Tølløse
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: onsdag d. 18. juli 2018

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: onsdag d. 18. juli 2018

DR1

00:10  

Forsyte-sagaen (11:13)
Forsyte-sagaen (11:13) Engelsk dramaserie fra 2003 efter Nobelprismodtageren John Galsworthys bøger. (The Forsyte Saga) Familien Forsyte tilhører den højere middelklasse og bor i det fashionable område omkring Londons Hyde Park omkring Første Verdenskrig. Udadtil optræder de som en fast sammentømret enhed, men de forskellige grene af slægten bryder sig ikke meget om hinanden. Faktisk har familien mere end almindeligt svært ved at leve op til sine egne idealer i en tid præget af sociale og kulturelle omvæltninger.

01:05  

Helt på plads - Vangede (1:5)
Helt på plads - Vangede (1:5) Hvad nu, hvis din bolig rummer mange flere muligheder - og skjulte kvadratmeter - end du selv kan se... I Vangede uden for København bor Mila og Michael med deres to drenge i et mindre bindingsværkshus. Parret drømmer om at finde og skabe mere plads, så Michaels 16-årige datter Emilie, også kan føle sig hjemme og endnu mere velkommen i hjemmet. Men parret har mistet boligoverblikket. Og boligen fungerer langt fra optimalt. Se med når ekspert i plads-optimering Kenneth Malev og designer Kalle Thesbjerg rykker ind og udfordrer bolig-vaner med utraditionelle løsninger for at genfinde forsvundne kvadratmeter og endelig give 16-årige Emilie sin helt egen plads i hjemmet.

01:50  

Bonderøven 2013 (13)
Bonderøven 2013 (13) Solen brænder over Kastaniegården og byggepladsen. Frank og vennerne får brug for både solcreme og mad, mens de bygger videre på det nye stuehus. Bjælkesamlingerne afprøves; der skal tænkes og regnes ud, mens gavlen tager form, men der bliver også tid til en bustur i Molsbjerge og aftenhygge med musik. Tilrettelæggelse: Mogens Elbæk og Peter Wath Sendt første gang 05.09.13

02:20  

Kender Du Typen? 2015 (7)
Kender Du Typen? 2015 (7) Hovedpersonen i dagens udgave af Kender Du Typen? bor ikke i en by, men på landet. Det er en vigtig detalje for aftenens hovedperson. Små fem kilometer fra Sorø lejer hovedpersonen et hus, hvor der næsten altid er fodkoldt. Så på trods af regn, blæst og bøvl med paraplyerne får livsstilseksperterne Flemming Møldrup og Anne Glad lov til at beholde skoene på, når de skal snuse sig klogere på, hvilken type der har slået sig ned med landlig idyl som nabo. Vært: Mads Steffensen

03:00  

De unge landmænd (6:8)
De unge landmænd (6:8) I afsnit seks af de Unge Landmænd er Jens på 27 år draget på Landsskuet i Herning med sine bedste køer og kvier. Hvis dommerne giver hans køer gode bedømmelser, stiger interessen, og Jens kan tjene flere penge på at sælge avlsmateriale fra dem. Men han og dommerne er ikke helt enige om, hvad der er en smuk jerseyko. I Vestjylland har Heidi på 22 år også travlt med sin yndlingsbeskæftigelse: traktorer. Hun er både ude at høste og har hænderne fulde som organisator af et større traktortræk arrangeret af Landboungdom. På Dalbygård løber tiden også stærkt for Morten på 23 år. Han skal både have malket køerne og fodret kalvene, så han og kæresten Mille for en sjælden gangs skyld kan komme til fest. Og hun så gerne, at det for en gangs skyld lykkes dem at komme til tiden.

03:30  

Danmarks skønneste sommerhus - NordJylland
Danmarks skønneste sommerhus - NordJylland Nordjylland får i dag besøg af dommertrioen. Midt på en mark i Lemvig venter dem en gigantisk bjælkehytte på 550 m2, som er bygget uden et eneste søm. I Lønstrup skal de se et arkitekttegnet sommerhus med fri udsigt til hav og grøn natur. I det vilde klitlandskab i Tornby venter der dem et lille charmerende træsommerhus.

04:00  

Puk og Herman går i land - Sejerø (7:8)
Puk og Herman går i land - Sejerø (7:8) Kokken Thomas Herman og tv-værten Puk Elgård er på rundrejse til otte små øer omkring Danmark. Herman skal hvert sted skaffe lokale råvarer og tilberede en uforglemmelig sommermiddag - og Puk skal rundt på øen og invitere de gæster, der skal spise Hermans menu. Denne gang går turen til Sejerø ud for Odsherred i Nordvestsjælland. Herman smager den specielle egnsret "fuldskager" og bliver inspireret til en alternativ fortolkning af retten. Puk møder øens meget aktive foreningsfolk og får en tur i en offroader. Og sammen møder Puk og Herman nogle unge københavnere der eksperimenterer med kunst, musik og grøntsagsavl.

05:00  

DR Friland: Drømmen om en ny start (3:4)
DR Friland: Drømmen om en ny start (3:4) De bygger huse af genbrugs- og naturmaterialer så billigt, at de kan bo gældfrit. Vi har fulgt fire af familierne - nu er både byggeri og besværligheder i fuld gang. Tilrettelæggelse: Günther Andersen og Berit Wheler Sendt første gang 22.01.03

05:30  

Når søløven er langt nede i kælderen
Når søløven er langt nede i kælderen Normalt er det lidt træls at være langt nede i kælderen. Men det er det nu ikke for de sydamerikanske søløver i Aalborg Zoo. For det er som regel "Bag kulisserne i Zoo", at alt det sjove sker. Det er blandt andet her, søløvehunnerne får deres unger. Og chimpanserne i Zoo i København har arvet en halv million kroner. Fifi, Jimmi, Gigi, Trine, Grimi og Trunte har nu ikke tænkt sig at gå i banken med pengene. Man kan få meget abe-sjov for 500.000. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 27.09.01.

06:00  

Søren Ryge: Kinoorglet
Søren Ryge: Kinoorglet I stumfilmens tid var de uundværlige, derefter gik de langsomt af mode. De store, mekaniske orgler, der underholdt publikum i biograferne og kunne spille som et helt orkester. I et forsamlingshus ved Vejle står der et, der stadig kan spille.

06:35  

Helt på plads - Roskilde (2:5)
Helt på plads - Roskilde (2:5) Hvad nu, hvis din bolig rummer mange flere muligheder - og skjulte kvadratmeter - end du selv kan se... I Roskilde har 7-årige Aya snart indtaget hver en kvadratmeter af den lille lejlighed hun og mor Elizabet bor i. Faktisk har Elizabet ikke et eneste sted, hvor hun kan være sig selv. Men det kniber med overskuddet til et opgør med den meget børnevenlige og pladskrævende indretning... Se med når ekspert i plads-optimering Kenneth Malev og designer Kalle Thesbjerg rykker ind og udfordrer bolig-vaner med utraditionelle løsninger for at genfinde forsvundne kvadratmeter og sikre mor Elizabet sit eget rum..

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

De unge fiskere (2)
De unge fiskere (2) Frederik Snille mistede sin far på havet. Det har ikke afskrækket ham fra at blive fisker, og lige nu fisker han med sin onkel. Men den store drøm er at blive skipper og få sit eget skib. Det kræver en millioninvestering, og før drømmen kan blive til virkelighed, skal det store lån godkendes af banken. Praktikpladsen er i hus. Spændingen sætter sig i maven. Og nu venter den første rigtige tur på havet for drengene på fiskeriskolen. Men har de, hvad det kræver, og er de søstærke nok? Langsomt breder usikkerheden og bekymringerne om fremtiden på havet sig i skoledrengene.

08:40  

Talentet - Hele familiens kamp
Talentet - Hele familiens kamp "Talentet - hele familiens kamp" er en dokumentarserie i seks afsnit hvor DR1 går tæt på 5 familier, der har det tilfælles at de har børn og unge der er født med et helt særligt talent indenfor sportens verden. DR har fulgt de unge talenter og deres familier i et år for at undersøge, hvad der skal til for at talentet kan leve drømmen ud. Hvad betyder det for familielivet - og omvendt hvad betyder familien for springet fra talent til stjerne?

DR2

01:45  

Horisont
Horisont

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen I en ikke så fjern fortid var det pigegardere der holdt publikum i gang mellem halvlegene i en fodboldkamp. I dag klares den opgave af cheerleaders. Aftenens Tidsmaskine ser nærmere på den udvikling og viser også at feriebørn ikke er hvad de har været. Engang blev stenbroens børn sendt på landet for at få sul på kroppen og farve i ansigtet, i dag bliver de overvægtige unger sendt på julemærkehjem for at tabe sig. Vi skal også på tur med arkitekten Peder Boas Jensen til Vestamager, som har gennemgået drastiske forandringer i løbet af de sidste 40 år. Sendt først gang 9.09.07

08:50  

Den sorte skole: Genforeningen
Den sorte skole: Genforeningen Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion terper vi Sønderjyllands historie.

DR3

00:20  

Ret ind eller forsvind - ung i Kina
Ret ind eller forsvind - ung i Kina I Kina bliver der stillet store krav til unge om at præstere og at få succes. Presset på de unge er enormt. Men hvad sker der med dem, som ikke formår at leve op til samfundets høje forventninger? Journalisten Billie JD Porter rejser til Kina og viser os en side af landet, som kun de færreste kender til.

01:10  

På grænsen: Teknologi
På grænsen: Teknologi Er det okay at føre krig med droner? Og er det sundt for vores børn at sidde og fordrive tiden med en iPad? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere teknologi. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

01:40  

På grænsen: Stoffer
På grænsen: Stoffer Skal vi legalisere medicinsk cannabis til kronisk syge og kræftramte? Og kan man leve et velfungerende liv og være på stoffer? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere stoffer. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

02:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:05  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

DR K

00:30  

Den første brite - gåden om en 10.000 år gammel mand
Den første brite - gåden om en 10.000 år gammel mand Et videnskabshold fra det naturhistoriske museum i London har i 2017 genskabt en fuld dna-sekvens af 'Cheddar Man', et næsten ti tusind år gammelt skelet, som i 1903 blev fundet i en hule i Somerset, og er det ældste komplette skelet, der nogensinde er fundet i Storbritannien. Cheddar-manden og hans klan var blandt de første mennesker, der koloniserede Storbritannien i slutningen af istiden, og han er derfor den tidligst kendte forfader til de nuværende briter.

01:20  

De vilde 60'ere: Mordet på Kennedy
De vilde 60'ere: Mordet på Kennedy "Snigmordet på John F. Kennedy, 1963" Amerikansk dokumentarserie fra 2013. (The Sixties) 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. Konklusionerne i Warren-rapporten, der er den eneste officielle undersøgelse af omstændighederne ved snigmordet på præsident Kennedy, har været omstridt siden offentliggørelsen i 1964.

02:00  

De vilde 60'ere: Den britiske invasion 1964-1969
De vilde 60'ere: Den britiske invasion 1964-1969 "Den britiske invasion 1964-1969" Amerikansk dokumentarserie fra 2013. (The Sixties) 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. I starten af 1964 præsenterede tv-værten Ed Sullivan et britisk band med disse fem enkle ord: 'Ladies and gentlemen, The Beatles'. Og verden blev aldrig den samme igen!

02:40  

Ondskabens ansigter - Papa Doc
Ondskabens ansigter - Papa Doc Et kig ind i ondskaben, som den er kommet til udtryk med de mest berygtede diktatorer og despoter ved roret. François Duvalier med tilnavnet Papa Doc fik magten over Haiti i 1957 og regerede som diktator på Haiti frem til sin død i 1971. Han oprettede terrorgruppen Tonton Macoutes, der forfulgte og dræbte tusindvis af politiske modstandere.

03:30  

Vietnamkrigen marts 1973-april 1975 (10:10)
Vietnamkrigen marts 1973-april 1975 (10:10) Amerikansk dokumentarserie af Ken Burns og Lynn Novick fra 2017. (The Vietnam War) Mens Watergate-skandalen raser i USA, og til sidst tvinger Nixon i at gå af, fortsætter Nord- og Sydvietnam den brutale borgerkrig. Hanoi var utilfreds med, at den sydvietnamesiske præsident Thieu stadig ikke havde iværksat de folkeafstemninger, der indgik i fredsaftalen og påbegyndte i marts 1975 en offensiv, der til alles store overraskelse endte ved den amerikanske ambassade 30. april.

04:25  

Kvit eller Dobbelt (1:8)
Kvit eller Dobbelt (1:8) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

05:25  

Dagens Sang: En stribe grønt
Dagens Sang: En stribe grønt - sunget af et af DR's kor.

06:15  

Solens mad
Solens mad Følg med på denne rejse til italienske middelhavsøer, hvor mad, vin og de klassiske traditioner er i højsædet. I dette femte program går turen til øen Capraia, en næsten uspoleret perle tæt ved Korsika. Øen var engang en af de mest berygtede fængselsøer i Middelhavet - her gælder besøget dog noget mere fredeligt, nemlig den spændende lokale kogekunst Nordvision fra Sverige.

06:45  

Her er dit liv - Dario Campeotto
Her er dit liv - Dario Campeotto Fra 1991

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Om lidt bli'r her stille
Dagens Sang: Om lidt bli'r her stille

08:35  

Madsen & Co. (10:32)
Madsen & Co. (10:32) Dansk komedieserie fra 1997 10. eps: "Farlig forbindelse". Susanne undrer sig over, hvorfor Mogens ikke får en kollega til at overtage den årlige praktikant, som han er så træt af - lige indtil hun ser den nye praktikant. Mens Mogens føler sig smigret og dummer sig med den ene søforklaring efter den anden, vokser Susannes jalousi åbenlyst, indtil hun gør et modtræk. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Line: Maria Birkkjær Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Kisser: Susanne_Heinrich Mette: Trine Dyrholm Manuskript: Michael Hjorta, Johan Kindblom og Tomas Tivemark Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

DR Ultra

01:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

06:15  

Thunderbirds (13)
Thunderbirds (13) Partikelpanik

06:40  

Dybet (38)
Dybet (38)

07:00  

Junglebanden
Junglebanden

07:10  

Junglebanden
Junglebanden

07:20  

Wild Kratts (13)
Wild Kratts (13) At tale delfinesisk

07:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:05  

Svampebob Firkant VII (13)
Svampebob Firkant VII (13)

08:30  

The Next Step IV (38)
The Next Step IV (38) Ikke stoppe mig nu

08:55  

Brohave og Harding på tur
Brohave og Harding på tur

DR Ramasjang

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:35  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:00  

Den fortryllede karrusel (17)
Den fortryllede karrusel (17) Kaninen, hunden og klædeskabet

05:10  

Søpapegøjernes ø II (34)
Søpapegøjernes ø II (34)

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Fodbold

05:25  

Rosa fra Rouladegade (5)
Rosa fra Rouladegade (5) Rosa elsker at bage kager. I dag får hun besøg af Mila, der vil bage en helt særlig overraskelseskage til sin bedstefar. Sammen tager de på kagemission for at finde ud af, hvad bedstefar godt kan lide. De må være meget hemmelige, hvis de ikke skal blive opdaget.

05:30  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:55  

Chuggington (3)
Chuggington (3)

06:10  

Morten Skildpadde (8)
Morten Skildpadde (8) Morten og kænguru-poterne

06:35  

Motor Mille på maskintur (7)
Motor Mille på maskintur (7) Motor Mille står ikke tilbage for nogen maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun har lært at køre en flishugger, og hun må erkende, at det har hun ikke, må hun afsted. Det ser nemt ud, men det viser sig at være sværere end hun tror, at hugge træer til flis.

06:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (26)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (26) Tuck Hood

07:05  

Junglebogen (39)
Junglebogen (39) Elefanternes hemmelighed.

07:15  

Heino fikser alt - Sangen (13)
Heino fikser alt - Sangen (13) Anna's storesøster skal konfirmeres, og Anna vil gerne lave en sang til hende. Derfor har hun ringet til Heino, så han kan hjælpe hende, og som det jo er med en god sang, ender Heino med at blive helt rørt.

07:30  

F for får V (13)
F for får V (13)

07:35  

Gurli Gris VI (19)
Gurli Gris VI (19) Frugt

07:45  

Masha og Bjørnen (25)
Masha og Bjørnen (25) Hjemmedyrkede ninjaer

07:55  

Masha og Bjørnen (26)
Masha og Bjørnen (26) Vi ses igen

08:05  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

08:35  

Kasper og Sofie II (13)
Kasper og Sofie II (13) Børnehaven besøger en bondegård. Bondemanden lærer Kasper, Sofie og de andre børn at malke køer. I mens sniger Løveungen og Frøken Kanin sig ind i stalden og finder på en masse unoder, de prøver blandt andet at malke en ko. Kasper har lyst til at se traktorerne - men kan han finde en på gården?

08:45  

Pyjamasheltene (42)
Pyjamasheltene (42)

 
DR1

09:10  

Lys i Mørke (6:6)
Lys i Mørke (6:6) Den lille by Mørke på Djursland har modtaget 4,5 millioner kroner til at forny byen over tre år. Projektet bliver døbt "Lys i Mørke". Efter tre et halvt års arbejde er tid til at gøre status. Der er kommet en lille ny Mørke borger til verden og Birgit har mistet sin elskede Poul Erik. Projektet "byens hus" har skabt splittelse mellem tilflytterne, der vil forandringen, og de faste Mørke borgere, som vil bevare de gamle værdier. I et sidste forsøg på at samle byen vil Jakob og Hjalte opstille et gammelt fyrtårn, som skal samle borgerne til en stor fyrtårnsfest. Spørgsmålet er, om det nye vartegn, kan blæse nye diplomatiske vinde ind over byen, så freden igen kan sænke sig over Mørke.

09:40  

Landsbyhospitalet (15)
Landsbyhospitalet (15) En kvindelig patient rejser alvorlige beskyldninger mod dr. Ormerod, mens søster Brigid forsøger at hjælpe en mandlig patient, der har svært ved at se sandheden om sin tilstand i øjnene. Samtidig må David Cheriton modstræbende aflyse en udflugt med Meryl for at deltage i den traditionsrige rugbykamp mod personalet fra nabohospitalet. En kamp, der bliver særdeles dramatisk.

10:30  

Antikkrejlerne XIV (4)
Antikkrejlerne XIV (4) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XIV (5)
Antikkrejlerne XIV (5) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

Smag på de franske alper med Anthony Bourdain
Smag på de franske alper med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

09:40  

Smag på Singapore med Anthony Bourdain
Smag på Singapore med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:20  

De gadesmarte spurve
De gadesmarte spurve Spurvene hører til Japans mest almindelige vilde fugle. De kun 15 centimeter lange fugle er utrolig livlige og opfindsomme. I ynglesæsonen kan de bygge reder i alt fra husenes tagskæg til trafiklys, mens vinteren er svær at komme igennem med kulde og fødemangel.

11:10  

Meningen med livet - og andre småting (3:28)
Meningen med livet - og andre småting (3:28) Forfatter Dy Plambeck har valgt at møde journalist Puk Damsgård i DR2s sommerstafet. I undersøgelsen af meningen med livet har Puk Damsgård valgt sit barndomshjem som ramme om en samtale, der kredser om at vokse op i et lille samfund og forholde sig nysgerrigt til verden.

11:40  

Meningen med livet - og andre småting (4:28)
Meningen med livet - og andre småting (4:28) Journalist Puk Damsgård møder professor Holger Bech Nielsen på Niels Bohr Instituttet i København. Samtalen handler bl.a. om den kolossale koncentration af atomer i en hindbærdrøm i kontrast til universets store mængde af tomhed.

DR3

11:20  

Skam III (3:10)
Skam III (3:10) Isak kæmper for at forstå sine følelser for Even. Er han bøsse?

11:45  

Skam III (4:10)
Skam III (4:10) Noora er vendt hjem fra London. Isak holder Halloween-forfest med Emma, Even og Evens kæreste, Sonja. Den starter kedeligt, men slutter interessant.

DR K

09:00  

Madsen & Co. (11:32)
Madsen & Co. (11:32) 11. eps.: "Herodes". Mens det ikke lykkes Line at få rollen som Jomfru Maria, lykkes det til gengæld Mogens at få mast sig ind i rollen som Herodes i skolens kommende julespil. Hele familien frygter for, hvordan det vil forløbe - og med god grund, skal det vise sig. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Line: Maria Birkkjær Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Kisser: Susanne Heinrich Skolepsykolog: Lene Vasegaard Betjent: Peter Gantzler Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

09:25  

Kongehuset indefra (3:7)
Kongehuset indefra (3:7) DR har haft en særlig adgang til Kongehusets inderside i et år: Der er minutiøse forberedelser til barnedåb i Møgeltønder. Men de kongelige skal også overdrage det nye selvstyre til Grønland - og forholde sig til en ophedet debat om en ny tronfølgelov. Tilrettelæggelse: Anders Agger www.dr.dk/dokumentar Sendt første gang 18.03.10

09:55  

Kongehuset indefra (4:7)
Kongehuset indefra (4:7) DR har haft en særlig adgang til Kongehusets inderside i et år: Et landmandspar ved Lemvig gør sig klar til at møde Dronningen. Og på Christiansborg er der kunstnerbal, hvor 300 kendte danskere dinerer og danser lancier med de kongelige. Tilrettelæggelse: Anders Agger www.dr.dk/dokumentar Sendt første gang 25.03.10

10:25  

Den glade giver: Portræt af Knud W. Jensen
Den glade giver: Portræt af Knud W. Jensen Portræt af Knud W. Jensen, Louisianas skaber, som døde i december måned. Knud W. Jensen brugte det meste af sit liv og alle sine penge på at skabe Danmarks internationale museum for moderne kunst, Louisiana i Humlebæk, som er kendt over hele verden. Her fortæller han om sit liv og om arbejdet med sin sidste store udstilling "De glade givere", om de store danske personligheder der støttede dansk kunst. Knud W. Jensen var trods sine 84 år lige til det sidste meget aktiv, selv om han formelt havde trukket sig tilbage fra Louisianas ledelse. Tilrettelæggelse: Karen Fougner.

11:15  

Monopolets Helte - Flemming Madsen
Monopolets Helte - Flemming Madsen Flemming Madsen var en journalistisk original. Hans fans elskede hans knivskarpe og sarkastiske analyser af det moderne samfund, og han hyldedes af sine kollegaer for sin personlige stil. Men Flemming Madsen var også en mand der delte vandene og som ind imellem ramte helt ved siden af med sin ofte intellektuelle tilgang og snobbede kulturpessimisme. Men sådan er det også at være en original. Og Flemming Madsen troede på sig selv, satsede og gik sin helt egen vej. Flemming Madsen er en af monopolets helte. Tilrettelæggelse: Nille Westh. Sendt første gang 05.04.09

DR Ultra

09:05  

Danmarks største youtuber - Træningslejren (4:12)
Danmarks største youtuber - Træningslejren (4:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl "Bimsefar" har besluttet sig for, at han alligevel godt vil kaste sig ind kampen som Youtuber. Hans popularitet er støt stigende, men Niller har stadig ingen erfaring med hvordan man begår sig som Youtuber. Kasper beslutter sig derfor for, at lave en træningslejr for sin kiksede far. Instruktør: Jacob Riising

09:15  

Sam & Cat II (13)
Sam & Cat II (13) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

09:35  

Klassen - Det sorte squad (85)
Klassen - Det sorte squad (85) Signe overvejer om hun skal være med i Fridas nye squad.

09:50  

Klassen - Seksualundervisning (86)
Klassen - Seksualundervisning (86) Klassen skal have seksualundervisning og Emil og Sofia kommer for sent. Der går rygter om, at de har sovet i samme seng.

10:00  

Klassen - Skal de skilles? : Del 1 (87)
Klassen - Skal de skilles? : Del 1 (87) Fridas forældre skændes meget, og hun ved ikke hvorfor. Sofia, Astrid og Cille prøver at hjælpe hende.

10:10  

Klassen - Skal de skilles? : Del 2 (88)
Klassen - Skal de skilles? : Del 2 (88) Fridas forældre skændes meget, og hun ved ikke hvorfor. Sofia, Astrid og Cille prøver at hjælpe hende.

10:25  

Klassen - Skolens smukkeste pige (89)
Klassen - Skolens smukkeste pige (89) Tobias har meldt sig til årets musical, men finder ud af at drengene synes det er mega åndsvagt. Han prøver at holde det hemmeligt.

10:35  

Klassen - Dobbeltdaten (90)
Klassen - Dobbeltdaten (90) Emil og Sofia skal på dobbeltdate med det nye par Emma og Liam. Det bliver slet ikke den perfekte dag, de havde håbet på.

10:45  

ZombieLars (1:13)
ZombieLars (1:13) Lars er halvt levende død. Han flytter til Bekkebakken - et sted, hvor fremmede som ham ikke er velkomne.

11:00  

Isas Stepz (33)
Isas Stepz (33) Horoskoper Isa vil gerne gøre Marco glad, og horoskopet fortæller hende hvordan. Men det er svært at bage en kærlighedskage, og drive en danseskole, så Viva må hjælpe.

11:15  

Isas Stepz (34)
Isas Stepz (34) Hemmeligheder Isa's far skal snakke med Lucas med det samme. Isa og Viva bliver nødt til at gøre pap-Lucas levende, så de kan skjule at Lucas er væk.

11:30  

Cykel Karaoke - Morgan og Lærke fra BaseBoys
Cykel Karaoke - Morgan og Lærke fra BaseBoys Morgan og Lærke er med i cyklen og dét bli'r bar' for vildt! De synger sange, taler om baseboys og hygger. Nu hvor Morgan og Lærke er skuespillere, kan de så spille alt? Kan de fx spille at de er misundelige på en prut Jannik har slået? Kan man få McTarteletter på McDonalds? Ja, man kan alt når man er gæst i Cykel Karaoke. Tag med på tur! Sangene: Level 1000 (Baseboys), Nemt Nok (Baseboys), Sydpå (Bro), Bar' for vildt (Lærke MGP).

11:40  

KreaKampen - tegning
KreaKampen - tegning Nu skal der kæmpes i at være bedst til at tegne i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative deltager vinder KreaKampen og tager den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

DR Ramasjang

09:00  

Sommer i Ramasjang (13)
Sommer i Ramasjang (13)

10:00  

Junglebogen (3)
Junglebogen (3) Mowglis spørgsmål.

10:10  

Sofus II (5)
Sofus II (5) Sofus lander hos Simon, der bor på en gård på Sejerø. Simon skal hjælpe sin mor med at dele post ud på hele øen. Simon cykler på sin egen cykel, men det kan godt være hårdt for benene, når bakkerne er stejle. En chokolademad i solen giver heldigvis kræfter. Simon giver Sofus en farvelgave inden de skal sove.

10:25  

Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie
Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie Rosa besøger Salma, der går til judo og har et sovedyr der hedder Bamsi. Bamsi går kun i lyserødt tøj, spiser lyserød mad og har lyserød sminke på. Så i eventyret bliver Bamsi til en prinsesse, der inviterer sin familie til lyserød fødselsdagsfest. Da en usynlig drilledrage spolerer festen og stjæler den gamle kejsers stok, drager Bamsis storebror ud for at fange dragen. Han er nemlig judomester og mener, at han sagtens kan fange dragen alene. Men Bamsi bevæbner sig med sin lyserøde sminke og sniger sig med på dragejagt.

10:45  

Kaj og Andrea
Kaj og Andrea Fjernsyn for dig med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Skou og Lisbet Djernæs. Tekst og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøl. Producer: Mogens Vemmer.

11:20  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (12)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (12) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. En sprællemand stiller op til Jyllandsmesterskaberne i sprælning. Det går rigtigt godt lige indtil hans hoved ved et uheld falder af. Briller ønsker sig et overskæg, så Onkel Reje tager ham med til Troldmanden Lord Hundelort, da han kan trylle overskæg på Brille, hvis han altså består de 3 svære prøver. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

11:35  

Ramasjang Mysteriet (9)
Ramasjang Mysteriet (9) Hvor er Andreas fuglefrø? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

DR1

12:00  

Bonderøven 2013 (14)
Bonderøven 2013 (14) Rejsegildet for stuehusprojektet på Kastaniegården venter forude. Der slagtes gris til gildet, mens siderne på det nye hus rejses. Frank har en overraskelse til sine byggevenner, som kan få tårerne frem i selv den mest garvede bygningshåndværker. Gæsterne begynder at ankomme, mens de sidste tagspær-samlinger falder i hak, og med blomsterkransen vejende over stuehuset, kan rejsegildet begynde. Tilrettelæggelse: Peter Wath og Mogens Elbæk Sendt første gang 12.09.13

12:30  

Kender Du Typen? 2015 (8)
Kender Du Typen? 2015 (8) "Han går ikke ned på udstyr" er efterhånden en kliché sagt om de fleste, der ejer mere end bare to Global-knive, men med aftenens hovedperson kommer udtrykket til sin fulde ret. Anne Glad og Flemming Møldrup bliver sluppet løs i et hjem på over 600 kvadratmeter med masser af wow-faktor og vilde gadgets. Livsstilseksperterne bliver gang på gang overrasket, når de skal forsøge at regne ud, hvilken kendt dansker, de besøger. Vært: Mads Steffensen

13:15  

Danmarks skønneste sommerhus - Sydjylland
Danmarks skønneste sommerhus - Sydjylland Dommerne har sat kursen mod Sydjylland. Ved Flensborg Fjord skal de kigge på et lille sommerhus som har været i samme familie i mange generationer. Ved Frydenborg skal de se et sommerhus som er indrettet med humor og kitsch. I Kegnæs venter dem et ny opført sommerhus, hvor luksus faciliteterne er i fokus.

13:45  

Hun så et mord (254)
Hun så et mord (254) Jessica drømmer om at hjælpe en gruppe unge musikere med at få en pladekontrakt. Men tingene bliver komplicerede, da en lokal bande forlanger at få procenter af bandets indtægt. Da et af bandemedlemmerne bliver myrdet, er det op til Jessica at finde gerningsmanden og sikre bandets fremtid.

14:30  

Hun så et mord (255)
Hun så et mord (255) Jessicas ven Seth har arrangeret en rockkoncert, der skal rejse midler til at redde en lokal skov. Da forsangeren bliver myrdet, må Jessica i aktion. Kan hun fange morderen og forhindre, at koncerten bliver aflyst?

DR2

12:10  

Sydsudans splittede familier
Sydsudans splittede familier I Sydsudan er tusindvis af familier blev revet fra hinanden, efter der udbrød borgerkrig i 2013, hvor millioner af mennesker blev drevet på flugt. Den britiske journalist Morland Sanders rejser her til Sydsudan, hvor FN's hjælpearbejdere forsøger at forene familierne.

12:30  

Når livet vender (5:8) - overlevede Srebrenica
Når livet vender (5:8) - overlevede Srebrenica Admir Buljubasic var 17 år, da han var vidne til folkemordet i Srebrenica, og i modsætning til sin far var han blandt de overlevende. I maj 2015 vendte Admir tilbage for at begrave faren, som han identificerede i en massegrav. Minderne fra krigsårene og flugten forfølger ham stadig, men på trods af, at han har mærket livet, når det gør allermest ondt, har han i dag lært at leve med minderne og formået at skabe sig et nyt, men for altid anderledes liv. Nordvision fra Sverige.

13:05  

Dage i haven (4:8)
Dage i haven (4:8) En enkel og naturlig have er nøgleordene i denne serie, og Pernilla Månsson Colt drømmer om en vild eng, som kræver minimal pasning. Til at anlægge den får hun hjælp af gartneren John Taylor, og så skal hun tage sig af det nyplantede figentræ, der har fået kulde. John må også give kokken Tareq Taylor en hjælpende hånd med køkkenhaven, for den skal udvides med smukke og spiselige blomster. Både Pernilla, John og Tareq er som altid klar til at strø om sig med tips og gode råd. Nordvision fra Sverige.

13:35  

Dage i haven (5:8)
Dage i haven (5:8) Selvom det er foråret, der lige nu er i fuld gang, er det ifølge seriens gartner John allerede nu på tide at lægge en plan for efterårets plantning af løg, men allerførst skal Pernilla sætte sommerens hvidløg, for det er ikke for sent. Kokken Tareq plukker de første spæde asparges og laver en skøn forårsret. John, Pernilla og Tareq giver som sædvanlig masser af gode råd om hvordan man skaber en enkel og naturlig have. Nordvision fra Sverige.

14:05  

Midt i naturen (6:9)
Midt i naturen (6:9) Det er sundt at kigge på dyreunger, viser forskningen. Det vækker positive følelser i os, vi bliver gladere og mere fokuserede. I aftenens program møder Linda Olofsson to nyfødte elgkalve og flere andre dyreunger. Joakim Odelberg hjælper med at redde pindsvin på Gotland. Anders Lundin begiver sig ud i skoven for at mærke lodne ugleunger, og han får også nærkontakt med små brune bjørne.

DR3

12:05  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

12:45  

På grænsen: Teknologi
På grænsen: Teknologi Er det okay at føre krig med droner? Og er det sundt for vores børn at sidde og fordrive tiden med en iPad? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere teknologi. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

13:15  

På grænsen: Stoffer
På grænsen: Stoffer Skal vi legalisere medicinsk cannabis til kronisk syge og kræftramte? Og kan man leve et velfungerende liv og være på stoffer? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere stoffer. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

13:45  

Skide homo (3:5)
Skide homo (3:5) Hvorfor i alverden er det stadig svært at være bøsse! Hvorfor har folk en opfattelse af, at bøssesex bare er lak, læder og fisting? Gisle tager på sexklub, bliver chokeret over den frigjorte Ulrik, men bliver han klogere? Gisle er træt af bare at blive set som en skide homo - nu vil han have svar på nogle spørgsmål, prøve at undersøge fordomme hos sig selv og andre, opsøge steder han ellers aldrig kommer. Nordvision fra Norge.

14:10  

Flodheste vs krokodiller
Flodheste vs krokodiller Det er tørketid i Luangwa i Zambia, og hundredvis af flodheste og krokodiller er tvunget til at deles om den samme skrumpende flod i en desperat kamp for overlevelse.

DR K

12:05  

Monopolets Helte - Kim Schumacher
Monopolets Helte - Kim Schumacher Kim Schumacher revolutionerede radioen i Danmark i midten af 1980'erne. Han gav - med et typisk Schumacher-ordspil - ny mening til ordet radioaktiv, og både hans heftige hi-energy-musik og hans saftige rapporter fra New Yorks homomiljø blev leveret med en sådan charme at P3's lyttere åd det råt. Han blev kaldt Speedsnakkeren, men da han går til tv bliver der skruet ned for tempoet. Overgangen går ikke helt uden problemer, men i 1989 finder han fodfæste med quizzen "Labyrint" og overbeviser både folket og anmelderne. Han er på toppen af sin karriere da han året efter dør af AIDS, kun 40 år gammel. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen Sendt første gang 19.04.09

12:55  

Danske Mad Men: Ekstra bladet
Danske Mad Men: Ekstra bladet I slutningen af 90´erne går det nedad bakke for Ekstra Bladet. Folk kan ikke lide avisen - og oplaget falder. Det vil den nye unge Reklamechef gøre noget ved. Han hyrer digteren og punkeren Niels Thomsen og hans makker Mikkel Jangaard til at forbedre avisens image, og fortælle om Ekstra Bladets sjæl. Det bliver til kampagnen Find dig i Ekstra Bladet, eller find dig i hvad som helst. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben. Sendt første gang 10.09.12

13:25  

Danske Mad Men: Rem rem
Danske Mad Men: Rem rem I de ironiske 1990ere er alt tilladt. Død, vold og stoffer fylder biograflærrederne og tv-skærmene, ofte iklædt humor og flotte farver. Det idealistiske reklamebureau Courage fra Københavns nordvestkvarter leger med de samme virkemidler. Men da de unge kreative bruger begrebet selvmord som metafor i en reklamekampagne for noget så fredeligt som et ur, sætter de sig på en tidsindstillet bombe. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen. Sendt første gang 19.09.12

13:55  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg med Hans V. Bischoff. Dennegang fortæller prinsessen om sin rejse til Latinamerika, Lill Lindfors taber kjolen for millioner, K.K. Steincke åbner den første hovedvej, Mrs. Simpson bliver kongelig og Karl Stegger er Maggiduddi. Redaktion: Marianne Kemp og Henrik Iversen. Producer: Mette Lage.

14:25  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om bl.a. Marlene Dietrich, takt og tone for omgang med sporvogne, Peter Schrøder i "Den Gode, den onde ...", Cliff Richard i "Pladeparade", bønder i protest til Amalienborg - og et berømt faldskærms-udspring, der aldrig blev til noget. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Mette Lage.

14:55  

Danske drømme (8:10)
Danske drømme (8:10) 90'erne indvarsler en ny verdensorden, efter at kommunismen er brudt sammen i Europa. Dagbladet Land og Folk lukker, og den sidste røde fane rulles sammen, mens Blekingegadebandens kriminalitet oprulles i retten. Og som et monument over de grådige 80'ere krakker den hæderkronede virksomhed Nordisk Fjer og trækker mange med sig i faldet. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

DR Ultra

12:10  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:25  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:35  

Braceface (25)
Braceface (25) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:00  

Braceface (26)
Braceface (26) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:20  

Freaktown (25)
Freaktown (25) Ønskerotten

13:30  

Freaktown (26)
Freaktown (26) Killingestormen

13:45  

Hollywoods vildeste dyr I (3)
Hollywoods vildeste dyr I (3) En Høj Skabning Joakim Ingversen er taget til Hollywood for at møde dyretræneren Dea og hjælpe med at træne de vildeste dyr til de store Hollywood-film. I dag skal de træne giraffen Stanley som nok bedst er kendt for Tømmermænd i Vegas hvor den brutalt mister hovedet. Se om Stanley stadig kan stå oprejst, når Joakim og Dea skal forsøge at tæmme det 5 meter høje dyr. Joakim egen film har i dag også Stanley i hovedrollen. Kan den søde giraf spille et ondskabsfuldt monster?

14:00  

Min bror kolonikongen (8:10)
Min bror kolonikongen (8:10) Sonja får problemer, da hun opdager, at hun og Harry forsiden af lokalavisen sammen. Hele familien tager på loppemarked, hvor Harry forsvinder. Finder de ham igen?

14:30  

Zorro (19)
Zorro (19) En sikker plan

14:55  

Thunderbirds II (16)
Thunderbirds II (16) Strøm på

DR Ramasjang

12:05  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog - hvor Ælling forsvinder Måske er den snupset af den underjordiske tiger? Medvirkende: Henrik Lykkegaard, Brian Patterson, Gitte Melgaard, Iben Wurbs, Ole Stephensen. Manuskript og producer: Katrine Hauch-Fausbøll

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det finaletid i verdens bedste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! Det endelig slag står imellem de halmtyggende sønderjyder fra Aabenraaske Bonderøvene og de levende døde midtjyder, Splatterne fra Hinnerup. Det kommer til at koste både blod, sved og tårer når de to hold gi'r den ALT hvad den kan trække på dagens baner, der byder på overraskelser fra ende til anden. Når dagens løb er omme, kender vi vinderen af dette års Ramasjang Rally.

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (7)
Rosa fra Rouladegade III (7) Fridas småkagetøjskab Frida har en storesøster, der hedder Cille. Cille er ti år ældre end Frida, og de har ikke den samme mor, så ofte bor de forskellige steder. Og Frida savner ofte Cille frygteligt meget. Derfor vil Frida sammen med Rosa bage en overraskelseskage til Cille. Men først skal de udspionere Cille, for Cilles værelse er fyldt med spændende tøj og sminke. Og de skal være meget stille, for det viser sig, at Cille er hjemme samtidig.

13:20  

Ramajetterne II (6)
Ramajetterne II (6) Blind passager. Finn Falk og Øvst får sig noget af en overraskelse, da en fremmed mand pludselig kravler op af en kuffert. Kristian vil ringe til politiet, men Øvst giver den underlige mand med det mærkelige sprog en chance.

13:40  

Ring til Ramasjang
Ring til Ramasjang Dukke Nanna forklarer, hvordan man binder sine sko. De hjælper også Tytte og Fnuller - for Fnuller har spist insekterne i vindueskarmen og kaster op.

13:55  

Sikker & Søn II (4)
Sikker & Søn II (4) Sikker & Søn holder øje med lyset på køretøjerne. Både forfra og bagfra. De ender et mørkt sted, hvor de kan se, hvordan det fungerer, når man har hvidt lys foran og rødt lys bagpå. Så kan man se, om et køretøj er på vej væk fra dig eller på vej imod dig.

14:10  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Den Sure Mand på havnen har taget alle tingene fra legepladsen, og nu vil han smide dem i havet. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetingene tilbage.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Hvorfor må Skarnbassen ikke få guldsko på ligesom de kongelige heste? Meget fornærmet beslutter skarnbassen at forlade de kongelige stalde og bevise, at han bestemt er lige så meget værd som en kongelig hest!

DR1

15:15  

Inspector Morse: Kains døtre
Inspector Morse: Kains døtre Inspector Morse og hans assistent Lewis må opklare et nyt mordmysterium i det på overfladen så idylliske Oxford. Da en pensioneret lektor ved byens traditionsrige universitet findes myrdet, fører Morses efterforskning ham til tre beslutsomme kvinder, en tyrannisk ægtemand og en opfarende ung aristokrat. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Julia Stevens: Phyllis Logan. Manuskript: Julian Mitchell efter Colin Dexters roman. Instruktion: Herbert Wise.

17:00  

Landsbyhospitalet (16)
Landsbyhospitalet (16) Efter David Cheritons tragiske død kommer hans mor til byen for at rydde op i hans ting. Meryl får til opgave at hjælpe den svigermor, som hun aldrig nåede at møde, mens David var i live - og som ikke ved, at Meryl var Davids kæreste. Samtidig har The Royal ansat en ny læge. En ung mand ved navn Jeff Goodwin, der hurtigt opdager, at The Royal ikke er noget helt almindeligt hospital...

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:00  

Tidsmaskinen om rygning
Tidsmaskinen om rygning Historieredaktionen har konstrueret en tidsmaskine, der dykker ned i DRs arkiver og undersøger, hvordan vores adfærd og holdninger til forskellige emner har ændret sig gennem årene. Denne gang ser Tidsmaskinen nærmere på, hvordan rygning har spillet en rolle i danskernes liv igennem historien.

15:10  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Tidsmaskinen skal til møde. Først med "det offentlige," så med Familien Hansen, der på DR´s opfordring i 70´erne og igen i 80´erne prøvede at flytte fra Hedehusene til Christiania, og så skal vi følge mødet med den eneste ene. Fra ungdomsballerne over kontaktannoncer til dating via internettet. Sendt første gang 14.10.07

16:00  

Machu Picchu: Den glemte inkaby
Machu Picchu: Den glemte inkaby CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. De er nu nået til Peru, hvor turen går forbi inkabyen Machu Picchu, som aldrig blev fundet, da spanierne erobrede inkabyerne i 1500-tallet.

16:40  

Bhutan: Det lykkelige land
Bhutan: Det lykkelige land CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til Bhutan, som er et af verdens fattigste lande, men alligevel blandt verdens lykkeligste lande. Her handler det om at finde en balancegang mellem det moderne og det traditionelle.

17:20  

Smag på Sri Lanka med Anthony Bourdain
Smag på Sri Lanka med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

DR3

15:00  

Den russiske ambassadør (5:10)
Den russiske ambassadør (5:10) Der er kun få dage, til russerne skal trække sig ud af Norge, og Jesper Berg lægger planer for, hvordan han skal få sit parti på fode igen. Men det er ikke alle, der tror, at russerne frivilligt vil forlade landet. I hvert fald ikke chefen for politiets sikkerhedstjeneste, og det får hende til at kontakte den militante organisation Frit Norge.

15:45  

Den russiske ambassadør (6:10)
Den russiske ambassadør (6:10) EU mener, at det politiske landskab i Norge er for usikkert til, at russerne kan trække sig ud af landet. Statsminister Berg er dog bekymret for, hvordan tingene vil udvikle sig, hvis russerne bliver. Og han stiller et kontroversielt forslag, der skal løse den gordiske knude.

16:30  

Verdens mærkeligste skabninger (6:8)
Verdens mærkeligste skabninger (6:8) Lad os se det i øjnene. Vores verden kan virkelig være underlig. Den er fuld af mærkværdige skabninger og uforudsigeligheder. Programmet her afdækker nogle af verdens sære mysterier så som; hvad farver en gletsjer i Antarktis blodrød? Hvordan kan et dyr generere så meget kraft, at det kan slå en lystfisker omkuld? Og hvorfor får visse frøer i Californien alt for mange ben?

17:20  

Ret ind eller forsvind - ung i Kina
Ret ind eller forsvind - ung i Kina I Kina bliver der stillet store krav til unge om at præstere og at få succes. Presset på de unge er enormt. Men hvad sker der med dem, som ikke formår at leve op til samfundets høje forventninger? Journalisten Billie JD Porter rejser til Kina og viser os en side af landet, som kun de færreste kender til.

DR K

15:55  

Danske drømme (9:10)
Danske drømme (9:10) Danmark kommer med på afbud til Europamesterskaberne i fodbold på grund af krigen i Jugoslavien og vinder guld i den forunderlige solbagte sommer i 1992. De tvivlrådige danskere siger først nej til Europa og så ja, da de får chancen igen. Politiet skyder med skarpt mod demonstranter. Danskerne er rystede - også over den største politiske skandale i nyere tid - Tamilsagen. Den fører til den borgerlige regerings fald, og efter ti år og et brodermord vender Socialdemokratiet tilbage til magten med Poul Nyrup Rasmussen. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

16:55  

Kongehuset (6:10)
Kongehuset (6:10) - Sommertogt med Dannebrog - Kongeskibet står ud af Københavns Havn på første del af årets sommertogt. I høj bølgegang viser dronningen rundt i Dannebrogs kongelige saloner, mens hun fortæller om livet ombord. Da Dannebrog runder Skagen, kommer regentparret ud på dækket for at nyde den smukke solnedgang, før turen går videre til Hanstholm og den store tyske kanonbunker, som dronningen var bange for som barn. Sendt første gang 5.11.02

17:25  

Kongehuset (7:10)
Kongehuset (7:10) - Familieferie i Gråsten - Hele den kongelige familie fra Danmark, Tyskland og England mødes hver sommer med børn og børnebørn på Dronning Ingrids gamle Gråsten Slot i Sønderjylland. Ferien står først og fremmest i børnenes tegn. De små prinser og prinsesser får lov til at køre i brandbil for fuld udrykning på slotspladsen. Og prins Henrik tager de mindste med i cirkus, hvor han selv optræder som bugtaler - til den overvældende morskab for både den øvrige familie - og alle sommer- gæsterne i Cirkus Benneweis. Sendt første gang 12.11.02

17:55  

Huset på Christianshavn (55)
Huset på Christianshavn (55) "Fugleturen" Manuskript: Axel Hørbye Christiansen. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Tage Axelson, Flemming Dyjak og Knud Hilding. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 5. april 1975.

DR Ultra

15:15  

Dybet (17)
Dybet (17)

15:35  

Junglebanden
Junglebanden

15:50  

Junglebanden
Junglebanden

16:00  

Wild Kratts (8)
Wild Kratts (8) Edderkoppespindets hemmelighed

16:20  

Grizzy og lemmingerne (66)
Grizzy og lemmingerne (66)

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:05  

Svampebob Firkant VIII (24)
Svampebob Firkant VIII (24)

17:30  

Brohave og Harding på tur - Rasmus Bar-mave (11)
Brohave og Harding på tur - Rasmus Bar-mave (11) Joakim er blevet meget glad for Casper, som han mener gør det fantastisk som vært. Rasmus føler sig udenfor og optager derfor i al hemmelighed en video, der viser alle de dårlige sider af Casper. Men videoen er groft manipuleret og taget ud af sammenhæng. Han sender videoen til Joakim og håber på, at Casper bliver fyret.

17:40  

Designtalenterne - Outfit of the Day III - Lil Rahbek fra Kl
Designtalenterne - Outfit of the Day III - Lil Rahbek fra Kl Designeren Nico og stylisten Andres udfordrer tre talentfulde børn på kreativitet og stil. Talentfulde Nana, Emma og Kaya konkurrerer i dag om at lave det bedste tv-outfit til Lil Rahbek, som spiller Signe i Ultra-serien Klassen. Hvem får et outfit med i Klassen?

17:55  

Sommerlejr (13)
Sommerlejr (13)

DR Ramasjang

15:00  

Chuggington (5)
Chuggington (5)

15:10  

Chuggington (6)
Chuggington (6)

15:20  

Masha og Bjørnen (23)
Masha og Bjørnen (23) Den store kanalrundfart

15:25  

Gurli Gris II (17)
Gurli Gris II (17) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Morten Skildpadde (13)
Morten Skildpadde (13) Morten og stjernerne

16:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (27)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (27) Prinsens fest

16:15  

Junglebogen (5)
Junglebogen (5) Abedronningen.

16:25  

Pyjamasheltene (43)
Pyjamasheltene (43)

16:35  

Paw Patrol III (19)
Paw Patrol III (19)

17:05  

Onkel Rejes sørøvershow II (13)
Onkel Rejes sørøvershow II (13) Dr. John har kidnappet Konrads fætter Gabriel for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et pusterør med forgiftede pile, Høvdinge Grethes små flyvemaskiner og kæmpegorillaen Bing Bong på Mandehatten. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:20  

Sprinter Galore II - Æg (3)
Sprinter Galore II - Æg (3) Magnus skal være storebror, og for at vise, at han og Sprinter sagtens kan passe en baby, skal de passe et æg, mens Thomas og Kathrine er ude og kigge på barnevogn. Men det er åbenbart ikke lige sin sag at passe på sådan en lille størrelse ...

17:35  

Karlsson på taget
Karlsson på taget Tegnefilm om Verdens Bedste Karlsson. Ham der både er klog, lige tilpas tyk og fuld af eventyrlyst!

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I aften i Under Hammeren har Martin Nielsen fra Svendborg auktioner lidt startproblemer ved dagens auktion. Mogens og Peder fra Haderslev auktion er på jagt efter guld i en efterladt radioforretning. Og Kim Davidsen fra Sjællands bilauktion skal sælge nogle godt brugte biler for politiet.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Den blå planet II (4:7)
Den blå planet II (4:7) BBC tager os endnu engang på en magisk rejse til den største, men mindst kendte del af vores planet, de store oceaner, hvor forskerne siden den første serie i 2001 har fået en langt dybere forståelse af livet i havene. Det åbne hav er verdens største vildmark. Det dækker halvdelen af jordens overflade. Her er ingen steder at gemme sig og kun meget lidt at spise. For at overleve her må dyrene anstrenge sig til det yderste og udvise både udholdenhed og intelligens.

DR2

18:00  

Smag på Pittsburgh med Anthony Bourdain
Smag på Pittsburgh med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

18:40  

Nak & Æd - en kortnæbbet gås på Værnengene (2:10)
Nak & Æd - en kortnæbbet gås på Værnengene (2:10) Det er blevet december, og Jørgen og Nikolaj er draget vestpå til et område ved navn Værnengene - Vestjyllands svar på Christiania. Her er fine gamle træhytter, plads til store armbevægelser og måske en kortnæbbet gås over bålet, hvis det da lykkes Jørgen at skyde en... Ellers må kokken bruge fantasien og kaste sig ud i en ret med muldvarper - velbekomme. Sendt første gang 23.10.13

19:20  

Nak & Æd - en muntjac i England (3:10)
Nak & Æd - en muntjac i England (3:10) Det er februar, og Jørgen og Nikolaj er hoppet på Englandsfærgen på et vikingetogt for at hjælpe vores oversøiske venner. Missionen går ud på at skyde en muntjac! Muntjacen er en invasiv og aggressiv hjorteart, som er "Most Wanted" i England, fordi den æder og ødelægger alt, hvad den kan komme i nærheden af. Derfor gør Jørgen, hvad han kan for at bekæmpe en muntjac, som selvfølgelig skal ende i Nikolajs kødgryder. Sendt første gang 30.10.13

20:00  

Familien Krupp - i krigens skygge (3:3)
Familien Krupp - i krigens skygge (3:3) Alfried begraver sig i arbejdet. Krupp mangler ikke ordrer. Krigen raser, og snart må tusindvis af tvangsarbejdere slide og slæbe på koncernens stålværk. I 1943 overtager Alfried officielt ledelsen af familiefirmaet. Han er udmærket klar over, at krigen måske allerede er tabt - og at han kommer til at tage en del af ansvaret for, at familien har samarbejdet med nazisterne.

DR3

18:10  

Gør ikke dette hjemme (4:6)
Gør ikke dette hjemme (4:6) Det er spektakulære eksperimenter, seriens to værter, Marte Hedenstad og Torfinn Borkhus, skal i gang med, og det kommer ikke til at gå stille af. I dag er det kampfisken Sveinungs fødselsdag, så hvilken gave vil han mon bedst kunne lide: En vandraket med benzin eller en hjemmelavet kanon? Marte og Torfinn tester det hele og ødelægger en del, for så slipper du for det! Lad det være sagt med det samme: Denne serie er fyldt med alt det, man aldrig, aldrig skal gøre derhjemme! Nordvision fra Norge.

18:40  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:20  

Skam III (5:10)
Skam III (5:10) Isak har fundet sammen med Even. Det sender hans følelsesliv ud på en vild rutschebanetur.

19:50  

Skam III (6:10)
Skam III (6:10) Isak har ramt bunden. Han har brug for at snakke med nogen. Tøvende betror han sig til Jonas.

20:10  

Når vejr går viralt - de overlevende
Når vejr går viralt - de overlevende Britisk dokumentar fra 2015. (Weather Gone Viral) Hvis man ikke kan få nok af at opleve farlige situationer og naturkatastrofer fremkaldt af vind og vejr, så har man her muligheden for at genopleve nogle af de største øjeblikke fanget på kamera. Her fortæller nogle af de heldige overlevende om at falde ned i en sprække, blive revet med af en voldsom oversvømmelse og at blive fejet væk af en tornado.

20:50  

Når kemien passer (4:6) - Scoretricks
Når kemien passer (4:6) - Scoretricks Norsk videnskabsserie fra 2017 (Når kjemien stemmer) Er du træt af at være alene, men vælger som Jenny tit den forkerte kæreste, kan videnskaben måske hjælpe dig på vej. Jenny skal blandt syv mænd teste, om det kan lade sig gøre at lugte, smage, se og høre sig frem til kærligheden - hvis du tør stole på dine instinkter. Din næste kæreste kan blive perfekt, i hvert fald biologisk set. I dag håber Jenny at hun får det rigtig sjovt, for morsomme mænd har altid gode kort på hånden!

DR K

18:25  

Huset på Christianshavn (56)
Huset på Christianshavn (56) "En stakket glæde" Manuskript: Paul Hammerich. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Bo: Claus Ryskjær. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Susse Wold, Bertel Lauring, Jørgen Beck og Poul Glargaard. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 12. april 1975.

18:55  

Flådens historie (4:7)
Flådens historie (4:7) Troels Kløvedal er denne gang draget til Dynekilden Fjord i Sverige, hvor søhelten Tordenskiold fik sin største sejer 8. juli 1716. I Kongedybet i København fortæller Kløvedal om Englandskrigene, og vi besøger Rigsarkivet, hvor Lord Nelson berømte brev fra Slaget på Reden 1801 opbevares, og som den dag i dag stadig lugter af krudtrøg fra søslaget. Vi er desuden til bal på Tranekær Slot, hvor Peter Willemoes og Grundtvig danser om den samme kvinde.

19:56  

Dagens Sang: Om lidt bli'r her stille
Dagens Sang: Om lidt bli'r her stille

20:00  

De fantastiske fire: Jørgen Ryg
De fantastiske fire: Jørgen Ryg Jørgen Ryg er meget berømt, først som jazzmusiker - og som morsom mand. Han hører til på scenen og når han står der, med publikum i sin hule hånd, så er han lykkelig. Danskerne elsker ham over alle andre - for han ligner dem, han er tidens lille mand, og han har altid tragedien med sig midt i alt det komiske. Men han kan næsten ikke bære berømtheden, for i virkeligheden er han frygteligt genert.

DR Ultra

18:10  

The Next Step IV (38)
The Next Step IV (38) Ikke stoppe mig nu

18:30  

Bella and the Bulldogs I (3)
Bella and the Bulldogs I (3)

18:55  

Kampen (23)
Kampen (23) Kampen mod bussemanden.

19:00  

Dybet (24)
Dybet (24)

19:25  

Monica Chef - Direktør Fausto (35)
Monica Chef - Direktør Fausto (35)

19:45  

Sam & Cat II (11)
Sam & Cat II (11) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

20:10  

Backstage II (7)
Backstage II (7) Hvide løgne: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I syvende afsnit præsenterer Niller en ny rekvisit - en løgnedetektor, som skal bruges i dagens afsnit af Skadestuen. Den bliver dog en farlig trussel mod fællesskabet Backstage og både børn og voksne bliver ragende uvenner.

20:25  

Trio - Keplerdiamanterne (5:10)
Trio - Keplerdiamanterne (5:10) Simon prøver at befri Nora fra kidnapperne. Lars finder ud af, at skattejægeren Schwartz prøver at afpresse Noras far til at finde mønten. Lars og Emma finder ud af, at mønten må være på et havnelager i Hamburg. Med Lars på headcam begiver Emma sig ind på det bevogtede lager.

20:50  

Limbo II (10)
Limbo II (10) Der er audition til Romeo og Julie forestillingen. Louise spiller Julie, men der skal findes en Romeo. Boye gør alt for at få rollen for at kunne være sammen med Louise, men Viktoria forsøger at afpresse og manipulere sig til at få andre til at spille roller. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Mikkel Bak Sørensen. Instruktør: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

DR Ramasjang

18:00  

Sommer i Ramasjang (13)
Sommer i Ramasjang (13)

19:00  

Wild Kratts (13)
Wild Kratts (13) At tale delfinesisk

19:25  

Zorro (21)
Zorro (21) En snedig plan

19:45  

Yakari III (15)
Yakari III (15)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:20  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

AftenTour 2018: 11. etape. Albertville - La Rosière, 108 km
AftenTour 2018: 11. etape. Albertville - La Rosière, 108 km Efter tirsdagens prøvelser skal Tour-feltet igen ud på en bjergetape i Alperne - denne gang med målstregen malet på vejen efter den 18 km lange stigning til La Rosiére, der er ny målby i Tour-historien. Det er en forholdsvis kort etape, hvor rytterne allerede kort efter starten i OL-byen Albertville bliver præsenteret for den måske hårdeste af fire hårde bjergopkørsler - og det er endnu en dag, hvor favoritterne kan udfordre hinanden. I AftenTour ser vi nærmere på udviklingen på det, der ligner en spændende etape. Vært: Søren Reedtz

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Beck: Gunvald
Beck: Gunvald En journalist findes mishandlet til døde i sit hjem. Nogle fingeraftryk, der tilhører en berygtet inkassator, fanger Martin Becks opmærksomhed. Men sagen tager en chokerende drejning, og pludselig står den erfarne politimand og hans kolleger over for deres hidtil største udfordring. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt.

23:25  

Taggart: Lokale helte
Taggart: Lokale helte Boligområdet Allerdykes var en nedslidt, voldshærget ghetto, indtil en række af beboerne tog sagen i egen hånd. Med en målrettet indsats er området nu som forvandlet, men snart krakelerer idyllen. Et medlem af det lokale naboværn findes hængt. Søgelyset rettes mod en voldelig familie, der blev smidt ud af området, men samtidig viser det sig, at naboværnet er præget af intern strid.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Småforbrydere og strissere (2:3)
Småforbrydere og strissere (2:3) "Jeg håber bare, han ikke har gjort det" Britisk dokumentar fra 2017. (Valley Cops) I byen Merthyr Tydfil i Wales kender alle hinanden, og strisserne og forbryderne er på fornavn med hinanden. Efter en stribe indbrud er både efterforskeren Mark Jones og lokalsamfundet på jagt efter synderen. Lokalsamfundet bruger de sociale medier og er hurtige til at identificere tyven. Men har de ret?

23:50  

Ulvenes rige
Ulvenes rige Anna Heymes er ved at miste sin hukommelse og begyndt at lide af rædselsvækkende hallucinationer. Samtidig jager politifolkene Nerteaux og Schiffer en seriemorder, der spreder død i Paris' tyrkiske kvarter. En psykiater hjælper Annas flossede hukommelse på gled, og det bliver klart, at der er en forbindelse mellem den unge kvinde og den brutale morders ofre. Schiffer: Jean Reno. Anna: Arly Jover. Nerteaux: Jocelyn Quivrin. Instruktion: Chris Nahon.

DR3

21:30  

Divatvillingerne (4:7)
Divatvillingerne (4:7) Norsk reportageserie fra 2017 (Vita &Wanda) De er 25, deler en lejlighed, elsker mode og går ikke af vejen for at pynte på udseendet. De har et travlt liv med glam og sjov, en hverdag med masser af arbejde, fester og rejser - og så er de tvillinger: Vita og Wanda. Forældrene kom til Norge fra Iran og pigernes opvækst i en lille landsby var ekstrem hård og har gjort dem til de mennesker, de er i dag. Vita vil have mindre bryster, og Wanda er nede over en masse had på nettet!

21:50  

Twisted
Twisted San Francisco-strømeren Jessica Shepard får til opgave at stoppe en seriemorder. Til sin forfærdelse opdager hun, at alle morderens ofre er mænd, som hun har været i seng med. Jessica har et alkoholproblem og lider af kraftige blackout. Da hun selv havner øverst på listen over mistænkte, kommer Jessica efterhånden selv i tvivl. Er den morder, hun jager, hende selv? Jessica Shepard: Ashley Judd. John Mills: Samuel L. Jackson. Mike Delmarco: Andy Garcia. Instruktion: Philip Kaufman.

23:20  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Manila
Ekstrem verden - Ross Kemp i Manila Journalisten Ross Kemp rejser til nogle af de farligste steder i verden, hvor almindelige mennesker lider under krig, fattigdom, kriminalitet og vold. I Filippinerne blev den stadigt mere populære præsident Duterte valgt på et program om at udrydde både narkohandlere og narkomaner. Siden er mange mennesker blevet myrdet i den nådeløse kampagne. Ross Kemp taler med gerningsmænd, ofre og ofrenes familier og opdager, at Dutertes simple, voldelige løsning på et socialt problem har ført til en uhørt menneskelig elendighed.

DR K

21:00  

Historiequizzen: Carlsberg
Historiequizzen: Carlsberg Adrian Hughes er vært når historiequizzen har fået lov at komme på besøg i Carl Jacobsens private villa, det oprindelige glyptotek og storslåede maskinhaller. Det handler om øl og familien Jacobsen når Hanne Fabricius og Allan Mylius Thomsen dyster mod Trine Halle og Christian Donatzky.

21:30  

Flådens historie (5:7)
Flådens historie (5:7) Med Galathea-ekspeditionen til Antarktis og til Thule med Tulugaq. Den danske flåde har et århundrede langt og stolt samarbejde med forskningen og videnskaben, og er dermed en del af dansk ekspeditionshistorie. Troels Kløvedal er med Galathea 3-ekspeditionen i Antarktis og på fiskeriinspektion på Grønlands vestkyst. Vi hører om de store danske ekspeditioner gennem tiderne og om Knud Rasmussen og Peter Freuchen. Tæt på Nordpolen oplever vi en fascinerende solformørkelse.

22:30  

Gåden om Stonehenge
Gåden om Stonehenge På trods af mange års undersøgelser er arkæologerne stadig uenige om, hvorfor og hvordan dette overvældende og gådefulde monument blev bygget. Nogle har arargumenteret for, at stenenes nøjagtige placering efter vintersolhverv kunne ses som en kalender eller et observatorium. Andre har ment, at det var et tempel til ukendte guder eller et pilgrimssted. Men det nylige fund af en massegrav tyder nu på, at Stonehenge simpelthen kunne være en gravplads fra den yngre stenalder.

23:15  

Ægypten (4:6)
Ægypten (4:6) "Templet i sandet" Trods besværligheder og farer er Giovanni Belzoni og hans kone Sarah blevet grebet af Ægypten. Mest af alt ønsker Belzoni at vende tilbage og udgrave det mystiske tempel i Abu Simbel - og helst før franskmændene! Projektet syntes håbløst, indtil Belzoni får den ide at bruge Nilens vand til at gøre sandet vådt og plante et læhegn af palmer omkring indgangen til templet. Og snart står han i et af de smukkeste ægyptiske templer. Herefter kan hverken besvær eller faren fra Drovettis mænd stoppe ham. I årene efter opdager og udgraver Belzoni grav efter grav, og det er også hans instinkt, der fører til opdagelsen af det, som i dag er kendt som Kongernes Dal.

DR Ultra

21:05  

Sofie Linde Show II (4) - Pia Kjærsgaard og Jim Lyngvild
Sofie Linde Show II (4) - Pia Kjærsgaard og Jim Lyngvild I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af Pia Kjærsgaard og Jim Lyngvild. Designervikingen og folketingsformanden laver deres helt egen "vlog" fra Christiansborg med kaffe, småkager og bræk - og så sætter de halen på grisen virtual-reality-style! Sidst, men ikke mindst står stjernereporter Bubber klar med et helt nyt tv-koncept til alle de danske skilsmissebørn: Dagens Papfar. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

21:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:05  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:10  

Forsyte-sagaen (12:13)
Forsyte-sagaen (12:13) Engelsk dramaserie fra 2003 efter Nobelprismodtageren John Galsworthys bøger. (The Forsyte Saga) Familien Forsyte tilhører den højere middelklasse og bor i det fashionable område omkring Londons Hyde Park omkring Første Verdenskrig. Udadtil optræder de som en fast sammentømret enhed, men de forskellige grene af slægten bryder sig ikke meget om hinanden. Faktisk har familien mere end almindeligt svært ved at leve op til sine egne idealer i en tid præget af sociale og kulturelle omvæltninger.

01:05  

Helt på plads - Roskilde (2:5)
Helt på plads - Roskilde (2:5) Hvad nu, hvis din bolig rummer mange flere muligheder - og skjulte kvadratmeter - end du selv kan se... I Roskilde har 7-årige Aya snart indtaget hver en kvadratmeter af den lille lejlighed hun og mor Elizabet bor i. Faktisk har Elizabet ikke et eneste sted, hvor hun kan være sig selv. Men det kniber med overskuddet til et opgør med den meget børnevenlige og pladskrævende indretning... Se med når ekspert i plads-optimering Kenneth Malev og designer Kalle Thesbjerg rykker ind og udfordrer bolig-vaner med utraditionelle løsninger for at genfinde forsvundne kvadratmeter og sikre mor Elizabet sit eget rum..

01:50  

Bonderøven 2013 (14)
Bonderøven 2013 (14) Rejsegildet for stuehusprojektet på Kastaniegården venter forude. Der slagtes gris til gildet, mens siderne på det nye hus rejses. Frank har en overraskelse til sine byggevenner, som kan få tårerne frem i selv den mest garvede bygningshåndværker. Gæsterne begynder at ankomme, mens de sidste tagspær-samlinger falder i hak, og med blomsterkransen vejende over stuehuset, kan rejsegildet begynde. Tilrettelæggelse: Peter Wath og Mogens Elbæk Sendt første gang 12.09.13

02:20  

Kender Du Typen? 2015 (8)
Kender Du Typen? 2015 (8) "Han går ikke ned på udstyr" er efterhånden en kliché sagt om de fleste, der ejer mere end bare to Global-knive, men med aftenens hovedperson kommer udtrykket til sin fulde ret. Anne Glad og Flemming Møldrup bliver sluppet løs i et hjem på over 600 kvadratmeter med masser af wow-faktor og vilde gadgets. Livsstilseksperterne bliver gang på gang overrasket, når de skal forsøge at regne ud, hvilken kendt dansker, de besøger. Vært: Mads Steffensen

03:00  

De unge landmænd (7:8)
De unge landmænd (7:8) I afsnit syv af De Unge Landmænd er der bekymring for vejret af tre forskellige årsager. Det er blevet høsttid, og Kim på 27 år kan ikke komme til at hente kornet ind, hvis ikke det tørrer. Han har også hentet sin brødre ind til at give en hånd med, men det koster ham dyrt, når en mejetærsker til 2mio kr. går i stykker. Philip på 23 år og hans familie har planlagt økologisk høstmarked, men regnen står ned i stænger og truer med at ødelægge den gode stemning. Den konservative Line på 24 år drømmer om en plads i byrådet og har arrangeret politisk havemøde på sin gård, hvor Lene Espersen skal komme. Men ude i horisonten hænger tunge regnskyer, så Line er i tvivl om, de skal flytte arrangementet over i laden.

03:30  

Danmarks skønneste sommerhus - Vesterhavet
Danmarks skønneste sommerhus - Vesterhavet De eftertragtede sommerhusområder langs Vesterhavet har i dag besøg af vores dommertrio. I Nørre Nebel venter et sommerhus, hvor alt står som det gjorde i fyrrene. I Bjerghuse venter et sommerhus, der nærmest er kilet ned i klitterne. Til sidst skal dommerne besøge et totalt gennemrenoveret sommerhus ved Henne Strand.

DR2

01:50  

Sex for åbent kamera
Sex for åbent kamera Hvilken form for ekshibitionisme får mænd og kvinder til at dele deres sexliv med hvem som helst online? Er det pengene, spændingen eller noget dybere? Emma og Eddie fra Arizona er blandt verdens mest succesfulde webcam-par. Glenn og Ari har siden de blev gift udsendt deres samliv, og Dagon og Angels drøm om at rejse tværs over USA er finansieret af deres webkamera. Derimod ser Kitty og Moses liv nu ud til at være truet af Kittys graviditet.

02:35  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:05  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:45  

Desperat dating - ung i Kina
Desperat dating - ung i Kina I Kina er der prestige i at blive tidligt gift, og det er decideret tabu ikke at være 'afsat', når man er i slutningen af tyverne. Journalisten Billie JD Porter rejser til Kina og kigger nærmere på kinesernes kontrollerede kærlighedskultur, hvor statssponsorerede ægteskabsmarkeder, datingkurser og plastikkirurgi benyttes for at øge unges ægteskabspotentiale.

01:40  

På grænsen: Politik
På grænsen: Politik Er demokratiet den bedste løsning? Og hvorfor skal vi betale til kongehuset? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere politik. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

02:10  

På grænsen: Børn
På grænsen: Børn Skal vi gøre noget for, at der bliver født flere børn i Danmark? Og må man godt vise kønsdele i tegnefilm? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere børn. Parrene bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

02:40  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:40  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:05  

Kongefamiliens sommerhus - Balmoral slot (3:3)
Kongefamiliens sommerhus - Balmoral slot (3:3) Balmoral slot i det skotske højland er kongefamiliens diskrete tilflugtssted og har været elsket af alle regenter, siden dronning Victoria købte ejendommen for 165 år siden. Slotte har også stor betydning for de kongeliges kærlighedsliv. Ingen tilkommende bliver godkendt uden 'Balmoral-testen'. Det er en højspændt version af det første møde med de kommende svigerforældre og kun et succesfyldt møde giver adgang til at kongeligt liv!

00:45  

Nøgle Hus Spejl
Nøgle Hus Spejl I en sen alder møder Lily kærligheden i skikkelse af den jævnaldrende svenske charmør 'Piloten'. Lily har i alt for mange år tilsidesat sig selv, for at kunne tage sig af sin syge mand, Max. Så da hun træffer den livsglade svensker, må hun give efter for hans tilnærmelser og hun overrumples af en forelskelse til stor forargelse for Lilys familie. Medvirkende: Ghita Nørby, Sven Woltter, Trine Pallesen m.fl. Manuskript: Anders August. Instruktion: Michael Noer. Fotograf: Magnus N. Jønck. Scenograf: Rie Lykke. Stills: Christian Geisnæs. Produktion: Nordisk Film i samarbejde med bl.a. DR.

02:20  

Labrador
Labrador Stella og Oskar, et ungt par, besøger hendes far, Nathan, som lever et ensomt liv med sin labrador på en forladt vindblæst ø. Stella er gravid og ser frem til fødslen, men Oskar er tilsyneladende i tvivl. Da Oskar bliver bytte for Nathans provokationer og føler sig forvirret af forholdet mellem far og datter er sammenstødet mellem de to mænd uundgåeligt, og Stella er fanget imellem dem. Medvirkende: Stephanie Léon, Carsten Bjørnlund, Jakob Eklund. Manuskript: Daniel Dencik. Instruktion: Frederikke Aspöck. Fotograf: Magnus Nordenhof Jønck. Scenograf: Thomas Karlsen. Musik: Rasmus Bille Bäncke. Produktion: Nordisk Film i samarbejde med bl.a. New Danish Screen og DR.

03:30  

Kvit eller Dobbelt (1:8)
Kvit eller Dobbelt (1:8) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, TOELLOESE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0717153505