Tølløse
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: lørdag d. 22. september 2018

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: lørdag d. 22. september 2018

DR1

01:50  

Inspector Morse: Den halve antikvitet
Inspector Morse: Den halve antikvitet En amerikansk kvinde kommer til Oxford for at skænke sin del af et juvelbesat bæltespænde til museet, som ejer den anden halvdel. Men en time efter sin ankomst er hun død, og smykket forsvundet. En ny sag for Oxfords skarpeste hjerner - detektivduoen Morse og Lewis. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Kemp: Simon Callow. Instruktion: Alastair Reid.

03:30  

Bonderøven 2015 (14)
Bonderøven 2015 (14) Sæson 15. I Kastaniegårdens planteskole høster Frank UFO squash til aftensmaden. Dernæst går rejsen til NordGen i Sverige,for at finde ud af, hvordan alverdens frøsorter bliver opbevaret, deriblandt Franks boghvedefrø. Hjemme igen bliver smedjens tag gjort klar med trælister, tagpap og grundmursplader, så taget kun mangler græstørvene.

04:00  

Puk og Herman - Mit livs måltid - Kirsten Lehfeldt (5:5)
Puk og Herman - Mit livs måltid - Kirsten Lehfeldt (5:5) Kokken Thomas Herman og TV-værten Puk Elgård besøger en række kendte danskere, som de begge er fascineret af. Over to dage samler de indtryk og lærer hovedpersonen at kende. Og til sidst serverer Herman et udsøgt gourmetmåltid med inspiration fra hovedpersonens liv. I dag møder Puk og Herman skuespilleren Kirsten Lehfeldt, der er kendt som komiker i bl.a. Europamestrene og Kongeriget samt en lang række berømte reklamefilm. Puk og Herman snakker med Kirsten om, hvordan hun kan ramme os danskere på kornet gang på gang? Puk og Kirsten rider en tur ud i den nordjyske natur, mens Herman går i gang med sit måltid, der tager udgangspunkt i både Vesterhavet og Kirstens største biografsucces.

04:25  

Gintberg på Kanten - Rigshospitalet
Gintberg på Kanten - Rigshospitalet Komiker Jan Gintberg er klar til endnu en omgang antropologiske rejser i Danmark. Denne gang går turen ind i "Det offentlige", en permanent udskældt sektor i Danmark. Beskyldt for at bruge alt for mange skattekroner på alt for lidt og for at være fyldt med ineffektive ansatte med fraværende humoristisk sans. Men er det hele sandheden? Får de måske alligevel noget fra hånden, de næsten 800.000 offentligt ansatte? Og gemmer der sig rent faktisk selvironi bag de offentlige institutioners tykke mure? I aften tager Jan Gintberg den humoristiske temperatur på de ansatte på Danmarks største sygehus, Rigshospitalet. Her roder han blandt andet i værktøjskassen hos en af landets bedste hjertekirurger, kigger særdeles grundigt på sygeplejerske-uniformer, kører en tur med hospitalets meget præcise togfører, og får færten af nogle meget sarte helikopterpiloter. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille livgivende latter. Vært: Jan Gintberg www.dr.dk/gintberg Sendt første gang 08.11.12

04:55  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:10  

Frilandshaven (2:8)
Frilandshaven (2:8) I udekøkkenet friterer Anne Hjernøe krydderurter og blå kartofler som tilbehør til den klassiske tatar. Jørgen Skouboe høster kapers og ramsløg i tatarbedet, og Jørgen skal også i gang med sin nye lidenskab, mikro-træer. I dag skal nogle klippes som bonsai af dagens gæst, en 16-årig bonsai-entusiast. Værter: Anne Hjernøe og Jørgen Skouboe. Sendt første gang 25.05.08

05:40  

Annemad (15:16)
Annemad (15:16) Dagens menu i AnneMad bliver tilberedt med spansk inspiration. Anne Hjernøe laver syltede fisk og saltede kartofler med krydret mojo. Vi kommer også på tur til en af byens sundeste butikker, hvor Anne køber økologiske varer. Tilbage i køkkenet laver Anne krydrede kødboller i tomatsauce, grillede jomfruhummere og sprødstegte brød med tomat og hvidløg. Sendt første gang 03.01.10

06:10  

Puk og Herman går i land - Endelave (5:8)
Puk og Herman går i land - Endelave (5:8) Kokken Thomas Herman og tv-værten Puk Elgård er på rundrejse til otte små øer omkring Danmark. Herman skal hvert sted skaffe lokale råvarer og tilberede en uforglemmelig sommermiddag - og Puk skal rundt på øen og invitere de gæster, der skal spise Hermans menu. Denne gang går turen til Endelave i Kattegat - en ø som er præget af tusinder af vilde kaniner. Dét lader Herman sig inspirere af til sin middag, hvor der også indgår fjordrejer, som han får Puk til at stryge meget tidligt om morgenen. Sammen får de også tid til at kigge forbi Endelaves Bryggerlaug, og Puk bliver kørt øen rundt i en metallicgrøn Cadillac.

07:10  

Kyst til kyst III - København (7:8)
Kyst til kyst III - København (7:8) Christian Degn, Line Friis og Kåre Nielsen besøger de mest fascinerende mennesker og steder langs den smukke, og ofte overraskende, 8529 kilometer lange danske kystlinje. I dette program besøger vi hovedstadens 100% kunstige kyst. Men dét forhindrer ikke Line i at få en kæmpe naturoplevelse, da hun spotter havørne på Kalvebod Fælled. Imens laver Kåre ét af sine hidtil mest sprængfarlige eksperimenter på Middelgrundsfortet. Og Christian er med, når en lods skal guide et kæmpe fragtskib ud igennem havneindsejlingens nåleøje

07:50  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

07:55  

Auktionssommer (2:8)
Auktionssommer (2:8) På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge.

08:50  

De britiske antikskatte (1:25)
De britiske antikskatte (1:25) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

DR2

01:15  

Soundbreaking - Pladeproduceren som kunstner
Soundbreaking - Pladeproduceren som kunstner Mennesker har altid lavet musik, men til trods for alle lokale variationer og en stigende kompleksitet bevarede blandingen af stemme og instrument mere eller mindre den samme form i århundreder. Opfindelsen af båndoptageren skulle forandre musikken for altid. Her møder vi nogle af verdens mest berømte lydteknikere og musikproducere. Dem, der som George Martin, Phil Spector og Rick Rubin, har skabt lydsporet til vores liv.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:50  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:35  

Bandslam
Bandslam Nørden Will Burton starter på en ny skole, men drømmer ikke om, hvad der venter ham. Inden længe bliver han bedt om at være manager for et aparte rockband, som stiler efter at vinde talentkonkurrencen 'Bandslam'. Men hvor store chancer har outsiderne egentlig for at vinde? Og har sangerinden Charlotte i virkeligheden en skjult dagsorden, der involverer hendes ekskæreste? Will: Gaelan Connell. Charlotte: Alyson Michalka. Sa5m: Vanessa Hudgens. Instruktion: Todd Graff.

03:20  

Hypnodating (4:6)
Hypnodating (4:6) Kan hypnose hjælpe til et bedre dating-liv? Alina kæmper med dårligt selvværd og kan ikke se sig selv i spejlet uden at blive dårlig, så Jan Hellesøe forsøger nu at finde forklaringen i hendes underbevidsthed med hypnose-terapi. Og første skridt på vejen for den unge direktør Anton, der lider efter et kærestebrud, er et ekstremt smerteforsøg, der skal vise hypnosens magt.

03:50  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:50  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:50  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

00:35  

Mexico's Most Wanted
Mexico's Most Wanted Alfredo Ríos Galeana er den travleste bankrøver i Mexico. Om aftenen giver Alfredo den som maskeret mariachimusiker. I dagtimerne udfører han det ene bankkup efter det andet. Og snart er Alfredo Mexicos mest eftersøgte forbryder. Alfredo: Tenoch Huerta. Zárate: Marco Pérez. Sonia: Paola Nuñez. Instruktion: J.M. Cravioto.

02:10  

The Net
The Net Den nordkoreanske fisker Nam Chul-woos jolle går i stå på vandet. Strømmen fører den lille båd over grænsen til Sydkorea, hvor Chul-woo anholdes og sendes til Seoul til afhøring. Det eneste, Chul-woo ønsker, er at vende tilbage til sin familie, men myndighederne på begge sider af grænsen betragter ham med mistænksomhed og beskylder ham for at være spion. Nam Chul-woo: Ryoo Seung-bum. Oh Jin-woo: Lee Won-gun. Afhøringslederen: Kim Young-min. Instruktion: Kim Ki-duk.

04:05  

aHA!
aHA! Mød Lasse Spang Olsen, Dorte Høgh, Kamilla Gregersen og Anne Louise Hassing i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1995. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 5.10.02

04:50  

Dagens sang: I dit korte liv
Dagens sang: I dit korte liv - sunget af et af DR's kor.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Der står et slot
Dagens sang: Der står et slot - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Pilgrimsgudstjeneste fra Hærvejen
Pilgrimsgudstjeneste fra Hærvejen De går ad gamle stier, gennem krat, skov og mark og langs små landeveje. I stilhed og i samtale. Iført solidt fodtøj og med let bagage. Af og til gør de holdt, synger en salme, beder en bøn eller deler et måltid. De er pilgrimme og siger, at de "beder med fødderne". De er glade for at gå i den fri natur, som de ofte kalder Guds Katedral. Pilgrimspræst i Århus Stift, Elisabeth Lidell, har inviteret en lille gruppe pilgrimme på vandring ad Hærvejen mellem Kollemorten og Nørhoved. Vi møder dem ved Øster Nykirke syd for Nørre Snede. Her begynder en pilgrimsgudstjeneste, der også kommer forbi Gudenåens udspring. Salmer undervejs er, DDS 192, Hil dig Frelser og forsoner vers. 7, DDS 613, Herre, du vandrer forsoningens vej, DDS 29, Spænd over os dit himmelsejl, DDS 121, Dejlig er jorden.

DR Ultra

01:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Zorro (5)
Zorro (5) Mesteren

06:25  

Dybet (33)
Dybet (33)

06:45  

Dybet (34)
Dybet (34)

07:05  

Thunderbirds (11)
Thunderbirds (11) Hjælp fra oven

07:30  

Junglebanden
Junglebanden

07:40  

Junglebanden
Junglebanden

07:50  

Wild Kratts (19)
Wild Kratts (19)

08:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:35  

Gumball I (11)
Gumball I (11) Selv om de har de bedste hensigter, ender det altid i ballade, når Gumball og vennen Darwin er på spil! I Gumballs fantastiske verden er der både fjollede bananer, en sød jordnøddepige og en led dinosaur - og så er der ALDRIG kedeligt!

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (31)
Den fortryllede karrusel (31) Den fortryllede karrusels kor

05:15  

Babar (12)
Babar (12) Tryk ikke på knappen!

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes legetøj for at få ro, og han har gravet det ned under sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetøjet tilbage.

06:05  

Chuggington (17)
Chuggington (17)

06:15  

Den lille prinsesse (10)
Den lille prinsesse (10) Den lille prinsesses grandtante er gammel og krumrygget, og så har hun hår på hagen, der stikker, når man kysser hende. Så hvordan kan prinsessen slippe for det?

06:25  

Den lille prinsesse (11)
Den lille prinsesse (11) Den lille prinsesse sniger sig rundt i hele slottet og finder lækkerier, som hun vil nyde til sin midnatsfest. Det eneste problem er, hvordan hun skal holde sig vågen lige indtil midnat.

06:40  

Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr
Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr Rosa besøger Asbjørn og sammen finder de på et eventyr om Asbjørns sovedyr Karsten. Han er en kæmpestor elefant, der elsker frugt og grønt. På Asbjørns værelse får de øje på en håndvægt. Så i eventyret bliver Karsten til en stor stærk vægtløfter, der tager i træningscentret for at løfte vægte. Her møder han fitnessdronningen Chili og den irriterende Blærerøvs-Bjarne, der altid snyder og blærer sig når han vinder. Spørgsmålet er, om det vil lykkes Karsten at vinde over Bjarne en gang for alle.

07:05  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Ham, der fik skylden

07:15  

Junglebogen (1)
Junglebogen (1) Fælden.

07:30  

Emil og Ida fra Lønneberg
Emil og Ida fra Lønneberg I Katholt, i Lønneberg, i Småland bor Emil og hans lillesøster Ida sammen med deres far Anton, mor Alma, karlen Alfred og pigen Line. Emil er en sjov lille dreng, der gerne vil hjælpe til. Men hans hjælpsomhed går hurtigt galt. Så må han en tur i værkstedet og snitte sine træfigurer til han får lov at komme ud igen.

08:35  

Oda Omvendt
Oda Omvendt Ellas hule Balder vil have, at Ella holder op med at bygge huler overalt. Hjemme vil Ellas far og mor derfor fjerne Ellas hule og foreslår, at de hygger sig med at rydde op. Det gider Ella ikke. Hun går til Oda Omvendt, og sammen vender Oda og Ella op og ned på Ellas forældre. Imens lusker Balder rundt udenfor - og gennem vinduet ser han Oda Omvendt zappe de voksne med sin omvendt-zapper.

 
DR1

09:50  

Landsbyhospitalet (62)
Landsbyhospitalet (62) Det går op for forstanderinden, at Carnegies forsøg på at rejse penge til en ny hospitalsfløj ikke ligefrem går efter planen. Har hospitalsdirektøren stoppet pengene i sin egen lomme? Samtidig bemærker dr. Banner, at Ken er helt nede i kulkælderen. Hvad er der galt med den normalt så muntre portør?

10:35  

Dyrenes planet (8:10)
Dyrenes planet (8:10) "Livet i trætoppen" Træerne i en tropisk skov kan blive op til fyrre meter høje, og den første gren kan svæve op til femten meter over skovbunden. Ingen kan holde til et fald fra den højde, men de dyr, der har specialiseret sig til livet i trætoppene, har også udviklet særlige metoder som gribekløer og gribehaler til at holde sig fast. Belønningen er stor. De høje træer både bugner af føde, giver beskyttelse mod rovdyr på jorden og ly for elementernes rasen.

11:25  

Dyrene i Zoo (5:6)
Dyrene i Zoo (5:6) Kom bag kulisserne med helt unikke optagelser af dyrene i Chester Zoo nær Liverpool i England. Her er døgnet fyldt med bevægende øjeblikke af alle livets store overgange: fødsel, opvækst, sygdom og død. Kom med i pingvinskole, når pingvinungerne skal lære at begå sig blandt de mere aggressive voksne pingviner. Den franske krokodille François nægter at spise og ligger helt tavs nede på bunden af bassinet. Dyrepasseren Matt prøver at få gang i en romance mellem kæmpeskildpadderne Raja og Aris.

DR2

09:00  

Tidens tegn
Tidens tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:45  

Dødsrytterens drøm
Dødsrytterens drøm Motorcykelartister har i mange år betaget publikum, når de drøner rundt i en kugle eller en cylinder for fulde gardiner - også kaldet en dødsdrom. Her møder vi den tidligere motorcykelartist Leif Lilja, der turnerede med sin egen dødsdrom i 1960'erne. Han har nu fået mulighed for at få opfyldt sin drøm om at købe banen tilbage og dermed afvikle et helt nyt motorcykelshow.

10:15  

Lægen, der holdt op med at give medicin (1:2)
Lægen, der holdt op med at give medicin (1:2) Kan man give et helt land en kold tyrker? I 2015 udskrev britiske læger mere end en milliard recepter. Det var en stigning på 50 procent i løbet af ti år. Lægen Chris van Tulleken erkender, at medicin redder liv, men han mener, at et overforbrug af bl.a. antibiotika kan være farligt og føre til resistens. Han overtager en del af en lægeklinik og går i gang med at overbevise både læger og patienter om, at man kan helbrede uden medicin.

11:15  

Søvnens mysterier
Søvnens mysterier Søvn har længe været betragtet som intet mere end en måde at oplade vores batterier på. Men har det også indflydelse på vores vægt, vores hukommelse og vores evne til at holde sygdomme som alzheimers af vejen? Få svaret her, når vi møder nogle af de forskere, der ved allermest om søvn.

DR3

10:55  

Fremtidens sex
Fremtidens sex Hvordan vil verden se ud i fremtiden? Vil nogle af nutidens opfindelser få betydning for vores hverdag i 2050? Og vil de have svar på nutidens økonomiske, miljømæssige og kulturelle udfordringer? Sex er ikke længere noget tabu. I dag kan man både se porno, bruge sexlegetøj og have mange partnere uden at nogen løfter et øjenbryn. Vil fremtidens teknologi kunne give os endnu dybere orgasmer. Vil den næste seksuelle revolution være virtuel, så man uden problemer kan have et langdistanceforhold.

11:50  

Fremtidens energi
Fremtidens energi Hvordan vil verden se ud i fremtiden? Vil nogle af nutidens opfindelser få betydning for vores hverdag i 2050? Og vil de have svar på nutidens økonomiske, miljømæssige og kulturelle udfordringer? Bl.a. på grund af befolkningstilvæksten skal skal energiproduktionen stige med 75 procent fra nu og til 2050. Men hvilken form for energi? Vil det lykkes at neddrosle brugen af fossile brændstoffer og udskifte dem med andre, mindre forurenende energiformer?

DR K

09:20  

aHA!
aHA! Mød Sussi, Leo, Thorkild Thyrring og Lars Bom i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1983. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 11.1.03

10:00  

Et portræt af Simon Rosenbaum
Et portræt af Simon Rosenbaum Om skræddersønnen fra Prinsensgade der blev entertainer. Da den folkekære kunstner Simon Rosenbaum døde, efterlod han sig et flygel og 14 flyttekasser med private billeder, breve, avisudklip og filmoptagelser. Da hans barnebarn, historikeren Hannibal Munk, går i gang med at pakke kasserne ud, dukker interessante ting frem. Programmet giver os et sjældent indblik i Simon Rosenbaums mere private sider, og en dybere forståelse for de historiske begivenheder der kom til at præge hans liv. Instruktion: Bente Milton

10:55  

Reklamer til Tiden (5:8)
Reklamer til Tiden (5:8) Gennem sjove gamle reklamefilm kigger vi på danskernes fritid. Nyd de kække cykelpiger og raske fodbolddrenge. Tag med familien Danmark på telttur, camping og charter. Og oplev nye fritidsaktiviteter som bowling, trampolin og computerspil. Reklamefilmene viser, hvordan Danmark bliver et fritidssamfund på få årtier. Vært: Liv Thomsen.

11:30  

Reklamer til Tiden (6:8)
Reklamer til Tiden (6:8) Reklamerne lover os evig skønhed, ungdom og sundhed. Der er altid plads til én til, der bruger netop denne her tandpasta, shampoo eller sæbe. Og vi kommer til at strutte af selvtillid og succes og "bliver et helt nyt menneske". Oplev kampen mod sæbelus og usynligt snavs. Se hvilken sæbe ni ud af ti filmstjerner bruger, og nyn med på sangen om Pre! På hundrede år er vi og vore hjem blevet betydeligt renere, og det skyldes bl.a. et væld af rengørings- og hygiejne reklamer, der har spillet på vor forfængelighed og angst for at blive udstødt af gruppen. Vært: Liv Thomsen.

DR Ultra

09:00  

Disney sjov
Disney sjov

10:00  

Stormy - Sammen er vi fri
Stormy - Sammen er vi fri Den rebelske og selvstændige teenager, Mika, har det svært med skolens eksamener og har generelt meget lidt tiltro til egne evner. I håbet om at Mika vil forbedre sig, sender hendes mor og far hende på sommerferie hos den strenge bedstemor, Maria, der bestyrer en rideskole. Her opdager Mika, at hun besidder en unik gave - hun kan kommunikere med heste! Mikas nyfundne talent kommer dog på prøve, da hun møder den smukke, men vilde og utæmmede hest, Stormy.

11:40  

Wolfblood IV (1)
Wolfblood IV (1)

DR Ramasjang

09:00  

Kasper og Sofie (3)
Kasper og Sofie (3) Kasper og Sofie låner bøger

09:10  

Kasper og Sofie (4)
Kasper og Sofie (4) Kasper og Sofie lærer at danse

09:25  

Pax' jordiske eventyr III (5:10)
Pax' jordiske eventyr III (5:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som bonde på en bondegård. Hun får en ged som chef, hun kører traktor, hun kaster æg - og driver den sure Tante til vanvid.

09:40  

Pax' jordiske eventyr III (6:10)
Pax' jordiske eventyr III (6:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som ejendomsmægler i et ejendomsmæglerfirma. Hun får en ny ven, viser hus frem på en helt ny måde, brænder sig, bliver den mest populære mægler gennem tiden - og driver den sure Tante til vanvid.

09:55  

Alfons Åberg (11)
Alfons Åberg (11) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

10:10  

Flaskepost fra Stillehavet II (11)
Flaskepost fra Stillehavet II (11) Batterier Det er fint med solceller, batterier og elektrisk lys. Men der er et stort problem. Hvad gør man med batterierne, når de er ødelagt?

10:20  

Sprinter Galore II (1)
Sprinter Galore II (1) Magnus skal med sin mor og far ud og købe ind til sin fødselsdag, og Sprinter sniger sig hemmeligt med. Men hvordan undgår han, at nogen opdager ham i butikken, og hvad sker der, da Heino og Viola også pludselig dukker op?

10:35  

Sofia Flux (6)
Sofia Flux (6) Sofia Flux's to niecer dukker pludselig op og leder efter det magiske høreapparat. Iben og Albert sætter sig for at forpurre deres plan, og udtænker en smart plan.

10:55  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:40  

Op og Hop II (1)
Op og Hop II (1) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hanne Riffel, der laver krible krable gymnastik.

11:50  

Ramasjang Mysteriet IV (4)
Ramasjang Mysteriet IV (4) Der har været en sliksyg tyveknægt på spil i Ramasjang! Rosa har nemlig fået stjålet sine slikstænger. Det er en sag for detektiven Kristian! Heldigvis får han hjælp af Helena til at finde den rigtige skurk. Men lykkes det? Husk at se med!

DR1

12:15  

Sygeplejerskerne (9)
Sygeplejerskerne (9) En hyggelig forårsgåtur ender katastrofalt, og Julias datter køres på hospitalet med ambulance. Mens alle forsøger at redde hendes liv, kæmper Malin med sin afhængighed og sine stadigt større løgne. Carina interviewer en ny sygeplejerske, som skal afløse Julia. Hendes religion risikerer dog at stille sygehuset i en svær situation.

12:55  

Sygeplejerskerne (10)
Sygeplejerskerne (10) På hospitalet håber en ældre mand, at han vil få besøg af sine børn og børnebørn, inden det er for sent. Samtidig er to narkomaner skyld i, at deres søn har fået en svær øjenskade. Alexander er rejst til Schweiz, og Julia føler sig frygtelig ensom. Mens Jonas får et opkald, som gør Malin panikslagen.

13:40  

Gift ved første blik V (3)
Gift ved første blik V (3) De fire nye ægtepar har kun kendt hinanden i 24 timer og skal direkte afsted på bryllupsrejse. På under et døgn har deres liv gennemgået en voldsom forvandling - de er gået fra at være singler til nu at være gift med et fremmed menneske, som de skal tilbringe de næste fem uger sammen med. Første stop er en hemmelig destination i Europa, hvor parrene skal tilbringe fem dage og lære hinanden bedre at kende. Men hvordan vil det gå, når de endelig skal være alene sammen?

14:20  

Gift ved første blik V (4)
Gift ved første blik V (4) De fire ægtepar er på bryllupsrejse fire forskellige steder i Europa. De har nu været intenst sammen i tre-fire dage og begynder for alvor at finde ud af, hvem det er de er blevet gift med og hvilke styrker og svagheder de står overfor som par.

DR2

12:00  

I kælderkrig med naboen
I kælderkrig med naboen Kvadratmeterne i London koster kassen. Det har sat skub i kælderudgravninger i nogle af byens mest hippe kvarterer. Her udvider boligejerne med vinkældre, pools og hjemmebiografer. Det er dog ikke alle naboskaber, der kan tåle generne fra en ombygning.

12:45  

Facebook bag lukkede døre
Facebook bag lukkede døre Facebook har mere end to milliarder brugere fra hele verden, der producerer og deler indhold. Det meste af det er harmløst, men noget er ikke. Hvordan behandler Facebook indhold, der opmuntrer til mishandling af børn eller dyr, selvskade og hadtale? I denne flue-på-væggen reportage bliver det klart, at Facebook til hver en tid sætter penge før moral, og at ekstremt indhold for Facebook er lig med ekstrem stor profit!

13:35  

Wall Street indefra
Wall Street indefra Dokumentaristen Charles Ferguson giver den første gennemgribende analyse af den globale finanskrise, der ramte verden i 2008, og som menes at have kostet samfundet over 20 billioner dollar. Finanskrisen betød, at millioner mistede deres arbejde og hjem. Det var den værste krise siden depressionen i 1920'erne og resulterede næsten i et globalt kollaps. Gennem grundig research og interview med ledende finansspecialister, højtstående politikere, journalister og andre med insider-viden tegner Ferguson et skræmmende billede af en gennemrådden og korrupt finanssektor og af de magthavere, der har styret den til egen fordel. Filmen modtog en Oscar for bedste dokumentar.

DR3

12:40  

Fremtidens bolig
Fremtidens bolig Hvordan vil verden se ud i fremtiden? Vil nogle af nutidens opfindelser få betydning for vores hverdag i 2050? Og vil de have svar på nutidens økonomiske, miljømæssige og kulturelle udfordringer? At have sin egen bolig betyder velvære, sikkerhed, lykke, privatliv og frihed. Men hver uge flytter en million mennesker fra land til by, og det betyder, at i 2050 vil to tredjedele af klodens indbyggere bo i byer. Hvilke udfordringer giver det for fremtiden byplanlægning, menneskeligt, socialt og miljømæssigt?

13:35  

Den frosne planet (1:6)
Den frosne planet (1:6) Over en tredjedel af jorden er dækket af is. Alligevel er både Arktis og Antarktis, Nordpolen og Sydpolen, så fremmede verdener for de fleste, at de lige så godt kunne ligge på en anden planet. Isen ved polerne indeholder næsten firs procent af alt jordens ferskvand, der er frosne skove og steder, der ligner et eventyr. Om foråret begynder det at vrimle af liv i Arktis. Isbjørnehannen går på jagt efter en passende hun at parre sig med, og pukkelhvalerne kommer helt fra Ækvator for at mæske sig med store sværme af sild og lyskrebs.

14:20  

Den frosne planet (2:6)
Den frosne planet (2:6) I polaregnene forsvinder solen i op til et halvt år ad gangen, men når solen vender tilbage om foråret, bliver den frosne verden ikke til at kende igen. I Arktis dukker en isbjørnehun op af sin hule i sneen med tre små unger. Hun har givet dem mælk i fire måneder uden at få noget at spise, så nu er hun sulten. Men det er ikke så nemt at fange sæler med ungerne på slæb. I Antarktis samler millioner af forskellige slags pingviner sig for at yngle i det korte forår. Vandrealbatrossen er et af de få hårdføre arter, som lever her hele året. Albatrosunger er tretten måneder om at lære at flyve, men nu er tiden kommet til, at de store unger kan begynde at øve sig i at styre verdens største vingefang.

DR K

12:10  

24 timer vi aldrig glemmer - 11. september 2001
24 timer vi aldrig glemmer - 11. september 2001 Der er dage vi aldrig glemmer. Dage hvor vi husker, hvor vi var og hvad vi lavede. En af dem er 11. september 2001. 11. september 2001 var ellers så normal som den overhovedet kunne blive. Daværende Statsminister, Poul Nyrup Rasmussen var på sit kontor på Marienborg, daværende chef for PET, Birgitte Stampe havde en frokostaftale, nyhedsværten, Reimar Bo skulle bare ind og lave en hurtig nyhedsudsendelse og danskeren Marie Billegrav skulle have haft bussen fra foden af de to tvillingetårne i New York. Men alle planer skulle vise sig at blive ændret den dag, for kl. 8.46 amerikansk tid flyver et fly ind i World Trade Center. Tilrettelæggelse: Jakob Heick. Sendt første gang 04.10.09

13:00  

24 timer vi aldrig glemmer - Tamilsagen
24 timer vi aldrig glemmer - Tamilsagen Natten til d. 14. januar 1993 bakker en mand i en varebil op til et vindue ved Christiansborg Ridebane. Med sig har han de frisktrykte eksemplarer af rapporten om Tamilsagen, som han har fået besked på skal afleveres til folk, der står klar på den anden side af ruden. Rapporten er tophemmelig indtil den skal offentliggøres næste dag, for i den findes nøglen til fremtiden i dansk politik. I 24 Timer vi aldrig glemmer fortæller bl.a. Hans Engell, Marianne Jelved og Henrik Qvortrup om det døgn hvor Tamilrapporten udkom Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben. Sendt første gang 11.10.09

13:50  

Her er dit liv - Ulf Pilgaard
Her er dit liv - Ulf Pilgaard Camilla Miehe-Renard kidnapper en spændende person og bringer ham - eller hende - til det direkte program i TV-Byen. Her møder aftenens hovedperson sit liv - gamle skolekammerater, venner, familie eller kolleger dukker overraskende op. Det hele har været planlagt gennem måneder. Kun hovedpersonen ved intet i forvejen. Fra 1999

DR Ultra

12:05  

Wolfblood IV (2)
Wolfblood IV (2)

12:30  

Wolfblood IV (3)
Wolfblood IV (3)

12:55  

Wolfblood IV (4)
Wolfblood IV (4)

13:20  

Wolfblood IV (5)
Wolfblood IV (5)

13:45  

Wolfblood IV (6)
Wolfblood IV (6)

14:10  

Wolfblood IV (7)
Wolfblood IV (7)

14:35  

Wolfblood IV (8)
Wolfblood IV (8)

DR Ramasjang

12:20  

Heino fikser alt - Trækbasunen (17)
Heino fikser alt - Trækbasunen (17) Esther har ringet til Heino, fordi hun skal spille koncert lige om lidt men kke har øvet sig. Det skulle være en let sag for Heino, der selv mener, at han kan spille alle instrumenter.

12:30  

Heino fikser alt - Hammeren (18)
Heino fikser alt - Hammeren (18) Svend er kommet i problemer, fordi han har lånt sin fars hammer uden at spørge om lov, og nu er den blevet væk. Heino er klar til at hjælpe og har endda medbragt sit helt nye stykke legetøj.

12:40  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. William er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med fire arme, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

12:55  

Rosa fra Rouladegade (1)
Rosa fra Rouladegade (1) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade i landet Ramasjang. Hendes mor er bager og hendes far er spion, så hun er specialist i at lave hemmelige overraskelseskager. I dag får hun besøg af Dagmar på 6 år, der gerne vil bage en kage til sin morfar. Han er dirigent og skal selvfølgelig have en kage med masser af musik i. Men hvordan skal den se ud? Og hvad skal den smage af? Forklædt som gamle damer sniger Rosa og Dagmar sig hjem til morfar og udspionerer, så de kan bage den helt perfekte kage til ham.

13:25  

Tree Fu Tom (7)
Tree Fu Tom (7)

13:45  

Tree Fu Tom (8)
Tree Fu Tom (8)

14:10  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes skoletasker, og han muger ud i stalden og fylder dem med gedelort. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få skoletaskerne tilbage.

14:30  

Der var engang ... Grantræet
Der var engang ... Grantræet Grantræet.

DR1

15:00  

Indiana Jones og krystalkraniets kongerige
Indiana Jones og krystalkraniets kongerige Da en studerende i 1957 fortæller arkæologiprofessor Jones, at han ved, hvor man kan finde Akators legendariske krystalkranie, tager 'Indy' Jones straks af sted til Amazonas. Skarpt forfulgt af en flok sovjetiske agenter, der er overbevist om, at kraniet vil kunne skaffe Sovjetunionen verdensherredømmet! Indiana Jones: Harrison Ford. Irina Spanko: Cate blanchett. Marion: Karen Allen. George: Ray Winston. Professor Oxley: John Hurt. Instruktion: Steven Spielberg.

17:00  

LIVE!
LIVE! I aften skal de to coaches Sanne Salomonsen og Lina Rafn udvælge de 12 Live artister, der skal repræsentere dem videre i konkurrencen. De leder efter Danmarks næste store live stjerne. Og er nu i direkte kamp imod hinanden. De seneste 3 fredage har de udvalgt de mest lovende talenter, men nu skal feltet skæres ned til blot 12 artister. Kristian Gintberg styrer som vært løjerne, når de to coaches skal træffe de svære valg. For i sidste ende er der kun en artist, der kan gå hjem med legatet på 250.000 kr. og æren som vinder af LIVE!

DR2

15:20  

De skøre samlere (2:8)
De skøre samlere (2:8) Her møder vi ekstreme samlere i Storbritannien. Først går turen forbi Roman Piekarski, der ejer 700 kukure. En samling han startede i 70'erne sammen med sin bror. I dag er samlingen forvandlet til en turistattraktion. De to brødre er dog bekymrede for, hvordan den historiske samling forbliver intakt, når de ikke længere har kræfter til at passe den. Senere besøger vi et kunstnerpar i London, der samler på alt. Samlingen fylder et helt hus, der er tematisk inddelt.

16:20  

Din yndlingsmad: Chokoladefabrikken
Din yndlingsmad: Chokoladefabrikken Kom med ind på en af verdens største chokoladefabrikker, der ligger i engelske York. Her bliver der hver dag produceret syv millioner chokoladebarer om dagen. Følg hele rejsen fra kakaobønne til chokoladebar.

17:20  

Torben Chris rydder op i bryllupper
Torben Chris rydder op i bryllupper Torben Chris er en stor fan af kærlighed. Og han er stor fan af fester. Men bryllupper, kombinationen af kærlighed og fest, har han et langt mere anstrengt forhold til. Tænk at kombinere det, der givetvis er den hidtil dyreste fest i to unge menneskers liv med nogle stive, langtrukne og kedelige traditioner. Traditioner, som efter hans mening blot forkorter den tid, der var langt bedre anvendt på dansegulvet og i baren. Torben Chris sætter sig for at finde ud af, om man kan skære ned på tosserier som unødvendige udgifter og bryllupstaler.

DR3

15:05  

Høj på strip (4:5)
Høj på strip (4:5) Jackie har fået masser af stripjobs igen, og hans selvtillid er flyvende, fordi han får lov at være Jake hver weekend. Men hans bedste veninde Nul undrer sig over Jackies opdeling mellem sig selv som det usikre mobbeoffer - og Jake som den selvsikre og charmerende stripper. For hvad sker der, når Jackie en dag ikke kan strippe mere? Kims far er død, og Kim reagerer ved at sætte mere og mere fart på livet. Men det tager overhånd, så Kim søger professionel hjælp for at takle sine følelser. Ulrik skal putte datteren Gosia og sige godnat til hustruen, inden han kører ud i natten for at smide tøjet for flokke af skrigende kvinder. Men morgenerne som familiefar er hårdere, når natten er vild, og hvad gør Ulrik egentligt, når datteren Gosia bliver gammel nok til at forstå, hvad far laver om natten?

15:40  

Hypnodating (4:6)
Hypnodating (4:6) Kan hypnose hjælpe til et bedre dating-liv? Alina kæmper med dårligt selvværd og kan ikke se sig selv i spejlet uden at blive dårlig, så Jan Hellesøe forsøger nu at finde forklaringen i hendes underbevidsthed med hypnose-terapi. Og første skridt på vejen for den unge direktør Anton, der lider efter et kærestebrud, er et ekstremt smerteforsøg, der skal vise hypnosens magt.

16:10  

For grim til kærlighed (4:4)
For grim til kærlighed (4:4) Julies krop er deform og efter en periode med stor modstand, har hun fundet en styrke, som hun aldrig før har haft. Julie sætter nu alt ind for at finde en fyr, der vil med hende på date, og hendes nyfundne selvtillid driver hende til at få stillet Tobias et afklarende spørgsmål. Imidlertid går det ikke som forventet på datingfronten, og hun tager derfor mere offensive midler i brug. For selvom intet kommer nemt til Julie, giver hun ikke op så let.

16:40  

Ku' godt må godt - fortælling fra et åbent forhold (4:5)
Ku' godt må godt - fortælling fra et åbent forhold (4:5) Malou og Alex er ikke i tvivl om, at det er de to til døden dem skiller. De skal følges ad, både op ad kirkegulvet, men det er også vigtigt for dem at komme på universitetet sammen. Malou får lutter 12-taller, så Alex har noget at leve op til i sine afgørende HF-eksaminer. De kommer til at være altafgørende for, om han kan komme ind på drømmestudiet sammen med Malou.

17:15  

South Park: Bigger, Longer & Uncut
South Park: Bigger, Longer & Uncut Børnene i den sære flække South Park har kastet deres kærlighed på to ualmindeligt grovmundede canadiske filmstjerner. Snart begynder byens unger at bande som havnearbejdere. Det forarger ungernes mødre, der overtaler regeringen til at erklære krig mod Canada. Satan, Saddam Husseins elsker, forsøger at udnytte den kaotiske situation til at overtage verdensherredømmet. Instruktion: Trey Parker.

DR K

15:05  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (1:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (1:6) I den anledninger drager Liv Thomsen ud på en rejse i sporet af de danske dronninger. Hun møder seks fascinerende, farverige og vidt forskellige dronninger, som alle har sat deres aftryk på Danmarkshistorien. I første program handler det om Margrethe den 2.s navnesøster, som regerede i middelalderen. Margrethe den 1. var en genial politisk statsmand og strateg, som formåede at samle Danmark, Norge og Sverige i ét rige. Hun levede i en tid, hvor pesten, krige, sørøvere og kriser hærgede landene, men hvor kvinder rent faktisk kunne opnå religiøs, kulturel og politisk magt. Sendt første gang 04.01.12

15:45  

Kongeriget Norden - den unge generation
Kongeriget Norden - den unge generation De er unge og smukke men bortset fra det, så ligner de næsten almindelige mennesker. Men det er de ikke. De er arvinger til tronen i Danmark, Norge og Sverige, og deres dilemma er næsten uløseligt: De unge prinser og prinsesser vil nemlig også leve et almindeligt liv - men hvor almindeligt må det blive? Spørgsmålet drøftes meget i de nordiske lande op til det norske bryllup mellem kron- prins Haakons og den "helt almindelige" Mette-Marit.

16:45  

Kongeriget Norden
Kongeriget Norden For Gud og fædreland... Dronning Margrethe, Kong Harald af Norge og svenske Carl Gustav er populære monarker, men vejen til succes har været lang og ikke altid ligetil i et samfund, som dybest set slet ikke behøver konger og dronninger. En arv, der skal løftes - en livsopgave, der bliver sværere for hver generation. Sendt første gang 2001.

17:40  

Rejseholdet (22)
Rejseholdet (22) . Kåre har tilstået, at det var ham, som dræbte to mennesker, da han forsøgte at røve en pengetransport, uden hjælp fra andre. Rejseholdet tror ikke på tilståelsen, og bliver, med hjælp fra Helene, mere og mere sikker på, at Ivan er involveret. Spørgsmålet er, om de kan få Kåre til at angive sin bedste ven - eller om de på andre måder kan bevise Ivans delagtighed? IP får flere specielle og overraskende oplevelser, mens Helene opfører sig noget besynderligt efter La Cours mening. Medvirkende: Ingrid Dahl: Charlotte Fich. IP: Waage Sandø. La Cour: Lars Brygmann. Fischer: Mads Mikkelsen. Gaby: Trine Pallesen. Ulf Thomsen: Erik Wedersøe. Johnny Olsen: Lars Bom. Endvidere: Lars Mikkelsen, Thure Lindhardt, Dick Kaysø, Susanne Storm, Michael Falch, Anders Nyborg, Torbjörn Lindström, Birgitte Simonsen, Helene Egelund m.fl. Manuskript: Kari Vidø og Peter Thorsboe. Instruktion: Martin Schmidt. Foto: Torben Forsberg, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. Sendt første gang 3.2.02

DR Ultra

15:00  

Wolfblood IV (9)
Wolfblood IV (9)

15:25  

Wolfblood IV (10)
Wolfblood IV (10)

15:50  

Wolfblood IV (11)
Wolfblood IV (11)

16:15  

Wolfblood IV (12)
Wolfblood IV (12)

16:40  

Vi' bare bjørne (20)
Vi' bare bjørne (20)

16:50  

Vi' bare bjørne (21)
Vi' bare bjørne (21)

17:00  

Klassen - En tarvelig challenge (219)
Klassen - En tarvelig challenge (219)

17:10  

Klassen - Pelles kærlighedssang (220)
Klassen - Pelles kærlighedssang (220)

17:20  

Klassen - Christians crush, del 1 (221)
Klassen - Christians crush, del 1 (221)

17:30  

Klassen - Christians crush, del 2 (222)
Klassen - Christians crush, del 2 (222)

17:40  

Klassen - Min værste, bedste ven (223)
Klassen - Min værste, bedste ven (223)

17:50  

Grizzy og lemmingerne (64)
Grizzy og lemmingerne (64)

17:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

15:00  

Chuggington (3)
Chuggington (3)

15:10  

Chuggington (4)
Chuggington (4)

15:20  

Rita og Krokodille - Camping
Rita og Krokodille - Camping Rita og Krokodille skal på campingtur. Det er hyggeligt at ligge i et telt oppe på bjerget. Indtil det bliver mørkt. Månen kaster skygger af ulve og trolde på teltdugen. Rita tvinger Krokodille ud med lommelygten, for at skræmme dem væk. Nu kommer der endnu flere skygger! Rita vover sig ud for at redde sin ven. Det var bare grene og Krokodille, der kastede skygger! Rita og Krokodille laver skyggeteater i teltet med lyset fra lommelygten.

15:25  

Gurli Gris II (21)
Gurli Gris II (21) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Det store spil

15:45  

Junglebogen (39)
Junglebogen (39) Elefanternes hemmelighed.

15:55  

Pyjamasheltene (7)
Pyjamasheltene (7)

16:10  

Dora udforskeren (16)
Dora udforskeren (16)

16:35  

Paw Patrol III (18)
Paw Patrol III (18)

17:00  

Onkel Rejes sørøvershow II (6)
Onkel Rejes sørøvershow II (6) Dr. John har kidnappet Albertes veninde Mathilde for at koge hende om til tandpasta. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Verdens Frækkeste Møgunge, en lille bitte hammer der kan slå meget hårdt og en tur til det muntre køkken i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:15  

Motor Mille på maskintur (6)
Motor Mille på maskintur (6) Motor Mille elsker store maskiner. Også dem der kan flyve. Men hun er nødt til at indrømme overfor gadens børn, at hun aldrig har lært at flyve en helkopter. Så hun aftaler med dem at lære det på en dag, så hun kan leve op til sit navn. Men hvordan får man egentlig en helikopter op i luften? Og hvordan styrer man den?

17:30  

Bamselægen - Astma (2)
Bamselægen - Astma (2) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Anna og hendes bamse Ninus - Anna er bekymret for at der er noget galt med Ninus, for den har så ondt i brystet. Bare det nu ikke er alvorligt.

17:45  

Luk op Luk i - FORELSKET
Luk op Luk i - FORELSKET Har Thomas fået feber? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være forelsket.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Dyrene i Zoo (6:6)
Dyrene i Zoo (6:6) Kom bag kulisserne med helt unikke optagelser af dyrene i Chester Zoo nær Liverpool i England. Her er døgnet fyldt med bevægende øjeblikke af alle livets store overgange: fødsel, opvækst, sygdom og død. Næsehornshunnen Kitani bliver introduceret til hannen Magadi. Hun mistede sin unge, og har været nedtrykt siden. Dyrepasserne håber, at hvis Kitani bliver drægtig igen, så får hun det bedre. En ny unge hos orangutangerne overrasker alle, og flagermusene oplever en befolkningseksplosion.

20:00  

Rejseholdet (23)
Rejseholdet (23) Et ældre par tager ind på en smuk kro til en romantisk week-end. Senere på aftenen ringer manden anonymt til Ingrid og fortæller, at han har dræbt sin kone. Men hvad er baggrunden for drabet, hvor er manden nu - og hvad har han tænkt sig at gøre? Samtidig har Rejseholdet genoptaget sagen, hvor meget tyder på, at Otto blev uskyldig dømt - og der viser sig at være forbindelse mellem de to sager. Ingrid løber ind i store problemer både med Fischer og sin egen søn - og så får hun et specielt besøg. Medvirkende: Ingrid Dahl: Charlotte Fich. IP: Waage Sandø. La Cour: Lars Brygmann. Fischer: Mads Mikkelsen. Gaby: Trine Pallesen. Ulf Thomsen: Erik Wedersøe. Johnny Olsen: Lars Bom. Endvidere: Henning Moritzen, Søren Sætter-Lassen, Nicolas Bro, Henrik Jandorf, Bende Harris, Benedikte Hansen, Ghita Nørby, Sebastian V. Ottensten, Lykke Sand Michelsen, Christine La Cour, Michael Falch, Peter Holst m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Charlotte Sieling. Foto: Jørgen Johansson, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. Sendt første gang 10.2.02

DR2

20:00  

Temalørdag: Christianias børn
Temalørdag: Christianias børn For første gang fortæller de første børn, der voksede på Christiania i hjertet af København i de glade hippiedage, hvordan virkeligheden så ud i børnehøjde. Og de forsøger at konfrontere deres forældre med de ubehaglige oplevelser og tabuer, som der er blevet lagt låg på gennem hele Christianias historie.

DR3

18:30  

Ekstreme tatoveringer (2:6) - Sydkorea
Ekstreme tatoveringer (2:6) - Sydkorea Grace Neutral møder tatovører verden over i en branche, der er gået fra subkultur til mainstream og som er blevet en global milliardindustri. Den tidligere balletdanser er selv tatovør med speciale i at lave 'hand-poke' tatoveringer. I Sydkorea er det ulovligt at være tatovør. Grace taler med de illegale kunstnere om fordomme og gangstere. Og K-popstjernen Jay Park har været med til at bryde tabuet omkring tatoveringer.

18:55  

Tværs på DR3
Tværs på DR3

19:25  

Cold Case: Et myrdet kærestepar
Cold Case: Et myrdet kærestepar Der er over 100.000 uopklarede mord i USA. Kun 1% af disse bliver opklaret. Når der ikke er flere spor at gå efter i en sag, bliver den hengemt som en 'cold case'. De pårørende efterlades uden svar. Men ekstremt vedholdende efterforskerne kan sjældne tilfælde finde frem til de skyldige. I 1980 forsvandt kæresteparret Tim Hack og Kelly Drew i Wisconsin. En ny efterforskning 26 år senere gør brug af nyhedsmedierne og kriminalpolitiet kommer på sporet af mulig seriemorder.

20:10  

Jagten - The Hunt (2:7)
Jagten - The Hunt (2:7) Styrkeprøven mellem rovdyr og deres bytte hører til nogle af naturens mest dramatiske begivenheder. Rovdyrene i Arktis har en særlig udfordring, hvor årstiderne i sjælden grad ændrer betingelserne for jagten. Områdets største rovdyr, ulven, polarræven og isbjørnens eneste mulighed for at overleve er at tilpasse sig de skiftende forhold og få så meget ud af de gode tider, at de har noget at stå imod med i perioder med lidt eller ingen føde.

DR K

18:40  

Huset på Christianshavn (75)
Huset på Christianshavn (75) "En gentleman bliver 50". Manuskript: Karen Smith. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotografer: Claus Loof og Jeppe Jeppesen. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. William: Jes Holtsø. Meyer: Arthur Jensen. Larsen: Ove Sprogøe.. Emma: Bodil Udsen. Fru Hammerstedt: Karen Berg. I øvrigt medvirker: Michael Larsen og Jeppe Munkholm. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 18. sept.1976.

19:10  

Huset på Christianshavn (76)
Huset på Christianshavn (76) "Mellem himmel og jord". Manuskript: Habakuk. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotografer: Claus Loof og Jeppe Jeppesen. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. William: Jes Holtsø. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Fru Hammerstedt: Karen Berg. I øvrigt medvirker: Bjørn WattBoolsen, Bertel Lauring og Jørgen Langebæk. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 25.sept.1976

19:45  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager komponist og forfatter Sigurd Barrett fat på salmen "Alt står i Guds faderhånd".

19:56  

Dagens sang: Der står et slot
Dagens sang: Der står et slot - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Kærlighed har ingen alder
Kærlighed har ingen alder Carol er i 70'erne og har været enke i 20 år. Hun har sine faste rutiner, men en dag vender en sørgelig hændelse op og ned på hendes hverdag. Carols veninder opfordrer hende til at fyre op under livet ved at begynde at date igen. Da Carol følger deres råd, bliver det ikke nogen ubetinget succes. Alligevel lærer hun to meget forskellige mænd at kende. Carol: Blythe Danner. Lloyd: Martin Starr. Bill: Sam Elliott. Instruktion: Brett Haley.

DR Ultra

18:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:30  

Sofie Linde Show I (1) - Søren Rasted
Sofie Linde Show I (1) - Søren Rasted Det er lørdag - det er familietid - det er Sofie Linde Show - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv! I sit piv-flotte nye studie får Sofie i aften besøg af musikeren og MGP-værten Søren Rasted. Sammen med sin nevø og bandkammerat fra Hej Matematik, Nicolaj Rasted, har han lavet et tåkrummende og akavet forsøg på deres uvidende mødre. Søren og Sofie skal dyste i et slag "Ordtennis" - og programmets faste korrespondent Bubber kigger forbi for at introducere sin nye personlige børne-assistent Jakob.

19:00  

KreaKampen - LEGO
KreaKampen - LEGO Nu skal der kæmpes i at være bedst til at bygge med LEGO i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative deltager vinder KreaKampen og tager den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

19:30  

Ultras sorte kageshow III - Klassen Special (9)
Ultras sorte kageshow III - Klassen Special (9) I denne særlige special-udgave af Ultras Sorte Kageshow får Joakim Ingversen og Micki Cheng besøg af fire seje kids fra den populære serie 'Klassen'. Der bliver virkelig kastet med dej og kage, når Elias (Bertram), Jonathan (Tobias), Clara (Tilde) og Clara (Sofia) i bælgravende mørke tryller flotte og forhåbentlig spiselige trøffel-snemænd frem.

20:00  

Pas på pelsdyrene
Pas på pelsdyrene Når man tramper på naturen, tramper naturen tilbage... ... med små lodne fødder! Ejendomsmægleren Dan Sanders rykker fra storbyen til skovdybet, da han bliver hyret til at opføre et klimavenligt boligområde i Rocky Springs. Den fredede skov må vige for indbringende byggeplaner - men der er nogen, Dan har glemt at spørge om lov. Og snart står han ansigt til ansigt med skovens befolkning af gnavne gnavere, bidske bævere og en meget barsk brunbjørn i kampen om skovens dybe, stille ro.

DR Ramasjang

18:05  

F for får V (16)
F for får V (16)

18:15  

Pyjamasheltene (32)
Pyjamasheltene (32)

18:30  

Alma flytter på landet (5)
Alma flytter på landet (5) Springgymnastik Ved Almas nye hus kan man gå til springgymnastik. Det er sjovt, men træneren er ret skrap.

18:40  

Elsa (5)
Elsa (5) Agnes er syg.

18:45  

Alfons Åberg (5)
Alfons Åberg (5) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

19:00  

Wild Kratts (13)
Wild Kratts (13) At tale delfinesisk

19:20  

Zorro (21)
Zorro (21) En snedig plan

19:45  

Yakari III (17)
Yakari III (17)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

Kriminalkommissær Barnaby XI: Teambuilding (6)
Kriminalkommissær Barnaby XI: Teambuilding (6) "Teambuilding". Barnaby og Jones sendes på teambuilding-kursus på en militær øvelsesbane ved et stort gods. Ikke ligefrem Barnabys kop te, men heldigvis får han snart andet at koncentrere sig om. En eksplosion raserer en nærliggende speditørgarage. Det ligner et brandattentat, men hvad er motivet? Mens Barnaby og Jones efterforsker sagen, skyller en stor kuffert op på søbredden. I kufferten ligger der et lig... Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Matt Parkes: Tim Pigott-Smith. Instruktion: Renny Rye.

22:35  

Vera: Sort engel
Vera: Sort engel En ung mand bliver fundet druknet i en flod. Manden var narkoman, men det er ikke det, han er død af. Og kriminalinspektør Vera Stanhope må grave dybt i fortiden for at fange hans morder. Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

DR2

21:00  

Temalørdag: Sådan overlever du en lorte barndom
Temalørdag: Sådan overlever du en lorte barndom Når du er opvokset med tæsk, svigt og dårlig indflydelse fra forældrerne, hvad skal der så til for at vende det til et godt og succesrigt voksenliv, når alle odds er imod en? Forretningskvinde og blogger Sarah Louise lader sig både personlighedsteste og genteste for at komme nærmere svaret på, hvorfor hun overlevede en dårlig barndom i stedet for at gå til grunde. Ligger svaret i vores gener eller i de mennesker vi møder på vores vej i vores barndom? Markante danskere som Ole Henriksen og Pia Ohlsen Dyhr fortæller hudløst om, hvordan de har vendt en lortebarndom til en succes. Desuden møder vi en gruppe omsorgsvigtede unge, der på et skib kæmper med at vende barndommens nederlag til noget godt. For nogle er det sidste chance.

22:00  

Temalørdag: Drengehjemmet Godhavn
Temalørdag: Drengehjemmet Godhavn Følg to voksne mænd på deres rejse tilbage til deres barndoms sorteste år. Begge mænd var i løbet af 60´erne anbragt på drengehjemmet Godhavn ved Tisvildeleje i Nordsjælland. I dag 40 år efter er "drengene" stadig hårdt mærkede af opholdet hvor psykiske ydmygelser og bank var hverdagen for mange. Under optagelserne til programmet dukker flere interessante og chokerende informationer frem fra arkiverne. Tilrettelæggelse: Rikke Skov Sendt første gang 1.2.05

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD om Trump
JERSILD om Trump Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

23:35  

Debatten
Debatten

DR3

21:00  

Den sidste actionhelt
Den sidste actionhelt Unge Danny elsker action og sidder i plydset til premieren på den fjerde film om superhelten Jack Slater. Men denne gang går det galt. Midt i en eksplosion havner Danny inde i filmen, hvor Jack Slater banker skurkene. Danny er bare i vejen, indtil handlingen ryger ud i virkeligheden, hvor Jack ikke aner, hvad han skal stille op. Men det ved Danny, som endda kan præsentere Jack for den stjerne, der spiller ham, Arnold Schwarzenegger. Jack Slater: Arnold Schwarzenegger. John Practice: F. Murray Abraham. Danny: Austin O'Brien. Instruktion: John McTiernan.

23:00  

10 Years
10 Years En gruppe venner mødes for at fejre studenterjubilæum. Ti år efter gymnasiet er de stadig ikke blevet helt voksne. Jake pønser på at fri til sin kæreste - indtil han møder sin gamle gym-flamme. Cully planlægger at sige undskyld til alle dem, han mobbede i gymnasietiden. Og de gamle rivaler Marty og A.J. fortsætter, hvor de slap for ti år siden - med at kappes om at imponere klassens hotteste pige. Jake: Channing Tatum. Mary: Rosario Dawson. Cully: Chris Pratt. Instruktion: Jamie Linden.

DR K

21:30  

De gyldne år
De gyldne år Den midaldrende Paul er ved at bryde op fra sit liv i Tadsjikistan, mens han tænker tilbage på sit liv, sin psykisk syge mor, den voldelige bror, rejserne i Sovjetunionen, hvor han mistede sin mødom, og ikke mindst hans livs kærlighed, Esther. Paul: Mathieu Amalric. Paul som ung: Quentin Dolmaire. Esther: Lou Roy-Lecollinet. Instruktion: Arnaud Desplechin.

23:25  

The Lunchbox
The Lunchbox I Mumbais intense storbymylder bringer en forkert frokostlevering to meget forskellige skæbner sammen. Den lidt mavesure, pensionsmodne enkemand Saajan modtager ved en fejl den frokost, som husmoderen Ila har tilberedt til sin mand. Forvekslingen bliver starten på en rørende brevudveksling, hvor Saajan og Ila finder et frirum til at udtrykke deres inderste tanker, følelser og længsler. Saajan: Irrfan Khan. Ila: Nimrat Kaur. Instruktion: Ritesh Batra.

DR Ultra

21:25  

Snydt!
Snydt!

21:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:05  

Livstegn
Livstegn Da en amerikansk statsborger bliver bortført af en Sydamerikansk oprørsgruppe, og det ikke lykkes for hans arbejdsgiver at købe ham fri, tager hans kone affære og hyrer en professionel gidselforhandler til at få ham frigivet. Terry: Russell Crowe. Alice: Meg Ryan. Instruktion: Taylor Hackford.

02:15  

Jack Driscoll - den druknende mand
Jack Driscoll - den druknende mand En anonym opringning sender landbetjenten Jack Driscoll ud til kysten, men desværre kommer han for sent til at redde teenageren Daniel fra at drukne. Jack spørger sig selv, hvad Daniel lavede på en fjern strand midt om natten i et frygteligt uvejr. Samtidig bliver han opsøgt af en gammel flamme, der har sine egne hemmeligheder.

03:50  

Kender du typen? 2016 (6)
Kender du typen? 2016 (6) Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal i aftenens program regne ud, hvilken kendt dansker der både spiser hindbærproteinkugler og bland selv-slik. Der er masser af fristende lækkerier i den hemmelige hovedpersons hjem, og da Flemming Møldrup bliver taget med hånden i kagedåsen, tilbyder han at dele rovet. Vært: Mads Steffensen

DR2

00:35  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

01:05  

Otte år med Obama (1:4)
Otte år med Obama (1:4) I 2008 vinder Barack Obama en historisk sejr over republikaneren John McCain. Han bliver den første afro-amerikanske præsident, og hans løfter om en sundhedsreform, at ende Irak-krigen og bekæmpe klimaproblemer giver håb verden over. En spritny dokumentarserie sætter fokus på præsidentens første valgperiode, hvor visionerne er store, men den økonomiske krise kræver, at han sætter dem på pause. Han gennemfører derfor store økonomiske hjælpepakker for at stimulere økonomien.

02:05  

Otte år med Obama (2:4)
Otte år med Obama (2:4) I 2008 vinder Barack Obama en historisk sejr over republikaneren John McCain. Han bliver den første afro-amerikanske præsident, og hans løfter om en sundhedsreform, at ende Irak-krigen og bekæmpe klimaproblemer giver håb verden over. Det lykkes ham i 2010 at gennemføre sundhedsreformen, der bliver kendt som "Obamacare". Interviews med nøglepersoner fra Det Hvide Hus skildrer historien om Barack Obamas største bedrift som præsident.

03:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:40  

The Matrix Reloaded
The Matrix Reloaded Verden, som vi kender den, er en illusion. Det har hackeren Neo opdaget, og nu kæmper han sammen med oprørerne Morpheus og Trinity mod maskinerne, der har gjort menneskeheden til slaver. Den sidste by på Jorden er under angreb, og Neo, Morpheus og Trinity må vende tilbage til The Matrix for at tage kampen op med undertrykkerne. Neo: Keanu Reeves. Morpheus: Laurence Fishburne. Trinity: Carrie-Anne Moss. Agent Smith: Hugo Weaving. Instruktion: Brødrene Wachowski.

02:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

01:05  

Månen over kirsebærtræerne
Månen over kirsebærtræerne Sentaro har en lille dorayaki-shop i udkanten af Tokyo. Da han søger hjælp, dukker en ældre dame, Tokue, op, der viser sig at have en uforlignelig opskrift på sød bønnepasta, der får den lille kagebutik til at blomstre. Men hvorfor er Tokues hænder deforme? Sentaro: Masatoshi Nagase. Tokue: Kirin Kiki. Wakana: Kyara Uchida. Instruktion: Naomi Kawase.

02:55  

Wild Tales
Wild Tales Hvad sker der, hvis man som offer for utroskab, parkeringsbøder eller en fyreseddel nægter at vende den anden kind til? Og i stedet giver efter for sin impulsive vrede og hævntørst? I seks sorthumoristiske historier skubbes hovedpersonerne til den yderste grænse for, hvad de vil finde sig i. Pludselig ser de rødt og giver sig hen til fryden ved at miste kontrollen og slippe det indre vilddyr løs. Salgado: Darío Grandinetti. Simón: Ricardo Darín. Romina: Erica Rivas. Instruktion: Damián Szifron.

DR Ultra

01:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, TOELLOESE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0920113108