet Millencolin, tager med Linda Olofsson for at hjælpe med at mærke gedder. Joakim Odelberg hjælper med at plante koraller i Florida - og slipper hajer ud i havet ud for den svenske by Lysekil.

DR3

12:05  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

12:45  

DR3 Siger Farvel - til den primitive indianer
DR3 Siger Farvel - til den primitive indianer Skuespiller Ena Spottag og komiker Martin Nørgaard er blevet sendt til den amerikanske stat North Carolina af DR3 for at sige farvel til den primitive indianer. Indianerne har en lang traumatisk historie bag sig, og de kæmper for at holde liv i deres kultur ved hjælp af turisme og kasino-drift. Men har de regnet den ud - eller sælger de ud af deres oprindelige kultur? Sammen med professor og eventyrer Rane Willerslev oplever de to unge, hvad kommende generationer aldrig kommer til at se - og på vegne af os alle - siger de ordentlig farvel til den primitive indianer.

13:15  

På grænsen: Kæledyr
På grænsen: Kæledyr Er det okay at sove i sengen sammen med sin hund? Og skal man betale tusindvis af kroner for at give sine kræftramte kæledyr kemoterapi? I dette første program af den anden sæson af DR3's På Grænsen sætter vi fokus på kæledyr. Her vil en række kendte danskere diskutere, hvor grænsen går for de fjerklædte, pelsede og firbenede - og vores kærlighed til dem.

13:45  

Divatvillingerne (3:7)
Divatvillingerne (3:7) Norsk reportageserie fra 2017 (Vita &Wanda) De er 25, deler en lejlighed, elsker mode og går ikke af vejen for at pynte på udseendet. De har et travlt liv med glam og sjov, en hverdag med masser af arbejde, fester og rejser - og så er de tvillinger: Vita og Wanda. Forældrene kom til Norge fra Iran og pigernes opvækst i en lille landsby var ekstrem hård og har gjort dem til de mennesker, de er i dag. Wanda frygter at USA-turen går i vasken pga. Trumps nye indrejseregler. Vita har travlt på jobbet.

14:10  

Krokodiller i Botswana
Krokodiller i Botswana Undervandskameramanden Brad Bestelink er i Okavangodeltaet i Botswana for at dykke ned i papyrus grotter og lære mere om de krokodiller, der lever i dybet.

DR K

12:25  

Monopolets Helte - Flemming Madsen
Monopolets Helte - Flemming Madsen Flemming Madsen var en journalistisk original. Hans fans elskede hans knivskarpe og sarkastiske analyser af det moderne samfund, og han hyldedes af sine kollegaer for sin personlige stil. Men Flemming Madsen var også en mand der delte vandene og som ind imellem ramte helt ved siden af med sin ofte intellektuelle tilgang og snobbede kulturpessimisme. Men sådan er det også at være en original. Og Flemming Madsen troede på sig selv, satsede og gik sin helt egen vej. Flemming Madsen er en af monopolets helte. Tilrettelæggelse: Nille Westh. Sendt første gang 05.04.09

13:15  

Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen
Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen Der er i 100.000-vis af danskere, der sidder i deres hessian-beklædte stuer og ser gratis fjernsyn i 70´erne. De betaler ingen licens. Steen Bjørvig er en af reklamebranchens unge løver - han kan både drikke øl, ryge tobak og holde sig vågen til den lyse morgen - og så tør han være brutal i sine kampagner. Ham hyrer Danmarks Radio - og med breve til alle de danskere der ikke er tilmeldt licenskontoret - og licens-reklamespots så skræmmende at de holder børn vågne om natten, får han omkring 150.000 sortseere til at melde sig. Sendt første gang 11.11.11

13:45  

Danske Mad Men: Ekstra bladet
Danske Mad Men: Ekstra bladet I slutningen af 90´erne går det nedad bakke for Ekstra Bladet. Folk kan ikke lide avisen - og oplaget falder. Det vil den nye unge Reklamechef gøre noget ved. Han hyrer digteren og punkeren Niels Thomsen og hans makker Mikkel Jangaard til at forbedre avisens image, og fortælle om Ekstra Bladets sjæl. Det bliver til kampagnen Find dig i Ekstra Bladet, eller find dig i hvad som helst. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben. Sendt første gang 10.09.12

14:15  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Dennegang får Bille August guldpalmer, Margot Lander danser af, Plovmanden forsvinder, Ove Sprogøe giver befolkningen en balle, og Jeltsin danser russerdans. Redaktion: Marianne Kemp og Henrik Iversen. Producer: Mette Lage.

14:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg med Hans V. Bischoff. Dennegang fortæller prinsessen om sin rejse til Latinamerika, Lill Lindfors taber kjolen for millioner, K.K. Steincke åbner den første hovedvej, Mrs. Simpson bliver kongelig og Karl Stegger er Maggiduddi. Redaktion: Marianne Kemp og Henrik Iversen. Producer: Mette Lage.

DR Ultra

12:10  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:25  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:35  

Braceface (23)
Braceface (23) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:00  

Braceface (24)
Braceface (24) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:20  

Freaktown (23)
Freaktown (23) Freaky planter

13:30  

Freaktown (24)
Freaktown (24) Skolen for magi

13:45  

Hollywoods vildeste dyr I (2)
Hollywoods vildeste dyr I (2) Danser med Ulve Joakim Ingversen er taget til Hollywood for at møde dyretræneren Dea og hjælpe med at træne de vildeste dyr til de store Hollywood-film. I dag står den på træning af ulve til vampyr-serien True Blood hvor Joakim skal løbe pænt hurtigt for ikke at blive bidt af de glubske ulve. Joakims egen film har i dag også en kæmpe ulv i hovedrollen, men det er sjovt nok Dea der er mest i fare.

14:00  

Min bror kolonikongen (7:10)
Min bror kolonikongen (7:10) Harry fylder 15 år, og familien holder fest. Efter en hændelse til festen, forsvinder Harry, men Sonja følger efter. Hun stopper dog, da hun ser Fanny på sin motorcykel, der standser ved Harry.

14:30  

Zorro (18)
Zorro (18) Guldfuglen

14:55  

Thunderbirds II (15)
Thunderbirds II (15) Inferno

DR Ramasjang

12:00  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog - hvor alting synker i jorden Er der mon en underjordisk tiger, der er på spil? Medvirkende: Henrik Lykkegaard, Brian Patterson, Ole Stephensen Manuskript: Julie Lund-Stephensen

12:25  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste semifinale skal de uhyggelige Splattere kæmpe imod stenalderdrengene fra The Flintestens. Det bliver en vild omgang ræs, når holdene ruller ud på Striben, rundt mellem bamser, brandbiler og Barbiedukker på Specialbanen, og endelig rundt på Ramasjang Ringen. Vinderen får den sidste plads i finalen i årets Ramasjang Rally.

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (6)
Rosa fra Rouladegade III (6) Andreas bor i et hus med sin far og mor. Og fra vinduet i hans værelse kan man kigge lige over til deres nabo, Bodil. Bodil og Andreas er blevet gode venner, og Andreas kommer tit på besøg hos Bodil og hendes skildpadde, Sofus. Andreas har bedt Rosa om at hjælpe med en overraskelseskage til Bodil, og sammen forklæder de sig som Andreas' far og mor for at kunne udspionere i Bodils hus. For det er vigtigt at vide hvilken smag, farve og form sådan en kage skal have.

13:25  

Ramajetterne II (5)
Ramajetterne II (5) Flummer driller. Der er travlhed i lufthavnen, og når selveste Onkel Reje skal ud at rejse, skal han naturligvis have VIP-behandling. Alle får spændende opgaver undtagen Flummer, der udtænker en drilsk plan.

13:45  

Ring til Ramasjang
Ring til Ramasjang I dette afsnit dratter Pelsi ned i håndvasken og bliver gennemblødt. Bamsen Pelle er ude på ballade - han har tænkt sig at lægge insekter i Fru Goks seng for at skræmme hende!

13:55  

Sikker & Søn II (3)
Sikker & Søn II (3) Sikker & Søn holder øje med det bedste sted at krydse vejen. Biler kan pludselig dukke op bag en bakke eller et sving, så det gælder om at finde et sted på vejen, hvor man kan se langt til begge sider. Far og Søn leger gemmeleg i en æbleplantage og lærer om godt udsyn.

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

14:30  

Der var engang...
Der var engang... I dag skal vi se to eventyr: Snemanden. En vintermorgen bygger to kærester den fineste snemand. Desværre bliver snemanden frygtelig forelsket i en lille buttet kakkelovn - og den vil for alt i verden ind og røre ved hende. Springfyrene. Loppen og græshoppen vil altid konkurrere, om hvem der kan hoppe højest, men da de bliver udfordret af en tredje springfyr, bliver det alvor! Så alvorligt at kongen udlover sin datter til den, der vinder!

14:55  

Chuggington (3)
Chuggington (3)

DR1

15:15  

Inspector Morse: Vejen gennem skovene
Inspector Morse: Vejen gennem skovene Steven Parnell dør, inden han kommer for retten for femdobbelt mord. Han når at tilstå de fire mord, men Morse og hans assistent Lewis må finde nye mistænkte i sagen om den forsvundne Karen Anderson. Hendes kamera dukker op hos vidnet George Daley, men hvor er billederne? Og hvad skjuler Daley? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Alan Hardinge: Nicholas Le Provost. Instruktion: John Madden.

17:00  

Landsbyhospitalet (15)
Landsbyhospitalet (15) En kvindelig patient rejser alvorlige beskyldninger mod dr. Ormerod, mens søster Brigid forsøger at hjælpe en mandlig patient, der har svært ved at se sandheden om sin tilstand i øjnene. Samtidig må David Cheriton modstræbende aflyse en udflugt med Meryl for at deltage i den traditionsrige rugbykamp mod personalet fra nabohospitalet. En kamp, der bliver særdeles dramatisk.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:00  

Tidsmaskinen om alkohol
Tidsmaskinen om alkohol Historieredaktionen har konstrueret en tidsmaskine, der dykker ned i DRs arkiver og undersøger, hvordan vores adfærd og holdninger til forskellige emner har ændret sig gennem årene. Denne gang ser Tidsmaskinen nærmere på, hvordan alkohol har spillet en rolle i danskernes liv igennem historien.

15:10  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Var det ok i 60´erne, at bede bruden lære at partere en kylling, til hendes eget bryllup? Gik fotomodellerne i 70´ernes Paris i seng med fotograferne? Og kan det passe, at folk med ondt i ryggen skulle hvile sig, i stedet for at træne, helt op i 80´erne? Få svaret i Tidsmaskinen. Sendt første gang 7.10.07.

16:00  

Cuba: Den forbudte ø
Cuba: Den forbudte ø CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til Cuba, hvor indbyggerne er ved at forberede sig på en kæmpe turist-invasion.

16:40  

Machu Picchu: Den glemte inkaby
Machu Picchu: Den glemte inkaby CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. De er nu nået til Peru, hvor turen går forbi inkabyen Machu Picchu, som aldrig blev fundet, da spanierne erobrede inkabyerne i 1500-tallet.

17:20  

Smag på Seattle med Anthony Bourdain
Smag på Seattle med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

DR3

15:00  

Den russiske ambassadør (3:10)
Den russiske ambassadør (3:10) På EU's opfordring har Rusland besat Norge for at få kontrol over landets olieproduktion. Journalisten Thomas Eriksen presser statsminister Jesper Berg for at få at vide, hvornår russerne vil trække sig ud af landet igen. Men russerne vil ikke diskutere med Berg, før de har fået lovning på, at tjetjeneren, der kørte en russer ned, bliver udleveret.

15:45  

Den russiske ambassadør (4:10)
Den russiske ambassadør (4:10) HM er steget i graderne i politiets sikkerhedstjeneste. Han skal efterforske og forebygge kriminalitet mod russiske mål i Norge. Der går ikke længe, før han må i aktion. En bombe går af, og en ny, militant organisation tager ansvaret for attentatet.

16:25  

Løvernes kamp i Botswana
Løvernes kamp i Botswana Løverne i det nordlige Botswana lever i barske naturområder. Her følger vi to stærke hanner i Xakanaxa, der regerer over en hurtigt voksende flok. Med mange munde at mætte har løverne specialiseret sig i at nedlægge nogle af Afrikas farligste byttedyr. Tørken i området har dog fået dyrene til at søge væk, hvilket fører til en brutal konfrontation med naboflokken af løver. Følg kampen her.

17:20  

Dyrenes syv dødssynder (7:7)
Dyrenes syv dødssynder (7:7) Misundelse, vellyst, vrede, dovenskab, griskhed, hovmod og frådseri er i menneskeverdenen forbundet med syndig opførsel. Men i dyreriget er disse adfærdsformer slet og ret overlevelsesmekanismer. Skuespilleren Richard E. Grant kigger nærmere på dyrenes 'synder' og drager paralleller til menneskets DNA. Her kommer grådighed under lup.

DR K

15:15  

Danske drømme (7:10)
Danske drømme (7:10) Et par forunderlige år for danskerne. Danmark vinder to Oscars i træk i Hollywood og ser åndeløst til, da Berlin-muren fredeligt falder og forandrer det europæiske landskab. Dermed slutter Folketingets pinagtige fodnotepolitik, der længe har plaget den borgerlige regering. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

16:15  

Danske drømme (8:10)
Danske drømme (8:10) 90'erne indvarsler en ny verdensorden, efter at kommunismen er brudt sammen i Europa. Dagbladet Land og Folk lukker, og den sidste røde fane rulles sammen, mens Blekingegadebandens kriminalitet oprulles i retten. Og som et monument over de grådige 80'ere krakker den hæderkronede virksomhed Nordisk Fjer og trækker mange med sig i faldet. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

17:15  

Kongehuset (5:10)
Kongehuset (5:10) - Fest og forår - Dronningen er til regentjubilæum i England, hvor alle Europas kongefamilier er mødt frem for at fejre Dronning Elisabeth II. Chauffør Flemming Buhl - manden der underviste prinserne i at køre bil - forbereder sig til ambassadørmodtagelse. Og i Frederikshavn påmønstrer en ny besætning kongeskibet Dannebrog, og kokken Jesper Winther er noget overrasket over kabyssens sørgelige forfatning inden årets første togt. Sendt første gang 29.10.02

17:45  

Kongehuset (6:10)
Kongehuset (6:10) - Sommertogt med Dannebrog - Kongeskibet står ud af Københavns Havn på første del af årets sommertogt. I høj bølgegang viser dronningen rundt i Dannebrogs kongelige saloner, mens hun fortæller om livet ombord. Da Dannebrog runder Skagen, kommer regentparret ud på dækket for at nyde den smukke solnedgang, før turen går videre til Hanstholm og den store tyske kanonbunker, som dronningen var bange for som barn. Sendt første gang 5.11.02

DR Ultra

15:15  

Dybet (16)
Dybet (16)

15:35  

Junglebanden
Junglebanden

15:50  

Junglebanden
Junglebanden

16:00  

Wild Kratts (7)
Wild Kratts (7) Insekter eller aber?

16:20  

Grizzy og lemmingerne (65)
Grizzy og lemmingerne (65)

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

16:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

16:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:05  

Svampebob Firkant VIII (22)
Svampebob Firkant VIII (22)

17:30  

Brohave og Harding på tur
Brohave og Harding på tur

17:40  

Designtalenterne - Outfit of the Day III - Astrid Olsen (7)
Designtalenterne - Outfit of the Day III - Astrid Olsen (7) Designeren Nico og stylisten Andres udfordrer tre talentfulde børn på kreativitet og stil. I dag skal talenterne Nana, Emma og Kaya konkurrere om at lave det bedste outfit til youtuberen Astrid Olsen, som skal til konfirmationsfest. Men Nana har en stor fordel.

DR Ramasjang

15:05  

Chuggington (4)
Chuggington (4)

15:15  

Masha og Bjørnen (22)
Masha og Bjørnen (22) Hulebjørnens lærling

15:25  

Gurli Gris II (15)
Gurli Gris II (15) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Morten Skildpadde (12)
Morten Skildpadde (12) Morten og snedragen

16:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (26)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (26) Tuck Hood

16:10  

Junglebogen (4)
Junglebogen (4) Kapløbet.

16:25  

Pyjamasheltene (42)
Pyjamasheltene (42)

16:35  

Paw Patrol III (18)
Paw Patrol III (18)

17:00  

Onkel Rejes sørøvershow II (12)
Onkel Rejes sørøvershow II (12) Dr. John har kidnappet Arthurs storebror Morgan for at koge ham om til bodylotion. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en næsespray, der kan gøre bussemænd til superklister, og en tur til både Spøgelsesbyen og Den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:15  

Sprinter Galore II - Fødselsdag (2)
Sprinter Galore II - Fødselsdag (2) Magnus har fødselsdag og får både sang og kage og gaver - alt sammen noget, som Sprinter aldrig har prøvet. Sprinter er jaloux og kommer til at overtage fødselsdagen, så Magnus bliver ked af det, og pludselig er Magnus væk. Finder de ham igen? Og hvad er det for en stor gave, Thomas og Kathrine har til Magnus?

17:30  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Alfred bliver alvorligt syg midt under en snestorm, der er så slem, at man ikke kan køre ud i den. Men Emil kan det umulige.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I aften i Under Hammeren har Lise Lotte fra Bruun Rasmussen problemer med at finde gode ting til et vurderingsarrangement i Roskilde. Martin Nielsen fra Svendborg auktioner holder eftersyn, men en ny medarbejder kræver hans tid. Og hos Aars landboauktion kæmper Klaus Pedersen og hans medarbejdere med at pakke auktionen ned, så den kan flytte til nye lokaler.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Lys i Mørke (6:6)
Lys i Mørke (6:6) Den lille by Mørke på Djursland har modtaget 4,5 millioner kroner til at forny byen over tre år. Projektet bliver døbt "Lys i Mørke". Efter tre et halvt års arbejde er tid til at gøre status. Der er kommet en lille ny Mørke borger til verden og Birgit har mistet sin elskede Poul Erik. Projektet "byens hus" har skabt splittelse mellem tilflytterne, der vil forandringen, og de faste Mørke borgere, som vil bevare de gamle værdier. I et sidste forsøg på at samle byen vil Jakob og Hjalte opstille et gammelt fyrtårn, som skal samle borgerne til en stor fyrtårnsfest. Spørgsmålet er, om det nye vartegn, kan blæse nye diplomatiske vinde ind over byen, så freden igen kan sænke sig over Mørke.

20:30  

Talentet - Hele familiens kamp
Talentet - Hele familiens kamp "Talentet - hele familiens kamp" er en dokumentarserie i seks afsnit hvor DR1 går tæt på 5 familier, der har det tilfælles at de har børn og unge der er født med et helt særligt talent indenfor sportens verden. DR har fulgt de unge talenter og deres familier i et år for at undersøge, hvad der skal til for at talentet kan leve drømmen ud. Hvad betyder det for familielivet - og omvendt hvad betyder familien for springet fra talent til stjerne?

DR2

18:00  

Smag på Sri Lanka med Anthony Bourdain
Smag på Sri Lanka med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

18:40  

Nak & Æd - en krikand i Nordjylland (1:10)
Nak & Æd - en krikand i Nordjylland (1:10) Jørgen og Nikolaj vender tilbage! Det er november og det er koldt, men det stopper ikke ægte naturmænd. Derfor er Jørgen og Nikolaj her i sæsonens første program taget til Nordjylland på jagt efter Danmarks mindste and, nemlig krikanden. Men trods sin lille størrelse er krikanden en hurtig flyver, så det er ikke en helt nem opgave, de to herrer har sat sig for. Se med om det lykkedes dem, eller om kokken i stedet skal svinge kniven over en måge... Sendt første gang 16.10.13

19:20  

Nak & Æd - en kortnæbbet gås på Værnengene (2:10)
Nak & Æd - en kortnæbbet gås på Værnengene (2:10) Det er blevet december, og Jørgen og Nikolaj er draget vestpå til et område ved navn Værnengene - Vestjyllands svar på Christiania. Her er fine gamle træhytter, plads til store armbevægelser og måske en kortnæbbet gås over bålet, hvis det da lykkes Jørgen at skyde en... Ellers må kokken bruge fantasien og kaste sig ud i en ret med muldvarper - velbekomme. Sendt første gang 23.10.13

20:00  

Frygten for at spise
Frygten for at spise Af alle psykiske sygdomme er anoreksi den mest dødbringende. Anoreksi, der er en sygelig angst for at spise og tage på i vægt, rammer i Storbritannien én ud af 250 kvinder på et eller andet tidspunkt i deres liv. Louis Theroux besøger to af de største behandlingssteder i London for at forsøge at forstå den utrolige magt, anoreksien har over patienterne, og det komplekse forhold mellem lidelsen og den enkelte.

DR3

18:05  

Skide homo (3:5)
Skide homo (3:5) Hvorfor i alverden er det stadig svært at være bøsse! Hvorfor har folk en opfattelse af, at bøssesex bare er lak, læder og fisting? Gisle tager på sexklub, bliver chokeret over den frigjorte Ulrik, men bliver han klogere? Gisle er træt af bare at blive set som en skide homo - nu vil han have svar på nogle spørgsmål, prøve at undersøge fordomme hos sig selv og andre, opsøge steder han ellers aldrig kommer. Nordvision fra Norge.

18:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Skam III (3:10)
Skam III (3:10) Isak kæmper for at forstå sine følelser for Even. Er han bøsse?

19:35  

Skam III (4:10)
Skam III (4:10) Noora er vendt hjem fra London. Isak holder Halloween-forfest med Emma, Even og Evens kæreste, Sonja. Den starter kedeligt, men slutter interessant.

20:00  

Ekstrem verden - Ross Kemp på Vestbredden
Ekstrem verden - Ross Kemp på Vestbredden Journalisten Ross Kemp rejser til nogle af de farligste steder i verden, hvor almindelige mennesker lider under krig, fattigdom, kriminalitet og vold. Det er nu 50 år siden, at Israel under Seksdageskrigen i 1967 okkuperede Vestbredden. Og mens fredsprocessen er gået i stå, og trøstesløsheden breder sig, søger mange unge glemsel i brugen af narkotika. Mens ledere på begge sider sidder på deres hænder, er en hel generation ved at gå til i misbrug.

20:45  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Supersprinteren Usain Bolt aflægger visit hos Graham Norton sammen med Hollywoodstjernen Channing Tatum og komikeren Rob Brydon. Det samme gør komikeren Jennifer Saunders og hendes datter, skuespilleren Beattie Edmondson. Florence and the Machine står for aftenens musikalske indslag.

DR K

18:15  

Pyramidernes skjulte rum
Pyramidernes skjulte rum Hvad har moderne partikelfysik at gøre med et af verdens syv vidundere, den 4.500 år gamle Keopspyramide i Giza i Egypten? Jo ved hjælp af kosmisk stråling har et internationalt forskerteam fundet et hulrum på størrelse med et mindre passagerfly inde i pyramiden lige over galleriet. Da man ikke har været inde i pyramiden, ved man ikke, hvad rummet har været brugt til, eller om det har været en ren byggeteknisk foranstaltning i det 130 meter høje bygningsværk.

19:10  

Gåden om Stonehenge
Gåden om Stonehenge På trods af mange års undersøgelser er arkæologerne stadig uenige om, hvorfor og hvordan dette overvældende og gådefulde monument blev bygget. Nogle har arargumenteret for, at stenenes nøjagtige placering efter vintersolhverv kunne ses som en kalender eller et observatorium. Andre har ment, at det var et tempel til ukendte guder eller et pilgrimssted. Men det nylige fund af en massegrav tyder nu på, at Stonehenge simpelthen kunne være en gravplads fra den yngre stenalder.

19:56  

Dagens Sang: En stribe grønt
Dagens Sang: En stribe grønt - sunget af et af DR's kor.

20:00  

En by i provinsen (7:17)
En by i provinsen (7:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

20:55  

En by i provinsen (8:17)
En by i provinsen (8:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

DR Ultra

18:00  

Sommerlejr (12)
Sommerlejr (12)

18:10  

The Next Step IV (37)
The Next Step IV (37) Endnu bedre end den ægte vare

18:30  

Bella and the Bulldogs I (2)
Bella and the Bulldogs I (2)

18:55  

Kampen (22)
Kampen (22) Kampen for smuglæsning.

19:00  

Dybet (23)
Dybet (23)

19:20  

Monica Chef - Sebas i problemer (34)
Monica Chef - Sebas i problemer (34)

19:45  

Sam & Cat II (10)
Sam & Cat II (10) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

20:10  

Backstage II (6)
Backstage II (6) The Danish patient: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I sjette afsnit annoncerer Niller at Skadestuen får besøg fra det store udland og at dagens afsnit derfor skal foregå på engelsk. Max og Adrian ser snittet til at tjene nogle hurtige penge og prøver at sælge de voksne en app, som skal hjælpe dem med det engelske - men det går ikke helt efter planen.

20:25  

Trio - Keplerdiamanterne (4:10)
Trio - Keplerdiamanterne (4:10) Bedste bliver væk fra både familiesamling og arbejdet. Nora er bange for, at det har noget med kidnapperne at gøre. Snart hører hun fra dem; hun skal komme til et bestemt sted alene, hvis hun vil have sin bedstefar at se igen. Men kidnapperne venter på hende, da hun kommer....

20:50  

Limbo II (9)
Limbo II (9) Klassen skal overnatte på skolen. Boye synes, at det minder uhyggeligt meget om en gyserfilm. Naya er sur på Ask, men Ask har planlagt at kysse hende, så hun forstår, hvad han føler for hende. Klassen leger ånden i glasset. Pludselig går elektriciteten, og de er alene på en mørk skole. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Mikkel Bak Sørensen. Instruktør: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

DR Ramasjang

18:00  

Sommer i Ramasjang (12)
Sommer i Ramasjang (12)

19:00  

Wild Kratts (12)
Wild Kratts (12) Søhesterodeo

19:25  

Zorro (20)
Zorro (20) Skattekortet

19:45  

Yakari III (14)
Yakari III (14)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:20  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

AftenTour 2018: 10. etape. Annecy - Le Grand-Bornand, 159 km
AftenTour 2018: 10. etape. Annecy - Le Grand-Bornand, 159 km Tour de France-feltet er blevet fragtet til Alperne og bliver efter mandagens hviledag kastet ud på en af Tourens hårdeste etaper. Det er den første af i alt seks bjergetaper - fra idyllisk beliggende Annecy, hvor der i 2009 blev kørt enkeltstart med Alberto Contador som vinder, til Le Grand-Bornand, der fire gange tidligere har været målby. Rytterne skal ikke bare over fire høje stigninger inklusive Col de la Colombiére, men også bl.a. køre to kilometer på grusvej, inden den lange nedkørsel til mål. AftenTour bringer et fyldigt sammendrag af bjergdysten med masser af reaktioner. Vært: Søren Reedtz

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Beck: Sygehusmordene
Beck: Sygehusmordene En alvorligt syg patient findes død på hospitalsstuen. Kvindens søn er dybt oprevet og anklager hendes læge for at have taget livet af hende. Martin Beck efterforsker sagen, der snart tager en dramatisk drejning. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt.

23:20  

Taggart: Spillefuglen
Taggart: Spillefuglen Bankmanden Craig Williams bliver stukket ihjel, netop som han har vundet den store gevinst på greyhound-banen. Craig var kendt som noget af en spillefugl og skyldte penge til højre og venstre. Var det hans spillegæld, der kostede ham livet? Matt Burkes team går på jagt efter svaret. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Mike Alexander.

DR2

21:00  

I kamp mod uret - David Millars sidste sæson
I kamp mod uret - David Millars sidste sæson Når en topatlets karriere slutter, er det en kamp mod uret og den uundgåelige nedtur, mens hans dybe behov for endnu en gang at være med skaber et fascinerende og smertefuldt drama. Her følger vi den sidste sæson i cykelrytteren David Millars karriere, hans sidste møde med Tour de France. Vi er med i hovedfeltet, kravler med op ad de umulige stigninger og lige så umulige hurtige nedstigninger, og vi lider med ham på hotelværelset efter dagens løb og sander, at menneskets ånd drives af en kraft, der er dybere end alverdens succes og hæder.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Småforbrydere og strissere (1:3)
Småforbrydere og strissere (1:3) I byen Merthyr Tydfil i Wales kender alle hinanden, og strisserne og forbryderne er på fornavn med hinanden. Faktisk er det af og til lidt pinligt, at man tit er i familie med misæderne, siger den vagthavende betjent, Ryan. Derfor er det også narkobetjenten, Rhino, der i den grad kender sine lus på gangen, der tager sagen, da tre knægte har røvet et posthus i en lille landsby. For mon ikke, han kender dem?

23:50  

Stander - politimanden der blev bankrøver
Stander - politimanden der blev bankrøver Under Sydafrikas apartheidstyre er politimanden Stander med til at nedkæmpe et sort oprør med blodige midler. Oplevelsen får ham til at vende ryggen til det brutale system, han selv er en del af. Stander begynder at røve banker i sin frokostpause, hvorefter han vender tilbage til gerningsstedet for at efterforske sin egen forbrydelse. Snart bliver han Sydafrikas mest berygtede bankrøver. Andre Stander: Thomas Jane. Lee McCall: Dexter Fletcher. Allan Heyl: David O'Hara. Instruktion: Bronwen Hughes.

DR3

21:35  

Welcome to Me
Welcome to Me Alice Klieg er en ung kvinde, der lider af borderline. Alice er vild med Oprah Winfrey, og da hun vinder en formue i lotto, betaler hun sig til at få sit eget talkshow på den lokale tv-station. Det bliver et show, som for alvor får seerne til at spærre øjnene op. Det handler nemlig kun om Alice, og hun er mere end almindeligt excentrisk. Alice: Kristen Wiig. Gabe: Wes Bentley. Gina: Linda Cardellini. Instruktion: Shira Piven.

23:00  

Gaycation: Jamaica
Gaycation: Jamaica Skuespilleren Ellen Page rejser sammen med sin bedste ven, journalisten og filmmageren Ian Daniel, rundt i verden for at opleve LGBTQ-kulturen i forskellige lande. Jamaica er berygtet for sin homofobi. Ellen og Ian undersøger, hvordan queer-samfundet bliver opfattet af landets lige så berygtede dancehall-scene til landets rastafari-tilhængere.

23:40  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

21:50  

Anthonsen II - Den døde mand
Anthonsen II - Den døde mand Ove Sprogøe er Anthonsen: Privatdetektiven fra Valby - det danske svar på Sherlock Holmes og Philip Marlowe. Mens Anthonsen sidder i et pæretræ et sted i Københavns nordlige udkant på jagt efter endnu et bevis på utroskab, bliver han vidne til et indbrud i nabovillaen. Det underlige er blot, at husets indehaver senere påstår, at hun intet savner. Sendt første gang 1984

22:45  

Jørgen Buckhøj - Manden bag Mads Skjern
Jørgen Buckhøj - Manden bag Mads Skjern Hvor Mads Skjern var en hård forretningsmand, så var manden bag karakteren det ikke selv. Oplev flere af skuespillerne fra Matador fortælle om Jørgen Buckhøj sammen med sønnen Morten Buckhøj. Kom tæt på skuespilleren Jørgen Buckhøj, der slog igennem i Matador, men som også var så meget andet end den rolle. Instruktion: Morten S. Madsen & Stig Ulrichsen Medvirkende: Ghita Nørby Morten Buckhøj Susanne Breuning Niels Martin Carlsen Kristian Rem Thyge Thygesen

23:30  

Rick Steins vej til Mexico (4:7)
Rick Steins vej til Mexico (4:7) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Fra Baja-halvøen tager Rick til den by, der med tequila og chili con carne har placeret Mexico på verdenskortet. En by, der er så elsket af sine indbyggere, at de insisterer på at sige navnet to gange, Guadalajara Guadalajara! Han kan heller ikke dy sig for at besøge Casa Kimberley, der stadig serverer Elizabeth Taylors yndlingscoctail, en chokolademartini.

DR Ultra

21:05  

Hollywoods vildeste dyr I (7)
Hollywoods vildeste dyr I (7) Det handler om fugle i dagens afsnit af Hollywoods Vildeste Dyr. Store fugle. Vi møder fuglemanden Tony, som træner de største ørne og ugler til alle de store Hollywood film blandt andet Harry Potter. Senere besøger vi et kæmpe træningsanlæg for de sejeste filmelefanter, og her får Joakim sin sag for. Er du måske nogensinde blevet pruttet i hovedet af en elefant?

21:25  

Hollywoods vildeste dyr I (8)
Hollywoods vildeste dyr I (8) Byens farligste bjørn Joakim er taget til Hollywood for at besøge dyretræneren Dea. I dag venter den gigantiske og meget aggressive Grizzlybjørn "Rocky" som tager så hårdt fat i Joakim, at han må flygte ind i et bur. Og der bliver han. Vær med når Joakim oplever på egen krop hvad det vil sige at tage kampen op mod én af landjordens største rovdyr. Oplev også hvordan fremtiden måske kommer til at se ud for dyrefilm, når vi besøger Pixomondo, som laver byens bedste digitale dyr.

21:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:05  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:10  

Forsyte-sagaen (11:13)
Forsyte-sagaen (11:13) Engelsk dramaserie fra 2003 efter Nobelprismodtageren John Galsworthys bøger. (The Forsyte Saga) Familien Forsyte tilhører den højere middelklasse og bor i det fashionable område omkring Londons Hyde Park omkring Første Verdenskrig. Udadtil optræder de som en fast sammentømret enhed, men de forskellige grene af slægten bryder sig ikke meget om hinanden. Faktisk har familien mere end almindeligt svært ved at leve op til sine egne idealer i en tid præget af sociale og kulturelle omvæltninger.

01:05  

Helt på plads - Vangede (1:5)
Helt på plads - Vangede (1:5) Hvad nu, hvis din bolig rummer mange flere muligheder - og skjulte kvadratmeter - end du selv kan se... I Vangede uden for København bor Mila og Michael med deres to drenge i et mindre bindingsværkshus. Parret drømmer om at finde og skabe mere plads, så Michaels 16-årige datter Emilie, også kan føle sig hjemme og endnu mere velkommen i hjemmet. Men parret har mistet boligoverblikket. Og boligen fungerer langt fra optimalt. Se med når ekspert i plads-optimering Kenneth Malev og designer Kalle Thesbjerg rykker ind og udfordrer bolig-vaner med utraditionelle løsninger for at genfinde forsvundne kvadratmeter og endelig give 16-årige Emilie sin helt egen plads i hjemmet.

01:50  

Bonderøven 2013 (13)
Bonderøven 2013 (13) Solen brænder over Kastaniegården og byggepladsen. Frank og vennerne får brug for både solcreme og mad, mens de bygger videre på det nye stuehus. Bjælkesamlingerne afprøves; der skal tænkes og regnes ud, mens gavlen tager form, men der bliver også tid til en bustur i Molsbjerge og aftenhygge med musik. Tilrettelæggelse: Mogens Elbæk og Peter Wath Sendt første gang 05.09.13

02:20  

Kender Du Typen? 2015 (7)
Kender Du Typen? 2015 (7) Hovedpersonen i dagens udgave af Kender Du Typen? bor ikke i en by, men på landet. Det er en vigtig detalje for aftenens hovedperson. Små fem kilometer fra Sorø lejer hovedpersonen et hus, hvor der næsten altid er fodkoldt. Så på trods af regn, blæst og bøvl med paraplyerne får livsstilseksperterne Flemming Møldrup og Anne Glad lov til at beholde skoene på, når de skal snuse sig klogere på, hvilken type der har slået sig ned med landlig idyl som nabo. Vært: Mads Steffensen

03:00  

De unge landmænd (6:8)
De unge landmænd (6:8) I afsnit seks af de Unge Landmænd er Jens på 27 år draget på Landsskuet i Herning med sine bedste køer og kvier. Hvis dommerne giver hans køer gode bedømmelser, stiger interessen, og Jens kan tjene flere penge på at sælge avlsmateriale fra dem. Men han og dommerne er ikke helt enige om, hvad der er en smuk jerseyko. I Vestjylland har Heidi på 22 år også travlt med sin yndlingsbeskæftigelse: traktorer. Hun er både ude at høste og har hænderne fulde som organisator af et større traktortræk arrangeret af Landboungdom. På Dalbygård løber tiden også stærkt for Morten på 23 år. Han skal både have malket køerne og fodret kalvene, så han og kæresten Mille for en sjælden gangs skyld kan komme til fest. Og hun så gerne, at det for en gangs skyld lykkes dem at komme til tiden.

03:30  

Danmarks skønneste sommerhus - NordJylland
Danmarks skønneste sommerhus - NordJylland Nordjylland får i dag besøg af dommertrioen. Midt på en mark i Lemvig venter dem en gigantisk bjælkehytte på 550 m2, som er bygget uden et eneste søm. I Lønstrup skal de se et arkitekttegnet sommerhus med fri udsigt til hav og grøn natur. I det vilde klitlandskab i Tornby venter der dem et lille charmerende træsommerhus.

DR2

01:45  

Horisont
Horisont

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:20  

Ret ind eller forsvind - ung i Kina
Ret ind eller forsvind - ung i Kina I Kina bliver der stillet store krav til unge om at præstere og at få succes. Presset på de unge er enormt. Men hvad sker der med dem, som ikke formår at leve op til samfundets høje forventninger? Journalisten Billie JD Porter rejser til Kina og viser os en side af landet, som kun de færreste kender til.

01:10  

På grænsen: Teknologi
På grænsen: Teknologi Er det okay at føre krig med droner? Og er det sundt for vores børn at sidde og fordrive tiden med en iPad? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere teknologi. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

01:40  

På grænsen: Stoffer
På grænsen: Stoffer Skal vi legalisere medicinsk cannabis til kronisk syge og kræftramte? Og kan man leve et velfungerende liv og være på stoffer? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere stoffer. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

02:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:30  

Den første brite - gåden om en 10.000 år gammel mand
Den første brite - gåden om en 10.000 år gammel mand Et videnskabshold fra det naturhistoriske museum i London har i 2017 genskabt en fuld dna-sekvens af 'Cheddar Man', et næsten ti tusind år gammelt skelet, som i 1903 blev fundet i en hule i Somerset, og er det ældste komplette skelet, der nogensinde er fundet i Storbritannien. Cheddar-manden og hans klan var blandt de første mennesker, der koloniserede Storbritannien i slutningen af istiden, og han er derfor den tidligst kendte forfader til de nuværende briter.

01:20  

De vilde 60'ere: Mordet på Kennedy
De vilde 60'ere: Mordet på Kennedy "Snigmordet på John F. Kennedy, 1963" Amerikansk dokumentarserie fra 2013. (The Sixties) 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. Konklusionerne i Warren-rapporten, der er den eneste officielle undersøgelse af omstændighederne ved snigmordet på præsident Kennedy, har været omstridt siden offentliggørelsen i 1964.

02:00  

De vilde 60'ere: Den britiske invasion 1964-1969
De vilde 60'ere: Den britiske invasion 1964-1969 "Den britiske invasion 1964-1969" Amerikansk dokumentarserie fra 2013. (The Sixties) 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. I starten af 1964 præsenterede tv-værten Ed Sullivan et britisk band med disse fem enkle ord: 'Ladies and gentlemen, The Beatles'. Og verden blev aldrig den samme igen!

02:40  

Ondskabens ansigter - Papa Doc
Ondskabens ansigter - Papa Doc Et kig ind i ondskaben, som den er kommet til udtryk med de mest berygtede diktatorer og despoter ved roret. François Duvalier med tilnavnet Papa Doc fik magten over Haiti i 1957 og regerede som diktator på Haiti frem til sin død i 1971. Han oprettede terrorgruppen Tonton Macoutes, der forfulgte og dræbte tusindvis af politiske modstandere.

03:30  

Vietnamkrigen marts 1973-april 1975 (10:10)
Vietnamkrigen marts 1973-april 1975 (10:10) Amerikansk dokumentarserie af Ken Burns og Lynn Novick fra 2017. (The Vietnam War) Mens Watergate-skandalen raser i USA, og til sidst tvinger Nixon i at gå af, fortsætter Nord- og Sydvietnam den brutale borgerkrig. Hanoi var utilfreds med, at den sydvietnamesiske præsident Thieu stadig ikke havde iværksat de folkeafstemninger, der indgik i fredsaftalen og påbegyndte i marts 1975 en offensiv, der til alles store overraskelse endte ved den amerikanske ambassade 30. april.

DR Ultra

01:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, TOELLOESE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0717153143