Tølløse
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 25. april 2018

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 25. april 2018

DR1

00:50  

I farezonen (53:61)
I farezonen (53:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:40  

I farezonen (54:61)
I farezonen (54:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:30  

Bonderøven 2010 (13)
Bonderøven 2010 (13) Frank tager til Frankrig for at hjælpe sin gode ven Claude. Der skal plukkes vindruer, ristes kastanjer og tappes harpiks. Og ikke mindst bygges en stor hvælving i Claudes gamle landsbyhus. Frank finder ud af, hvordan franskmændene forsøger at leve det enkle liv med selvforsyning. www.dr.dk/bonderoeven Sendt første gang 07.11.10

02:55  

Kender du typen? 2012 (8)
Kender du typen? 2012 (8) Den samme slags sko siden 1979, den samme type computer siden 1993 og det samme rejsemål mindst en gang om året siden 1989. Kender Du Typen? besøger en person, der holder godt fast i sine forbrugsvalg. Om vedkommende er til mælk eller øl, skal Christian Grau og Anne Glad gætte. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 02.05.12

03:20  

Hammerslag (3:10)
Hammerslag (3:10) I aften starter Hammerslag i Sebbersund i Nordjylland. Det første hus, mæglerne skal gætte en pris på, er et gammelt stråtækt hus fra 1887, som blev brugt som aftægtsbolig for Sebber Kloster. Vi kører sydpå til Aars, hvor der skal gættes pris på en bolig med en stor have. Hvad mon det betyder for prisen? Aftenens udsendelse slutter i Mariager, hvor mæglerne skal se på et hus med udsigt over Mariager fjord. Vært: Christian Degn

04:05  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit afholder Haderslev auktion eftersyn og der er især en vare som Mogens Broe-Andersen ikke har de store forventninger til. I Svendborg skal der være auktion og det giver anledning til et lille væddemål Og hos Per Knudsen fra Kopenhagen Fur skal der for første gang sælskind under Hammeren til dagens auktion. Sendt første gang 23.04.14

04:30  

Danske Vidundere: Æbelø
Danske Vidundere: Æbelø I Danmark er der kun et sted, hvor man kan opleve det fænomen, at to øer hænger sammen via en navlestreng, og det er her på Æbelø, som ligger i et slags mini-vadehav 3.5 kilometer nord for Bogense på Fyn. Æbelø er helt speciel med sin unikke facon: Sten, grus og sand føres hele tiden rundt om øen og aflejres i en tange på øens sydlige del, og derfor har Æbelø denne helt specielle facon. Men den lille fredfyldte ø, som man kun kan komme til ved enten at sejle eller gå derover, gemmer også på andre interessante oplevelser: Ann Marker går en tur til Æbelø for at se på det specielle fænomen, at skoven falder i havet - bøgeskoven på øens nordlige skrænter står nemlig plantet med rødderne i Æbelø-ler, som skrider ud i store plamager og trækker skoven med sig i faldet. På turen rundt får Ann Marker også besøg af Kirsten Omø, hvis forældre var bestyrere på øen i 1950erne, og hun kan fortælle om, hvordan det var at være teenager og bo så isoleret fra omverdenen uden tv og computer, men med ensomme naboer, som gik og drømte om at få sig både kæreste og klaver. Sendt første gang 10.04.07.

04:50  

Danske Vidundere: Saltholm
Danske Vidundere: Saltholm Langt de fleste mennesker har ikke sat deres ben på Saltholm, som er det første natur-vidunder i serien Danske Vidundere. Alligevel har de fleste mennesker oplevet den flade ø med kalkholdig undergrund, som ligger midt i Øresund - nemlig når de letter og lander fra Kastrup Lufthavn. 12 kilometer fra Rådhuspladsen i København og i stærkt trafikeret område ligger dette stykke uspolerede natur, der med 20.000 ynglende fugle gør, at øen er blevet fredet. Ann Marker besøger denne gang Hans Zimling, der er født og opvokset på Saltholm og i dag i en alder af 88 år bestyrer sit lille museum på øen. Og sammen med Jacob Jensen, der er naturvejleder fra Tårnby Naturskole, guider de os rundt blandt sølvmåger, klyder, gule engmyrer og den sjældne blå iris, som vokser frit herude i Saltholms salte jord som eneste sted i landet. Sendt første gang 17.07.07

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

Tyl og okse i Frilandshaven
Tyl og okse i Frilandshaven Anne Hjernøes nordiske køkken byder på skalstegt oksefilet vendt i knuste enebær og tilsat de skønneste urter fra Jørgen Skouboes bede. I dag er der Stolt Henriks gåsefod og isurt på plakaten. Jørgen er vild med sort i haven, nu står den på sort tyl i højbedene. Og så fortsætter DM i agurk naturligvis. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe. Sendt første gang 10.06.07

05:50  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. På Fyn skal Bed and Breakfast-indehaver Maria Dalum indrette sit kontor med genbrugsmaterialer. Indretningsarkitekt Gitte Lacarriere har fået et godt tilbud, der involverer nogle gamle bøger. Og i Skave går indehaver af Nedbrydningspladsen, Lisbeth Madsen, på skattejagt efter nogle flotte støbejernsvinduer.

06:20  

Søren Ryge:Gudrun og Valborg
Søren Ryge:Gudrun og Valborg Valborg er en fantastisk dame på 100 år. Hun øser af en masse livsoplevelser, som hun fortæller med sin søster Gudrun ved sin side. Valborg er stadig aktiv i haven, hvor hun graver og vender al jorden i sine bede. Tungt arbejde for en 100-årig, men Valborg hører til den seje type. Sendt første gang 06.05.09.

06:50  

Camilla - i haven (8)
Camilla - i haven (8) Der er jord under neglene i Camilla Plums private have på Fuglebjerggård. Tag med på en DR2sk rejse i Camilla Plums markante og kreative haveunivers, der byder på dufthave, prydhave, frugthave og en kæmpestor køkkenhave. Sendt første gang 26.08.07

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

I hus til halsen VI (3)
I hus til halsen VI (3) Knud tæt på økonomisk ruin i sit lille idylliske hus i fynsk fiskerleje 180 graders havudsigt, et par hundrede meter til stranden og en dejlig stor have burde være enhver boligejers drøm. Men for den 63-årige Knud Erik Borgesen, der har haft huset til salg i næsten to år, er den sydfynske idyl blevet til et økonomisk mareridt. Knud sidder alene i huset efter han blev forladt af sin kæreste. Derfor har han og datteren Liv bedt "I hus til halsens" to eksperter om hjælp, så huset forhåbentlig kan blive solgt.

08:55  

Blachman på skemaet (2:2)
Blachman på skemaet (2:2) Thomas Blachman vil bevise, at man kan skabe sprudlende, iderige elever gennem undervisning i kreativitet. Men eleverne har ikke noget at byde på, så Thomas indser, at han må hente støtte. Idéprocessen kommer på skinner, og eleverne kommer i sving. Men når eleverne at komme på nogle originale ideer, som de kan præsentere foran en gruppe af Danmarks førende iværksættere og kreative hjerner?

DR2

00:45  

Iceman - The Lewis Gordon Pugh Story
Iceman - The Lewis Gordon Pugh Story Lewis hopper i det frysende Antarktis og tager sig en svømmetur på en kilometer uden andet udstyr end et par Speedo badebukser og en badehætte. En bedrift ingen troede var mulig. Normale mennesker ville nok dø i løbet af få minutter i det iskolde vand. Så hvordan kan Lewis bare krop klare disse ekstreme forhold? Og hvorfor gør han det? Vi følger hans svømmeture i en fysisk og psykologisk tour de force, hvor Lewis skal slå sin egen rekord både på Nord- og Sydpolen.

01:40  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

07:25  

Videnskab: Brænde til flyet (4:7)
Videnskab: Brænde til flyet (4:7) Under anden verdenskrig blev benzinmanglen til biler løst ved at bruge brænde - men kan den løsning også bruges som drivkraft til fly? Det populærvidenskabelige program undersøger muligheden. Nordvision fra Norge.

07:55  

Videnskab: Stedsansens placering (5:7)
Videnskab: Stedsansens placering (5:7) Norske Edvard og May-Britt Moser har modtaget Nobelprisen i medicin bl.a. for deres forskning af stedsansens placering i hjernen. Her fortæller de om deres arbejde og om livet som ægtepar. Nordvision fra Norge.

08:25  

Når livet vender (3:8) - Hitlers gudbarn
Når livet vender (3:8) - Hitlers gudbarn Niklas Frank er Adolf Hitlers gudbarn og hans far, Hans Frank, blev kaldt 'Slagteren fra Polen'. Niklas var bare 8 år, da han ankom til cellen i Nürnberg for at tage afsked med sin far, ganske få timer inden dennes dødsdom skulle eksekveres. Hans søskende lærte aldrig at håndtere den tunge arv, det er at bære et navn, der associeres med nazismens grusomme massemord, men Niklas Frank har på trods af farens horrible gerninger under krigen formået at skabe et liv, der trods alt er værd at leve. Nordvision fra Sverige.

08:55  

Når livet vender (4:8) - barn med en voldtægtsmand
Når livet vender (4:8) - barn med en voldtægtsmand Paulina har en datter med den mand, der voldtog hende og siden solgte hende til fremmede - og hun ved, at det var den nu 13-årige datter, der reddede hendes liv, da det dengang var allersværest. I dag, hvor hun har fået endnu en datter og arbejder som frivillig for unge, der er blevet udsat for seksuelle overgreb, er hun kommet igennem de meget hårde år og har med sin familie skabt sig et godt, nyt liv. Nordvision fra Sverige.

DR3

00:05  

Sexmordene på Long Island (8:8)
Sexmordene på Long Island (8:8) Josh og Rachel søger efter otte savnede kvinder i området omkring Albuquerque, men opdager, at det måske handler om noget mere uheldsvangert end en enlig seriemorder! Et tip fra en erklæret seriemorder er for fristende til at lade ligge og fører dem tilbage til Long Island!

00:45  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:25  

På opdagelse i verdensrummet: Asteroider
På opdagelse i verdensrummet: Asteroider Asteroider er klumper af sten og metal, som flyver rundt i rummet. De kan være op til flere hundrede km i omkreds. Hvis en asteroide rammer Jorden, kan den potentielt tilintetgøre civilisationen. Videnskabsfolk er optagede af at udforske asteroider dels for at kunne varsle, hvis en asteroide sætter kurs mod Jorden, og dels fordi asteroider kan være med til at give svar på nogle fundamentale spørgsmål om det tidlige solsystem. Kig med og bliv klogere på asteroider.

02:10  

Sex på recept II (1:6)
Sex på recept II (1:6) I første afsnit møder vi Line, der for to år siden blev voldtaget af en fyr, hun mødte på Tinder. I dag døjer hun med en skyldfølelse. Vi møder også Jonas, som er i behandling for manglende lyst. Og Annika, der over en længere periode, har oplevet store smerter ved penetration, men nu kan gennemføre et samleje.

02:40  

Sex på recept II (2:6)
Sex på recept II (2:6) I andet afsnit møder vi Pernille, der er plaget af en smertefuld hudsygdom i skedens slimhinder, og hun skal have hjælp til at få genopbygget sit sexliv. Vi møder også Anders der er til sin afsluttende samtale for tidlig udløsning. Sidst møder vi den transkønnede Sofia, der i flere år har kæmpet for, at få lov til at leve som kvinde. Endelig er hun kommet i hormonbehandling og skal til sit første kontroltjek.

03:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:10  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

DR K

01:15  

Hugland - Portræt af Lars H.U.G.
Hugland - Portræt af Lars H.U.G. Nærgående portræt af musikeren Lars H.U.G. i sit livs come-back. HUGLAND er med helt inde i maskinrummet i den udmagrende og kaotiske slutspurt for at færdiggøre Lars H.U.G.s første danske plade i 22 år "Ti sekunders stilhed". En hudløs og humoristisk skildring af det tætte og opslidende parløb mellem musikeren Lars H.U.G. og hans arrangør og producer Povl Kristian. Instruktion: Andreas Haaning Christiansen

02:30  

Forbrydelsen II (6:10)
Forbrydelsen II (6:10) Sarah Lund er overbevist om, at den faldne soldat Per K. Møller ikke ligger i den kiste, der er gravet ned - men hun vil have vished. Jens Peter Raben er nu den eneste overlevende fra sin gruppe - samtidigt er han blevet klar over, at Præst har løjet omkring sit kendskab til Anne Dragsholm. Buchs ministerkolleger har mistet tålmodigheden med hans manglende indsats i forhold til de aktuelle begivenheder og terrortruslen - mens Buch selv har brug for mere viden om, hvad hans forgænger, Monberg, foretog sig. Og så revner det hele på politigården. Medvirkende: Sarah Lund: Sofie Gråbøl. Thomas Buch: Nicolas Bro. Karina Munk Jørgensen: Charlotte Guldberg. Carsten Plough: Preben Kristensen. Jens Peter Raben: Ken Vedsegaard. Louise Raben: Stine Prætorius. Obersten, Torsten Jarnvig: Flemming Enevold. Lennart Brix: Morten Suurballe. Ulrik Strange: Mikael Birkkjær. Endvidere: Søren Pilmark, Lotte Andersen, Kurt Ravn, Lars Sidenius, Carsten Bjørnlund, Anne Marie Helger, Asger Reher, Ole Lemmeke, Janus Nabil Bakrawi, Merete Nørgaard, Nis Bank-Mikkelsen, Ida Dwinger, Niels Ellegaard, Niels Anders Thorn, Michelle Bjørn-Andersen, Thomas Knuth-Winterfeldt, Eske Forsting Hansen og Tobias Krohn. Manuskript: Michael W. Horsten. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Bo Tengberg, dff. Production Design: Jette Lehmann. Musik: Frans Bak. Programmet sendes som forsøg med Synstolkning på DTT og kabel tv. "Uegnet for børn."

03:30  

Forbrydelsen II (7:10)
Forbrydelsen II (7:10) Lund forfølger gerningsmanden, som stadig befinder sig i kirken, hvor hun har fundet Præst meget ilde tilredt - men pludselig er Lund selv i farezonen. Buchs forgænger, Monberg, tog den yderste konsekvens, efter Buch havde presset ham hårdt for at få konkrete informationer om den to år gamle Afghanistan-sag. Og så mistænkeliggør Buch offentligt regeringskolleger. Raben følger efter sin kone, som er på vej til fest på Officersskolen - mens PET følger efter Raben. Og så står Raben pludselig ansigt til ansigt med sin svigerfar, Obersten. Medvirkende: Sarah Lund: Sofie Gråbøl. Thomas Buch: Nicolas Bro. Karina Munk Jørgensen: Charlotte Guldberg. Carsten Plough: Preben Kristensen. Jens Peter Raben: Ken Vedsegaard. Louise Raben: Stine Prætorius. Obersten, Torsten Jarnvig: Flemming Enevold. Lennart Brix: Morten Suurballe. Ulrik Strange: Mikael Birkkjær. Endvidere: Søren Pilmark, Lotte Andersen, Kurt Ravn, Carsten Bjørnlund, Finn Nielsen, Casper Frederik Crump, Søren Poppel, Ole Lemmeke, Janus Nabil Bakrawi, Merete Nørgaard, Hanne Hedelund, Jens Jacob Tychsen, Joen Seemann Højerslev, Pelle Koppel, Rasmus Hammerich, Julie Agnete Vang Christensen og Tobias Krohn. Manuskript: Torleif Hoppe. Instruktion: Charlotte Sieling. Foto: Jørgen Johansson, dff. Production Design: Jette Lehmann. Musik: Frans Bak. Programmet sendes som forsøg med Synstolkning på DTT og kabel tv. "Uegnet for børn."

04:30  

Gæt og grimasser
Gæt og grimasser Hvem er bedst til at mime og gætte? Er det forældrene Lisbet Dahl, Johnny Reimar, Jesper Klein og Lise-Lotte Norup, eller børnene Jacob Dahl, Lotte Reimar, Sebastian Klein og Mathilde Lunderskov? Vært: Mette Frobenius. Scenograf: Hans Chr. Lindholm. Producer: Dorte Kierulff. Sendt første gang 24.07.00

04:55  

Gæt og grimasser
Gæt og grimasser Hvem er bedst til at mime og gætte? Er det forældrene Lisbet Dahl, Johnny Reimar, Jesper Klein og Lise-Lotte Norup, eller børnene Jacob Dahl, Lotte Reimar, Sebastian Klein og Mathilde Lunderskov? Vært: Mette Frobenius. Scenograf: Hans Chr. Lindholm. Producer: Dorte Kierulff. Sendt første gang 31.07.00

05:25  

Dagens Sang: Sangen om sol og syrener
Dagens Sang: Sangen om sol og syrener Dagens Sang sunget af et af DR's kor. DR PigeKoret synger 'Sangen om sol og syrener '. Musik/tekst: Sebastian

06:00  

Opfinderen (2:7)
Opfinderen (2:7) Tusindkunstneren Erik Alfred Tesaker og hans familie drømmer om at lave deres husmandssted om et selvforsynende, mekanisk paradis. Det kommer til at handle om snurrige opfindelser, håndværk med stærke rødder i gamle traditioner og masser af genbrug. Der er mange ting at gå i gang med, og det helt store projekt er at bygge et drømmetårn på ladens tag - et sted, hvor blikket kan løfte sig op over hverdagen, et sted hvor man kan se både ud over vidderne og indad i sig selv. Erik Alfred tager i dag fat på en vigtig opgave: På grund af rekordstore vandmængder i landet knager det i grundmuren på den gamle fabrik, og risikoen for at værdier går tabt, er stor. Nordvision fra Norge.

06:40  

Taxa (46:56)
Taxa (46:56) Mike har samvittighedskvaler og er på vej ud i store problemer, efter han har lovet den kendte politiker Karsten Toft anonymitet og afgivet falsk forklaring til politiet i forbindelse med et bestialsk mord. Lotte får et godt råd, efter hun i lufthavnen har samlet en kunde op, som har mistet både bagage og ledsagere på vej til København. Mens Herman fra City-Bilen tilbyder Peter hjælp til at styrke sin position i Krone-Taxa, er Andreas igen hjælpsom, da René er blevet hjemløs. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Torben Jensen, Jens Jørn Spottag, Lars Knutzon, Henrik Larsen, Nikolaj Lie Kaas, Torben Jetsmark, Sara-Marie Maltha, Henning Jensen, Ikponwosa Odiase, Liv Corfixen, Kim Jansson, Anna Britt Mathiassen og Ian Tomkins. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Stig Thorsboe. Instruktion: Rumle Hammerich. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (47:56)
Taxa (47:56) Mike er nødt til at gøre noget for at hindre, at en uskyldig bliver dømt for mordet på den unge pige - spørgsmålet er, om politikeren Karsten Toft, som har fremlagt et sikkert alibi, i virkeligheden er gerningsmanden? Finn hjælper Mike og får en god ide. René skal til vognmandsprøve for at beholde sin bevilling, men har ikke styr på sit stof. Mens Lotte forsøger at løse sit og Fies boligproblem, får Lizzie nok af Verners og Peters arbejdsmetoder og tager bladet fra munden. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Lars Knutzon, Jens Jørn Spottag, Torben Jensen, Laura Christensen, Erno Müller, Puk Scharbau, Henning Jensen, Mette Munk Plum, Henrik Larsen, Sara-Marie Maltha, Sune Otterstrøm, Nikolaj Lie Kaas og Tina Munck. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Rumle Hammerich. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Om lidt bli'r her stille
Dagens Sang: Om lidt bli'r her stille

08:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Efter ti år på skærmen er det sidste chance for at se Gorm teste danskernes hukommelse på årstal og viden i den klassiske spørgeleg. Se eller gense Skylab lande, Hegler om sex, Hausgaards første, Brøndby banke FCK, den ældste fjernbetjening, Dirch om sin datter, Ziegler med sin violin og meget mere. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius

DR Ultra

05:55  

Zorro (6)
Zorro (6) Kanonerne fra Monterey

06:15  

Junglebanden
Junglebanden

06:30  

Wild Kratts
Wild Kratts Hæng ud med hajerne

06:50  

Grizzy og lemmingerne
Grizzy og lemmingerne

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Danmarks største youtuber - Træningslejren (4:12)
Danmarks største youtuber - Træningslejren (4:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl "Bimsefar" har besluttet sig for, at han alligevel godt vil kaste sig ind kampen som Youtuber. Hans popularitet er støt stigende, men Niller har stadig ingen erfaring med hvordan man begår sig som Youtuber. Kasper beslutter sig derfor for, at lave en træningslejr for sin kiksede far. Instruktør: Jacob Riising

07:20  

Thunderbirds (11)
Thunderbirds (11) Hjælp fra oven

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:05  

Zorro (17)
Zorro (17) Tørke

08:25  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Katrine.

08:40  

Mit 50/50 liv - Money, Money, Money (5)
Mit 50/50 liv - Money, Money, Money (5) Louis drømmer om at få det nye seje skateboard - det samme mærke som Maja har. Men hvordan skal han få råd til det? Viola kommer på banen med en god idé og ved hjælp af kloge businessråd fra Chris, går Viola og Louis all in og laver deres egen forretning, hvor de sælger tøjdyrsmonstre. Nu kan de tjene penge og blive rige. Men det er sværere end de tror... Og er penge lykken? Det mener Louis´ far Jesper i hvert fald ikke.

08:55  

Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6)
Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6) Louis´ vildeste drøm er gået i opfyldelse; Louis er nemlig blevet udtaget til at være med i graffiti-teamet, der skal male nordens længste graffitimur i Malmø. Det bliver for vildt og Louis er ikke til at skyde igennem. Men da der opstår problemer og ingen alligevel kan køre ham til Malmø, tager Louis sagen i egen hånd - det er på tide at gøre oprør.

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II (28)
Søpapegøjernes ø II (28)

05:20  

Søpapegøjernes ø II (29)
Søpapegøjernes ø II (29)

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (1)
Ramasjang Mysteriet V (1) Hvem har brug for en masse værktøj? Det er det store spørgsmål i dagens udgave af Ramasjang Mysteriet. Der har nemlig været en skurk på spil i lufthavnen i Ramasjang. Finn Falks værkstøjskasse er nemlig blevet stjålet! Men hvem kan det dog være? Kristian kommer på hårdt arbejde i dag, men heldigvis får han hjælp af minidetektiven Ella Marie. Husk at se med!

06:00  

Chuggington (25)
Chuggington (25)

06:10  

Morten Skildpadde (4)
Morten Skildpadde (4) Morten hjælper til

06:35  

Sikker & Søn II (13)
Sikker & Søn II (13) Sikker & Søn holder øje med trafikskiltene. De ender på en fodboldbane, hvor Far forklarer reglerne for fodbold med hjemmelavede skilte.

06:50  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Hvalsafari

07:00  

Yakari III (20)
Yakari III (20)

07:15  

Sprinter Galore II - Fodbold (4)
Sprinter Galore II - Fodbold (4) Magnus skal spille fodboldkamp, og hans far er meget begejstret, men Magnus har overhovedet ikke lyst. Sprinter sniger sig med for at hjælpe ham, men må en ægte superhelt gerne snyde? Og er det egentlig ikke okay hellere at ville bage kage end at spille fodbold?

07:30  

F for Får (30)
F for Får (30) Fårrygende animation fra Aardman

07:40  

Gurli Gris VI (11)
Gurli Gris VI (11) Feriehuset

07:50  

Mors lille hjælper (4)
Mors lille hjælper (4)

08:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (48)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (48) Heksen

08:15  

Masha og Bjørnen (18)
Masha og Bjørnen (18) Mashas store dag

08:20  

Mashas eventyr (8)
Mashas eventyr (8) Prinsen og frøenn

08:30  

Sofus (8)
Sofus (8) Sofus lander hos Belinda, der bor hos sin bedstemor i bjergene i Honduras. Hun leger ofte med sine to fætre. Der er nemt en af dem, der kommer til at føle sig uden for, når man er tre om én ballon. Men det er sjovest når alle er med. Om natten er det koldt og Belinda giver Sofus en farvelgave og en hue på, så han ikke skal fryse.

08:45  

Min mosters historier (2)
Min mosters historier (2) " DEN HVIDE HVAL " Theodor vil se hvalen Moby Dick. Med hjælp fra Lola og skibskokken Pande bygger Theodor et kæmpe net med Moby Dicks livret, rejer! Men hvalfangst kræver tålmodighed og det er ikke altid der er bid.

08:55  

Minisekterne (31)
Minisekterne (31) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:40  

Downton Abbey II (10:10)
Downton Abbey II (10:10) Bates er blevet dømt til døden for mordet på sin kone, og både herskab og tjenestefolk er dybt chokerede over dommen. Samtidig kommer det til et dramatisk brud mellem Mary og sir Richard Carlisle. Mens Violet har fået mistanke om, at Rosamunds nye beundrer ikke er alt, hvad han giver sig ud for at være.

10:30  

Antikkrejlerne (310)
Antikkrejlerne (310) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (311)
Antikkrejlerne (311) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:25  

Stripper på farten
Stripper på farten Den amerikanske tv- journalist Lisa Ling opsøger subkulturer og usædvanlige og spændende lokalsamfund i USA's fjerneste afkroge. Kvinder har gennem århundreder ægget mænd med mavedans og burleske, men striptease blev først populært i USA i 1950'erne. Lisa Ling følger fire rejsende dansere, der hele tiden er på landevejen på vej mod det næste måske mere profitable job.

10:05  

Smag på Skotland
Smag på Skotland Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:45  

Kurs Australien - en reporter går ombord (1:5)
Kurs Australien - en reporter går ombord (1:5) Der bliver vendt op og ned på alt, når seriens vært Anne Lundberg sammen med kokken German Zamudio rejser om på den anden side af jorden og påmønstrer det gigantiske skib Aniara i Auckland, New Zealand. På vej til Australien prøver de at indynde sig hos besætningen med grill og rigtig 60'er mad. German kæmper med at være lidt mindre følelsesladet på tv, og Anne kæmper som sædvanlig med at være til nytte i kabyssen. Nordvision fra Sverige.

11:15  

Kurs Australien - en reporter går ombord (2:5)
Kurs Australien - en reporter går ombord (2:5) Der blev vendt op og ned på alt, da seriens vært Anne Lundberg sammen med kokken German Zamudio påmønstrede det gigantiske skib Aniara i Auckland. Kursen var sat: Australien. I dag har German lovet skibets mange sultne sømænd mere mad fra de glade 60ere, men Anne må lige forlade sin rolle som køkkenmedhjælper for at jage biller i lastrummet. Den første tur på land bliver for German et dejligt gensyn med både en pub og en guddatter, og som altid er han temmelig følelsesladet. Nordvision fra Sverige

11:45  

Island på kryds - og tværs (3:6)
Island på kryds - og tværs (3:6) Andri og hans firbenede ven Tomas er på en sælsom rejse rundt på Island. De vil opleve landets mangfoldige natur, men først og fremmest vil de hilse på en masse forskellige mennesker rundt omkring i det smukke, barske land. På hver deres måde får de charmeret sig ind på livet af alle, de møder. I dag møder Andri en meget interessant dame, som går rundt med en vædder i snor fulgt af en fåreflok, han hilser på en bilentusiast og efter et bad i et ostekar går turen videre, for der er meget mere på dagens program. Nordvision fra Island.

DR3

11:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:40  

Terapitimen (6:8)
Terapitimen (6:8) Angst, ensomhed, træningsforstyrrelser, alkoholafhængighed, kronisk træthed og depression - otte unge dokumenterer deres psykiske udfordringer gennem personlige videodagbøger. De har mødt hinanden til gruppeterapi med psykologen Peder Kjøs, og har alle et stærkt behov for at få hjælp til at skabe sig en lettere tilværelse. Karsten er lettet over at have delt voldtægtshistorien med samtalegruppen. Han har brugt hash som selvmedicinering efter hændelsen, og nu har han svært ved at holde op. Malin fortæller om faderen, der forlod hende, og hvordan dette måske har påvirket hende mere end hun anede. En ukendt halvsøster har taget kontakt til hende. Ligesom de andre i gruppen har hver især store forventninger til psykologen, hinanden og ikke mindst til sig selv. Nordvision fra Norge.

DR K

09:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Meget er ved det gamle, men noget er dog nyt fra i aften i den populære spørgeleg om klip og årstal: Værten fx, som nu hedder Ole Stephensen. Klippene til gengæld er gamle, men på en ny måde - som altid! Se fx Khrusjtjov banke i bordet, Rachel Rastenni feje med kost og spand, Erik Mortensen få et gyldent fingerbøl og Carl Lewis vinde WM i atletik. Og ikke mindst et kært gensyn med Buster Larsens grisehandler i Matador og en drilsk Victor Borge i Tivoli. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik Iversen. Producer: Jørn Fabricius. Sendt første gang 2001

09:40  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (12:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (12:12) I den sidste udsendelse stiller Erik Kjersgaard spørgsmål til historien og trækker nogle mulige linier for fremtiden op. Linier som nu er blevet historie, og som seerne i dag kan checke efter. Sendt første gang i 1983.

10:40  

Herskab og tjenestefolk (63:68)
Herskab og tjenestefolk (63:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

11:30  

Herskab og tjenestefolk (64:68)
Herskab og tjenestefolk (64:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

DR Ultra

09:10  

Store Nørd: Overvågningsraket
Store Nørd: Overvågningsraket Nørdernes hemmelige hule er efterhånden godt dækket ind, når det kommer til forsvar og våben. Men måske er der stadig mekanismer, der mangler at blive bygget og smutveje, der mangler at blive overvåget? Det er der kun én måde at finde ud af på. Nørderne skal ha' taget et overbliksbillede af pladsen omkring togvognen, så de bygger deres egen faldskærms-vandraket, der kan flyve højt op i luften og tage billeder, mens den daler stille og roligt ned igen. Det vil sige - helt stille daler den måske ikke. www.dr.dk/noerd

09:30  

Jans Ultraklub (8)
Jans Ultraklub (8) Hvordan kan man på få sekunder lave tandpasta nok til at børste tænder på en elefant? Det viser Jan medlemmerne af Ultraklubben, når det store kemisæt bliver fundet frem i køkkenet. Og så får Panda en musikalsk oplevelse i containeren, da hun henter badedyr til den ultimative vandrutsjebane.

09:50  

Thunderbirds II (2)
Thunderbirds II (2) Det iskolde dyb

10:10  

Thunderbirds II (3)
Thunderbirds II (3) Op fra dybet, del 1

10:35  

Danmarks vildeste maskine (3)
Danmarks vildeste maskine (3) Rune Tolsgaard er ved at finde Danmarks Vildeste Maskine. I dag kommer Rune 32 m op i luften når han prøver en brandstige, han hamrer gigantiske søm i med en rambuk og så får han lov til at skyde med vand.. RIGTIG meget vand når han prøver en Rosenbauer Panther Brandslukningskøretøj.

10:55  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Klar til hvalpe?

11:10  

Verdens bedste quiz I (9)
Verdens bedste quiz I (9) ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får i denne internationale uge hjælp fra HELE VERDEN, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Mads og Oliver finder deres pæneste stemmer frem til "Nyn et hit", og hvor de skal gætte, hvor på jordkloden hjemmehjælperne sidder i "Ud med sproget" Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:25  

Verdens bedste quiz I (10)
Verdens bedste quiz I (10) ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får i denne internationale uge hjælp fra HELE VERDEN, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Ida og Laura skal gætte kendis-navne ud fra deres kæledyr, og hvor de skal spotte, hvad Eiffeltårnet kaster forbi sit webcam. Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:40  

Ultras Sorte Kageshow I (5)
Ultras Sorte Kageshow I (5) I Ultras Sorte Kageshow er det blevet tid til den første semifinale og her skal deltagerne bage en lagkage. De to hold skal selvfølgelig stadig bage i bælgravende mørke, men værten, Nikolaj Stokholm, har nye overraskelser i ærmet. Mette Hassing fra Den Store Bagedyst er dommer, når det hele går løs på DR Ultra onsdag kl. 19.30.

DR Ramasjang

09:00  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være fisker. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "3", hvor de laver den lækre frugtdrik "smoothie". Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Æsel Kan det virkelig passe, at der bor æsler i lufthavnen? Ta' med Lille Nørd på æseleventyr og se, hvordan Katrine og Anders rejser rundt i verden som pakæsler.

09:55  

Vilde venner III (6)
Vilde venner III (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Moses og Olivia, der har vagten i klubhuset. De skal hjælpe en forkommen skade med øjenbetændelse, sætte bæverkamera op sammen med Majken og hjælpe nogle egern tilbage til naturen igen.

10:15  

Den fortryllede karrusel (18)
Den fortryllede karrusel (18) Larmende legetøj

10:30  

Kaj og Andrea leger bondegård
Kaj og Andrea leger bondegård Ole elsker havregryn - med mælk, men hvor skal han få mælken fra? Kaj og Andrea tager på ekspedition ud på landet, for at lede efter "et dyr med 4 haner"! Mon Ole får sit store glas mælk til sine havregryn? Alle 3 spiller eventyret om Prinsesse Guldlok. Medvirkende: Ole Kibsgaard, Kjeld Nørgaard og Hanne Willumsen. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen. www.dr.dk/oline

11:00  

Motor Mille på maskintur (2)
Motor Mille på maskintur (2) Motor Mille elsker at køre i store maskiner. Men hun har aldrig lært at køre en vaske ægte Monster Truck. Det skal vise sig ikke at være det nemmeste, så Motor Mille er nødt til at lære, hvordan man kører sådan en krabat og øve sig.

11:15  

Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug
Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug Undulaterne Cookie og Snefnug deler fuglebur i en lejlighed i København. De er rigtigt gode venner og gør alting sammen. Derfor stiller de også op i Quizdyrene som makkerpar, når Stefan kommer på besøg for at quizze med dem. De bliver først en smule bekymrede, da de trækker kategorien "fisk.". Spørgsmålet er så om to fuglehjerner tænker bedre end én, og om de to venner kan blive enige om hvad de skal svare, så de kan vinde en rigtig god præmie.

11:25  

Ramasjang Mysteriet III (4)
Ramasjang Mysteriet III (4) Hvor er Bendix' bazooka? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:55  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Luna strikker nyttig ting.

DR1

12:00  

Bonderøven 2010 (14)
Bonderøven 2010 (14) Frank er taget sydpå med sin gode ven Claude, der har et hus i en lille landsby i Frankrig. Der skal fyres op i den gamle ovn og bages hjemmelavet pizza på fransk. Frank besøger en ældre dame, der laver verdens bedste gedeost, og den nye hvælving i Claudes hus skal færdiggøres. Theresa vil på det lokale marked, så Frank er nødt til at tage med. www.dr.dk/bonderoeven

12:30  

Kender du typen? 2012 (9)
Kender du typen? 2012 (9) Kender Du Typen? er på opdagelse i en lejlighed med to altaner og et sørøverskib. I stuen er der udstillet to døde guldsmede og en ligeså død humlebi. Det er op til livsstilseksperterne Christian Grau og Anne Glad at regne ud, hvem der har fået plads til både døde dyr og pirater. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 09.05.12

13:00  

Hammerslag 2012 (2)
Hammerslag 2012 (2) Hammerslag starter i den midtjyske stationsby, Bording. Mæglerne skal gætte prisen på et lille rækkehus, der er blevet gennemgribende moderniseret. Næste bolig er et sommerhus ved Sunds Sø, få kilometer fra Herning. Det er nok de færreste udenfor Midtjylland, der kender sommerhusområdet, men det kommer de til - og priserne vil nok overraske de fleste. Sidste hus ligger i et meget natursmukt område lidt udenfor Holstebro. Her er der udsigt til å med ørreder, frilandsgrise, isfugle - og svømmepøl. Sendt første gang 10.01.12

13:25  

Hun så et mord (147)
Hun så et mord (147) Jessica er temmelig overrasket, da nyhederne rapporterer, at hun er blevet anholdt. Den anholdte viser sig da også at være en kvinde fra Jessicas fanklub, som har udgivet sig for at være Jessica. Kvinden har leget detektiv, men da hun senere omkommer under mystiske omstændigheder, må den rigtige Jessica træde til.

14:10  

Hun så et mord (148)
Hun så et mord (148) Det udvikler sig dramatisk, da Jessica besøger sin gamle studiekammerat Edna. Ednas mand findes død, og samtidig hævder skattevæsnet, at Edna skylder to millioner dollars i skat. Og som om Edna ikke havde problemer nok, bliver hun pludselig anholdt, mistænkt for mordet på sin mand. Kan Jessica rense sin veninde for de grove anklager?

DR2

12:15  

Island på kryds - og tværs (4:6)
Island på kryds - og tværs (4:6) Andri og hans firbenede ven Tomas er på en sælsom rejse rundt på Island. De vil opleve landets mangfoldige natur, men først og fremmest vil de hilse på en masse forskellige mennesker rundt omkring i det smukke, barske land. På hver deres måde får de charmeret sig ind på livet af alle, de møder. I dag skal Andri først til barber, senere skal han i nærkontakt med en kajak inden turen går videre i hans og Tomas' autocamper, for nu skal de ud og se på uhyrer og fabeldyr. Dagens program er som sædvanlig pakket godt til. Nordvision fra Island.

12:45  

Dage i haven (7:12)
Dage i haven (7:12) Sammen med Pernilla Månsson Colt og gartner John Taylor skal det i dag i haven handle meget om en grøn væg med en lang historie og om at dyrke ting i højden og op ad væggene. Kokken Tareq tager sig som altid af maden, og en af ingredienserne i hans ret her er ukrudt! Nordvision fra Sverige.

13:15  

Dage i haven (8:12)
Dage i haven (8:12) Er du blevet træt af en meget farverig have? Pernilla Månsson Colt og gartner John Taylor vil i dag tage fat på at forvandle havens lidt glemte udeplads, og det bliver med temaet sort-hvidt, men måske overdriver de lidt? Kokken Tareq Taylor vier al sin tid til asparges. Nordvision fra Sverige.

DR3

12:10  

Sex på recept II (1:6)
Sex på recept II (1:6) I første afsnit møder vi Line, der for to år siden blev voldtaget af en fyr, hun mødte på Tinder. I dag døjer hun med en skyldfølelse. Vi møder også Jonas, som er i behandling for manglende lyst. Og Annika, der over en længere periode, har oplevet store smerter ved penetration, men nu kan gennemføre et samleje.

12:40  

Sex på recept II (2:6)
Sex på recept II (2:6) I andet afsnit møder vi Pernille, der er plaget af en smertefuld hudsygdom i skedens slimhinder, og hun skal have hjælp til at få genopbygget sit sexliv. Vi møder også Anders der er til sin afsluttende samtale for tidlig udløsning. Sidst møder vi den transkønnede Sofia, der i flere år har kæmpet for, at få lov til at leve som kvinde. Endelig er hun kommet i hormonbehandling og skal til sit første kontroltjek.

13:10  

Maximillian (1:2)
Maximillian (1:2)

13:40  

Nordamerika (1:5)
Nordamerika (1:5) Nordamerika er et fantastisk kontinent, hvor der kun er få skridt fra civilisation til den vildeste natur. Her skal vi på en rundtur fra de sneklædte bjerge i nord til de dampende sumpe i syd og fra de stormomsuste sletter i det amerikanske midtvesten til de udtørrede ørkener i vest. Næsten lige uden for folks dørtrin lever en mangfoldighed af dyr fra ulve, pumaer og bjørne til vilde heste og bjerggeder.

14:25  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Tom Hanks, snart aktuel i Steven Spielbergs politiske drama 'The Post', tager plads i Graham Nortons sofa. Det samme gør bokseverdensmesteren Anthony Joshua og 'Game of Thrones'-skuespilleren Maisie Williams. Svenske First Aid Kit står for aftenens musikalske indslag.

DR K

12:25  

Herskab og tjenestefolk (65:68)
Herskab og tjenestefolk (65:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

13:15  

Smag på Danmark - med Meyer (2:13)
Smag på Danmark - med Meyer (2:13) "Rødspætter i et særligt lys" Skagen er Danmarks nordligste punkt og her, hvor de to have Skagerrak og Kattegat mødes er der et helt særligt lys. Claus Meyer laver først fiskefrikadeller på rugbrød med hjemmelavet remoulade. Så køber han fisk i en fiskehandel og sætter sit køkken op ved havnen i Skagen og laver rødspætter, som han serverer med kartofler og smørsauce. Sendt første gang 15.5.07

13:45  

Smag på Danmark - med Meyer (3:13)
Smag på Danmark - med Meyer (3:13) "Fynsk forår" Syrenerne blomstrer i Fåborg, og kokken Claus Meyer besøger Steensgaard Herregård, hvor han laver en uforglemmelig rabarbertærte. Ved en nærliggende strand står folk og stryger rejer med fiskenet. Foruden rabarbertærte består menuen af grillet bøf og tarteletter med asparges, ærter og spidskål. Sendt første gang 22.5.07

14:15  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V-Bischoff som vært og indslag om bl.a. Danmarks ældste kostskole, om de gyldne forløbere for Maria Hørby og HenrikVoldborg, og et tidligere nabolands fødselsdagsfest, om en kendt politiker og hans ny forlovede, om en sangsolist, der bliver overrasket for åben skærm, og om en af datidens mest populære folkeforlystelser Fagenes Fest. Redaktion: Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Torben Molsner.

14:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a.dansk officielt besøg i Sovjetunionen, kildeskatten, giftgasangreb på ræve og grævlinger i Sønderjylland. "Der var engang" i Dyrehaven nord for København, Vera Lynn med "White Cliffs of Dover", den gang lidt af "storstadspræget gik af Århus", masser af datids-mode - og Svend Asmussens musikalske mening om den daværende finansminister. Redaktion: Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Torben Molsner.

DR Ultra

12:05  

Alletiders kok (8) - Bedstemor-hotdog i 1950
Alletiders kok (8) - Bedstemor-hotdog i 1950 Hvordan ville du klare dig, hvis du en dag blev fanget i fortiden? DR Ultra overrasker to madglade venner med en udfordring. De skal lave deres livret i en helt anden historisk tid - kun med de redskaber og madvarer, der fandtes dengang. I denne udsendelse lander veninderne Nikoline og Sine i år 1950, hvor de skal dyste i at tilberede hotdogs på gammeldags manér. Sofie Østergaard er vært og Micki Cheng er dommeren, som til sidst kårer vinderen af Alletiders Kok!

12:20  

Ultra tæt på Isabella & Filippa
Ultra tæt på Isabella & Filippa Kom med helt ind bag facaden, når vi går ultratæt på Isabella & Filippa. Vi følger pigerne en hel arbejdsdag, hvor seernes spørgsmål om livet som Musica.ly stjerne bliver omdrejningspunktet i dokumentaren.

12:35  

Besat af: One Direction
Besat af: One Direction Fire fans på 12-13 år kan ikke få nok af de fem drenge fra England, for de er besatte af drengene i One Direction og deres musik! Nu rykker Moley, Olivia, Caroline og Emilie deres plakatfyldte værelser direkte ind i et tv-studie, for de skal battle mod hinanden i en duel på nørdet viden om deres store idoler! Værten Sofie Østergaard har selvfølgelig fået hjælp fra en masse "Directioners" til at lave nogle ultra svære spørgsmål, som giver de fire fangirls sved på panden!

13:00  

Pubertetsguiden (6)
Pubertetsguiden (6) I dag bliver det rigtigt pinligt i Pubertetsguiden, når Esther skal igennem Christians store pinlighedstest. I guidens kæreste tag fortælle Nanna og Anton og Julie og Alexander om det at være uvenner, når man er kærester.

13:15  

Kolonien - Kraniet (2)
Kolonien - Kraniet (2) Stig er ikke kommet tilbage. Carl og Milan har overtaget styringen på kolonien. Viktoria, Albert og Niklas går ud for at lede efter Stig. Hos Sille finder Niklas et mærkeligt gammelt dyrekranie.

13:25  

Kolonien - Mobilen (3)
Kolonien - Mobilen (3) Viktoria vil ringe hjem, men koloniens telefon virker ikke. Hun stjæler Carls mobiltelefon og sammen med Albert og Niklas løber hun op i fyrtårnet for at ringe. Her opdager de at de ikke er alene på øen.

13:35  

Klassen - Dronning af Klassen (189)
Klassen - Dronning af Klassen (189) Der skal findes en ny dronning af klassen, men Caroline og Signe har fået lige mange stemmer. Derfor har klassen resten af dagen til at stemme på hvem af de to, der har fortjent kronen. Pigerne bliver enige om ikke påvirke folk til at stemme på dem - de er jo trods alt veninder. Men pludselig tyder det på, at Signe ikke har overholdt aftalen, og Caroline beslutter sig for at gå til modangreb.

13:45  

Klassen - Kendt fra TV (190)
Klassen - Kendt fra TV (190) Da et TV hold kommer til skolen for at lave et nyhedsindslag, øjner Bertram straks muligheden for at blive kendt. Derfor gør han alt for at blive valgt til TV indslaget, og det lykkes selvfølgelig. Men hans stædighed giver bagslag, for ved et uheld får han pludselig udleveret de andre fra klassen i TV indslaget. Og der er altså ikke meget ved at være kendt, hvis dem fra klassen ikke kan lide én.

14:00  

Sofie Linde Show II (12) - Morten og Naja Münster
Sofie Linde Show II (12) - Morten og Naja Münster I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af det prisvindende søskendepar fra YouTube Naja og Morten Münster. Sofie tester dem i, hvor gode de er til at holde masken, når de forsøger at få hinanden til at grine. Sofie viser, hvordan en dag med hendes kommanderende lillesøster ser ud. Og så har stjernereporteren Bubber selvfølgelig været på spil igen. I denne uge har han været ude for at redde liv! Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

14:30  

Isas Stepz (22)
Isas Stepz (22) Isa vil lave en test, så hun kan finde ud af, om en dreng er ok, inden hun bliver vild med ham. Isas far Christian, vil være med til en dansetime. Det synes Isa er for pinligt, så hun lyver og siger timen er aflyst. Christian afslører Isa, så hun må droppe testen for at gøre sin far glad igen, men Ronja insisterer på at få testen afprøvet. Hun ved også, hvem de skal teste - og resultatet er højst mærkværdigt.

14:45  

Monica Chef - Pizzaria til salg (22)
Monica Chef - Pizzaria til salg (22)

DR Ramasjang

12:25  

Skæg med matematik (8)
Skæg med matematik (8) Hr. Skæg holder undervandsfest, synger en sang om de mange former for former, konkurrerer i sækkeløb og besøger etagerne for Hø & Nål samt Kaktus & Balloner i Det Lille Storcenter.

12:50  

Rosa fra Rouladegade (9)
Rosa fra Rouladegade (9) Hvis man vil overraske nogen med en kage, så er Rosa den helt rigtige at besøge. Så det gør Martin. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin morfar. Sammen forklæder de sig som fugleskræmsler og sniger sig ind på morfars gård, for at finde ud af hvad kagen skal smage af og hvordan den skal se ud.

13:20  

Ramajetterne (5)
Ramajetterne (5) Ramajetterne - En farlig plante Kaos truer i Ramasjangs lufthavn. De gode venner ved bagagebåndet er blevet uvenner, og en kødædende plante er helt ude af kontrol.

13:40  

Ring til Ramasjang II (11)
Ring til Ramasjang II (11) Hvad gør man, når man opdager, at man har tisset i sengen? Børnene giver bamserne gode råd i Ring til Ramasjang.

13:55  

Sikker & Søn IV (11)
Sikker & Søn IV (11) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker en kopi af Stillehavet til at dykke i. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes cykler, og han klipper egerne af hjulene og bruger dem som fonduepinde. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få cyklerne tilbage.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Larsen er en trofast og meget, meget dygtig gartner. Familien aner slet ikke, hvor værdifuld han er. De skælder og smælder! Finder de mon ud af hvilket geni, Larsen egentlig er? Vi viser også Suppe på en pølsepind!

DR1

15:00  

Sherlock Holmes (12)
Sherlock Holmes (12) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "De rødhåredes klub". Pantelåneren Jabez Wilson reflekterer på en annonce, der efterlyser rødhårede mænd. Efter to måneders bizar beskæftigelse opløses "De rødhåredes klub", og en forvirret Wilson opsøger Sherlock Holmes.

15:50  

Sherlock Holmes (13)
Sherlock Holmes (13) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Den sidste opgave". Under et ophold i Alperne mødes Sherlock Holmes med sin dødsfjende professor Moriarty på randen af Reichenbach-vandfaldet. Begge er besluttet på en kamp til døden...

16:40  

Downton Abbey III (1:10)
Downton Abbey III (1:10) Foråret 1920. På godset Downton Abbey er forberedelserne til Mary og Matthews bryllup i fuld gang. Herskab og tjenestefolk gør sig klar til at modtage de mange gæster, deriblandt Coras mor fra New York. Men en chokerende nyhed truer idyllen. Robert erfarer, at han har sat næsten hele Coras formue over styr med en uheldig investering. Er familien nødt til at flytte fra Downton? Robert: Hugh Bonneville. Violet: Maggie Smith. Martha Levinson: Shirley MacLaine.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:25  

Junglefixet
Junglefixet Den amerikanske tv-journalist Lisa Ling opsøger subkulturer og usædvanlige og spændende lokalsamfund i USA's fjerneste afkroge. Tusinder af amerikanere rejser til regnskoven i Amazonas for at drikke et planteafkog, kaldet ayahuasca, et såkaldt bevidsthedsudvidende stof, der angiveligt skulle kunne hjælpe mod alt fra familieproblemer og depressioner til psykiske traumer. Men findes der virkelig en sådan mirakeleliksir, der har magt til at lindre plagede sjæle?

16:05  

Gletsjere under pres - Grønland (3:4)
Gletsjere under pres - Grønland (3:4) Instruktøren Thierry Berrod bor selv i Alperne og fortæller her om nogle af verdens mest enestående gletsjere. De har overlevet i årtusinder, men spørgsmålet er, om de stadig har en fremtid, for de er truet af den globale opvarmning og smelter i et alarmerende tempo. Den grønlandske indlandsis bevæger sig og smelter, og på længere sigt vil det få vandstanden i verdenshavene til at stige.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:10  

Gulddreng vs. Malte (4:4)
Gulddreng vs. Malte (4:4) Hele Danmark kender Gulddreng, men vi har endnu ikke mødt Malte - manden bag solbrillerne, den eksotiske accent og de kække bemærkninger. Det er lykkedes Malte og holdet bag at holde tæt og ikke lade nogle medier komme tæt på. For første gang får vi deres historie. Hvordan blev Gulddreng til? Hvordan er det at være i orkanens øje og samtidig hele tiden i karakter? Og hvad skal der ske i fremtiden med Gulddreng? Kan Malte mon nogensinde slippe ud af Gulddrengs skygge? Vi følger Malte mens Gulddreng bliver fundet på og udviklet til at blive et af de største danske popfænomener i nyere tid og samtidig infiltrere og overtage Maltes eget liv.

15:45  

Petra får en baby (1:8)
Petra får en baby (1:8) Petra er gravid! Og selv om hun er lykkelig, skræmmer det hende også. Hun har endelig fundet kærligheden, og nu er hun er bekymret for, om hendes forhold til Asbjørn bliver ved med at være godt, når de skal være forældre. Petra har på fornemmelsen, at hun bliver en frygtelig kvinde, der kommer til at skælde Asbjørn ud og skræmme ham væk. Derfor har hun inviteret Asbjørn med i parterapi, så de kan sikre parforholdet i det nye liv.

16:15  

Vild videnskab: Droner
Vild videnskab: Droner Udviklingen af droner er i rivende udvikling, og de små maskiner kan bruges til alt fra at bringe pakker ud, overvåge huse og forretninger, ja hele kvarterer til at bringe pakker ud og bruges til telemedicin. Men dronerne kan også dræbe mennesker både af militær og af terrorister

17:00  

På opdagelse i verdensrummet: Asteroider
På opdagelse i verdensrummet: Asteroider Asteroider er klumper af sten og metal, som flyver rundt i rummet. De kan være op til flere hundrede km i omkreds. Hvis en asteroide rammer Jorden, kan den potentielt tilintetgøre civilisationen. Videnskabsfolk er optagede af at udforske asteroider dels for at kunne varsle, hvis en asteroide sætter kurs mod Jorden, og dels fordi asteroider kan være med til at give svar på nogle fundamentale spørgsmål om det tidlige solsystem. Kig med og bliv klogere på asteroider.

17:45  

Verdens vildeste TV: New Zealand
Verdens vildeste TV: New Zealand Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Tv-personligheden Karla Carvalli rejser jorden rundt og udforsker nogle af verdens vildeste og sjoveste tv-shows. Her er Carvalli nået til New Zealand, hvor der venter fjernsyn, der er besat af livet i det fri og hylder landets smeltedigel af kulturer.

DR K

15:10  

Historiequizzen: Hjem Kære Hjem (8:10)
Historiequizzen: Hjem Kære Hjem (8:10) I 70'erne vakte det opsigt over hele verden, at man etablerede dobbeltbruserum og fællessoveværelser i kollektiverne i Århus. Men i middelalderen var det helt almindeligt indtil noget satte en stopper for den fornøjelse. Hør hvad, når professoren og de 4 deltagere gæster Den Gamle By.

15:40  

Historiequizzen: Rejser (9:10)
Historiequizzen: Rejser (9:10) Zeppelinere var engang fremtidens fartøj. Med rygekabiner, smukke stewardesser og vild luksus. Hør hele den dramatiske fortælling om zeppelinernes storhed og fald, når historikerne er på besøg på Teknisk Museum i Helsingør.

16:10  

Opråb fra 80'erne - Bolsjedrengene (3:8)
Opråb fra 80'erne - Bolsjedrengene (3:8) I begyndelsen af 1980'erne spiller herrernes håndboldlandshold sig ind i danskernes hjerter. Med deres kreative sprudlende spil og deres store personligheder placerer de dansk håndbold på verdenskortet, og så er de stjerner af kød og blod. De er de sidste amatører i en håndboldverden der netop i de år er ved at ændre sig for altid. Tilrettelæggelse af Jakob Thygesen

17:00  

Opråb fra 80'erne - KU (4:8)
Opråb fra 80'erne - KU (4:8) 1980'erne blev for konservativ ungdom et årti, der kunne ses, høres og mærkes. Et årti, hvor det ungdomspolitiske parti blomstrede og voksede til tredobbelt størrelse. Et årti, hvor ungdomsorganisationen var i mediernes søgelys, som aldrig før. Og et årti hvor KU'erne stak næsen langt frem. Selv kalder KU'erne fra dengang 80'erne for det borgerlige ungdomsoprør. Tilrettelæggelse af Jakob Heick

17:50  

Huset på Christianshavn (31)
Huset på Christianshavn (31) "Med ærlighed kommer man nu længst". Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Larsen: Ove Sprogøe. Tue: Finn Storgaard. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Ejnar Federspiel, Emil Hass Christensen og Karl Stegger. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1973

DR Ultra

15:05  

Braceface (9)
Braceface (9) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

15:30  

Freaktown (18)
Freaktown (18) Fnugger-fiksfakserier

15:40  

Wild Kratts
Wild Kratts Glædelig kalkundag

16:05  

Wild Kratts
Wild Kratts Over hals og hoved

16:25  

Junglebanden
Junglebanden

16:35  

Junglebanden
Junglebanden

16:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:10  

Klassen - Martines store hemmelighed - del 1 (137)
Klassen - Martines store hemmelighed - del 1 (137) Tobias finder ud af en hemmelighed om Martine, og det får konsekvenser.Tobias finder ud af en hemmelighed om Martine, og det får konsekvenser.

17:25  

Klassen - Hvem stinker? - del 1 (142)
Klassen - Hvem stinker? - del 1 (142) Josefine er begyndt at lugte af sved, og kommer til at beskylde en af de andre piger for at være den der lugter.

17:40  

Danmarks største youtuber - Træningslejren (4:12)
Danmarks største youtuber - Træningslejren (4:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl "Bimsefar" har besluttet sig for, at han alligevel godt vil kaste sig ind kampen som Youtuber. Hans popularitet er støt stigende, men Niller har stadig ingen erfaring med hvordan man begår sig som Youtuber. Kasper beslutter sig derfor for, at lave en træningslejr for sin kiksede far. Instruktør: Jacob Riising

17:50  

Danmarks største youtuber - Bimse, you're my man (5:12)
Danmarks største youtuber - Bimse, you're my man (5:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Kasper og hans far er blevet kontaktet af firmaet "Uploaderz" som tilbyder "Bimsefar" at hjælpe ham med en større sponsoraftale. Dette får straks Niller til at sige sit gode job op på biblioteket. Det lykkedes også Niller at skrive under på en større kontrakt med morgenmads producenten "Chokogryn" og endda uden at han skal betale så meget som en krone i skat. Instruktør: Jacob Riising

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (13)
Sarah og And (13) Ulden musik

15:05  

Masha og Bjørnen (23)
Masha og Bjørnen (23) Den store kanalrundfart

15:15  

Morten Skildpadde (13)
Morten Skildpadde (13) Morten og stjernerne

15:40  

Gurli Gris VI (18)
Gurli Gris VI (18) Hr. Tyr i en porcelænsbutik

15:50  

Chuggington (23)
Chuggington (23)

16:00  

Chuggington (24)
Chuggington (24)

16:10  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Skattefælden

16:20  

Dora udforskeren (24)
Dora udforskeren (24)

16:45  

Kasper og Sofie II (18)
Kasper og Sofie II (18) Kasper og Sofie er på ferie i Budapest. De oplever mange fantastiske og forskellige steder. Snart befinder de sig et sted, de kender godt hjemmefra: på en legeplads. De får en ny ven, selvom de ikke snakker det samme sprog.

17:00  

Ramasjang Mysteriet IV (6)
Ramasjang Mysteriet IV (6) Hvem kan dog finde på at stjæle bussemænd? Det er spørgsmålet i dagens udgave af Ramasjang Mysteriet. Der har nemlig været en skurk på spil i lufthavnen i Ramasjang. Flummers glas er blevet stjålet - så nu er det op til Kristian at fange skurken. Heldigvis får han hjælp af minidetektiven Ida Fiona. Husk at se med!

17:30  

På tur med far - Lillesøster Lucia
På tur med far - Lillesøster Lucia Iris elsker at tage på tur med sin far, for under køreturen har hun ham helt for sig selv. Iris og far skal besøge Iris' lillesøster, Lucia, som bor på Møn. Derfor tegner Iris et stamtræ, så man kan se hele familien. Det bliver et stort træ, for familien er lidt rodet. Turen går ikke helt som planlagt, for Pappabilen har det pludselig ikke så godt. Og hvad gør man så? Hvordan reparerer man tingene når de er gået i stykker?

17:50  

Sikker & Søn V (3)
Sikker & Søn V (3)

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit opstår der problemer til et eftersyn hos York Auktion. I Haderslev skal Mogens Broe-Andersen have en af årets sværeste effekter under hammeren. Og i Svendborg er det heller ikke alle varer, der er lige nemme at sælge. Sendt første gang 24.04.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Håndværkerne rykker ind (5:8)
Håndværkerne rykker ind (5:8) Når der skal optimeres på vores boliger er det nødvendigt med kreative ideer, for at få drømme og pris til at hænge sammen. Turen går i dag til Sønderjylland, hvor vores tre håndværkerpar skal afgive bud på en modernisering af en entre i 70'er stil. Det er ægteparret Pia og Jens Olaf der længe har ønsket at give rummet, med både trappe og repos, et løft og samtidig håber de på gode løsningsforslag til opbevaring under trappen. Kun det håndværkerpar med det skarpeste og mest opfindsomme byggetilbud vinder opgaven og dermed jobbet.

20:30  

Når alt andet svigter (4:4)
Når alt andet svigter (4:4) De mennesker, som sociolancen kommer i kontakt med, har ofte psykiske problemer efter et længere alkohol- eller stofmisbrug. Derfor er medarbejderne på sociolancen vant til at høre, hvordan de udsatte borgere ofte har fået det markant dårligere siden sidst.

DR2

18:30  

Bøsser og rodeo
Bøsser og rodeo Den amerikanske tv-journalist Lisa Ling opsøger subkulturer og usædvanlige og spændende lokalsamfund i USA's fjerneste afkroge. Forestillingen om den amerikanske cowboy er indbegrebet af mandighed: barsk, uafhængig og cool. Kan han være alle disse ting - og være bøsse? Lisa besøger den internationale Gay Rodeo Association, som idag har mere end 5.000 medlemmer.

19:10  

Katmai - Alaskas vilde halvø
Katmai - Alaskas vilde halvø Vest for Alaskas fastland ligger halvøen Katmai, der er så svært tilgængelig, at man kun kan komme til den fra luften eller havet. Det er et barsk landskab, hvor der er flere bjørne end mennesker, og hvor det årlige lakseæderi er et af de mest spektakulære syn i verden.

20:00  

Du må ikke slå ihjel (1:2)
Du må ikke slå ihjel (1:2) Baptisten og familiefaderen Colin indleder en affære med lærerinden Hazel, der også er baptist. Colin vil ikke lade sig skille, fordi han så vil blive udstødt af baptistsamfundet. Men han og Hazel er desperate efter at være sammen, og en dag foreslår Colin en løsning. En meget drastisk løsning. Colin Howell: James Nesbitt. Hazel Buchanan: Genevieve O'Reilly.

DR3

18:05  

Kan jeg blive perfekt? (6:6)
Kan jeg blive perfekt? (6:6) Maddy er en hel almindelig ung kvinde på 19 år, der vil gøre alt for at se ud, som de 'smukke og rige', så i de næste ti uger prøver hun alle de gode råd, hun får fra medier og kendisser. I den sidste uge går det op for Maddie, at hun er blevet en hel anden person - faktisk én, hun ikke bryder sig om! Hun fortsætter desperat, men er ved at bryde sammen psykisk. Især da hun ved den sidste vægtkontrol stadig bliver betragtet som overvægtig, selv om hun føler sig som en skygge af sig selv.

18:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

19:55  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

20:15  

Mænd i krig mod kvinder
Mænd i krig mod kvinder Tv-værten Reggie Yates undersøger den moderne, britiske maskulinitet. Han møder vrede mænd, der mener, at feminismen er gået for vidt. Mænd der kæmper for mænds rettigheder, og andre, der tilbyder gode råd om, hvordan man får mere sex. Men han oplever også de mere mørke sider af denne vrede mod kvinder - fra mænd der chikanerer feminister på nettet til dem, der rådgiver om, hvordan man bedst klarer en kvinde, der siger nej!

DR K

18:25  

Huset på Christianshavn (32)
Huset på Christianshavn (32) "Formand Olsen". Manuskript: Karen Smith. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Buster Larsen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1973

18:55  

Store danskere - Mærsk
Store danskere - Mærsk Mærsk Mc-Kinney Møller brød lydmuren for hvor stor, en dansk erhvervsmand kan blive. På arven fra sin far skabte han en af verdens største virksomheder, han var en af Danmarks rigeste og mest indflydelsesrige mennesker, og han gav gennem virksomhedens fond offentligheden de største gaver som Operaen og Amaliehaven. Men han krævede også meget af sig selv og sine medarbejdere - og han kæmpede hele sit liv for at sætte sin vilje igennem.

19:56  

Dagens Sang: Om lidt bli'r her stille
Dagens Sang: Om lidt bli'r her stille

20:00  

Skide godt, Balling!
Skide godt, Balling! Olsen Bandens "far", Erik Balling, der døde i 2005, var manden bag dansk film og tv's største succeser. Gennem sine mange år på Nordisk Film instruerede han over 40 film, og hans fornemmelse for folkelig underholdning var eminent. Tilrettelæggelse: Marcus Mandal og Poul Arendal.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

Monica Chef - Vi kan ikke lide Riki (23)
Monica Chef - Vi kan ikke lide Riki (23)

18:30  

KreaKampen - FORM: Finale (3:3)
KreaKampen - FORM: Finale (3:3) Så er der dømt finale-dag for de fire FORM-deltagere. Vi er nemlig nået til dag 3, hvor deltagerne skal udfordres til det yderste i at forme det bedste, de har lært - og deres talenter bliver virkelig sat på prøve, når Nana afslører dagens udfordring. Hvem gør det bedst, og løber i sidste ende med den eftertragtede Kreakampen-pokal og kan kalde sig vinder af Kreakampen i kategorien FORM?

19:00  

The Next Step III (15)
The Next Step III (15) Den nye pige

19:20  

Alien surfer girls (15)
Alien surfer girls (15) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

19:45  

BaseBoys - Går amok på tv! (15)
BaseBoys - Går amok på tv! (15) Drengene spiller i Aftenshowet uden Emil. I al hemmelighed har Oliver gemt Emils astmaspray, så han selv kan synge den nye sang til Matilde. Emil får sin medicin og bliver frisk igen, men da han finder ud af, at bandet allerede har optrådt, bliver han skuffet og vred. Emils vrede giver det efterfølgende interview en uventet drejning. Men Ricco La Cour er henrykt, for den nye sang er et kæmpe hit, og nu skal drengene spille koncerter.

20:00  

Backstage II (3)
Backstage II (3) Magnetisme schmagnetisme: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I tredje afsnit kæmper Ulrikke med et fysikforsøg til skolen, og ønsker ikke hjælp fra Adrian der overlegent ser til. Spørgsmålet er om hun kan klare sig uden en håndsrækning fra en mand? Max kæmper med Skys manglende timing og øver jokes, da hun skal til casting på Klovn 3.

20:15  

Trio - Keplerdiamanterne (5:10)
Trio - Keplerdiamanterne (5:10) Simon prøver at befri Nora fra kidnapperne. Lars finder ud af, at skattejægeren Schwartz prøver at afpresse Noras far til at finde mønten. Lars og Emma finder ud af, at mønten må være på et havnelager i Hamburg. Med Lars på headcam begiver Emma sig ind på det bevogtede lager.

20:40  

Alle sammen sammen I (3)
Alle sammen sammen I (3) To familier flytter sammen i et hus, de har arvet, og en masse kaos opstår.

DR Ramasjang

18:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (49)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (49) Mad-spilopper

18:15  

Yakari III (21)
Yakari III (21)

18:25  

F for Får (20)
F for Får (20) Fårrygende animation fra Aardman

18:30  

Quizdyrene II (7) - Kænguruen Anuk
Quizdyrene II (7) - Kænguruen Anuk Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Denne gang er det kænguruen Anuk, der får chancen for at vinde en flot præmie. Anuk er fra Australien, men bor i Danmark sammen med sin kængurumand Minik. Spørgsmålet er hvor godt hun har sat sig ind i fuglelivet i sit nye hjemland? For det er netop fugle i Danmark, som hun bliver quizzet i. Heldigvis kan hun bede sin mand om hjælp undervejs og forhåbentligt ende med en masse point og en flot præmie.

18:45  

Hemmelige dyr: Der er noget der øffer (7)
Hemmelige dyr: Der er noget der øffer (7) Tristan på 7 år har hørt noget mystisk; der er noget der går og øffer og grynter om aftenen i hans bedsteforældres have. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Slagelse for at finde ud af, om det mon virkelig kan være en gris.

19:00  

Tree Fu Tom (2)
Tree Fu Tom (2)

19:25  

Zorro (6)
Zorro (6) Kanonerne fra Monterey

19:45  

Mumitroldene (58)
Mumitroldene (58) Sandstormen

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Kulturmagasinet Gejst
Kulturmagasinet Gejst Reportageprogram med Louise Wolff, der hver uge tager et aktuelt kulturfænomen under kærlig behandling. Vi kommer bag kulissen og møder en kunstner, der har noget på spil.

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Maria Lang: Roser, kys og døden
Maria Lang: Roser, kys og døden Kommissær Christer Wijk skal forloves med Gabriella, arving til godset Rödbergshyttan. Forlovelsesfesten bliver imidlertid brat afbrudt, da resterne af et kvindelig bliver fundet på godsets jorder. Puck og Christers efterforskning afslører en historie om magt, penge og kærlighed, som har pågået i flere generationer - en historie, som bliver mere personlig for Christer, end han bryder sig om. Puck: Tuva Novotny. Christer Wijk: Ola Rapace. Eje Bure: Linus Wahlgren. Instruktion: Daniel di Grado.

23:55  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

DR2

21:30  

Homeland VII (10:12)
Homeland VII (10:12)

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Ku Klux Klan - kampen for overherredømmet
Ku Klux Klan - kampen for overherredømmet USA's mest berygtede hvide racistiske gruppe Ku Klux Klan hævder, at de efter års nedgang er stærkt på vej tilbage med en kraftig stigning i medlemstallet og afbrænding af kors over hele Syden. Klanen påstår, at bevægelsen i modsætning til tidligere ikke er voldelig, men det modbeviste den 19-årige mand, der skød ni kirkegængere i en kirke i Charleston for at starte en racekrig. Protester brød ud og blandt dem den Ny Sort Panterbevægelse, der gik på gaden for at prædike deres egen dagsorden om sort overherredømme, og således mødtes de to mest ekstreme visioner for USA i Charlestons gader.

23:55  

Meldt savnet (2:3)
Meldt savnet (2:3) Hvert år bliver 250.000 mennesker meldt savnet i Storbritannien. De første 72 timer er de mest vitale. Her følger vi jagten på tre forsvundne personer - fra det øjeblik, de bliver meldt savnet, og til de første 72 timer er gået.

DR3

21:00  

De perfekte piger (6:6)
De perfekte piger (6:6) Det har været seks uger fulde af op og nedture. Og seks uger hvor Julie, Fie, Amalie og Anna har udfordret sig selv til det yderste og hjulpet hinanden til at slippe væk fra jagten på det perfekte. Selvom de alle er kommet langt, er spørgsmålet om de kan holde ved, nu hvor de ikke længere mødes for at sætte mål for sig selv.

21:30  

Petra får en baby (2:8)
Petra får en baby (2:8) Petra har været klar til at få børn de sidste mange år, men hvis det stod til Asbjørn, kunne de godt have ventet et år mere. Petra besøger podcasten Farmænd for at få gode råd til, hvordan hun undgår at blive den sure kæreste, og i terapien gør Ulla hende opmærksom på, at hun måske slæber rundt på nogle mønstre, der afspejler sig i hende og Asbjørns forhold.

22:00  

Line fikser kroppen (3:6): Maven
Line fikser kroppen (3:6): Maven Line undgår stranden fordi hun skammer sig over hvordan hun ser ud. Nu har hun fået nok af at føle sig forkert, hun vil udforske kroppe i alle former og opsøge udfordrende situationer, hun vil blive glad for sig selv - præcis som hun er. Det er tid til at fejre kvindekroppen! Line lærer 'intuitiv spisning' af den britiske instagrammer Bodyposipanda og hun gennemfører et grundigt helbredstjek, men kan hun slippe af med den dårlige samvittighed når hun spiser junk, men samtidig skal være sund?

22:20  

Deception
Deception Det er et simpelt spørgsmål, men svaret vil ændre den unge revisor Jonathan McQuarrys liv for altid. Mødet med den karismatiske Wyatt Bose og den dekadente sexklub The List hvirvler Jonathan ind i en kompleks mordgåde og et spil om millioner af dollars. Wyatt Bose: Hugh Jackman. Jonathan McQuarry: Ewan McGregor. S: Michelle Williams. Instruktion: Marcel Langenegger.

DR K

21:00  

Sprogquizzen
Sprogquizzen Hvad er ældst: Skattefar eller curlingmor? Hvad er en nordjyde, når han er kraphalset? Og hvem opfandt ordet papirnusser? Quiz med, og få såvel hjerne som lattermuskler aktiveret, når Sprogquizzen med Maria Månson ved roret tager dig med på en tur rundt i det danske sprogs mange finurligheder. Aftenens deltagere er: Skuespiller Lisbeth Wulff, radio-vært Frederik Cilius, journalist Mikkel Frey Damgaard og tv-vært Adrian Lloyd Hughes.

21:45  

Elizabeth 1 (3:3)
Elizabeth 1 (3:3) Efter dronning Marys henrettelse var den spanske kong Filip fast besluttet på at indtage England og sendte en spansk armada mod England. Den spanske flåde var langt større og bedre udstyret end den engelske, men et stormvejr og viceadmiral Francis Drakes mod og snarrådighed reddede England, og fra da af var Elizabeth mere end en dronning. Hun blev en legende. Men én fjende stod hun magtesløs over for, alderdommen. En for en forsvandt hendes nære rådgivere. Et langt livs kamp for tronen havde sine omkostninger, og i 1603 sov hun stille ind efter 44 år som dronning.

22:30  

Gåden om Dødehavsrullerne
Gåden om Dødehavsrullerne Arkæologen Danny Harman går i fodsporene på ekspeditionen i 1952, der i en hule nær oldtidsbyen Qumran ved bredden af Det Døde Hav, fandt de 2.000 år gamle skrøbelige dødehavsruller. En ekspert i oldhebraisk fortæller om teksten og afslører, at den oprindelige oversættelse måske ikke var helt fyldestgørende, og at teksten derfor stadig kan rumme overraskelser.

23:15  

Sex og den kristne kirke - kristendom versus oplysning (3:3)
Sex og den kristne kirke - kristendom versus oplysning (3:3) Oplysningstiden, som satte fornuft og videnskab i stedet for religiøs overtro, satte for alvor spørgsmålstegn ved kirkens kontrol over samfundet. Da det blev fulgt af stigende velstand og en følelse af personlig frihed, vred mange sig ud af kirkens omklamrende favntag og rigide forhold til sex, og fandt deres egne veje til Gud. Da denne revolution fejede hen over Europa, forsvandi kirkens magt til at regulere hverdagslivet og især ægteskabet, og den sekulære stat var født.

DR Ultra

21:05  

Bidt, brændt og stukket II - Klamme fluer (2)
Bidt, brændt og stukket II - Klamme fluer (2)

21:20  

Hjalte vs Tjelle - Menneskebowling (5)
Hjalte vs Tjelle - Menneskebowling (5) I dagens program skal Hjalte og Tjelle virkelig teste deres kroppe af. Er det en fordel at være høj og tynd eller lille og lidt rund når de skal være bowlingkugler! Det finder de ud af i duellen: Menneskebowling.

21:30  

Snydt!
Snydt!

21:47  

Udsendelsesophør - Ultra
Udsendelsesophør - Ultra

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Taggart: Pensionatet
Taggart: Pensionatet En ung studerende findes skudt i en park. Jagten på hans morder bringer Taggartholdet til et pensionat for folk med sociale problemer, hvor den unge mand havde boet siden sine forældres død. Noget tyder på, at morderen skal findes blandt pensionatets beboere eller ansatte, men Burke og hans folk har ikke mange spor at gå efter. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Ian Madden.

00:50  

I farezonen (55:61)
I farezonen (55:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:40  

I farezonen (56:61)
I farezonen (56:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:30  

Bonderøven 2010 (14)
Bonderøven 2010 (14) Frank er taget sydpå med sin gode ven Claude, der har et hus i en lille landsby i Frankrig. Der skal fyres op i den gamle ovn og bages hjemmelavet pizza på fransk. Frank besøger en ældre dame, der laver verdens bedste gedeost, og den nye hvælving i Claudes hus skal færdiggøres. Theresa vil på det lokale marked, så Frank er nødt til at tage med. www.dr.dk/bonderoeven

02:55  

Kender du typen? 2012 (9)
Kender du typen? 2012 (9) Kender Du Typen? er på opdagelse i en lejlighed med to altaner og et sørøverskib. I stuen er der udstillet to døde guldsmede og en ligeså død humlebi. Det er op til livsstilseksperterne Christian Grau og Anne Glad at regne ud, hvem der har fået plads til både døde dyr og pirater. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 09.05.12

03:20  

Hammerslag 2012 (2)
Hammerslag 2012 (2) Hammerslag starter i den midtjyske stationsby, Bording. Mæglerne skal gætte prisen på et lille rækkehus, der er blevet gennemgribende moderniseret. Næste bolig er et sommerhus ved Sunds Sø, få kilometer fra Herning. Det er nok de færreste udenfor Midtjylland, der kender sommerhusområdet, men det kommer de til - og priserne vil nok overraske de fleste. Sidste hus ligger i et meget natursmukt område lidt udenfor Holstebro. Her er der udsigt til å med ørreder, frilandsgrise, isfugle - og svømmepøl. Sendt første gang 10.01.12

03:55  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit opstår der problemer til et eftersyn hos York Auktion. I Haderslev skal Mogens Broe-Andersen have en af årets sværeste effekter under hammeren. Og i Svendborg er det heller ikke alle varer, der er lige nemme at sælge. Sendt første gang 24.04.14

DR2

00:55  

Skuddrabet i New Orleans
Skuddrabet i New Orleans Da en velhavende forretningsmand bliver skudt under et overfald i New Orleans, kaster politiet og anklagemyndigheden sig hurtigt over den småkriminelle John Thompson og får ham sigtet for overlagt mord. To succesfulde advokater fra Philadelphia indvilger i at forsvare Thompson, men opdager snart, at de love og bestemmelser, som de har taget for givet, ikke nødvendigvis gælder i New Orleans!

01:40  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:00  

Den ukendte verdensmester - Amalie vil slå USA
Den ukendte verdensmester - Amalie vil slå USA Danske Amalie Bremer er verdensmester i bordfodbold, men hun mangler at slå amerikanerne på deres famøse bordfodboldbord, Tornado. USA er pioner inden for bordfodbold og kendt for et højt teknisk niveau og de største stjerner inden for sportsgrenen. I løbet af et år følger vi Amalies stædige kamp mod USA og drømmen om at blive den første kvindelige verdensmester på alle fem anerkendte bordfodboldborde.

00:55  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:35  

På opdagelse i verdensrummet: Mars
På opdagelse i verdensrummet: Mars Mars er den fjerde planet fra Solen - alligevel er planeten på mange måder omgærdet af mystisk. Kig med når en række videnskabsfolk guider os gennem planetens forskellige bestanddele af tøris, bjerge, vulkaner og støvstorme. Måske findes svarene på nogle af universets uløste gåder her.

02:20  

Sex på recept II (3:6)
Sex på recept II (3:6) I tredje afsnit møder vi Daniel, der skal starte i behandling for rejsningsbesvær, hvilket besværliggør forholdet til hans sexpartnere, ikke mindst hans sexslave. Alex, der er transkønnet skal i gang med hormonbehandling og Heidi, der døjer med spændte muskler i skeden, er klar til at gå en størrelse op i hegarstav.

02:50  

Sex på recept II (4:6)
Sex på recept II (4:6) I dette afsnit er vi med til anden samtale med Line, som kæmper med angst efter en voldtægt for to år siden. Denne gang handler det om, at se frygten i øjnene. Patrick er plaget af rejsningsbesvær og manglende lyst, og det går ud over forholdet med kæresten. Og vi følger Louises første samtale, da hun har fået konstateret en hudsygdom i skeden, som gør samleje meget vanskeligt.

03:20  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:10  

Verdens bedste nekrologer
Verdens bedste nekrologer Hver dag udødeliggør en lille stab af nekrologskrivere på den amerikanske avis The New York Times tre eller fire menneskers enestående livshistorie og gør dem til en del af samfundets kulturelle hukommelse. Der findes kun en håndfuld redaktionelle nekrologskrivere i verden, og ingen er bedre end dem på New York Times, hvor nekrologerne hører til nogle af journalistikkens mest velskrevne tekster, skrevet med humor, patos og et skarpt blik for den afdødes personlighed.

01:40  

Gensyn med Osvald Helmuth
Gensyn med Osvald Helmuth Osvald Helmuth hyldes og portrætteres gennem en række af klip fra DR's arkiver. Per Pallesen er vært og præsenterer programmets hovedperson.

02:30  

Forbrydelsen II (7:10)
Forbrydelsen II (7:10) Lund forfølger gerningsmanden, som stadig befinder sig i kirken, hvor hun har fundet Præst meget ilde tilredt - men pludselig er Lund selv i farezonen. Buchs forgænger, Monberg, tog den yderste konsekvens, efter Buch havde presset ham hårdt for at få konkrete informationer om den to år gamle Afghanistan-sag. Og så mistænkeliggør Buch offentligt regeringskolleger. Raben følger efter sin kone, som er på vej til fest på Officersskolen - mens PET følger efter Raben. Og så står Raben pludselig ansigt til ansigt med sin svigerfar, Obersten. Medvirkende: Sarah Lund: Sofie Gråbøl. Thomas Buch: Nicolas Bro. Karina Munk Jørgensen: Charlotte Guldberg. Carsten Plough: Preben Kristensen. Jens Peter Raben: Ken Vedsegaard. Louise Raben: Stine Prætorius. Obersten, Torsten Jarnvig: Flemming Enevold. Lennart Brix: Morten Suurballe. Ulrik Strange: Mikael Birkkjær. Endvidere: Søren Pilmark, Lotte Andersen, Kurt Ravn, Carsten Bjørnlund, Finn Nielsen, Casper Frederik Crump, Søren Poppel, Ole Lemmeke, Janus Nabil Bakrawi, Merete Nørgaard, Hanne Hedelund, Jens Jacob Tychsen, Joen Seemann Højerslev, Pelle Koppel, Rasmus Hammerich, Julie Agnete Vang Christensen og Tobias Krohn. Manuskript: Torleif Hoppe. Instruktion: Charlotte Sieling. Foto: Jørgen Johansson, dff. Production Design: Jette Lehmann. Musik: Frans Bak. Programmet sendes som forsøg med Synstolkning på DTT og kabel tv. "Uegnet for børn."

03:30  

Forbrydelsen II (8:10)
Forbrydelsen II (8:10) Raben har været på operationsbordet, men hans tilstand er stadig yderst kritisk, efter Strange så sig nødsaget til at skyde ham ned. Lund og Brix bliver nødt til at få noget mere information om Stranges fortid - og Brix tager en drastisk beslutning. Buchs kritik af forsvarsministeren for at tilbageholde oplysninger om civile drab i Afghanistan er blevet tilbagevist. Efter nye barske krav fra statsministeren, er Buch på nippet til at opgive - men det er Karina og Plough tilsyneladende ikke. Medvirkende: Sarah Lund: Sofie Gråbøl. Thomas Buch: Nicolas Bro. Karina Munk Jørgensen: Charlotte Guldberg. Carsten Plough: Preben Kristensen. Jens Peter Raben: Ken Vedsegaard. Louise Raben: Stine Prætorius. Obersten, Torsten Jarnvig: Flemming Enevold. Lennart Brix: Morten Suurballe. Ulrik Strange: Mikael Birkkjær. Endvidere: Lotte Andersen, Kurt Ravn, Carsten Bjørnlund, Finn Nielsen, Ole Lemmeke, Janus Nabil Bakrawi, Merete Nørgaard, Jens Jacob Tychsen, Igor Radosavljevic, Pelle Koppel, Hanne Hedelund, Lotte Bergstrøm, Pernille Albæk Andersen, Rasmus Hammerich, Morten Eisner, Jon Lange, Tobias Krohn og Mette Walsted Vestergaard. Manuskript: Michael W. Horsten. Instruktion: Charlotte Sieling. Foto: Jørgen Johansson, dff. Production Design: Jette Lehmann. Musik: Frans Bak. "Uegnet for børn."

DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, TOELLOESE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0419193557